banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 14:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 390, 391, 392, 393, 394, 395, 396 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Nov 2010, 14:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
ganjeta je napisao:
blus je napisao:
a jesi i nasao kopetentnog strucnjaka da komentarise...cuj pape... :lol: :lol: :lol:

Taj strucnjak kad gleda Zelju,on tada uci od Amara kontas?

on da je htjeo uciti ucio bih od amarovog oca.izgleda da je doticni "strucnjak" plitak kao miljacka :(

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 14:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
kod kuće i na strani je napisao:
Kolege, ako mogu da Vas zamolim da se ne dopisujete sa ovim provokatorima. Ako imate nesto da im kazete, ucinite to putem privatnih poruka. Hvala.

Smijemo li da im pošaljemo jedan datumčić??? 8) 8)

A ti bas ako moras ti im posalji. :)
Istorija je učiteljica života.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 14:55 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Kolege, ako mogu da Vas zamolim da se ne dopisujete sa ovim provokatorima. Ako imate nesto da im kazete, ucinite to putem privatnih poruka. Hvala.

Smijemo li da im pošaljemo jedan datumčić??? 8) 8)

A ti bas ako moras ti im posalji. :)
Istorija je učiteljica života.

Ako se nekome da, neka potraži tu utakmicu iz prošle jeseni, kada smo ih demontirali, lagano, da se malo podsjetimo... :D :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 14:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Ako se nekome da, neka potraži tu utakmicu iz prošle jeseni, kada smo ih demontirali, lagano, da se malo podsjetimo... :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=LRiEcfUE6sA

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 15:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Schlager je napisao:

Ispoštovaću tvoju želju,ali ipak onome gore koji tvrdi da Borac ne pobjeđuje Želju nikad,moram napisati da ih u prvenstvenim utakmicama deremo redovno u Banjaluci zadnjih nekoliko puta i to bez greške.Ako mi ne vjeruje,neka traži po netu :D

Mislim na onoga što je napisao ovo

Citiraj:
Neznam dali se sjecate kad ste nas zadnji put opalili

Sve je u redu. Samo mislim da nam je ispod casti da razgovaramo na nacin koji je kod njih uvrijezen.
Shlager, zanima me sta ti mislis o onom Puzijevom interview-u?
Mozda si i komentarsiao ali ja nisam upratio tvoj komentar.

Već sam ja izdao svoje saopštenje o slučaju "Puzi",par stranica ranije :D :D (u dva posta)...evo copy-paste...mislim da je ključna rečenica koju sam podebljao....

Citiraj:
Ja samo mogu u svoje ime reci,da koliko god sam protiv vrijedjanja na nacionalnoj osnovi,nikada ne bih mogao preko usta prevaliti "Nasi najbolji klubovi Sarajevo i Zeljeznicar"...Jednostavno,osjecao bih se kao zadnji shupak da na taj nacin "prisvajam" drzavu protiv koje sam se borio(da se ne lazemo). Sad,druga je stvar sto u toj borbi nisam uspio pa sada ovo prihvatam kao realnost.
Mozda bih mogao prevaliti preko usta "Najbolji BH klubovi Sarajevo i Zeljeznicar",ali "nasi",tesko ili nikako.
Ustvari,ne bih mogao reci ni "najbolji bh klubovi" jer mi je Velez uvijek bio daleko bolji klub od ta oba. Ustvari,sta ja lupam,Borac je najbolji,ne u BH nego na svijetu

Ali,to je samo moje misljenje,momak je rekao sto je rekao i ne treba ga razapinjati,nekada i ti novinari znaju isjeci ponesto,a u krajnjem slucaju i ne mozemo svi isto razmisljati,vazno je da on gine za grb Borca,a fudbalerima intelekt nikad i nije bio jaca strana. A i navijaci takve stvari zaborave za kratko vrijeme,sjetite se samo sta se pisalo kad je presao u Celik,pa se opet vratio kao da nista nije bilo.

