banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 01:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 413, 414, 415, 416, 417, 418, 419 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Nov 2010, 23:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Koliko vidim, u subotu u Trebinju igramo bez Avdukića. Igra prijateljsku za BiH. Stoke City nije pustio Asmira Begovića, pa će kao drugi golman u Slovačku putovati Asmir Avdukić. Malo mi je sve to čudno. Neću razvijati teoriju zavjere samo zato što se radi o Avdukiću, dobrom momku i sjajnom golmanu.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 23:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
kod kuće i na strani je napisao:
Koliko vidim, u subotu u Trebinju igramo bez Avdukića. Igra prijateljsku za BiH. Stoke City nije pustio Asmira Begovića, pa će kao drugi golman u Slovačku putovati Asmir Avdukić. Malo mi je sve to čudno. Neću razvijati teoriju zavjere samo zato što se radi o Avdukiću, dobrom momku i sjajnom golmanu.

Kako si povezao te dve stvari?

Zasto ne bi mogao igrati i u Slovackoj i u Trebinju?

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 23:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
zasto ne bi igrao u subotu ako je utakmica u srijedu ?

inace za klub je odlicno sto je avduka pozvan u reprezentaciju a i za njega , zasluzio je

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 23:13 
Veteran
Veteran

Schlager je napisao:

Kako si povezao te dve stvari?

Zasto ne bi mogao igrati i u Slovackoj i u Trebinju?

Pa kad oni igraju sa Slovacima? Meni se čini da je za vikend ili mi se samo čini? :)
Ako griješim, dobro je. :D Ne pratim tu reprezentaciju pa je moguće da sam se prekombinovao sa datumom.

Avduki želim svu sreću i da sebi čovjek obezbijedi (ali ne još :D ) dobar ugovor u inostranstvu.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 23:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
borcev_navijac остаје ли Вуле до краја сезоне, какав је став управе хоће ли га пустити на полусезони?

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 23:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Evo,dobio sam odgovor za prenos

Citiraj:
Javi te se na broj 051/339/800 i trazite urednika Sportske redakcije Dragana Novakovica!

Sad je kasno,ali ujutro neka ga jos neko nazove osim mene,da pokazemo da nam je stalo do tog prenosa. Cak i ako ne uspije ovaj put,tom Novakovicu ce ostati negdje u malom mozgu da je jednom odbio Borca pa nam mozda uspije protiv Slavije ili tako nesto....

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 23:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Pa kad oni igraju sa Slovacima?

Pa valjda sad u srijedu kad i ostali (Bugarska-Srbija,Hrvatska-Malta.....)...tako bi trebalo biti.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 23:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja cu pozvati covjeka.

"Dragane, brate, znaci ispostuj nas" :lol:

Teska je kugla da ce od toga biti ista, ali sljedeci put cemo imati vece sanse. Ne mogu nas do vijeka odbijati :)

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 23:18 
Veteran
Veteran

Schlager je napisao:
Citiraj:
Pa kad oni igraju sa Slovacima?

Pa valjda sad u srijedu kad i ostali (Bugarska-Srbija,Hrvatska-Malta.....)...tako bi trebalo biti.

Ne zamjerite mi, sad stigoh kući s' posla. Umor me očigledno stigao :D

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 23:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2010, 20:57
Evo Profesora Jagodica !!! Neka nas jos malo hvali :)

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
gennaro je napisao:
Evo Profesora Jagodica !!! Neka nas jos malo hvali :)

па напиши гдје нас то хвали :)

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 23:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2010, 20:57
Na onoj *TAMO* televiziji!

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 23:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ne pratim tu reprezentaciju pa je moguće da sam se prekombinovao sa datumom.

Avduki želim svu sreću i da sebi čovjek obezbijedi (ali ne još ) dobar ugovor u inostranstvu.

Pratim je ja,i gledam njihove utakmice,naravno kad se ne preklapaju sa utakmicama Srbije :D

Mogu ti reci da je za tu reprezentaciju osim Avduke vec nastupao i Vule Trivunovic,Darko Maletic,Stajic,Maksimovic,Stevo Nikolic (cak dao gol Azerbejdzanu)...Perica je igrao za reprezentaciju Makedonije..ako tome dodamo ove sto igraju za mladu BH reprezentaciju Grahovca i Sakana,to je ukupno 9 reprezentativaca,po cemu podsjecamo na Real i Barselonu :D :D ...I Kajkut je igrao za A reprezentaciju,oba Vranjesa za mladu,kao i Stevanovic i Bilbija....steta sto su otisli,mogli smo imati tim sa 17 reprezentativaca :D :D

Nadam se da je proslo vrijeme kad su se igraci pustali po "ugovoru o poslovno-tehnickoj saradnji" i da ce klub svaki taj nastup za reprezentaciju masno naplatiti prilikom transfera,da bar bude neka korist za klub od tih nastupa....

