banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 17:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120136 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 410, 411, 412, 413, 414, 415, 416 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Nov 2010, 20:41 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Simpatizer je napisao:
Al' ono za Kerlu i frizuru.... :lol:

Normala brate, frizura pa na teren, pa Vukelja je izvisio zbog frizure 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 20:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
borcev_navijac je napisao:

hahahaha znaci i sovinizam ni sovEnizan hahaha dobro ti je ovo :)
ok dosta price o gramatici.

Mada imas ti pik na behara i svaki mu post docekujes na noz , pa ti pricaj sta hoces :)
Sto se mene tice nek navija za reprezentaciju nikaragve meni svejedno njegov izbor , ali ako iskreno navija za borac meni je i englez iz manchestera dobar :) ( mancester je jlub koji bas ne volim :) )

no na stranu zajebancija, sad dolazi zadnje i vjerovatno presudno kolo za nastavak prvenstva na proljece.

Naime, idemo leotaru i bice tesko zadrzati 8 bodova prednosti da s tim odem na pauzu.
Ako izgubimo zeljeznicar pobjedi dolazi nam ponovo na pet bodova a na proljece zaista oni imaju dobar raspored a mi prvu utakmicu idemo sirokom pa ako bi od sirokog ne daj boze izgubili spadamo na dva i onda je prava igranka do kraja prvenstva..

Ako leotaru uzmemo bod a oni pobijede rudara oni dalze na sest i situacija je slicna za nastavak .

e ako mi pobjedimo leotara a oni pobjede rudara ostaje ovih osam s cim bih bio zadovoljan,.

Medjutim rudar je zajebana gostujuca ekipa i moze rudar njima bod otkinuti s cim bi mi onda mogli znacajno profitirati i povecati cak ovih osam bodova u slaucaju da pobjedimo leotara ili zadrzati 8 u slucaju remija sa leotarom, a i ako bi izgubili ostali bi na sedam bodova prednsoti sto je pristojno opet.

eee zato je sad ovo kolo zadnje jeseni PREVAZNO i to ne samo nasa utakmica nego i zeljeznicareva ( sarahjevo vise ne uzimam u nikakve kalkulacije a siroki se s danasnjim porazom oprostio od titule cini mi se)

Eh, da navija za Nikaragvu ili Manchester United. :D Neke stvari jednostavno ne idu jedna sa drugom.

Mislim da smo ove sezone uspjeli prebroditi nekoliko vrlo teških gostovanja i da smo rušili, po nas neugoodnu, tradiciju. Koševo, Pirota. A sad zašto ne srušiti i lošu tradiciju na Policama? Uz korektno suđenje (kakvo nismo imali juče) može se do bodova u Trebinju.
I pred početak drugog dijela sezone, najveće pojačanje bio bi novi dugoročni ugovor sa Vladom Jgodićem.

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 14 Nov 2010, 20:48, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 20:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
@ manitu

Pa dobro, onda smo generacija. Dodatni razlog da me jos vise cudi to sto mislis da ljudi ovdje ne vide sta nam nedostaje.
I da, ne sjecam se da je neko pominjao da nemas pravo na komentar. Drugi "par opanaka" je ako si tako shvatio ono sto sam napisao.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 20:47 
Bič božji
Bič božji

manitu uci da svira je napisao:
Simpatizer je napisao:

Upravo nam otkrivas toplu vodu. Hvala ti na tome. :(
Prijatelju, ovdje ima ljudi koji idu vise od 20 godina na utakmice Borca, a ti se nasao da nam "otvaras" oci?! To sto ti pises ovdje je vec napisano hiljadu puta.

oprosti, samo radi statistike: moja prva utakmica na borcevom stadionu je bila mislim1980 g. Borac Rijeka i priznajem da nemam pravo na komentar, pogotovo zato sto ste vi to vec 1000 puta rekli. izvini jos jednom :cry:
Ma što se odmah vrijeđaš ko mlada, jebiga, znamo mi da to još škripi, ali nekada ti treba i sreće, pogledaj recimo da je bilo pameti i da je onaj panj otjeran sa klupe kada je bilo vrijeme mi bi možda danas bili u Ligi Europe, za kvalitet koji bi mi svi htjeli da gledamo, treba velika lova, a ime našeg kluba je BORAC, znači samo borba...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Izgubili smo 22-20.

Isključenja: Bosna 4, Borac 16 minuta. :lol:

Ovaj podatak sve govori!

Poslednji put menjao Simpatizer dana 14 Nov 2010, 20:49, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 20:49 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:
Izgubili smo 22-20.
Ma dobro, znači nisu nas razbili, očigledno da je razlika u kvalitetu smanjena u našu korist, biće to dobro...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 20:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Bez Trkulje ramba u odbrani bolje i nismo mogli

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Majko mila, pa kakav je to kriterij sudjenja po kom nasa ekipa zaradi 4 puta vise iskljucenja?! Rezultat je odlican imajuci ovo u vidu.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 20:51 
Veteran
Veteran

Simpatizer je napisao:
Izgubili smo 22-20.

Isključenja: Bosna 4, Borac 16 minuta. :lol:

Ovaj podatak sve govori!

Dobro je to. Ova ekipa ide u pravom smjeru. I oni imaju Vladu Jagodića (čitaj: Markovića). Mislim da bismo se možda mogli organizovati pa otići malo i do dvorane da pružimo podršku momcima.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 20:52 
Bič božji
Bič božji

Schlager, oću procjenu vrijednosti igrača 67, transfermarkt me ne interesuje...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 20:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
prav prilika je sledece subote(mislim) igraju protiv onih madjara

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 20:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Simpatizer je napisao:
@ manitu

Pa dobro, onda smo generacija. Dodatni razlog da me jos vise cudi to sto mislis da ljudi ovdje ne vide sta nam nedostaje.
I da, ne sjecam se da je neko pominjao da nemas pravo na komentar. Drugi "par opanaka" je ako si tako shvatio ono sto sam napisao.

