banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 17:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120136 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 406, 407, 408, 409, 410, 411, 412 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Nov 2010, 15:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Odlicno , dobili smo ih njihovom igrom, kako to ovdje vec neko rece!
Sad je lako reci jedino je tako moglo , zato svaka cast Vlado!
Svaka cast momcima za onakvu borbenost i beskompromisnost!

E sad, ova euforija zbog jesenje titule smije potrajati jos samo danas, vec sutra nam se ukazuje imperativ dobrog rezultata u trebinju, sto ce biti jako tesko jer leotar je u teskoj situaciji a kad je leotaru tesko, tesko se tamo bod moze iscupati.

8 bodova je pristojna prednsot, ali prica je daleko od gotove, jesenji sampion je samo prestiz , veliki put jos predstoji do konacnog sampionskog prijestolja koje vrijedi u startu 320 000 eura ili ti 640 000 maraka da odmah izgubis prvu utakmicu.
To je veliki novac za klub i da je samo to razlog tu titulu treba osvojiti jer bi uz taj novac uz ostale prihode kluba posebno iz budzeta sledecu sezonu mogli ici korak ili cak dva dalje i tako iz godine u godinu napredovati.

sad sve sile uprijeti na makar bod iz trebinja.

jer u proljece uzeti bod u gostima bice tri puta teze nego sada, sve sto sad uzmemo je zlata vrijedno

P.S
e da nam se poklopi pa da siroki izgubi ovo kolo bi bilo SAVRSENO!

Svaka cast svima na tribinama, e da je bog do tako svaku utakmicu!

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 15:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Kolega schlager molim te da nam kažeš svoje stručno mišljenje za igrača sa brojem 67...

Ma znao sam da se nesto sprdate,ali sam tek juce na utakmici skontao da se radi o Profesoru :D :D

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 15:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:

Svaka cast i vama sto ste stavili oko vrata borceve salove,bas smo juce to komentarisali u pozitivnom kontekstu...

PS Jedini izuzetak Sipovac,njemu se izgleda to ne bi uklopilo uz odijelo :D

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
@borcev navijac

Bas tako. Pored para treba napomenuti da nam i koeficijent znacajnije raste ukoliko osvojimo titulu, u UEFA ligi to ide puzevim korakom. Dakle, titula NAM TREBA u svakom pogledu! Jedno je pjevati da ne treba i sprdati se sa onima tamo, drugo je dugorocna korist za klub.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 15:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Schlager je napisao:
Citiraj:

Svaka cast i vama sto ste stavili oko vrata borceve salove,bas smo juce to komentarisali u pozitivnom kontekstu...

PS Jedini izuzetak Sipovac,njemu se izgleda to ne bi uklopilo uz odijelo :D

;) puno je ljudi juce bilo u navijackim obiljezjima , stome pozitivnoi iznenadilo , od najmladjih do najstarijih

inace nije sipovac kriv koliko ja znam. Bila je velika potraznja za salovima i on je svoj sal dao

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 15:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Simpatizer je napisao:
@borcev navijac

Bas tako. Pored para treba napomenuti da nam i koeficijent znacajnije raste ukoliko osvojimo titulu, u UEFA ligi to ide puzevim korakom. Dakle, titula NAM TREBA u svakom pogledu! Jedno je pjevati da ne treba i sprdati se sa onima tamo, drugo je dugorocna korist za klub.

slazem se i za koeficijent on nam treba, ma titula nam treba u svakom pogledu!
kako rekoh finansijski najvise jer 32000 eura je zaista fin nvac u samom statu, jer ja znam dosta klubova u premijer ligi koji godisnji budzet imaju na nekih 300000 ne eura nego maraka, a nama bi to bilo pride.

e pored toga ako daj boze pobijedis i prodjes jedan krug to se uduplava i tako svako naredno kolo

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 15:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Nov 2010, 01:31
Simpatizer je napisao:
@borcev navijac

Ovo boldirano bode u oci,kad se sjetim vase pjesme :roll: ...titula nam ne treba jer Bosna...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
borcev_navijac je napisao:
slazem se i za koeficijent on nam treba, ma titula nam treba u svakom pogledu!
kako rekoh finansijski najvise jer 32000 eura je zaista fin nvac u samom statu, jer ja znam dosta klubova u premijer ligi koji godisnji budzet imaju na nekih 300000 ne eura nego maraka, a nama bi to bilo pride.

e pored toga ako daj boze pobijedis i prodjes jedan krug to se uduplava i tako svako naredno kolo

Treba proci taj jedan krug, pogotovo ako znamo da imamo status nenosioca. :D
Poslije toga je raj koji se zove "4 evropske utakmice". :D

@ganjeta

Ne zamaraj me glupavim porukicama! Imas sajt Lesinara pa ih tamo pitaj ako te nesto zanima!

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 15:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Neko je spominjao sal. Misli se na ovaj?

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 15:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Гдје има купити?

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 15:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Igra ocekivana za ovo kolo. Na vrijeme smo poveli i to je to. Ostatak je bio rutinski, bili smo borbeniji, Vlado je odlicno prozreo igru Zeljeznicara zaustavio bokove i tu je vec bila ogromna prednost
Jesenja titula ce donijeti zamac i zelju glavesinama da nam nastave pomagati...
Inace radim na jednom igracu da dodje kod nas u pitanju je napadac , ali prvo treba vidjeti zelju i ciljeve uprave. mislim da nam treba osvjezenje jos u veznom redu.