Isti taj Puzigaća je sa tri dignuta prsta u vazduh proslavljao postignuti gol na Grbavici,kasnije se izvinjavao (ako neko želi mogu odmah postaviti video toga slučaja)

Još jednom ponavljam da fudbaleri nisu intelektualci i ponekad će u toj svojoj neiskavarenosti uraditi ili reći nešto što je glupo ili što ne misle.

Da su pokvareni i važu svaku riječ i postupak,bili bi političari a ne fudbaleri!

Važno je da smo mi njegovim golom dobili Zvijezdu,dabogda presudio i Željezničaru,a za ovu izjavu ga malo kaznite novčano,publika neka ga (samo na zagrijavanju) upozori zviždukom,i neće više sigurno pričati ništa sledeće dve godine

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 15:09 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Nov 2010, 01:31
Lahko je tebi Schlageru ti si stariji pa se sjecas pobjede ali ovi mladji :confused2: Sada ozbiljno jbg 5 tekmi niste dobili od toga dvije u BL.Sto bi se reklo lezite nam,dzaba svi rekordi Avdukicu kad na Grbavici primi tricu hladno i jos dobro prodje.

Mislim da ce sad biti dobra tekma,nama odgovara i bod...dok je vama bod k'o poraz..dolazimo kompletni i odmorni spremni na sve podvale,provokacije,udaranje,krkanluk...znaci nista nas ne moze iznenaditi pa cemo vidjeti kako ce sve to izgledati..ja ocekujem 0-2 Visca ce ga zabiti jer ste mu musterija stalna..

Pozz za sve normalne...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 15:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ipak si ti bezobrazan,i ljudi su u pravu što neće da komuniciraju s tobom,tako da neću ni ja više. Lijepo ti napišem da vas u prvenstvenim utakmicama u Banjaluci uzimamo zadnjih ne znam ni ja koliko puta,samo prošle godine dvaput,a ti i dalje sereš kako se mlađi ne sjećaju pobjede,tako da,što se mene tiče možeš pisati šta hoćeš ubuduće si vazduh...
Diskusija je jedno,a bezobrazluk nešto sasvim drugo...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 15:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Nov 2010, 01:31
Schlager je napisao:
Ipak si ti bezobrazan,i ljudi su u pravu što neće da komuniciraju s tobom,tako da neću ni ja više. Lijepo ti napišem da vas u prvenstvenim utakmicama u Banjaluci uzimamo zadnjih ne znam ni ja koliko puta,samo prošle godine dvaput,a ti i dalje sereš kako se mlađi ne sjećaju pobjede,tako da,što se mene tiče možeš pisati šta hoćeš ubuduće si vazduh...
Diskusija je jedno,a bezobrazluk nešto sasvim drugo...

Znaci ne moze se covjek ni saliti sa vama jbg..
Hajd sviju ti napisi gdje ste nas vi dobili prosle,godine dva puta...mozda u dvije sezone da...
Jedino tacno je ta da nas niste dobili zadnjih 5 (pet) utakmica..to sto vi zelite da citate samo sto vama odgovara to je drugi par rukavica.
Pokusavam biti korektan a vi se pravite k'o da ste gobleni u raju...ugrozeni,uvrjedjeni i tako ...

Poslednji put menjao ganjeta dana 11 Nov 2010, 16:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 15:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ja sve sto zelim je da nasi momci odigraju HRABRO i SRCEM, a rezultat ce doci, za to se ne brinem.

a da bi tako odigrali u ekipi definitivno moraju biti STAJIC i BOKA

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 15:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
otvorio je defko sebi temu o zeljeznicaru pa nek tamo raspravlja sam sa sobom... :D

