banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 09:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 404, 405, 406, 407, 408, 409, 410 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Nov 2010, 23:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2006, 15:37
bolje dežurni kritičar nego ovca iz stada

a dječačiću vjeruj mi na rječ
istina najčešće nije samo jedna već ima i lice i naličje

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 23:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Kritika, pozitivna ili negativna, treba da je dobrodosla. Vladi, Borcu, igracima, pa i Lesinarima.
Niko ne kritikuje Lesinare jer ih ne voli ili, ne daj Boze, mrzi. Svima nam je u cilju da navijanje bude sto bolje. Meni se licno vise svidjaju starije pjesme Lesinara, al' sta b' sad... Momci navijaju i svaka im cast. Steta sto je bila onolika patnja oko one zastave.

Navijanje je danas bilo solidno. Utakmica tu i tamo. Dominikovic je bio na svom nivou. Sijaset prekrsaja dosudio, mahom Zelji. Svaki kontakt, faul. Ne bih se slozio da je Stanceski igrao dobro. Po meni je on najlosije odigrao uz Puzija. Ne znam koji mu je, ali zadnjih 4-5 tekmi je totalno nezainteresovan. Leo i Vule, neprobojni :) Avduka nije imao posla. Stupar je zatvorio Zebu kao djete kakvo. Sve u svemu, ova pobjeda ide Vladi na dusu :)

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 23:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
јан_де je napisao:
Реално, Лешинарима не треба ни секунде замјерити за њихово навијање. И ја бих ту имао штошта додати, сугерисати, али пустите момке нек навијају.
С обзиром да се сваке седмице иду по неким гудурама у крш аутобусима или комбијима, да оставаљају своје драгоцјено вријеме и снагу бодрећи Борац у пизди материној, а већина људи се прикључи само на најјачим домаћим утакмицама и нешто безвезе серендају, мука ми је...
И по мом укусу би требало мало више бржих пјесама, али ко сам ја да им кењам, па људи се сатраше за Борац... да није њих, пола ових гостјућих побједа не би било...
Баш ми је жао за корео, преспремна је била и огромна, али нема везе...
А застава откида, као што сам и навео... 8)

И шта ако се некад негдје деси неко кошкање са полицијом или сл. , па навијачи су - нису цурице...
Плус тог шо је то веома ријетко...

Tačno. Lešinari su zaista posebni. Pišem ovo iako nikada nisam bio član Lešinara a Borac pratim nešto više od 20 godina. Masu puta se ne slažem sa nekim stvarima vezanim za ovu grupu, ali šta ti momci proživljavaju prateći Borac to je za svako poštovanje. Imam i ja dosta gostujućih utakmica ali kroz šta ovi ljudi prolaze to malo nas zna. Još jednom, duboki naklon.

Danas je i zapad malo navijajo. Šteta što je ovo zadnja utakmica u ovom dijelu sezone jer smo popravili posjetu. Nadam se da se igra iz ere Marića lagano zaboravlja, tako da na proljeće očekujem prosjek od 5-6 hiljada na domaćim utakmicama.

Bravo Vlado, Bravo momci!

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 00:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Lešinari svaka čast, treba izdržati 90 min., odnosno treba popuniti taj repertoar. Sa kraćim pjesmicama vjerovatno bi se svaku 5-6 min. morali ponavljati a tako je i kod najvećih evropskih navijačkih grupa, nakon kraćeg gromoglasnog skandiranje ide pjesma pa se onda čini montono a komentator po pravilu konstatuje da su se navijači uspavala ali sve je to OK, ne mogu se derati ko ludi 90 min. Zamišljam kako bi bilo da ih nema, tuga i jad. Imaju svoj specifikum i guraju to, a kritike treba uputiti zapadu on je taj koji treba više učestvovati u igri i vršiti pritisak na sudije. Ako ne pjevaju mogu barem svaku 2-3 min zviznuti koji put ili okrndašiti nešto iz familije sudiji

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 00:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Ево да се и ја јавим након неког времена.
Био сам онемогућен да функционишем нормално задњих дана, мислио сам да нећу стићи ни на утакмицу но на сву срећу јесам и драго ми је што оно нисам пропустио.