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
]Ma što se odmah vrijeđaš ko mlada, jebiga, znamo mi da to još škripi, ali nekada ti treba i sreće, pogledaj recimo da je bilo pameti i da je onaj panj otjeran sa klupe kada je bilo vrijeme mi bi možda danas bili u Ligi Europe, za kvalitet koji bi mi svi htjeli da gledamo, treba velika lova, a ime našeg kluba je BORAC, znači samo borba...

sve ok momci, ne volim ja borac nista manje nego sto ga vi volite, stvar pristupa ili filozofije :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 20:56 
Veteran
Veteran

subzero81 je napisao:

Mogli bismo se organizovati. Evo znam i da borcev_navijac voli rukomet! Mogli smo malo...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 20:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:

Paaa...ako Vule vrijedi oko 200 000 evra,realno je da on vrijedi oko 300 000. Ima dobar pregled igre,i jako dobro igra bez lopte,a to je u danasnje vrijeme na cijeni....
Ova procjena je onako,od oka,ako se budemo dobro cjenkali mozda dobijemo i vise...

Poslednji put menjao Schlager dana 14 Nov 2010, 21:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 20:59 
Bič božji
Bič božji

Hehehehe, jao ja se baš zabavljam na forumu, ko dijete sam, al šta da radiš kada smo ih ubili, pa nam se može...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 21:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
kod kuće i na strani je napisao:
subzero81 je napisao:

Mogli bismo se organizovati. Evo znam i da borcev_navijac voli rukomet! Mogli smo malo...

ee ako je u subotu borcev_navijac je tad u trebinju najvjerovatnije :)

inace rezuultat je podnosljiv 2 razlike pod pretpostavkom da i mi i oni sve dobijamo do kraja , a hocemo, dobicemo mi njih ovdje sa vecom razlikom a mislim da je medjuosbni omjer prvi kriterij kod jednakog borja bodova ili mozda ne zna neko ( naravno o rukometu govorim)

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 21:01 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Citiraj:

Paaa...ako Vule vrijedi oko 200 000 evra,realno je da on vrijedi oko 300 000. Ima dobar pregled igre,i jako dobro igra bez lopte,a to je u danasnje vrijeme na cijeni....
Ova procjena je onako,od oka,ako se budemo dobro cjenkali mozda dobijemo i vise...

Hvala kolega, sutra naslov na ss.ba BORAC SPREMA SENZACIONALAN TRANSFER...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 21:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Da li je moguce da izorganizujemo neki fond koji bi se punio SMS ili cak i direktnim donacijama klubu?!

Ja prvi ne bih mogao nesto puno doprinijeti. Simbolicno. 10-20 KM. Ali mislim da je veliki broj ljudi koji bi podrzali klub na ovaj nacin, a sigurno ima i "cupavijih guzica" koje bi iskesirale neku cifru :)

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 21:14 
Bič božji
Bič božji

Gledam Inter-Milan, valjao bi nam ovaj Gatuzo...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 21:15 
Veteran
Veteran

Banjalucki_Behar je napisao:
Naravno da nece nikada biti 8) , postoje ljudi koji nisu optereceni soveEEnizmom ili lektoratom, i ponosan sam sto sam dio njih. :D

Kazem ja, kada izostanes sa "casa kucnoga vaspitanja" imas vjeciti problem i naravno, da vrlo malo razumijes a jos manje shvatas, to je jako logicno. Naravno da srcem navijam za reprezntaciju drzave u kojoj zivimo obadvojica i nevidim nikakv problem da ljudi navijaju za bilo koju reprezentaciju, jeli jednostavno nisam sovEEnista.

Pogledaj sada koliko si izostao na "casovima", tebi su nespojivi navijacki rekviziti reprezntacije BiH sa grbom Borca. Lektore vidi ovoga "paradoksa", Borac se takmici u Premijer ligi BiH, igraci Borca igraju za tu "moju reprezentaciju" , Borac je jesenji prvak "moje drzave" i akobogda ce predstvalja tu "moju drzavu" u Evropi.

Auuu kolekteore mnogo je :-? :-? :-?

Lijep pozzz

Pokušaću još jednom da dešifrujem ove tvoje 'švrljotine'.

Pošto si bio dovoljno drzak pa ponovo držiš predavanja o tzv. državi, moram još nešto da ti napišem. Vidiš, kako nekim slučajem živiš negdje gdje većina ima problem sa amblemom tzv. armije BiH koji je glavni rekvizit te tvoje reprezentacije, pokušaj biti toliko normalan da ne provociraš ostale. Pisati o kućnom odgoju je zaista hrabro sa tvoje strane. Kako neko jednom reče, hrabro ali i glupo. Nedostatak majčinske ili neke druge ljubavi u tebi je stvorio biće koje svoju dušu hrani provokacijama, posebno ljudi sa kojima živiš u istom gradu a koji su često krvarili baš zbog tih tvojih koji su nosili isti amblem kao i navijači te tvoje reprezentacije. Jasno je da te tvoje provokacije počinju i završavaju u ovom virtuelnom svijetu.
Pokušaj napisati dvije suvisle rečenice i ja ću ti prvi čestitati.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120136 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 410, 411, 412, 413, 414, 415, 416 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]