banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 09:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 421, 422, 423, 424, 425, 426, 427 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Nov 2010, 21:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
joj ovi u grupi BLlive na FB zele da ruse stari stadion pa da prave novi, u fazonu ne isplati se krpiti stari.... kako me nerviraju :D

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 21:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Са сјевером и југом ће капациет бити око 12-13 000 што је сасвим довољно, чак и превише за већину утакмица. А та стадиончина са 31.000 би само доносила губитке... Боље те паре уложити у добар тренинг центар типа Земунело у БГД-у и што рече Шлагер, у млађе категорије...
Мада мислим да ће код нас то мало теже ићи...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
стварно лијепа вијест за стадион. :)
а што се мене тиче и ја бих радије уложио паре у квалитетне помоћне терене и омладинску школу, јер је у томе будућност. уколико имате квалитетне младе играче и одличне услове у којима ћете их тренирати, будућност клуба је осигурана.
али ко још мене пита нешто :lol:

и кад се заврши стадион биће стварно екстра. мене само занима да ли ће се сигурно спојити трибине и да ли ће се наткривати исток?

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 22:32 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
E pa svaka čast za ovu vijest oko stadiona, oduševljen sam... Vidim da su svi, ili skoro svi oduševljeni što će Banjaluka dobiti stadion kakav zaslužuje... 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 22:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ја сам још у вријеме кад су објавили онај фамозни пројекат стадиона на БЛ пољу, био више за варијанту реконструкције Градског, јер је он таман за наше потребе, још са сјевером и југом - перфекција!

Једва чекам почетак радова!

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 22:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Sjajna vijest za postignut dogovor o izgradnji sjevera i juga od aprila sledeće godine. Šteta samo što nećemo imati gotove te tribine na ljeto sledeće kada budemo vjerujem igrali kvalifikacije za LŠ, možda i završe 1. tribinu, ako je to moguće za 3 mjeseca...

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 22:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Nov 2010, 17:08
d.a. je napisao:
резиме
уствари ми смо сви захваћени неком српском паранојом

i malo previše opterećeni drugom stranom(prelistati zadnjih 20-ak stranica ovog foruma i osjetiti zadah zadnjeg šovinizma i primitivizma koji tukne na........) koja se uopšte ne bavi "vama" koliko se vi bavite "njima" :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 23:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
ne znam nisam je napisao:
d.a. je napisao:
резиме
уствари ми смо сви захваћени неком српском паранојом

i malo previše opterećeni drugom stranom(prelistati zadnjih 20-ak stranica ovog foruma i osjetiti zadah zadnjeg šovinizma i primitivizma koji tukne na........) koja se uopšte ne bavi "vama" koliko se vi bavite "njima" :wink:

Ajd čovječe dobro je i tebe više. Vidiš da se smirilo i ti opet započinješ :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 23:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
Banjaluci najmanje treba stadion od 30000 , jer ne možemo napuniti ni ovaj smanjeni kapacitet u najvećoj utakmici u prvenstvu , a da ne pričamo o nekih 30000

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2010, 23:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ovo je stvarno super vijes! a sto se tice stadiona od 30 000 ja, iskreno, volio bih prije taj stadion jer bi to bio stadioncina, uredjena, nova gradnja, jedan od boljih na prostoru bivse juge, loze, spoljni izgled.... ali to je za nase uslove prakticno ne izvodljivo jer mi nemamo te pare. a i da ih imamo opet bi bilo steta sve te ogromne pare utrositi samo na stadion jer je to jos uvijek za nas luksuz.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 00:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Имамо терен са вјештачком травом у Крупи на Врбасу, и трибине су у фази изградње. :D
Изградња тог терена, је бар по мени, један од највећих промашаја градских власти. Којом логиком су се водили при одлуци да тамо то граде стварно ми није јасно. Несхватљива ми је била изјава прије почетка градње: "У Крупи ћемо изградити терен са вјештачком травом за потребе рафтинг првенства!". Размишљао сам али нисам могао наћи никакву додирну тачку између рафтинга и фудбалског терена.

У БЛ имамо толико клубова који кубуре у сваком смислу, и у инфраструктурном и у финансијском, ето први је БСК. Умјесто да је град те паре уложио у Чаире, направио им тај терен, изградио те трибине и ријешио велики проблем другог највећег клуба у БЛ, паре су једноставно "бачене у Врбас".

На тај начин би се могло ријешити и питање помоћног терена Борца у смислу да се склопи сарадња да БСК Борцу дозволи да тренира на стадиону, а да заузврат Борац помогне БСК-у позајмљујући играче који не могу упасти у први тим, можда нека помоћ у опреми и сл.

