banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120070 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Jul 2010, 13:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Ja cu prognozirati prvih 5 kola, u kojih cemo, mislim, ostati ne porazeni.
1. коло - Борац - Широки Бријег 1 31.07.2010.
2. коло - Дрина Зворник - Борац 2
3. коло - Борац - Вележ 1
4. коло - Челик - Борац X
5. коло - Борац - Славија 1

Kad bi ovo bilo u prvih 5 kola bi imali 13 bodova i vjerovatno izbili na celo tabele. Tesko cemo mislim u Zenici doci do pozitivnog rezultata, i Celik se pojacao i dobio novog trenera, moguce da izgubimo tu, a zavisice i od prve utakmice u BL koja ce biti mozda i najteza od ovih, ako to dobijemo ovo je moguce...

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 14:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Ej sta je sa Čupom zna li iko? Čini mi se da sam negdje zakačio da će i naredne sezone biti u borcu na pozajmici ili sam je skroz puko od ovog prelaznog roka???

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
borat je napisao:

12. коло - Борац - Звијезда

Odakle je ova Zvijezda, nikad ne znam tačno.. Gradačac?

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 15:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Nikolic i Raspudic potpisali :)

rijeseni problemi oko papira sa srecom i benovicem tako da bi i oni trebali sutra prekosutra da potpisu i ( jos se ceka stevanovic) koliko cujem sto se tice pojacanja prica se zavrsava.

Djavlu malo bilo :)

E sad mislim da po imenima imamo daleko najacu ekipu, ali opreza radi kako rekoh neki dan, ne igraju imena igra kolektiv, sad je do trenera i igraca

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 15:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
borcev_navijac je napisao:

rijeseni problemi oko papira sa srecom i benovicem tako da bi i oni trebali sutra prekosutra da potpisu i ( jos se ceka stevanovic) koliko cujem sto se tice pojacanja prica se zavrsava.

E sad mislim da po imenima imamo daleko najacu ekipu, ali opreza radi kako rekoh neki dan, ne igraju imena igra kolektiv, sad je do trenera i igraca

Na koliko su potpisali Nikolic i Raspudic?

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 15:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Na danas održanoj press konferenciji za novinare, Borac je predstavio svoja dva nova pojačanja. Radi se o povratniku u redove Banjalučana Bojanu Raspudiću, te Stevi Nikoliću, nekadašnjem igraču FK Modriča Maxime.

"Došao sam u Borac ne zato što Borac igra Evropu, nego zato što ja trebam Borcu, a i Borac treba meni. Bio je dovoljan samo jedan poziv čelnih ljudi Borca da donesem odluku o dolasku u Banja Luku. Igrao sam u Premijer ligi u dresu Modriče i igrao sam u Rumuniji. Mogu vam reći da nema velike razlike u kvaliteti Premijer lige i rumunskog šampionata. Već danas otputovat ću Novi Sad gdje ću se priključiti pripremama mog novog kluba", rekao je Nikolić.

"Vratio sam se u Borac jer je Borac moj klub i uvijek mi je bilo najljepše igrati u Banja Luci. Vidim da se slaže dobra momčad i nadam se da ćemo u ovoj sezoni igrati veoma značajnu ulogu u Premijer ligi. Poštao sam tek došao iz Irana, ponudili su mi da se pet dana odmorim. Međutim, nisam prihvatio tu sugestiju i već u subotu bit ću na treningu u Novom Sadu", dodaje Raspudić.

Boka kralj!

Usput Zrinjski gubi 1-0!

Znači moguće je da se čupo vrati. Zar sa Srećom i Benovićem nije sve već ranije riješeno???

I u ovom postu bih se zahvalio našem istaknutom forumašu borčev_navijač koji nas o svemu blagovremeno obavještava! Svaka čast majstore. Uljepšo si nam cijelu sedmicu! Pozdrav za tebe!

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 15:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Борац БЛ je napisao:

2 godine :)

@zli mrkvic

hvala , jako mi je drago sto je tako, a ja se sad nadam da ce igraci i trener sve nas zajedno dugo vremena castiti uspjesima sto ce nam donositi radosti

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 15:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nikolić će se već sutra priključiti ekipi Borca koja se nalazi na pripremama u Novom Sadu, dok će se Raspudić dan kasnije uputiti ka ovoj destinaciji

Kao što smo i najavili danas je Borac predstavio dva nova igrača. Radi se o Stevi Nikoliću i Borisu Raspudiću. Obojica su potpisali dvogodišnje ugovore sa banjalučkim timom koji najavljuje visoke ambicije.

«Drago mi je što sam tu. Došao sam da osvajam trofeje, baš kao i sa Modričom. Neću sada puno obećavati na početku», izjavio je nekada prvi strijelac Premijer lige BiH.