Атмосфера данас сјајна.. осјетило се у ваздуху нешто сво вријеме. :)
Што се тиче игре.. ја морам поново да се окренем оном што је по мени најбитније.. а то је физичка спремност.
Тачно се дало примјетити како смо жустро почели утакмицу и већ негдје око 35-ог минута видјело се да више не могу.
Срећа па смо погодак дали на почетку.
Но такође морам да похвалим и напредак у организацији игре.. није било испуцавања напамет (добро, јесте можда два три пута, то ћемо занемарити :D ), све је дјеловало мало сложеније и било је тренутака кад је то дјеловало тотално добро за око посматрача.
Све у свему, Владо СЈАЈНО ради свој посао и надам се да ћемо на прољеће изаћи још јачи и уигранији.

Што се тиче Лешинара..
Људи, имајте на уму да је овај форум доступан за читање свакоме.
Дакле, прво из тог разлога би требало да наш "прљави веш" износимо свима на видјело.
Постоји форум Лешинара који је мало више затвореног типа па тамо причајте о тим стварима.

Друга ствар, сама та прича, напали се дротови, била туча џа бу звучи тотално малограђански, као да ми живимо у некој касаби.
Немојте брате да се замарате тим стварима, идите на стадион, гледајте утакмицу и своја посла.
Они који нису чланови те групе не треба да се мјешају у њихов рад.

Мени је срце било данас пуно кад сам се у једном моменту окренуо и видио цијели исток на ногама.
То је оно што ћу ја памтити са ове утакмице, и онај го.. и запад који се пробудио и звучао сјајно.
Хвала играчима, хвала Влади, хвала и оном Сунцу што је онако фино сијало данас..! :)

П.С.
Мајице идуће седмице ако све буде ишло по плану.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 01:52 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2010, 14:21
Source.ba derbi, 14. Kolo: Borac - Željezničar
BORAC PREKO ŽELJE DO JESENJE TITULE

http://source.ba/clanak/699787432986/sport/Borac%20preko%20%C5%BDelje%20do%20jesenje%20titule/?ref=tiker

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 03:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
TaškoBL je napisao:
Kritika, pozitivna ili negativna, treba da je dobrodosla. Vladi, Borcu, igracima, pa i Lesinarima.
Niko ne kritikuje Lesinare jer ih ne voli ili, ne daj Boze, mrzi. Svima nam je u cilju da navijanje bude sto bolje. Meni se licno vise svidjaju starije pjesme Lesinara, al' sta b' sad... Momci navijaju i svaka im cast. Steta sto je bila onolika patnja oko one zastave.

Navijanje je danas bilo solidno. Utakmica tu i tamo. Dominikovic je bio na svom nivou. Sijaset prekrsaja dosudio, mahom Zelji. Svaki kontakt, faul. Ne bih se slozio da je Stanceski igrao dobro. Po meni je on najlosije odigrao uz Puzija. Ne znam koji mu je, ali zadnjih 4-5 tekmi je totalno nezainteresovan. Leo i Vule, neprobojni :) Avduka nije imao posla. Stupar je zatvorio Zebu kao djete kakvo. Sve u svemu, ova pobjeda ide Vladi na dusu :)

bogami sad me podsjeti da pohvalim i Avduku imao je jednu "oktopod" intarvenciju kad je jedan zeljeznićarev izrac sa 5 m glavom sutao u gol...ja stavno ne znam kako je ono odbrani. ne znam ...ili sam je ja sam vidio?!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 08:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
il nostro club nostra città appartiene solo a noi :salute:

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 09:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

batica je napisao:

bogami sad me podsjeti da pohvalim i Avduku imao je jednu "oktopod" intarvenciju kad je jedan zeljeznićarev izrac sa 5 m glavom sutao u gol...ja stavno ne znam kako je ono odbrani. ne znam ...ili sam je ja sam vidio?!

Sjetih se :)
To je bilo u drugom poluvremenu. Culum je sutao glavom, Avduka usao u sut i skrenuo loptu u korner... To je bilo nakon nekog prekida, ne mogu sjetiti kojeg.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 09:45 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Suđenje je bilo kriminalno loše, naravno na našu stranu, eto negdje u 80 minutu igrač iz sarajeva ruši Stajića, a već ima žuti karton, no međutim poštenjačina iz Orašja pušta prednost i naravno ne daje tom igraču i drugu javnu opomenu, sreća pa niko od igrača u plavim dresovima nije uspio da se dovuče do kaznenog prostora i da padne, jer bi onaj krkan tako lagano dosudio penal, čekao je samo dal će da se desi kontakt, on je i održao ove u životu jer je dosudio najmanje 25 faulova u zoni od oko 25-30 metara od našeg gola, a mogu reći da Borac nije uopšte bio toliko grub... Situacija kada Mikić treba da izvede slobodan udarac, u prvom poluvremenu, a živi zid stoji od lopte na nekih 4 metra, jadno i providno je ovo sve, ali opet se ispostavilo, kada imaš dovoljno jaku ekipu, onda te ni sudije ne mogu pokrasti, sada je bar to očigledno...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 09:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dominikovic je najopasniji po nas gol bio...

