banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 14:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 392, 393, 394, 395, 396, 397, 398 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Nov 2010, 20:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
Evropski Borac je napisao:
Al opet imam Buzdak 1 i 2
ps De mi reci koliko tacno ima tih Budzaka neki spominju i Budzak 4 ko da je budzak naselje od 100 000 stanovnika

hahahah,ima 4 Budzaka tacno

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 20:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
http://www.source.ba/clanak/48903043261 ... van%C5%A1u

Poslednji put menjao максел dana 11 Nov 2010, 20:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 20:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Čađo je napisao:
Борац БЛ je napisao:
i pored svog naseg truda vecina tih plakata nece ni prenociti :( ,pogotovo u budzaku 3 sad tamo svi navijaju za Omladinac :roll:

Da čuo sam za Omladinac, 11 utakmica 11 pobjeda sad idu u goste u Krupu :lol: :lol: :lol:

Све су то момци Лешинари, да се одмах зна, ти који навијају за омладинац, то је код њих шпрдња, толико је сати да запаље роштиљ на трибини, шпрдају се, углавном сви навијају за Борац а ово са омладинцем је шпрдња ... :)))

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 20:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Борац БЛ je napisao:
Evropski Borac je napisao:
Al opet imam Buzdak 1 i 2
ps De mi reci koliko tacno ima tih Budzaka neki spominju i Budzak 4 ko da je budzak naselje od 100 000 stanovnika

hahahah,ima 4 Budzaka tacno

:headbang: :headbang: :headbang:

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 20:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Источно Стајање je napisao:
Čađo je napisao:
Борац БЛ je napisao:
i pored svog naseg truda vecina tih plakata nece ni prenociti :( ,pogotovo u budzaku 3 sad tamo svi navijaju za Omladinac :roll:

Da čuo sam za Omladinac, 11 utakmica 11 pobjeda sad idu u goste u Krupu :lol: :lol: :lol:

Све су то момци Лешинари, да се одмах зна, ти који навијају за омладинац, то је код њих шпрдња, толико је сати да запаље роштиљ на трибини, шпрдају се, углавном сви навијају за Борац а ово са омладинцем је шпрдња ... :)))

ma znam buraz mi je među njima gledao sam im slike :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 20:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Ja sam sinoć zaljepio taj crno-bijeli na studentskom.Treba napraviti stražu pa ko skine po glavi.
Takođe na Maksi,obe osnovne škole,dvorana Borik itd.
To za Budžak,oni dolaze na Borac,a kad igra Omladinac roštilj je tu,piva itd.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 21:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
bio je ovaj forum po malo odlutao ali nadam se da ce se sve vratiti na svoje.

meni maloprije pade jedna ideja na pamet ali za nju je vec kasno...naime, radi se o tome da je danas otvorena, nama svima dobro poznata rk Boska i ja sam kao jedan od mnogobrojnih dosao da vidim to cudo. kad sam dosao kuci dosjetio sam se da smo tu guzvu, u kojoj je bilo i mlado i staro, mogli iskoristiti tako sto bi ispred ulaza dijelili letke sa najavom za utakmicu. ali jbga sad! stvarno mi krivo sto se nisam toga ranije sjetio pa da odem iskopiram spil obicnih letaka i samo razdjelim.

inace zadnjih dana samo razmisljam o tom marketingu oko Borca i...mislim da bi upravi trebao biti jedan od primarnih ciljeva dovodjenje publike na tribeine jer se isplati i finansijski i potreba za podrskom. jos sam ranije htio da odgovorim na postove tipa bolje nas 1500 pravih navijaca nego 10 000 obicnih sminkera. samo pogledajte klipove na kojima je bilp preko 7-8 000 ljudi ili se prisjetite te atmosfere, sjecate li se kad samo na onom ss.ba forumu racunali koliko je nas Borac zaradio od ulaznica samo za jednu utakmicu pa su u racunici cifre bile i sa 5 nula...

ovo je sve ispricano vec mnogo puta ali jbga morao sam i ja jedan post...eto za uzvrat nisam spomenuo naseg omiljenog igraca Puzu :D .

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
batica je napisao:
bio je ovaj forum po malo odlutao ali nadam se da ce se sve vratiti na svoje.

meni maloprije pade jedna ideja na pamet ali za nju je vec kasno...naime, radi se o tome da je danas otvorena, nama svima dobro poznata rk Boska i ja sam kao jedan od mnogobrojnih dosao da vidim to cudo. kad sam dosao kuci dosjetio sam se da smo tu guzvu, u kojoj je bilo i mlado i staro, mogli iskoristiti tako sto bi ispred ulaza dijelili letke sa najavom za utakmicu. ali jbga sad! stvarno mi krivo sto se nisam toga ranije sjetio pa da odem iskopiram spil obicnih letaka i samo razdjelim.

inace zadnjih dana samo razmisljam o tom marketingu oko Borca i...mislim da bi upravi trebao biti jedan od primarnih ciljeva dovodjenje publike na tribeine jer se isplati i finansijski i potreba za podrskom. jos sam ranije htio da odgovorim na postove tipa bolje nas 1500 pravih navijaca nego 10 000 obicnih sminkera. samo pogledajte klipove na kojima je bilp preko 7-8 000 ljudi ili se prisjetite te atmosfere, sjecate li se kad samo na onom ss.ba forumu racunali koliko je nas Borac zaradio od ulaznica samo za jednu utakmicu pa su u racunici cifre bile i sa 5 nula...

ovo je sve ispricano vec mnogo puta ali jbga morao sam i ja jedan post...eto za uzvrat nisam spomenuo naseg omiljenog igraca Puzu :D .