Nikolić će se već sutra priključiti ekipi Borca koja se nalazi na pripremama u Novom Sadu, dok će se Raspudić dan kasnije uputiti ka ovoj destinaciji.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 15:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
Борац БЛ je napisao:

@zli mrkvic

hvala , jako mi je drago sto je tako, a ja se sad nadam da ce igraci i trener sve nas zajedno dugo vremena castiti uspjesima sto ce nam donositi radosti

odlicno,uprava je odradila odlican posao dovodjenjem ovih igraca,nismo mogli ni sanjati da ce oni odraditi ovakav posao.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01

Ovo je najbolji posao u prelaznom roku! Bilo bi dobro da je i Muminovic na 2 godine, ali necemo cjepidlaciti.

Da ti se i ja zahvalim jos jednom na informacijama. E pa hvala kolega! :D

I BrigateBL zasluzuje sve pohvale. :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 16:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
zli mrkvić je napisao:
Poštao sam tek došao iz Irana, ponudili su mi da se pet dana odmorim. Međutim, nisam prihvatio tu sugestiju i već u subotu bit ću na treningu u Novom Sadu, dodaje Raspudić.

=D> =D> =D>

РАСПУДИЋ БОРИС!!!

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 16:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
zli mrkvić je napisao:
Poštao sam tek došao iz Irana, ponudili su mi da se pet dana odmorim. Međutim, nisam prihvatio tu sugestiju i već u subotu bit ću na treningu u Novom Sadu, dodaje Raspudić.

=D> =D> =D>

РАСПУДИЋ БОРИС!!!

Dobro je to da pored dobrih pojacanja, ajmo reci profesionalaca, ponovo u timu imamo borbenog igraca koji ce i srcem odradjivati posao.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 17:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jači u Evropu
Datum: 01.07.2010 17:37
Autor: Goran Karać
Banjalučki Borac nastavio je sa sa pravljenjem tima za domaća i evropska a najnovija pojačanja u osvajaču Kupa BiH su Stevo Nikolić i Boris Raspudić koji su juče potpisali dvogodišnje ugovore.

Nikolić je proteklu sezonu nosio dres rumunskog Ocelula u koji je došao iz Modriča Maksime. Sa "uljarima"je 2008. osvojio titulu Premijer lige BiH ali i bio najbolji strijelac šampionata što je najbolji dokaz da je Borac doveo odličnog napadača.

"Nisam došao u Borac zbog Evrope već zbog budućnosti. Uvjerio sam se da je ovaj klub krenuo u pravom pravcu. Ja sam potreban Borcu ali i on meni, to je uzajaman odnos koji će uvjeren sam rezultirati dobrim rezultatima kako u Kupu i Premijer ligi tako nadam se i na evropskoj sceni", rekao je Nikolić koji će se već sutra priključiti fudbalerima Borca na pripremama u Novom Sadu te dodao:

"Lijepo je u Borcu i Banjaluci, hvala upravi kluba na povjerenju a posebnu zahvalnost dugujem svojoj supruzi koja je bila uz mene kada je to bilo najpotrebnije i ona je dosta zaslužna što sam došao u Borac".

Ime Borisa Raspudića znaju svi u Banjaluci. Bivši kapiten "crveno-plavih" je prošlu sezonu proveo u Iranu, a dok je igrao u Banjaluci bio je miljenik navijača Borca.

"Lijepo je opet biti u svom klubu i u gradu u kojem mi je zaista bilo najljepše igrati. Neću odmah na početku obećavati kule i gradove ali borbu i zalaganje hoću jer zato sam i došao. Vidim da je Borac ozbiljan kada je u pitanju ekipa, da slaže dobar sastav i drago mi je što ću biti dio njega", kazao je Raspudić i dodao:

"Ekipi ću se priključiti u subotu jer želim da se što bolje uklopimo. Iako je u Iranu nedavno završena sezona nisam umoran. Ljudi iz Borca su mi dali pet dana odmora ali to nije potrebno. Malo psihičkog predaha mi nedostaje ali fizičkog ne. Možda sam čak i u prednosti u odnosu na ostale igrače Borca jer sam u takmičarskoj formi".
Radmilo Šipovac, direktor FK Borac juče je kazao da još očekuje da potpišu ugovore sa Milanom Srećom i Vukašinom Benovićem što bi bilo sve kad je reijče o ljetnjim pojačanima za ovaj klub. U Borac su već ranije stigli Asmir Avdukić i Milan Muminović, Borislav Mikić i Siniša Marčetić.