Najjaca mi je scena, kad ispred linijskog sudije ode lopta u korner(gol aut) a on drzi spustenu zastavicu, pogleda ka Dominikovicu, ovaj dosudi korner, onda i pomocni mahnu u tom pravcu. O, zemljo, otvori se.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 09:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Trebinje pa zimska pauza evo neko moje vidjene kako bi se trebalo raditi tokom pauze znaci prijateljske utakmice sada sa jos jacim klubovima i naravno bar jedna u Banja Luci msm da bi sada dobro dosla Zvezda ili Partizan da se vidi na cemu je klub i navijaci onda razne akcije pomoci raznim bolnicama,vrticima,domovima,razne zurke koje vec navijaci i organizuju,otvaranje fan kluba sa razlicitim artiklima zatim dovest po mojoj procjeni jedno 2 do 3 kvalitetna pojacanja,raditi malo na marketingu i aktiviranju naroda iz cijele Banjalucke regije da dolaze na utakmice itd

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 09:53 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Evropski Borac je napisao:
Trebinje pa zimska pauza evo neko moje vidjene kako bi se trebalo raditi tokom pauze znaci prijateljske utakmice sada sa jos jacim klubovima i naravno bar jedna u Banja Luci msm da bi sada dobro dosla Zvezda ili Partizan da se vidi na cemu je klub i navijaci onda razne akcije pomoci raznim bolnicama,vrticima,domovima,razne zurke koje vec navijaci i organizuju,otvaranje fan kluba sa razlicitim artiklima zatim dovest po mojoj procjeni jedno 2 do 3 kvalitetna pojacanja,raditi malo na marketingu i aktiviranju naroda iz cijele Banjalucke regije da dolaze na utakmice itd

Prvo Trebinje, kako reče profesor Vlado jutros na ATV, naravno idemo po pobjedu... :D :D

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 10:09 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 10:57
Мислим да лешинарима не треба ништа замјерити ко ради тај и гријеши.Важно је да наш Борац гази све редом и што се град мало пробудио.Што се тиче утакмице била је тврда и онаква каква се очекивла дефинитивно наш најјачи играч је било Ступар али онај Керла крв му јебем кад је нагазио не знам тачно кога диго ми је сваки живац СВИ СМО МИ БОАЦ!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 10:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Jel' ono Boka u sudijskoj zavali lakat Lazaru? :D
Prije utakmice sam pisao da treba igrati ostrije, naravno da je to i Vlado primijetio pa smo ih dobili bez vecih problema. To je recept kako treba igrati protiv njih, barem dok je Amar trener.
Dakle, j.bes ljepotu, trebamo igrati njihovu igru i to je to. Drago mi je da smo izvukli pouke.

Slazem se sa napisanim o Dominkovicu. Jeste bilo jacih startova, ali on je svirao svaki kontakt, navlacio nepostojece slobodne udarce za goste, propustio da pokaze divljaku Kerli drugi zuti. Jednostavno, majmun je poruznio ionako tvrdu utakmicu.