Sto se tice navijaca ostavite ih na miru. Juce je bilo prelijepo u gradu. Sjedim na kafici a oni prolaze, pozdravljaju ih ljudi zajedno sa njima ponesto otpjevaju. Navijanje je bilo ok, vecina momaka je jos mlada i sigurno ce i kao grupa rasti sa dobrim rezultatima

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 15:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Tommy Vercetti je napisao:
Neko je spominjao sal. Misli se na ovaj?

Spoiler:
Slika

Ne taj, Rene je radio šalove i kape. A ovaj ima kupiti u šopu isod zapadne tribine, ja sam sebi u petak kupio ovaj šal i žena ( da žena ) mi kupila dres :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 15:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
видим већ почиње прича о одређеним појачањима. фино фино.

а што се тиче тих шалова и капа што има код Ренеа, може ли нека слика или нешто тако??
и једна молба/савјет за управу. у ствари наређење :)
обавезно поновити ону серију вунених шалова што су се прошле зиме могли купити у НААИ шопу.
тај шал је екстра и има доста људи који би га радо купили уколико се опет појави!

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 16:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ja vas molim da ne pravite sad neku pricu o pojacanjima, pa da poslije bude nista se nije uradilo a obecavalo se, jer kad se pocen prica , zaboravi se ko je poceo, a prica ostane , pa onda ispadne da je uprava nesto obecavala pojacanja a nista se nije desilo.
Odmah da vam kazem ovaj prelazni rok, nekiih velikih dovodjenja igraca nece biti, makar nije u planu, eventualno 1 ili dva igraca koji odmah mogu u prvi tim.
usput ako se dovede neka mlada nada ako je bude i to je to.
imamo tu poziciju kreatora igre koja nam nedostaje i tu ce biti fokus

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 16:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Sjajan je osjećaj danas pogledati stanje na tabeli :D . Ne treba se sad opustiti. Moramo jednostavno ostati koncentrisani za Trebinje, možda i najteže gostovanje pogotovo jer je Leotar u frci. Zanima me zna li se ko nam sudi dole ako se to uopšte još zna?

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
skypostman je napisao:
Гдје има купити?

U naai shopu. Sto se tice zimskih salova, trebali bi biti tamo na zimu, tako rece cova u sopu.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 16:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
borcev_navijac je napisao:
Ja vas molim da ne pravite sad neku pricu o pojacanjima, pa da poslije bude nista se nije uradilo a obecavalo se, jer kad se pocen prica , zaboravi se ko je poceo, a prica ostane , pa onda ispadne da je uprava nesto obecavala pojacanja a nista se nije desilo.
Odmah da vam kazem ovaj prelazni rok, nekiih velikih dovodjenja igraca nece biti, makar nije u planu, eventualno 1 ili dva igraca koji odmah mogu u prvi tim.
usput ako se dovede neka mlada nada ako je bude i to je to.
imamo tu poziciju kreatora igre koja nam nedostaje i tu ce biti fokus

Dajte nam neku mjesavinu Grahe i Perice :D

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 16:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
I da, opet moram da napomenem da nam ne treba desni bek. Kako Milan Stupar igra dobar dio ove sezone pokazuje da je ovaj momak stvarno profesionalac. I kad je ispao iz prvih 11 zbog povrede on se svojim radom ponovo nametnuo. Iako nema neku posebnu konkurenciju u ekipi (Džo i nije neka konkurencija) Stupar maksimalno odrađuje svoj dio posla. Onaj zeba se nije vidio juče. O štoperskom dvojcu neću da pišem kao ni o Avdukiću. Duboki naklon.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 16:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
kod kuće i na strani je napisao:
I da, opet moram da napomenem da nam ne treba desni bek. Kako Milan Stupar igra dobar dio ove sezone pokazuje da je ovaj momak stvarno profesionalac. I kad je ispao iz prvih 11 zbog povrede on se svojim radom ponovo nametnuo. Iako nema neku posebnu konkurenciju u ekipi (Džo i nije neka konkurencija) Stupar maksimalno odrađuje svoj dio posla. Onaj zeba se nije vidio juče. O štoperskom dvojcu neću da pišem kao ni o Avdukiću. Duboki naklon.

штоперски двојац и голман су по мени најбољи дијелови тима. далеко од тога да остале играче омаловажавам, јер сви они заједно чине цјелину, али ако на зиму оде Вуле требало би размислити ко ће га замјенити. А такође и Авдука брани генијално, не би ме зачудило да и за њега дође нека опасна понуда :-?

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 16:36 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Kao da svi pomalo zaboravljamo da ćemo na proljeće biti još jači jer će pripreme da odradi PROFESOR VLADO, znači u startu smo jači za 50 posto... Riječi jednog od igrača, na moju konstataciju da nas je marić unazadio dvije godine su bile : "NISI U PRAVU :oops: , UNAZADIO NAS JE PET GODINA"...

Valjda će se i Marko oparaviti ili da brate dovedemo Vukobratovića, pa da riješimo to mjesto zadnjeg veznog 8) 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120136 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 406, 407, 408, 409, 410, 411, 412 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]