banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 14:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 402, 403, 404, 405, 406, 407, 408 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Nov 2010, 19:22 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Пјесма се заорила у тренутку када је Малета забио гол, мислим да се добро чула јер су и момци са истока пјевали исту, значи некако се поклопило...

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 19:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Banjalucki_Behar je napisao:
Preljep dan. Moj Borac jesenji prvak BiH :D :D :D :D :D
Najsmjesnije je bilo skandiranje da netreba titula, jeli Bosna nije nasa drzava, a onda nakon 2min Sampioni :D Ali eto, idemo dalje, preljep dan. Zasluzeno smo najbolji u BiH..... :D

досадан си са својим убацивањем политике, а као аполитичан си.
а онако муслимански на хињака нам га гураш.

титула нам не треба је пјесма лешинара којом подбадају муслиманске групе, и наставак ти мора бити јасан, јер тако мисли 99% овог форума, и наша држава је РЕПУБЛИКА СРПСКА за коју смо се сви овдје борили, од најмлађих овдје (можда тада и нерођених) до најстаријих!
а шампиони се ако си икада био на стадиону скандирало и када се испадало.
за мене ( а и велику већину искрених Борчеваца ) је Борац шампион сваки дан, а не само данас

......................................

ја сам можда био превише оптимистичан и очекивао крцат стадион али лијепо је и данас било!
и лијеп је осјећај да им вратимо и за избацивања и за све остало што су нам подметали све ове године

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 19:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Толико прилика добити, а ништа не урадити. Али боље да не кудимо никога вечерас, сутра то можемо. Испунила се жеља Шлагера за рођендан. Вјерујем да му је ово најбољи рођендан у животу. :)

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 19:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Uh...Uspjeli smo par puta dići skoro čitav zapad. Najglasniji smo bili čini mi se kod pjesme Ja Ludo VOOOLIM te Borče.

Nekako uvijek imam potrebu napisati nešto o samoj igri i igračima ali ovaj put neću. Mislim da je borbenost bila na vrhunskom nivou i da jednog (ipak :) ) igrača treba izdvojiti. Milan Stupar je po meni danas igrao sjajno ali još bitnija stvar je to što je sa svojih par 'verbalnih delikata' :D uspio dići čitavu ekipu.

Vlado MAJSTORE. Održana lekcija svima! Kapa do poda!

I kao što reče RBA Shlager, srećan rođendan čestitike sad imaju pravi smisao.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 19:35 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
Pobjeda i tri boda sjajno, sjajno, sjajno.
Igra onako, moze to jos i bolje, da Maleta nije zabio, tesko bi do tri boda... Stupar, najbolja utakmica ove sezone, pokid'o je covjek desnu stranu, imao je i jednu odlicnu priliku medjutim onaj sut zavrsi u tri p.m. .. Ostali sareni, Stane me medju njima najvise razocarao, zavrsni pasovi mislim 0/5.
Dominkovic, lice i nalicje BH fudbala, saveza, klubova(IZUZEV NASEG BORCA), ma citave lige.
Posjeta odlicna, cini mi se najveca ove sezone.oko 7000
Momici sa zapada ona grupa gore, sredina =D> =D> =D> =D> znaci na istoku ste se culi bolje od lesinara, svaka vam cast pokrenuli ste i citav zapada par puta.
Lesinari, danas stvarno :( :( . prvo tuca kod pozorista, pa podjela, pa ni koreo nije uspio, pa ona zastava inace dobra zamiso ali ni to nije uspjelo jednostavno nekako prevelika, zapinjala dole za onaj stub, i vjetar je zajebavao. 15 minuta dizete citav istok i kad su konacno svi ustali onako naostreni, umjesto da krene nesto brzo, poznato, kratko, zestoko vi odradite 5 minuta sutnje pa onda sporo krenete lesinari to smo mi... userete motku skroz, iz tog razloga je onih par likova, ne vise od 10 pocelo da psuje prema lesevima pa onda i ubi ubi ubi turcina...(ako neko prijavi ovaj dio posta molim moderatore da izbrisu samo ovaj dio o Lesinarima a ostalo ostave, da ne bude kao neki dan kad ste mi 5 puta izbrisali post kada sam Puzija nazvao seljakom )
jedina svjetla tacka u navijanju , one petarde, gruvalao je al bas momacki i ona Amar amar sisaj sisaj, kad se cijeli stadion orio, za te dvije stvari kapa dole.

Sve u svemu odlican osjecaj sto smo i ove sarajevske seronje isparatili pobjedom.

Poslednji put menjao crna zemlja dana 13 Nov 2010, 19:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 19:38 
Veteran
Veteran

Citiraj:
Momici sa zapada ona grupa gore, sredina =D> =D> =D> =D> znaci na istoku ste se culi bolje od lesinara, svaka vam cast pokrenuli ste i citav zapada par puta.

