hahahaha znaci i sovinizam ni sovEnizan hahaha dobro ti je ovo

ok dosta price o gramatici.
Mada imas ti pik na behara i svaki mu post docekujes na noz , pa ti pricaj sta hoces

Sto se mene tice nek navija za reprezentaciju nikaragve meni svejedno njegov izbor , ali ako iskreno navija za borac meni je i englez iz manchestera dobar

( mancester je jlub koji bas ne volim

)
no na stranu zajebancija, sad dolazi zadnje i vjerovatno presudno kolo za nastavak prvenstva na proljece.
Naime, idemo leotaru i bice tesko zadrzati 8 bodova prednosti da s tim odem na pauzu.
Ako izgubimo zeljeznicar pobjedi dolazi nam ponovo na pet bodova a na proljece zaista oni imaju dobar raspored a mi prvu utakmicu idemo sirokom pa ako bi od sirokog ne daj boze izgubili spadamo na dva i onda je prava igranka do kraja prvenstva..
Ako leotaru uzmemo bod a oni pobijede rudara oni dalze na sest i situacija je slicna za nastavak .
e ako mi pobjedimo leotara a oni pobjede rudara ostaje ovih osam s cim bih bio zadovoljan,.
Medjutim rudar je zajebana gostujuca ekipa i moze rudar njima bod otkinuti s cim bi mi onda mogli znacajno profitirati i povecati cak ovih osam bodova u slaucaju da pobjedimo leotara ili zadrzati 8 u slucaju remija sa leotarom, a i ako bi izgubili ostali bi na sedam bodova prednsoti sto je pristojno opet.
eee zato je sad ovo kolo zadnje jeseni PREVAZNO i to ne samo nasa utakmica nego i zeljeznicareva ( sarahjevo vise ne uzimam u nikakve kalkulacije a siroki se s danasnjim porazom oprostio od titule cini mi se)
Eh, da navija za Nikaragvu ili Manchester United.
Neke stvari jednostavno ne idu jedna sa drugom.
Mislim da smo ove sezone uspjeli prebroditi nekoliko vrlo teških gostovanja i da smo rušili, po nas neugoodnu, tradiciju. Koševo, Pirota. A sad zašto ne srušiti i lošu tradiciju na Policama? Uz korektno suđenje (kakvo nismo imali juče) može se do bodova u Trebinju.
bio bi novi dugoročni ugovor sa Vladom Jgodićem.