Ево да се и ја јавим након неког времена.
Био сам онемогућен да функционишем нормално задњих дана, мислио сам да нећу стићи ни на утакмицу но на сву срећу јесам и драго ми је што оно нисам пропустио.
Атмосфера данас сјајна.. осјетило се у ваздуху нешто сво вријеме.

Што се тиче игре.. ја морам поново да се окренем оном што је по мени најбитније.. а то је физичка спремност.
Тачно се дало примјетити како смо жустро почели утакмицу и већ негдје око 35-ог минута видјело се да више не могу.
Срећа па смо погодак дали на почетку.
Но такође морам да похвалим и напредак у организацији игре.. није било испуцавања напамет (добро, јесте можда два три пута, то ћемо занемарити

), све је дјеловало мало сложеније и било је тренутака кад је то дјеловало тотално добро за око посматрача.
Све у свему, Владо СЈАЈНО ради свој посао и надам се да ћемо на прољеће изаћи још јачи и уигранији.
Што се тиче Лешинара..
Људи, имајте на уму да је овај форум доступан за читање свакоме.
Дакле, прво из тог разлога би требало да наш "прљави веш" износимо свима на видјело.
Постоји форум Лешинара који је мало више затвореног типа па тамо причајте о тим стварима.
Друга ствар, сама та прича, напали се дротови, била туча џа бу звучи тотално малограђански, као да ми живимо у некој касаби.
Немојте брате да се замарате тим стварима, идите на стадион, гледајте утакмицу и своја посла.
Они који нису чланови те групе не треба да се мјешају у њихов рад.
Мени је срце било данас пуно кад сам се у једном моменту окренуо и видио цијели исток на ногама.
То је оно што ћу ја памтити са ове утакмице, и онај го.. и запад који се пробудио и звучао сјајно.
Хвала играчима, хвала Влади, хвала и оном Сунцу што је онако фино сијало данас..!

П.С.
Мајице идуће седмице ако све буде ишло по плану.