Хоћели се неко од цјењених и уважених администратора драге нам теме,најдрже на цјелом форуму,удостојити да банује ове из педерације!
Имају свој мулти-култи
http://www.sportsport.ba/forum/ па нек тамо пишу које какаве глупости,и нек престану провоцирати!
Нек тамо пискарају о кореографијама,плавом прољећу,ћетнићким пичкама и осталим темама везане за наш клуб и Српство!
1.)Елем,да би овај клуб био велики(то и јест),ал` да би оставио неки резултат у лиги шампиона,бар да се дочепркају 4 преткола,па тамо шта Бог да,мора се доста порадити у и око клуба!
Заиста је тужно и срамотно,што ФК Борац,нема свој шоп,гдје би се продавали артикли нама драгог клуба,лијепо је било видјети јуче доста људи у обиљежијима,што Лешинара,што Борца,а и обиљежја града!
2.)Обећање,лудо радовање,гдје је јужна и сјеверна трибина стадиона?Срамота је да гости,ма који год били,стоје на оној скели,зар овај клуб и овај град не заслужују пристојан стадион!?
Мени лично не смета оваакв какав је сад,али ако хоће да дигну клуб на већи ниво морају се око тога позабаваити!
Око стадиона ме највише изнервирало,оно преко љета "правимо(реновирамо) велепни стадион",вако-нако,свако нормалан зна да је ово што сад имамо на стадиону сасвим нормално по свим селима!
3.)Мора се позабавити клубом у већини медија,дакле да се гура прича приеј сваке утакмице по новинама,тв,и осталим средствиам информисања!
Борац први ове сезоне,а нисмо ни једном напунили стадион,сем против Лозане!
Нек се прије "велике" и "мале" утакмице врте рекламе за позивном на утакмици,бар 2 радио станице ангажовати са истим циљем.
4.)Мора се активирати и размажена Бањалучка публика,не знам како то,ако се воли Борац,па зар смије бити изговор скупа карта?
Далеко од тог,да је економска ситуација бајна,али може се скупити 6 и 3 км да се плати 2 пут у седмици,и понеки куп,ако улети!
5.)Осигурали смо јесењу титулу,ако хоћемо титулу ове циркус земље,морамо на пролеће на свакој текми имате минимално по 5000 људи овдје,јер како да се играчи боре,кад виде 500-1000 људи на трибинама!
Треба и запад(што сам раније писао)извршити притисак на помоћног судију а боме и на клупу гостију!
Отишао сам предалеко,али то је оно што сви сањамо,јак Борац,стално пун стадион и у 4 претколу Хајдук из Сплита,го Стеве Николића у 90 минуту за велики пролазак у лигу шампиона,и то на по Пољуда