Па зашто да Борац и БСК не ураде нешто слично као РК Борац и РК Младост, гјде је РК Младост заправо други тим Борца. Да је направљен тај терен на Чаирама, тренери би имали много боље услове за рад, могли би много више да раде на техници са малишанима. На Чаире би се могла пребацити Борчева школа, гдје би Борчеви тренери радили са малишанима, а у БСК-у би играли јуниори и сениори који су изашли из Борчеве школе а не могу играти у првом тиму Борца. На тај начин би добили и Борац и БСК.

Борац због недостатка терена иде у Међугорје, Орашје и сл. Да је било мало логике, и да су те паре уложене на Чаире умјесто у Крупу, град је могао направити центар у који би долазили на припреме клубови из окружења, и на тај начин би БСК добио додатне изворе финансирања.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 00:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
aleksej je napisao:
joj ovi u grupi BLlive na FB zele da ruse stari stadion pa da prave novi, u fazonu ne isplati se krpiti stari.... kako me nerviraju :D

Доста људи гледа на стадион само са становишта естетике, и на стадион прије реконструкције су гледали као на једно ругло у центру граду које треба срушити и изградити неки велељепни небодер, типа зграде Владе.

То су људи који не иду на утакмице, не прате Борац, и крај стадиона повремено пролазе и на њега гледају чисто као на грађевину, која им се не свиђа. Да сутра кажу срушићемо стадион, градићемо небодер, а нек Борац игра на Чаирама, скочили би од среће. Али не треба им замјерити, људи једноставно немају осјећаја за то, тј. ствари гледају другим очима из неког свог угла.

Изградња, односно доградња, овог стадиона говори да од новог нема ништа бар за десет година. Што се мене тиче и не треба. Био бих пресретан да се испуне ова обећања и да се изгради сјеверна и јужна трибина, те да се стадион коначно заокружи и добије пристојан изглед и оно што је најбитније да се на њему могу играти европске утакмице.

Poslednji put menjao максел dana 19 Nov 2010, 00:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 00:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Имамо терен са вјештачком травом у Крупи на Врбасу, и трибине су у фази изградње.
Изградња тог терена, је бар по мени, један од највећих промашаја градских власти. Којом логиком су се водили при одлуци да тамо то граде стварно ми није јасно. Несхватљива ми је била изјава прије почетка градње: "У Крупи ћемо изградити терен са вјештачком травом за потребе рафтинг првенства!". Размишљао сам али нисам могао наћи никакву додирну тачку између рафтинга и фудбалског терена.

У БЛ имамо толико клубова који кубуре у сваком смислу, и у инфраструктурном и у финансијском, ето први је БСК. Умјесто да је град те паре уложио у Чаире, направио им тај терен, изградио те трибине и ријешио велики проблем другог највећег клуба у БЛ, паре су једноставно "бачене у Врбас".

На тај начин би се могло ријешити и питање помоћног терена Борца у смислу да се склопи сарадња да БСК Борцу дозволи да тренира на стадиону, а да заузврат Борац помогне БСК-у позајмљујући играче који не могу упасти у први тим, можда нека помоћ у опреми и сл.

Па зашто да Борац и БСК не ураде нешто слично као РК Борац и РК Младост, гјде је РК Младост заправо други тим Борца. Да је направљен тај терен на Чаирама, тренери би имали много боље услове за рад, могли би много више да раде на техници са малишанима. На Чаире би се могла пребацити Борчева школа, гдје би Борчеви тренери радили са малишанима, а у БСК-у би играли јуниори и сениори који су изашли из Борчеве школе а не могу играти у првом тиму Борца. На тај начин би добили и Борац и БСК.

Борац због недостатка терена иде у Међугорје, Орашје и сл. Да је било мало логике, и да су те паре уложене на Чаире умјесто у Крупу, град је могао направити центар у који би долазили на припреме клубови из окружења, и на тај начин би БСК добио додатне изворе финансирања.

E moj maksel,tako bi to bilo da su svi dobronamjerni kao ti. Medjutim,kad imas jednog celnika Fudbalskog saveza Banjaluke i Republike Srpske,koji je,gle cuda,bas iz Krupe na Vrbasu,onda stvari postaju jasnije,zar ne?

