banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 23:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 416, 417, 418, 419, 420, 421, 422 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Nov 2010, 22:05 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 16 Nov 2010, 21:58
под прво и прво да вам кажем за овај рукомет...лешинари неће долазити организовано јер иду у требиње..долазиће такозвани лешинари који себе тако називају а уствари нису...тачно је да долази група људи која је захтјевала да се исток ослободи тј скине она завјеса што ће ваљда и урадити...и тачно је да ће бити навијања од стране истих па ко хоће нека се придружи....толико од мене..субота рукомет иако ми је искрено жао што немогу ићи у требиње због обавеза али нема везе и у дворани ће бити лудница...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
zgargan je napisao:
под прво и прво да вам кажем за овај рукомет...лешинари неће долазити организовано јер иду у требиње..долазиће такозвани лешинари који себе тако називају а уствари нису...тачно је да долази група људи која је захтјевала да се исток ослободи тј скине она завјеса што ће ваљда и урадити...и тачно је да ће бити навијања од стране истих па ко хоће нека се придружи....толико од мене..субота рукомет иако ми је искрено жао што немогу ићи у требиње због обавеза али нема везе и у дворани ће бити лудница...

то није исток, ја мислим да је то сјевер,бар колико ја знам

кад смо већ код рукомета, ајд да напишем овдје јер више људи чита. отиђите у просторије клуба и узмите себи карте. Ђого рече да је велика навала

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Малетић: Сањам титулу са Борцем!

Фудбалер Борца Дарко Малетић каже да му је највећа жеља да са својим клубом освоји титулу првака БиХ! Искусни везиста бањалучког премијерлигаша љетос се вратио у матични клуб и каже да су у Борцу сви задовољни резултатима у првом дијелу сезоне, али и свјесни да им прави посао тек предстоји. Стријелац побједоносног гола у дербију јесени против Жељезничара истиче да је направио прави потез што се из њемачког друголигаша Кобленца вратио у матични клуб.

- Ни највећи оптимисти нису очекивали да ћемо коло прије краја имати оволику предност над пратиоцима! Сви смо презадовољни, и играчи и управа и навијачи – каже Малетић.

Борац је имао прилично лош старт?

- Тада нисам играо, тренирао сам са играчима, а екипи сам се прикључио мало касније. Када сам дошао на Градски стадион, видио сам да ту има квалитета и само је требало да неко све то посложи како треба. Испоставило се да је долазак Владе Јагодића на мјесто тренера био прави погодак и од тада смо направили низ гостујућих побједа, што до сада није забиљежено у Премијер лиги БиХ. Презадовољан сам резултатом и првенствени циљ ми је да са Борцем освојим титулу првака БиХ.

Откуд ти храброст да најавиш побједу против Жељезничара?

- Одлучила је та једна шанса, као што се увијек и дешава у тако тешким утакмицама. Дерби дефинитивно није испунио очекивања, али то је била борба два тренутно најјача тима у лиги. У питању је био велики улог и у таквим мечевима нико се не може наиграти. Побједа је рјешавала много тога, и нама и Жељезничару. Пресрећан сам што сам постигао тај побједнички гол. То ми је, дефинитивно, један од најдражих голова у каријери.

Да ли вам је Жељезничар и дање главни конкурент у борби за титулу?

- Жељезничар има најбољу екипу од свих наших ривала и са њима ћемо се борити и у 29. колу на њиховом терену. Надам се да се ништа неће ријешавати у тој утакмици, односно да ћемо ми раније успјети да обезбиједимо предност. Разлика на табели од осам бодова је наш велики адут. У наставку шампионата морамо да играмо као до сада.

Може ли се још неко укључити у борбу за титулу?

- Од осталих екипа у другом дијелу такмичења, Сарајево и Широки Бријег могу правити "проблеме" и евентуално се умијешати у борбу за титулу.

Ко је најпријатније изненађење полусезоне, а ко те је разочарао?

- Најпријатније изненађење је Рудар Приједор. Памтим их јер су нас поштено намучили на Градском стадиону. Одиграли смо 0:0 и још смо на крају добро прошли. Са друге стране, Зрињски је највише подбацио, иако се од њих много више очекивало.

Има ли Борац све што му је потребно у борби за титулу?

- Вјерујем да ће управа поново да обави добар посао и да ће са два-три добра играча појачати конкуренцију у екипи. Ако наставимо са оваквом игром и ако остану сви играчи и позитивна атмосфера у свлачионици и на трибинама, мислим да смо већ близу титуле. Еуфорија је присутна, али не смијемо да се опустимо. Прије зимске паузе остало нам је још једно коло против Леотара и не смије да буде никаквог пада у игри. До титуле има још пуно и преко зиме морамо добро да се припремимо.

Шта очекујеш од меча у Требињу?

- Свакако да идемо на побједу, као и у свим досадашњим мечевима. Свјесни смо да ће бити тешко против Леотара на "Полицама", али у Требиње путујемо са циљем да јесен завршимо на најбољи начин јер ове сезоне смо много бољи на гостовањима и изгледа да нам више одговара та затворена варијанта, са контранападима. Тако ћемо играти и Требињу и, надам се, узети три нова бода.

Остајеш ли у Борцу или на крају сезоне поново намјераваш у иностранство?