за 500 марака у штампарији на оном танком папиру можеш наручити баш пуно летака и плаката,ал баш пуно. а да не причам што неки из управе имају своје штампарије, дакле могли би средити штампање у пола цијене или бесплатно!

могло би се за мале паре одштампати летака читаво брдо, а најмањи је проблем подијелити. за све и једно ауто на паркингу, на уатобуске станице, на још неке објекте и још дијелити људима по граду.

500 марака колико би се уложило гарантујем да би се вишеструко исплатило...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 22:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Идеја је много, зато сам и рекао да би неко требао да срочи лијеп email и да то пошаљемо управи. Па ако они ништа не предузму, остаје нам да ми опет овако самоиницијативно дјелујемо :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 23:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Да не цитирам све по реду да напишем...
СВАКА ЧАСТ МОМЦИМА ИЗ ДЕРВЕНТЕ!!!Па то је људи за њих ближе гостовање..!!!КО до Приједора...! Браво момци стварно!!!

Горанче свака ти част...! :)

Момци што су полијепили по Буџаку свака част!Треба имати стрпљења за 200 плаката!
Ти "навијачи" Омладинци,мислим да је то само покривач,мислим да су то све цигани и глодари из Бања Луке...А колико знам из Буџака их има пуно,да се нико не увриједи! :wink:

Свака част момцима са Старчевице што су се исцимали за плакате...По мени ови плакати су некако простији али зато имају већи ефекат на нормалну публику,док овај дизајн што су направили Лешинари некако је више навијачки и више некако надахнује,као да показује да је утакмица сезоне!

Е,сад,био сам баш у фотокопирници 0,60 км је А5 формат,значи масни папир,у боји и то!
Овај Лешинарски дизајн одгоовара формату А5!Није скупо,пробајте одрадити то :wink:

Још једно питање,да ли те плакате можемо лијепити гдје хоћемо??
(Ријаму је то накаче ти и оно што ниси урадио :wink: )

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
требало би и на зграду владе налијепити један плакат :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 23:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Momci kad već pitate evo vam jedna korisna informacija vidim da ni ovaj momak iz bivšeg Budžaka današnjeg Lazareva nije u toku. Odlukom Skupštine grada o teritorijalnoj organizaciji mjesnih zajednica u gradu od prije otprilike 4 godine stanje je sljedeće: konkretno u Lazarevu - postoji samo Lazarevo 1 i Lazarevo 2 i ukupno broje nešto malo manje od 20 000 stanovnika. I za momka iz Lazareva još jedna informacija, čisto da znaš ubuduće, granica između Lazareva 1 i 2 je stara gradiška cesta (najjednostavnije pojašnjeno). Dakle nema više Lazarevo 1,2,3,4.
Aj BORAC :wink:

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 11 Nov 2010, 23:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 23:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@Caplar, plakati se mogu lijepi samo na mjesta predviđena za te namjene: panoe za plakatiranje, ograde oko nekih gradilišta, unutar nekih radnji gdje vam vlasnik dozvoli... Pogotovo vi u Centru obratite pažnju na to, jer je malo mjesta za plakatiranje a inače za zaljepljen plakat na neodgovarajuće mjesto komunalna policija može novčano kazniti klub.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 23:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Borac u srcu je napisao:
@Caplar, plakati se mogu lijepi samo na mjesta predviđena za te namjene: panoe za plakatiranje, ograde oko nekih gradilišta, unutar nekih radnji gdje vam vlasnik dozvoli... Pogotovo vi u Centru obratite pažnju na to, jer je malo mjesta za plakatiranje a inače za zaljepljen plakat na neodgovarajuće mjesto komunalna policija može novčano kazniti klub.

А шта ако се залијепи на мјестима гдје је кажњиво?
Јел систем ако те ухати плаћаш или шаљу(нпр. Борцу) казну због плаката?
Не бојим се ја због себе... :)

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 23:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E ako te uhvate na licu mjesta, mislim da mogu kazniti i onog koji lijepi. Stvarno obratite malo pažnju oko toga, postavlja se i pitanje kasnije, ko će to da skida, pogotovo ako su na nepropisnim mjestima poljepljeni i ako ih ima mnogo.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 00:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Evo ja polijepih i veceras 15ak komada. Da se pohvalim, nisam lijepio po znakovima, drvecu, sajbama :D
Po betonskim banderama, na prodavnice na kojima znam da bi mi gazde dopustile, iako nisam ni pitao...
Istina, jesam lijepio po znakovima saobracajnim, ali sa zadnje strane. Dusa od covjeka :lol:
Taman lijepim blizu mosta, oko 7 sati, kad idu deda i unuk, i gledaju u plakat. Bi mi drago pravo.

A u subotu, svi na stadion!

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 00:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Ako već gledate šta vam je najisplativije, najbolje da odradite nekoliko plakata i ostalo sve naljepnice, po meni je to bolja solucija, a i naljepnice izadju jeftinije , kamaru ih dobiješ a za male pare.

izvinjavam se postu na latinici, nešto mi se komp ujebo !!!

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 01:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Nemojte majke vam pisati vise na sport.sport ba stvarno me nerviraju ljudi koji pisu tamo,ja evo necu vise nijedan post tamo staviti kunem se.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 01:30 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
tatamata je napisao:
Nemojte majke vam pisati vise na sport.sport ba stvarno me nerviraju ljudi koji pisu tamo,ja evo necu vise nijedan post tamo staviti kunem se.

Ma konji, ja sam prethodnu noć imao jednu konspirativnu raspravu do pola 4 u vezi sa fašizmom i nacizmom, šteta pa mi sve obrisaše, al nešto nisam mogao spavati, došlo mi :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 08:11 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
AJ BORAC... Još malo...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 392, 393, 394, 395, 396, 397, 398 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]