banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 15:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 405, 406, 407, 408, 409, 410, 411 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Nov 2010, 11:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
@simpatizer - druze ne bi ja dovodio desnog beka, onda bi skroz ugusili malog cinu, a klinac ima talenat.
a sto se tice lijevog beka prvo se rijesiti dvojice pa onda dovoditi jednog ;)

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 11:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
A niko da spomene dozivanje AMAR,AMAR,SISAJ,SISAJ.To je sa naseg foruma poteklo. :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 11:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
subzero81 je napisao:
@simpatizer - druze ne bi ja dovodio desnog beka, onda bi skroz ugusili malog cinu, a klinac ima talenat.

што лијеви бек,па добри су и Пузи и Беновић?
само нам треба плејмекер,ваљда ће се Марко бити 100% спреман за другио дио провенства!
И можда по мени један добар нападач,пошто је евидентно да нам нападачи и нису у доброј форми!

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 12:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Ова тема је прешла 100 000 прегледа, тј посјета.
за 150 дана колико постоји, то је нешто мало мање од 700 посјета на дан. 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 13:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Sep 2010, 13:17
Atmosfera odlična, utakmica "ostrašćena" :-D ... Samo za poželjet' više ovakvih sa ovakvim ili boljim rezultatom.

Jel' bio penal ono kad je mislim Nikolić išao sam prema golu i pao u kaznenom prostoru u 1. poluvremenu?

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 13:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ljuka988 je napisao:
Atmosfera odlična, utakmica "ostrašćena" :-D ... Samo za poželjet' više ovakvih sa ovakvim ili boljim rezultatom.

Jel' bio penal ono kad je mislim Nikolić išao sam prema golu i pao u kaznenom prostoru u 1. poluvremenu?

Ja mislim da je onaj Zeljin igrac igrao rukom.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 13:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Prvo da se sa malim zakasnjenjem zahvalim svima koji su mi cestitali rodjendan,hvala vam od srca!

Cim sam u sedmom mjesecu vidio raspored prvenstva i da nam bas Zeljeznicar dolazi 13.novembra,tacno sam znao da ce to biti moj dan! Prvi put u zivotu sam se molio da ne prebace utakmicu za nedjelju :D ...Znao sam da juce ne mozemo omanuti i to se i vidjelo,imam osjecaj da nam dosad ne bi dali gol!

Sve sto sam sanjao se i obistinilo,pobjeda nad Zeljeznicarom u predivnom ambijentu,najpozitivnija atmosfera u zadnjih 20 godina! Iako smo imali i punije tribine i pruzali bolje igre,siguran sam da od Proletera 1989 nije bilo vise osmijeha i pozitive nego juce! Eeeejj,10 minuta poslije zavrsetka utakmice jos je 80% publike na stadionu i raduje se!

Ja se uvijek derem i galamim,ali juce sam imao tu srecu da su red ili dva iznad mene bili jos veci fanatici od mene koji nisu prestajali sa navijanjem i galamom 90 minuta,svaka im cast! Ne znam kako je bilo na ostatku Zapada ali u nasem sektoru je bilo DO JAJA!!

O igri mi je bezveze da pisem kad je nije ni bilo! Sta reci o utakmici sa 60 faulova?!! Nasi momci su to odradili ogromnom borbenoscu a Vlado je Amaru objasnio neke stvari! Pri tome mislim na gol na vrijeme i onda iskusna igra na rezultat.
Jedino mi je zao sto je Srdjo podlegao atmosferi,ocito je bilo da je impresioniran tako da ni on,kao ni ostali, nije pokazao nista osim borbenosti.

Ovo sto pisete o nekim greskama u koreografiji i ostalom,nemam pojma jer sam,normalno,opet sa piva dosao tek u 50.minutu :D ,ali ostatak je prosao u poprilicno dobroj koordinaciji izmedju Istoka i Zapada,barem onog naseg ludjackog sektora :D

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 13:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
E onda si to onaj momak što je na drugom pol. došao sa 2-3 cure

E,bas tako,mada je bilo samo mjesta za jednu,a ostale dvije nisu imale gdje sjesti pa su otisle malo dalje....