U međuvremenu Borac je na pripremama u Novom Sadu odigrao i prvu pripremnu utakmicu u kojoj je s 3:0 savladao ekipu Dunava iz Starih Banovaca. Golove za Banjalučane su postigli Borislav Mikić u 27, te Oliver Jandrić u 35.i 42. minutu.

"Dunav nije bio rival po mjeri ali sam zadovoljan kako su se igrači ponašali i igrali protiv slabog protivnika. Neke stvari su nam sada jasnije a u narednim mečevima sa mnogo jačim protivnicima ćemo još više ispitati naše mogućnosti", kazao je Zoran Marić, trener Borca i dodao:

"Novi igrači su se odlično uklopili u ekipi i zadovoljan sam s njihovim radom. Mikić je po ko zna koji put pokazao da je dobar igrač. Što se tiče Nikolića i Raspudića milim da je to dobar posao. S Nikolićem dobijamo novi kvalitet u napadu i mnogo jaču konkurenciju".

Naredni protivnik je OFK Beograd a meč će biti odigran u subotu u mjestu Krivaja.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 17:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

SlikaEvo naše ekipe na http://www.transfermarkt.co.uk (nema Sreće i Banovića- nisu potpisali još uvijek ali su tu Bojić, Čupo i Knežević) Uostalom pogledajmo :D :

Asmir Avdukic

Sinisa Marcetic

Nikola Luburic

Jovo Smanja

Marko Susac

Marko Knezevic

Denijel Savic

Bojan Petric

Leonid Coric

Milan Stupar

Nemanja Damjanovic

Draško Zaric

Vule Trivunovic

Perica Stanceski

Boris Raspudic

Borislav Mikic

Bojan Cukic

Milan Muminovic

Nemanja Aleksic

Bojan Puzigaca

Aleksandar Petrovic

Srdjan Grahovac

Marko Maksimovic

Dusko Sakan

Oliver Jandric

Miroslav Stevanovic

Srdjan Stojnic

Stevo Nikolic

Petar Kunic

Saša Kajkut

Ljubiša Vukelja

Mladen Bojic

Poslednji put menjao zli mrkvić dana 01 Jul 2010, 17:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 17:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Slika
E pa ljudi ŽIVJELI

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 18:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Evo jedno anketno pitanje za sve forumaše (interesujeme vaše mišljenje):

Šta mislite koji je sastav Borca jači:

1) iz jesenjeg dijela sezone 09/10 sa okosnicom od banjalučke "djece" (Vranješ, Bilbija i Kliber) u timu i Bajom na čelu ili

2) ekipa iz ove sezone 10/11 sa sjajnim pojačanjima (avdukić, mikić,muminović, nikolić, srećo, boka, bajović, marčetić) i svim igračima iz proljetnog dijela prošle sezone (Petrić, Leo, Trivunović, Puzigaća, Sakan, Stančeski, Čupo, Kajkut, Vukelja, Stupar) i trenerskim magom na klupi Marićem ??????

Crveno ili plavo jedan ili dva???? :D :D :D :D

Unaprijed hvala na odgovorima!

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 18:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
:scratch: :scratch: :scratch:
zli mrkvić je napisao:
Evo jedno anketno pitanje za sve forumaše (interesujeme vaše mišljenje):

Šta mislite koji je sastav Borca jači:

1) iz jesenjeg dijela sezone 09/10 sa okosnicom od banjalučke "djece" (Vranješ, Bilbija i Kliber) u timu i Bajom na čelu ili

2) ekipa iz ove sezone 10/11 sa sjajnim pojačanjima (avdukić, mikić,muminović, nikolić, srećo, boka, bajović, marčetić) i svim igračima iz proljetnog dijela prošle sezone (Petrić, Leo, Trivunović, Puzigaća, Sakan, Stančeski, Čupo, Kajkut, Vukelja, Stupar) i trenerskim magom na klupi Marićem ??????

Crveno ili plavo jedan ili dva???? :D :D :D :D

Unaprijed hvala na odgovorima!

:scratch: ja sad nesto bas kontam....mozda bih rekao da je po imanima ova ekipa jaca ali kako ce ova biti uigrana toga se ja plasim. ekipa iz jesenjeg dijela je zaista dobro funkcionisala...nemogu dati precizan odgovor dok ne prodjemo Lozanu :D.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 18:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja moram priznati da sam ponekad i uzivao u fudbalu crvenog tima, sto je nesvojstveno za ovu nakaradnu ligu. Ali mislim da cu puno vise uzivati u igri i rezultatima plavog tima :)

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 18:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
уф, црвени тим.. што вели Ташко, могло се уживат у њиховој игри...
што се тиче ових, немам појма.. нисам их нешто гледао ни пратио..
видјећемо како ће се понашат као тим.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 18:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
Crvena ce i osveta biti!
Naravno prva opcija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120070 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]