PS I Vukelja je igrao za U21 Srbije,ali ne znam da li da njega vise brojim kad ni on sam ne zna da li je vise nas igrac...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 00:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Samo da kazem da je maleta dok je igrao za koblenc, igrao protiv mlade repke kosova.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 00:34 
Veteran
Veteran

Sve sam ja to naravno znao. U opisu posla mi je da znam te stvari (mada nekad pobrkam dane i datume :D )

Nisam od onih koji prate tu reprezentaciju čak i da cijeli naš prvi tim igra za istu. Jednostavno me ne zanima kako Borčevi igrači igraju u tom dresu. Ja razumijem i njihove fudbalske potrebe, profesionalizam i 'odskočnu dasku', ali mislim da ne treba bilo kome objašnjavati zašto ne pratim tu reprezentaciju. Neko će reći, pa to su naši igrači i slično, ali... :-? Nemam ja ništa protiv ljudi koji prate i navijaju.
Ja sam samo zaljubljenik u fudbal (sport) i pratim i navijam samo tim (reprezentaciju) za kojim mi srce zaigra. Prosto. :)

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 00:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma vidis da znas sve kao i ja,bezveze kucam i gubim vrijeme,samo se pravis nevjest :D

A naravno da svi mi koji smo Srbi navijamo za Srbiju,to je vise bezveze i ponavljati i naglasavati,to se podrazumjeva.....necemo valjda navijati za Uzbekistan,zna se koja je nasa reprezentacija.....

Za kolegu koji je pisao o mladoj reprezentaciji kosova,pitanje...Po mojoj informaciji radilo se o mecu Koblenz-Prishtina,ali mozda je bila i ta druga...Ako jeste,da li znas jesu li i ostali Srbi iz Koblenca igrali,tj Marko Lomic,Branimir Bajic?

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 01:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Sve sam ja to naravno znao. U opisu posla mi je da znam te stvari (mada nekad pobrkam dane i datume :D )

Nisam od onih koji prate tu reprezentaciju čak i da cijeli naš prvi tim igra za istu. Jednostavno me ne zanima kako Borčevi igrači igraju u tom dresu. Ja razumijem i njihove fudbalske potrebe, profesionalizam i 'odskočnu dasku', ali mislim da ne treba bilo kome objašnjavati zašto ne pratim tu reprezentaciju. Neko će reći, pa to su naši igrači i slično, ali... :-? Nemam ja ništa protiv ljudi koji prate i navijaju.
Ja sam samo zaljubljenik u fudbal (sport) i pratim i navijam samo tim (reprezentaciju) za kojim mi srce zaigra. Prosto. :)

Joj tih otrcanih fraza, tipa profesionalizam...pa da su profesionalci ne bi igrali u bih krs ligi...nego ti fudbaleri srpske nacionalnosti koji igraju za bih...ili vole istu ili ne osjecaju pripadnost svom narodu na pravi nacin...samo kad se sjetim cire i njegovih fasistickih izjava,sto je najgore dobi sal voljenog mi kluba...jos vise me razocaralo ,sto su lesinari zanemarili tu cinjenicu...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 10:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Одличан предлог шлагера за пренос утакмице из Требиње,тешко изводљив ал` треба пробати!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 10:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Joj mogu misliti suza kod RBA dok cita kako Vule hvali Marica. :D :lol: Evo i meni pade u ocima... :D Salim se ja,ipak je Vule profesionalac,zna kako se daju intervjui,a ne kao Puzigaca,drvarski gonic.

Nadam se da se igraci nisu opustili i vec krenuli slaviti,jer nas ceko jos jedno tesko gostovanje u Trebinju,i tu bi morali ici na pobjedu iz nekoliko razloga.Prvi,da zadrzimo +8 bodova u odnosu na Zeljeznicar,druga da nastavimo niz pobjeda u gostima jer bi time igraci dobili OGROMNO samopouzdanje i tako otisli na zimsku pauzu,a kasnije u proljetnom dijelu jebes mi mater ako izgubimo ijednu do kraja. :wink:

Nego par me stvari interesuje,i htio bi pitati borcevog_navijaca da mi odgovori,dakle sta se desava sa stadionom,da li ce sjever i jug biti izgradjeni do sljedeceg izlaska u Evropu,to jest do ljeta?Pitam to jer je stvarno steta da ostane na ovome,prvo sto je mal kapacitet,a drugo sto bi izgradnjom sjeverne i juzne strane imali najbolji stadion u BiH,pa i jedan od boljih u regionu.

Drugo pitanje,sta se desava sa igrackim kadrom odnosno,da li se nastoji zadrzati Vuleta,Avduku sto je najbitnije?I kakav je status sto se tice Vukelje,i Muminovica,jesu li odsvirali svoje ili imaju sanse u proljetnom dijelu?

Eto odgovor moze i na pp,ako nije za javno.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 10:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Било би добро да се направи те трибине, и да коначно Лешинари коначно добију своју трибину, мада опет нисам сигуран да ли ће хтјети отићи са истока...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 413, 414, 415, 416, 417, 418, 419 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]