Lesinari su, po meni, odradili utakmicu najbolje u ovoj jeseni. Ne mislim to samo zbog brojnosti, vec i zbog izbora pjesama. Cini mi se da je skoro svaka imala pravi "tajming", zatim animacija Zapada i Istoka. Vrlo dobro! Bila je greska sa koreografijom pa sta? Ne kaze se dzaba da ko radi taj i grijesi.
Posjeta na stadionu na nivou ovakve utakmice.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 10:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2010, 20:57
Ljudi neznam dali dijelite moje misljenje ali vidi se da je ekipa totalno fizicki nespremna i za to su krive cuvene pripreme u vojvodjanskoj ravnici! Ipak i pored svega toga Gospodin Jagodic je uspio da postavi stvari na svoje mjesto.
Poznajuci Gospodina Jagdica mislim da ce u proljetnom dijelu ova ekipa pokazati sav svoj raskos tek kada on sa njima odradi kvalitetne pripreme. Nadam se da ce i Maksimovic biti spreman za poroljetni dio i tek onda mislim da ce biti potpuna parola PAZI, BORAC GAZI!!! I pored lose fizicke pripreme ekipe za ovu polusezonu rusili smo rekorde i lose tradicije po nas, Avdukic nesavladan..... utakmica, pobjeda na Kosevu,pobjeda u Travniku.... Sve u svemu moje je misljenje da treba da budemo prezadovoljni ovim u jesenjem dijelu, malo me brine kriza u igri napadaca ali konstantno se kod njih vidi zelja i borbenost posebno kod Stajica, sredina nam malo skripi jer nema prave lopte prema njima! Juce je bilo nekoliko pokusaja ali jos uvijek nije to to! Sjetite se samo lopti Ljubojevica, napadac samo odradi svoj zadatak al dobro, vjerujem gospodinu Jagodicu da ce u pauzi posloziti stvari na svoje mjesto!

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 10:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobro se sjeti tih nakaradnih priprema.
Sav normalan svijet ide na pripreme na vecu nadmorsku visinu, da se poveca broj crvenih krvnih zrnaca i samim tim igraci imaju vise snage i eksplozivniji su. Jedino smo mi odradili pripreme u Vojvodini, koja ima nizu nadmorsku visinu od BL. Tj, bilo bi bolje da smo ostali u BL gurati loptu...

Vlado, odvedi igrace u planine da ne bude zime :D

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 10:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
@gennaro

Mozda ima toga sto kazes o fizickoj nespremnosti, ali treba imati na umu da se igra Zeljeznicara upravo bazira na tome, pa se stekne utisak da mi nismo na istom nivou. Zeljin jedini kvalitet je fizicka sprema, u ostalim domenima su obicni krkani.
Sjeti se kako smo igrali protiv Sarajeva na Kosevu. Oni su zadnjih pola sata totalno pali, a mi smo bez problema cuvali rezultat, uz to smo imali i nekoliko dobrih kontri u kojima je nedostajao samo zadnji pas pa da ih dotucemo.
Slazem se da to moze i bolje, zato je Vlado sada tu. :D

Sa ovim oko veznog reda se slazem u potunosti. Treba nam taj zavrsni pas, i sto je najbitnije, zavrsni pas koji stize na vrijeme. Ovdje dolazimo do Stanceskog koji ima "vic" u igri, ali i problem sto voli da gnjavi loptu. Osim pozicije lijevog beka, pa mozda i desnog (da bi Stupar dobio konkurenciju), mi bismo trebali pogledati ima li na trzistu neko dostupno rjesenje na poziciji razigravaca.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 10:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Ево да и ја коју напишем. Владо и играчи, свака вам част!!! :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Добили смо их њиховом игром. Ако су наши момци за вријеме прошле утакмице добили батина и нису се добро снашли против ове крканске екипе, овај пут су им дефинитивно показали да знају играти и њихову игру. :fist:
Наклон до пода за све. Утакмица није била нешто екстра, али гдје ће и бити поред онакве тврде игре и доминковића као судије.
Ово је убједљиво најбоља сезона Борца у новијој историји! Руше се сви рекорди и лоше традиције,а поред свега Борац је јесењи шампион и коло прије краја има 8 бодова предности. А тек кад прођу припреме, уф могу да замислим....

Gazimestanac87 je napisao:
aleksej je napisao:
a sta je to bilo poslije utakmice?? na dnevniku RTRS-a prikazali navijace na ulici ...u fazonu "uzburkane navijacke strasti"

Не знам... Ма није ништ било колко ја знам...

само да прокоментаришем ово. гледао сам дневник и прилог са краја о Лешинарима је био у позитивном контексту, само што је водитељица искористила ријеч која се код нас ријетко користи. Рекла је нешто на фазон "и за крај слике са улица Бањалуке, које су данас биле препуне острашћених навијача"
острашћен=препун страсти, обузет страшћу према некоме или нечему ;)

ЕДИТ:ево пронађох и на нету тај дневник, има кратко на самом крају
http://rtrs.tv/av/player.php?id=10122&x=1

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 11:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ево сад пронађох извјештај са утакмице:

http://rtrs.tv/av/player.php?id=2132&x=0

да ли се мени чини или се Стајић оклизнуо и случајно гурнуо лопту на коју је Малетић налетио?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 404, 405, 406, 407, 408, 409, 410 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]