PS Kad sam se vratio,bas su ovi moji konstatovali "Vidi ga,otisao saam a vraca se sa tri cure,a imao samo 15 minuta na raspolaganju,sta bi bilo da je imao sat vremena :D :D :D "!!!!

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 13:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nemam pojma u kom si sektoru bio, al kod nas je bilo do jaja...

Mozda je to bas bio taj sektor u VIP pri vrhu.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 13:56 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
Citiraj:
Nemam pojma u kom si sektoru bio, al kod nas je bilo do jaja...

Mozda je to bas bio taj sektor u VIP pri vrhu.

:wink: :wink:
Pokrenuli smo pjesmu sa zapada, prvi put od kada ja gledam Borac...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 13:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ракох ли ја да је термин у 14 бољи него вечерњи, али наравно само у јесењем/хладнијем дијелу првенства. :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 13:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nista,ubuduce se moramo cesce tako grupisati,da ne bude ovako slucajno kao juce,vec da pozovemo tu jos stotinjak forumasa i pokazemo Istoku sta je navijanje :D :D :D

Ako to napravimo,onda ce i ostatku Zapada biti blam da sjedi!

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 14:03 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Nista,ubuduce se moramo cesce tako grupisati,da ne bude ovako slucajno kao juce,vec da pozovemo tu jos stotinjak forumasa i pokazemo Istoku sta je navijanje :D :D :D

Ako to napravimo,onda ce i ostatku Zapada biti blam da sjedi!

Ne, ne ne, nikako, mi ćemo samo ponekad da zapjevamo, a dio zapada na kojem smo mi mora da postane prepoznatljiv po tome što će se odatle pokretati aplauz igračima i pritisak na sudije, to je poenta, a lijepo je i da se zapjeva, lijepo, ali teško je da se uskladi pjesma...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 14:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma yebo pjevanje,nisam ni mislio na pjevanje,vec na onaj prolup kao juce!!

Pjevanje nam dodje kao odmor :D :D

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 14:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Jeste li vidjeli nove šalove? Doduše nije rađeno od strane kluba ali biće i tog :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 14:10 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:

Pa to da, frka, frka, frka i samo fr5ka, da postanemo tribina u bih od koje će se sudije ježiti i bježati sa te strane terena, a gostujući treneri da ne mrdaju ni lijevo ni desno ispod onog pleksiglasa, uglavnom ja sam se odlično proveo...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 14:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Schlager je napisao:

Pa to da, frka, frka, frka i samo fr5ka, da postanemo tribina u bih od koje će se sudije ježiti i bježati sa te strane terena, a gostujući treneri da ne mrdaju ni lijevo ni desno ispod onog pleksiglasa, uglavnom ja sam se odlično proveo...

Pa jeste vidjeli da amar nije ni ustajao sa svoje klupe, a nismo mu ništa dobacivali 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 14:13 
Bič božji
Bič božji

Čađo je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Schlager je napisao:

Pa jeste vidjeli da amar nije ni ustajao sa svoje klupe, a nismo mu ništa dobacivali 8)

Mogu reći da je Amar jedan od kulturnijih trenera u ovom takmičenju, naravno Vlado je bez konkurencije...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 14:26 
Bič božji
Bič božji

Kolega schlager molim te da nam kažeš svoje stručno mišljenje za igrača sa brojem 67...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Нова Варош je napisao:
subzero81 je napisao:

што лијеви бек,па добри су и Пузи и Беновић?

Bas se i nisu pokazali, imali su vise losijih partija, a ako mislimo da se ne brukamo u Evropi trebali bismo barem pokusati da dovdemo bolje opcije.

Ali dobro, sad nije vrijeme da o tome razglabamo. Odradimo Leotar i onda analiza...

@subzero81

Talentovani klinci ne mogu iznijeti utakmice u Evropi koje nas ocekuju. Kamo puste srece da se varam i da imamo, sto se kaze, "ekstra" talentovane mlade igrace pa da ih odmah guramo.
Vidjeli smo da se i mali Graha juce izgubio, a on je vec duze vrijeme pri prvom timu.

Poslednji put menjao Simpatizer dana 14 Nov 2010, 15:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 405, 406, 407, 408, 409, 410, 411 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]