- Са Борцем сам потписао уговор до краја сезоне. Тренутно размишљам само о Борцу и освајању титуле. Нисам био од почетка сезоне и требало ми је времена да уђем у ритам, и када сам коначно у форми, дошао је крај полусезоне. Сада ми је циљ да одиграм што боље, да се вратим у форму и помогнем екипи да на крају првенства будемо први. Послије тога ћу да видим шта и како даље.

Прошао све категорије Борца

Дарко Малетић је прошао кроз све омладинске категорије Борца. Са Бањалучанима је као сениор освојио титулу првака Републике Српске у сезони 2000-01, а 2002. је отишао у Рапид из Беча. Наступао је и за словеначки Публикум Цеље, руске клубове Зенит Санкт Петерсбург и Шињик. Године 2006. прелази у Партизан, са којим је освојио двије титуле и два купа Србије. Прошле сезоне играо је у Њемачкој за екипу Кобленца, која игра у Другој лиги Њемачке.

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 22:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Koliko je ulaz u Borik,na rukomet?Apsolutno se ne upućen!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 23:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Koliko je ulaz u Borik,na rukomet?Apsolutno se ne upućen!

улаз је бесплатан, али мораш подићи карту у просторијама клуба. ако имаш фејс, ево ти страница:
http://www.facebook.com/rkborac

а ево и рекламни плакат:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 9721_n.jpg

Иначе рукометаши су били на утакмици против сеље, и Драган Марковић каже да му је баш срце заиграло кад је Борац повео :) Иначе он је преузео РК Борац кад смо прошле године узели Куп.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 23:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Пошто нико ништа не пише, ево да ја ставим макар неки занимљив текст да имате шта читати :)

Владо Јагодић - фудбалски универзалац

http://banjaluka-info.com/index.php?opt ... &Itemid=77

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 23:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Mi kup RS izgleda osvajli samo kad je Vlado bio tu a osvojiće ga i ove sezone

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 00:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Zahvalnost svima

Fudbaleri Borca ove jeseni srušili su mnoge rekorde u Premijer ligi i postavili visoke standarde koje će malo koji klub moći da preskoči sljedećih godina.

- Naše najjače oružje je kolektiv i odlična atmosfera u svlačionici. Ovim putem želim da zahvalim navijačima, upravi, menadžmentu, igračima i pomoćnicima u stručnom štabu: Slobodanu Starčeviću, Radovanu Gajiću, Miloradu Bilbiji, Mili Jovičiću, Drašku Žižiću, Mirku Rakoviću, Siniši Ćebiću i Nenadu Dragojeviću - istakao je Jagodić.
jedan od ovih je borcev_navijac :D :D :D

Vlado je zaista covjek koji treba Borcu, ja se kaldim da bi se pod njegovom komandom moglu daleko dogurati i u Evropi, ako ne sledece onda kroz godinu-dvije. samo da se opet ne pocne sa spletkarenjem.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 00:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
batica je napisao:
Slobodanu Starčeviću, Radovanu Gajiću, Miloradu Bilbiji, Mili Jovičiću, Drašku Žižiću, Mirku Rakoviću, Siniši Ćebiću i Nenadu Dragojeviću - istakao je Jagodić.

Vidi, ja mislim da je Vlado borcev_navijac :D :wink: :D

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 00:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
kod kuće i na strani je napisao:
batica je napisao:
Slobodanu Starčeviću, Radovanu Gajiću, Miloradu Bilbiji, Mili Jovičiću, Drašku Žižiću, Mirku Rakoviću, Siniši Ćebiću i Nenadu Dragojeviću - istakao je Jagodić.

zaboravih boldovati :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 09:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
kod kuće i na strani je napisao:
batica je napisao:

naravno, i vlado i svi ovi koje si nabrojao, pa i svi igraci, uprava i navijaci svi su borcevi navijaci :)

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 09:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
:D

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 09:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
A i oni koji nisu Borcevi navijaci su u stvari Borcevi navijaci .... :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 09:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Brigate BL je napisao:
A i oni koji nisu Borcevi navijaci su u stvari Borcevi navijaci .... :lol:
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 09:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Koje filozofske umotvorine,ja sam fasciniran. :lol: Neka nama borcevog_navijaca ko god da je,on je veza izmedju prave uprave i nas(virtualne uprave kluba). :D

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 14:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Gdje se nalaze prostorije Rk Borca.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 14:10 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 10:57
Tamo kod boom boom onaj mali hauster sa lijeve strane imas interfon pozvonis i uđeš gore na spratu

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 17:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Fighter je napisao:
Gdje se nalaze prostorije Rk Borca.

Nema vise karata u prostorijama jbg mozda bude ispred dvorane sutra i prekosutra nesto malo

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 18:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
Sad slucajno prebaci na bht i vidim ima prenos Slovacka- bh, na golu onaj sehic.
Pa jel ima Avduke na klupi?
I hoce li braniti u Trebinju?

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 18:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
crna zemlja je napisao:
Sad slucajno prebaci na bht i vidim ima prenos Slovacka- bh, na golu onaj sehic.
Pa jel ima Avduke na klupi?
I hoce li braniti u Trebinju?

Prebaci na RTS 1 i ne zamaraj se glupostima.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 416, 417, 418, 419, 420, 421, 422 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]