Pokušavali smo mi nekoliko puta da pokrenemo zapad ali vjeruj to jako teško ide. Uspjelo nam je jednom ili dva puta...
Biće to bolje, ali mislim da ćemo mi do tad imati već previše godina (iako ni sad nismo baš mladi :D )

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 19:51 
Bič božji
Bič božji

Наравно, МИЛАН СТУПАР, уништио је оног зебу... Милане свака ти част... Удаћемо те, не брини... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 19:57 
Veteran
Veteran

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Наравно, МИЛАН СТУПАР, уништио је оног зебу... Милане свака ти част... Удаћемо те, не брини... :D :D :D

Zaslužio je da se dobro uda :D Zebu je ošašavio ali je i našu ekipu čitavo vrijeme držao našpanovanom. A kad je Ilji spomenuo 'rodilju'. :D
Bravo Milane

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 20:02 
Veteran
Veteran

Banjalucki_Behar je napisao:
Preljep dan. Moj Borac jesenji prvak BiH :D :D :D :D :D

Tvrda tekma, dali smo gol na vrijeme, onda je bilo lakse.

Navijanje dobro, bilo je malo ispada ali nista strasno. Neznam sta bi sa onom djecom sto upadaose na stadion pa se pobise izmedu, gladaju puno filmove :D
Najsmjesnije je bilo skandiranje da netreba titula, jeli Bosna nije nasa drzava, a onda nakon 2min Sampioni :D Ali eto, idemo dalje, preljep dan. Zasluzeno smo najbolji u BiH..... :D

Ako si želio ovim svojim postom nešto posebno da naglasiš onda to bar uradi na gramatički ispravan način, molim te. Pošto je po tvom avataru jasno za koga navijaš, molim te da ubuduće komentarišeš navijanje navijača te tvoje reprezentacije. Živ bio.

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 13 Nov 2010, 20:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 20:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Citiraj:
Lesinari, danas stvarno :( :( . prvo tuca kod pozorista, pa podjela, pa ni koreo nije uspio, pa ona zastava inace dobra zamiso ali ni to nije uspjelo jednostavno nekako prevelika, zapinjala dole za onaj stub, i vjetar je zajebavao. 15 minuta dizete citav istok i kad su konacno svi ustali onako naostreni, umjesto da krene nesto brzo, poznato, kratko, zestoko vi odradite 5 minuta sutnje pa onda sporo krenete lesinari to smo mi... userete motku skroz, iz tog razloga je onih par likova, ne vise od 10 pocelo da psuje prema lesevima pa onda i ubi ubi ubi turcina...(ako neko prijavi ovaj dio posta molim moderatore da izbrisu samo ovaj dio o Lesinarima a ostalo ostave, da ne bude kao neki dan kad ste mi 5 puta izbrisali post kada sam Puzija nazvao seljakom )
jedina svjetla tacka u navijanju , one petarde, gruvalao je al bas momacki i ona Amar amar sisaj sisaj, kad se cijeli stadion orio, za te dvije stvari kapa dole.

Sta pricas ti ? :o
Kakva tuca kod pozorista ? Nemoj da pises ako nisi bio tu !
Kakva podjela ? To sto 15 momaka se razdvoji od nas 700 to nije podjela...
Zastava je koliko toliko se vrtila, znalo se da ce se tesko vrtiti...
Koreo se zajebalo kod slova R i eto svima se moze desiti ...
Momci su se 5 dana oko koreo potrudili , nesto je izletelo u organizaciji i nasao si se odma ti tu...
Ubi turcina iz naseg kopa nije se pjevali !
Nemoj da pricas sljedeci put kad ne znas, mi smo se lijepo proveli a to sto ce oni kompleksasi pricati godinu dana o koreo to nas nije briga... !!!

PS opustite se ... sampioni smo 8)

http://img263.imageshack.us/img263/3475/osamnosam.jpg

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 20:20 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Sep 2010, 23:41
crna zemlja je napisao:
Pobjeda i tri boda sjajno, sjajno, sjajno.
Igra onako, moze to jos i bolje, da Maleta nije zabio, tesko bi do tri boda... Stupar, najbolja utakmica ove sezone, pokid'o je covjek desnu stranu, imao je i jednu odlicnu priliku medjutim onaj sut zavrsi u tri p.m. .. Ostali sareni, Stane me medju njima najvise razocarao, zavrsni pasovi mislim 0/5.
Dominkovic, lice i nalicje BH fudbala, saveza, klubova(IZUZEV NASEG BORCA), ma citave lige.
Posjeta odlicna, cini mi se najveca ove sezone.oko 7000

Sve u svemu odlican osjecaj sto smo i ove sarajevske seronje isparatili pobjedom.

