kod kuće i na strani je napisao:
Schlager je napisao:
kod kuće i na strani je napisao:
Kolege, ako mogu da Vas zamolim da se ne dopisujete sa ovim provokatorima. Ako imate nesto da im kazete, ucinite to putem privatnih poruka. Hvala.
Ispoštovaću tvoju želju,ali ipak onome gore koji tvrdi da Borac ne pobjeđuje Želju nikad,moram napisati da ih u prvenstvenim utakmicama deremo redovno u Banjaluci zadnjih nekoliko puta i to bez greške.Ako mi ne vjeruje,neka traži po netu

Mislim na onoga što je napisao ovo
Citiraj:
Neznam dali se sjecate kad ste nas zadnji put opalili
Sve je u redu. Samo mislim da nam je ispod casti da razgovaramo na nacin koji je kod njih uvrijezen.
Shlager, zanima me sta ti mislis o onom Puzijevom interview-u?
Mozda si i komentarsiao ali ja nisam upratio tvoj komentar.
Već sam ja izdao svoje saopštenje o slučaju "Puzi",par stranica ranije

(u dva posta)...evo copy-paste...mislim da je ključna rečenica koju sam podebljao....
Citiraj:
Ja samo mogu u svoje ime reci,da koliko god sam protiv vrijedjanja na nacionalnoj osnovi,nikada ne bih mogao preko usta prevaliti "Nasi najbolji klubovi Sarajevo i Zeljeznicar"...Jednostavno,osjecao bih se kao zadnji shupak da na taj nacin "prisvajam" drzavu protiv koje sam se borio(da se ne lazemo). Sad,druga je stvar sto u toj borbi nisam uspio pa sada ovo prihvatam kao realnost.
Mozda bih mogao prevaliti preko usta "Najbolji BH klubovi Sarajevo i Zeljeznicar",ali "nasi",tesko ili nikako.
Ustvari,ne bih mogao reci ni "najbolji bh klubovi" jer mi je Velez uvijek bio daleko bolji klub od ta oba. Ustvari,sta ja lupam,Borac je najbolji,ne u BH nego na svijetu
Ali,to je samo moje misljenje,momak je rekao sto je rekao i ne treba ga razapinjati,nekada i ti novinari znaju isjeci ponesto,a u krajnjem slucaju i ne mozemo svi isto razmisljati,vazno je da on gine za grb Borca,a fudbalerima intelekt nikad i nije bio jaca strana. A i navijaci takve stvari zaborave za kratko vrijeme,sjetite se samo sta se pisalo kad je presao u Celik,pa se opet vratio kao da nista nije bilo.
Isti taj Puzigaća je sa tri dignuta prsta u vazduh proslavljao postignuti gol na Grbavici,kasnije se izvinjavao (ako neko želi mogu odmah postaviti video toga slučaja)
Još jednom ponavljam da fudbaleri nisu intelektualci i ponekad će u toj svojoj neiskavarenosti uraditi ili reći nešto što je glupo ili što ne misle.
Da su pokvareni i važu svaku riječ i postupak,bili bi političari a ne fudbaleri!
Važno je da smo mi njegovim golom dobili Zvijezdu,dabogda presudio i Željezničaru,a za ovu izjavu ga malo kaznite novčano,publika neka ga (samo na zagrijavanju) upozori zviždukom,i neće više sigurno pričati ništa sledeće dve godine