Poslednji put menjao blus dana 11 Nov 2010, 15:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 16:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Apsurdno je uopste da raspravljamo se sa ovim "zelenasem"... Kad svi znamo nasu tradiciju kad nam u LIGI dolazi Zeljo... Tako da tu nema sta vise pricati... Msm da svi znaju na sta mislim...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 16:13 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 09 Nov 2010, 14:13
ako nekog interesuje:

Bilans medjusobnih utakmica izmedju Borca i Zeljeznicara je sljedeci: (znaci samo zvanicne utakmice)

60 utakmica
25 pobjeda Zeljeznicara
16 remija
19 pobjeda Borca
100-85 golrazlika u korist Zelje

Prvenstvo: 51 utakmica, 23 pobjede Zelje, 12 remija i 16 pobjeda Borca, golrazlika 83-67 u korist Zelje
Kup: 9 utakmica, 2 pobjede Zelje, 4 remija i 3 pobjede Borca, golrazlika 17-18 u korist Borca

U Banja Luci je bilans sljedeci:
30 utakmica, 8 pobjeda Zelje, 8 remija i 14 pobjeda Borca, golrazlika 41-56

Posljedni put Zeljeznicar je pobjedio Borca u gostima na proljece 2005.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 16:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tm84 je napisao:
ako nekog interesuje:

Bilans medjusobnih utakmica izmedju Borca i Zeljeznicara je sljedeci: (znaci samo zvanicne utakmice)

60 utakmica
25 pobjeda Zeljeznicara
16 remija
19 pobjeda Borca
100-85 golrazlika u korist Zelje

Prvenstvo: 51 utakmica, 23 pobjede Zelje, 12 remija i 16 pobjeda Borca, golrazlika 83-67 u korist Zelje
Kup: 9 utakmica, 2 pobjede Zelje, 4 remija i 3 pobjede Borca, golrazlika 17-18 u korist Borca

U Banja Luci je bilans sljedeci:
30 utakmica, 8 pobjeda Zelje, 8 remija i 14 pobjeda Borca, golrazlika 41-56

Posljedni put Zeljeznicar je pobjedio Borca u gostima na proljece 2005.

Jel vam dosta sad ??

Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 16:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
e ljudi,jeste ljepili plakate...ja sinoc-dans zaljepio 20 ak listiova... nisam mogao ranije...
bilo bi lijepo da neko uslika mjesto gdje je zaljepio... to je stvarno najmanje sto smo mogli uraditi...nadam se da ce moji plakati...privuci bar dva navijaca...bio bi zadovoljan....mislim dva navjaca koji ne idu na borac pa ih moj plakat i sami znacaj utakmice podstaknu da dodju na radski...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 16:56 
Bič božji
Bič božji

Već dugo vremena hoću da upitam zna li iko šta je sa kolegom Zlim Mrkvićem, znam da se jednom javio negdje je preko grane, nadam se da nas čita i da prati šta se dešava u klubu...

Pozdrav legendo...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 17:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Pokupio sam plakate danas, nije moglo ranije... Polijepio sam 10ak komada. Veceras nemam vremena, ali cu sutra oblijepiti ostatak :)

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 17:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Već dugo vremena hoću da upitam zna li iko šta je sa kolegom Zlim Mrkvićem, znam da se jednom javio negdje je preko grane, nadam se da nas čita i da prati šta se dešava u klubu...

Pozdrav legendo...

I mene zanima gdje je on trenutno ?

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 17:03 
Bič božji
Bič božji

Evropski Borac je napisao:

Pozdrav legendo...

I mene zanima gdje je on trenutno ?

Nemam pojma, čini mi se da se jednom javio iz Zadra, ali nisam siguran, uglavnom ako nas čita, obavješten je ko da je tu...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 17:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
U subotu dolazi 15-tak momaka iz Dervente na utakmicu tako sam bar obavjesten

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 17:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evropski Borac je napisao:
U subotu dolazi 15-tak momaka iz Dervente na utakmicu tako sam bar obavjesten

Odlicno... ;)

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 390, 391, 392, 393, 394, 395, 396 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]