Iz sredstava Uefa su se gradili stadion Goool u Orasju(takodje Iljo namjestio svom selu!) i ta lakrdija (bez svlacionica!) u Krupi na Vrbasu,ali je to prislonjeno uz troskove organizacije SP u raftingu jer je ATV podigao frku oko silnih miliona potrosenih ni za sta! Onda su rekli i da su za taj stadion dali iz Gradskog budzeta Banjaluke oko milion i po km :( :( ..Naglasavam,samo ATV,jer su ostali printani i elektronski mediji sa odusevljenjem izvjestavali sa tog "velikog dogadjaja" koji je kostao samo 8 miliona km :cry: :cry:

A da ti pojasnim i poveznicu SP u tom sranju od sporta-fudbalski teren....Naime,tu je navodno bilo zamisljeno da se odrzi svecano otvaranje te "velike manifestacije",ali se nesto zakomplikovalo :D

Tako da sad nasi fudbaleri izgube po sat-dva u putu do gore i nazad,a sportsku opremu oblace na stadionu prije kretanja gore,zatim se blatnjavi voze autobusom nazad do BL,da bi se na stadionu istusirali i presvukli :( :( Tako je bar ranije bilo,mozda su u zadnjih par mjeseci izgradili svlacinicu,mada ne vjerujem. I sve to samo da bi taj lokalni macan iz FSRS imao fudbalski teren sa vjestackom podlogom u svom selu :(
Necu da ga imenujem,zna se o kome se radi. Nadam se da sam ti malo pojasnio situaciju.Izvini na ironiji,ali kad god se sjetim tih miliona za rafting,i zamislim sta se sve moglo uraditi pametno sa njima,iznerviram se! Treba uvesti moratorijum na upotrebu termina rafting na ovom forumu,jer mi odmah skoci pritisak kad ga pomenete!

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 01:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
У Борцу, оном рукометном, силно су се обрадовали јесењој титули фудбалера бањалучког Борца у Премијер лиги БиХ.

- Њихов успјех је и наш успјех, то је успјех бањалучког спорта. Прије рата, фудбалери, рукометаши, боксери, кошаркаши и кошаркашице често су бодрили једне друге када су наступали, радовали се заједно свакој побједи. Тако треба да буде и сад. Фудбалери Борца су сјајно одиграли јесењу етапу, титула је заслужено у њиховим рукама. И Борац Нектар полако излази из кризе, Каралић, Дојчиновић, Гашпар, раде праву ствар, само их треба подржати. И кошаркашице Младог Крајишника и рукометашице Борца нижу побједе. Заиста, од срца се радујем сваком њиховом успјеху, а сигуран сам и они нашем - прича Марковић.

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... 13&Itemid=

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 09:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
sutra Trebinje. Kako bi bilo dobro da uzmemo bod ili tri. Mada i nismo daleko od toga. Mislim da je X realan. Pogotovo sa nasim igrackim kadrom. Pribojavali smo se i sarajva i travnika pa smo se vratili uzdignute glave. Bice tako i ovaj put.

Sto se tima tice, ma tu se sve zna. Nema potrebe da pisem sastav koji ce istrcati. Samo volio bih da sansu dobije i mali Dujakovic makar zadnjih 15 min. Mada to i nije realno, pogotovo ne na gostovanju u Trebinju. Ali kao sto schlager gotivi Grahovca, moj kandidat je mali cina, ipak je to klinac iz naselja :D

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 10:45 
Bič božji
Bič božji

Momci su upravu na poslednjem treningu pred put u Trebinje, poslednje i najdalje gostovanje u ovoj polusezoni...

Nadam se da će i vrijem Staroj Hercegovini da se popravi, jer u svakoj utakmici nam je kvalitet terena jedan od bitnijih faktora...

Ja bih sutra pokušao se nešto destruktivnijom varijantom, jer nema Steve i onako, u špic bi gurnuo samo Stajića koji bi imao podršku sa desne strane od Malete, a lijevo od Mikare, nema potree da se srlja, a ako bi bismo imali bod do negdje 65 minuta, onda bi trebalo napasti, jer tada možemo do cijelog plijena, a ovako igrati na kontru i polukontru i koristiti Maletinu brzinu...

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 10:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Jesmo li mi ikad uzeli 3 boda u Trebinju? Ja ne pamtim i kad smo bili bolji sudije zaklale,sa njima se dole BSK znao nositi kad je Zoka Malesevic igrao a koja je to tuca bila

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 10:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
За првенство не знам, али у купу скоро смо их узели 3:0 чини ми се.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 11:04 
Bič božji
Bič božji

Haniste je napisao:
Jesmo li mi ikad uzeli 3 boda u Trebinju? Ja ne pamtim i kad smo bili bolji sudije zaklale,sa njima se dole BSK znao nositi kad je Zoka Malesevic igrao a koja je to tuca bila

A Andrej Grubor ili ti ga prljavi hari, odigra poluvrijeme sa slomljenom nogom...

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 11:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Dragisic,Dizdar,Lukendic..ali Malesevic dvojicu sa tribina skida u tunel i dok dodje murija potop :D..znam za kup od prosle god ali u prvenstvu nismo nikad a sviralo se jedno 4-5 penala za njih

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 421, 422, 423, 424, 425, 426, 427 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]