Каква туча код позоришта, какве подијеле?? О чему ви људи причате, констатно стварате злу крв између навијача и симпатизера, и онда ће те касније кукати како вам се пјева педери са запада. Ко си ти да одлучујеш која ће се пјесма и када пјевати? Пар пута су људи овдје напушавани због причања о навијачима и говорило им се да иду на форум Лешинара и тамо о томе причају. Е па сад ја вама фино говорим да се ви такође манете тих Лешинара и коментаришете у склопу теме (за оне који не знају ФК Борац), а то подразумијева игра, стратегија, играчи, тренери и сл.
А кад већ причаш о томе како се Лешинари чују на остатку истока, па јел ти логика на толико ниском нивоу. Звук се креће у правцу супротном од извора, тј. у овом случају у правцу запада, и ту се најгласније чује. То је давном и прокоментарисао мислим слављеник Schlager о нивоу буке која је била на запада у односу на ону док је био на истоку, што је и логично обзиром на законе акустике. А тешко и да може боље бити на онаквом отвореном и прозрачном стадиону који нема бочне трибине да се звук одбија од њих.
Кореографија није грешка у изведби већ у реализацији, али то вама није ни битно, јер ви нисте ни издвојили за њу неколико стотина марака као ни ко зна колико радних сати у изради. Како Лешинари по теби али и било коме могу да утичу на стубове на стадиону и вјетар??!!
Стално споминјете брзе-кратке пјесме, па такве се пјевају само у пар наврата јер ко би то издржао да пјева 90 минута у једном даху, али већина вас то ме ноже да сконта јер никада у животу није ни навијали (наравно да се ово не односи на све вас).
Али опет што нико не спомене колико је данас пута: стадион, исток, запад био прозиван и анимиран на све могуће начине!!?? Пар пута добра реакција али ту има пуно више простора за побољшање у односу на ствари који ви спомињете. Одмах да ти кажем да више нећу одговорати на твоје, примјеске, критике, захтјеве иако сам те цитирао.. Али из дана у дан сте ми нејаснији, ако вам се већ толико не свиђају ти које толико одважно спомињете, зашто се уопште и трудите око њих??
Ипак нећу дозволити да ми овакви људи покваре дан иако свијесно и плански провоцирају, уживаћу у побједи моје прве љубави као што би и требао свако ко је Бањалучанин или се тако осјећа.
Браво играчи, али ипак посебне похвале Влади, господин је прави (ово задње се чак и римује).

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 20:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Prvo dodjite na istok pa pjevajte jednu utakmicu sa nama pa onda nesto pricajte sta kako treba do tad pstttt

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 20:27 
Bič božji
Bič božji

Ма дајте људи, па који вам је, коначно дочекамо ПРАВУ фудбалску атмосферу на стадиону и тражимо длаку у јајету, било је неупоредиво јаче него против Лозане рецимо и ја сам пресрећан, ајмо опуштено, волимо БОрац и уживамо у овом данас, сви су још мали за нас, набијамо комплексе, рушимо рекорде, а хватамо се за глупости...

АЈ БОРАЦ, АЈ БАЊАЛУЧКИ...

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
A Vlado koliki je gospodin covjek najbolje je pokazao na kraju utakmice.

Upravo daj te covjeku ugovor na 3-4 godine i uzivajte u plodovima njegovog rada

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 20:33 
Bič božji
Bič božji

Владо је професор фудбала, једино ми жао што 67 није добио шансу, а изгледало је јуче као да ће да заигра...

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 20:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Владо је професор фудбала, једино ми жао што 67 није добио шансу, а изгледало је јуче као да ће да заигра...

Njega cuvamo za Evropska takmicenja :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 20:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Ko kaze cijelo vrijeme je sparatao gore dole na onoj strani do zapada :D

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Очигледно је да на форуму има ајд да кажем старијих људи који Борац са запада прате... нема фрке ал немојте нама ништа причати кад нисте упознати са ситуацијом... Немојте за нас запињати... Ми 90 минута своје грло деремо за Борчеву побједу док ви сједите на западу и једете сјеменке... Такође бих вас замолио да не говорите о неким стварима и ситуацијама у којима нисте били присутни... Као рецимо за то што ви кажете "тучу код позоришта"... Никаквог физичког,вербалног контакта није било... То нама не треба... Што се тиче овог дизања истока и пјевања брзих пјесама... Па стани ти фацо са нама па ћемо видјети оћеш ли издржати у нашем ритму... Нисмо ни ми машине па да 90 минута отпјевамо у једном даху... Тако да бих још једном замолио да они који нису били на истоку, у копу или било гдје са нама да не причају неке небулозе јер немају појма о правој истини догађаја...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 20:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pohvalio bih momke koji su stajali iznad Vip loze njih oko 6-7 skoro cijelu utakmicu eeeh da je takvih vise :D

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 20:43 
Veteran
Veteran

Evropski Borac je napisao:

Njega cuvamo za Evropska takmicenja :lol: :lol:

Ali najgenijalnije što su se levati (kvazi novinari) sa ss.ba upecali i stavili naslov danas: Jagodić sprema iznenađenje :lol: :D :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 402, 403, 404, 405, 406, 407, 408 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]