Prvo da se sa malim zakasnjenjem zahvalim svima koji su mi cestitali rodjendan,hvala vam od srca!
Cim sam u sedmom mjesecu vidio raspored prvenstva i da nam bas Zeljeznicar dolazi 13.novembra,tacno sam znao da ce to biti moj dan! Prvi put u zivotu sam se molio da ne prebace utakmicu za nedjelju

...Znao sam da juce ne mozemo omanuti i to se i vidjelo,imam osjecaj da nam dosad ne bi dali gol!
Sve sto sam sanjao se i obistinilo,pobjeda nad Zeljeznicarom u predivnom ambijentu,najpozitivnija atmosfera u zadnjih 20 godina! Iako smo imali i punije tribine i pruzali bolje igre,siguran sam da od Proletera 1989 nije bilo vise osmijeha i pozitive nego juce! Eeeejj,10 minuta poslije zavrsetka utakmice jos je 80% publike na stadionu i raduje se!
Ja se uvijek derem i galamim,ali juce sam imao tu srecu da su red ili dva iznad mene bili jos veci fanatici od mene koji nisu prestajali sa navijanjem i galamom 90 minuta,svaka im cast! Ne znam kako je bilo na ostatku Zapada ali u nasem sektoru je bilo DO JAJA!!
O igri mi je bezveze da pisem kad je nije ni bilo! Sta reci o utakmici sa 60 faulova?!! Nasi momci su to odradili ogromnom borbenoscu a Vlado je Amaru objasnio neke stvari! Pri tome mislim na gol na vrijeme i onda iskusna igra na rezultat.
Jedino mi je zao sto je Srdjo podlegao atmosferi,ocito je bilo da je impresioniran tako da ni on,kao ni ostali, nije pokazao nista osim borbenosti.
Ovo sto pisete o nekim greskama u koreografiji i ostalom,nemam pojma jer sam,normalno,opet sa piva dosao tek u 50.minutu

,ali ostatak je prosao u poprilicno dobroj koordinaciji izmedju Istoka i Zapada,barem onog naseg ludjackog sektora