banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 23:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 386, 387, 388, 389, 390, 391, 392 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Nov 2010, 22:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
kod kuće i na strani je napisao:
Bojana poznajem lično i sve što mogu napisati je slijedeće (a njemu ću i lično reći): Puzigaća SRAM TE BILO. Marš iz BORCA. Idi u Želju ili Sarajevo, jebali te oni. Pod hitno ga izbaciti iz ekipe. Ovo su, po meni, neoprostive stvari. Ja mogu čak i da povjerujem da je neke stvari rekao 'slučajno' ali reći da su ovi klubovi veći od Borca to je jednostavno NEOPROSTIVO! I da su HZ bolji navijači od Lešinara, e to ne mogu da vjerujem. Pa ovaj intelektualni štrumf mora biti odstranjen iz ekipe.
Šta sam ja budala kad sve ove godine volim Borca i samo Borca. Jednom sam rekao da sam do sad dao para za ulaznice, i kod kuće i na strani, da sam vjerovatno mogao kupiti garsonjeru u Banjaluci. Od tih naših para se ovakvim igračima isplaćuju plate.

E baš bi volio vidjeti kako mu to govoriš , jer svi su jaki na tastaturi a u stvarnosti su potpuno drugačiji.
A što se tiče tog pitanja , ono je glasilo koji su najbolji navijači pored Lešinara , i sve što je rekao stoji na mjestu o tome kako ih ima puno itd. ne može se pobjeći od činjenica

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 23:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Нова Варош je napisao:
Треба свима вратити истом мјером!

Ова реченица све говори!

Šajin je napisao:
Сваки пут кад коментатор најављује имена играча, играчи са истока добију једва аплауз и то неки кратки, млаки, безвољни, педеркасти.

Не вријеђам,али напомињем,ЗАПАД се ПРАЗНИ када БОРАЦ води!

jajaja je napisao:
A što se tiče tog pitanja , ono je glasilo koji su najbolji navijači pored Lešinara , i sve što je rekao stoji na mjestu o tome kako ih ima puno itd. ne može se pobjeći od činjenica

Кад су га питали ко су најбољи навијачи требао је рећи само Лешинари!
Када су га питали Жељо или Сарајево треба је рећи МОЈ КЛУБ-БОРАЦ!+Волио бих заиграти за њих....
Онда му неби ни ријечи рекао,баш супротно био би презадовољан!
Предпрошлу утакмицу љуби грб а сад нам сере у уста!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 23:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
1. Пузигаћа, је*ем те у уста сељачка! :angry4:
2. Зашто одговарате овом дебилу из Техерана, ко га је*е, искулирајте га и неће му се дати писати. :wink:
3. Какаве су ово препирке између форумаша...Умјесто да се сви наоштравамо за текму, ми се свађамо око екавице и ијекавице, и сл. глупости.

Идемо сада поново, само да се фокусирамо на текму... Од сутра крећемо лијепити плакате, мобилишемо и старо и младо, да покажемо ко су најбољи навијачи, да гори света земља...
А препуцавање ко су бољи навијачи је смијешно... Ми смо најбољи и тачка! :D 8)
А још једном да се осврнем на Пузијеву изјаву, којој не треба предавати велик значај, јер он је стварно приглуп момак, некако ми га и жао... Кад само чујем онај његов пискави сељачки гласић, повраћа ми се... :lol:

Идемо Лешинари, Борчевци, навијачи, симпатизери, ИДЕМО ДА МЕЉЕМО У СУБОТУ!!!! :evil3:

Poslednji put menjao јан_де dana 10 Nov 2010, 23:21, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 23:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
jajaja je napisao:

E baš bi volio vidjeti kako mu to govoriš , jer svi su jaki na tastaturi a u stvarnosti su potpuno drugačiji.

Ne poznajem te uopšte pa tako ne mogu dati mišljenje o tebi. A nisam siguran da ti mene poznaješ. A da li ću ja to reći Bojanu u oči to je već moja stvar. I vjeruj, ne pišem ono što ne mislim. Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 23:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
ако ћемо о томе ко ме највише брине онда је то Жељин 12-ти, 13ти, а некада богами и 14ти играч све ове године Иљо Доминиковић.
уста га бољела ако нам одсвира као и свих претходних пута!!!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 23:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 23:18
stvarno postaje iritantno vise ovo forsiranje rijeci tipa balusnica,obrezani i sl.
ti sto pisu takve stvari imaju mozak srednjoskolca najvise,jer svako normalan ne bi tako nesto pricao.
imam dovoljno godina da znam kako je bilo ranije(ne koliko i schlager ali ipak dovoljno) i mogu povuci paralelu izmedju proslih vremena i sada i tvrdim,da svi vi koji ovakve nebuloze pisete nemate veze sa zivotom.

da se mene pita,ja bih uveo i ban za sve koji pisu prljavstine koje vrijedjaju bilo koji od konstitutivnih naroda.
nemojte biti isti kao i ovi drugi.bas me briga za ostale,meni je u ovom slucaju borac bitan i o njemu zelim da pisem i citam.
jedan od problema ove mase je sto vise voli da vrijedja druge nego da bodri svoje i to mi se gadi.

nego,o borcu da se kaze koja...............
cinjenica je da se mora od pocetkastvoriti pritisak i na igrace i sudije.ako je tacna informacija koju sam cuo da sudi dominikovic,ono djubre korumpirano tim vise treba sudiju krenuti prozivati jos dok se bude zagrijavao.
uzasno je bitan psiholoski faktor.

pored golmana i odbrane koju ne bih mijenjao(bekove ne bih mjenjao jer trenutno nemamo bolje od stupara i puzigace) ne bih isto mijenjao ni mikica,jer je on uzasno zahvalan igrac,koristi svaku sansu koju dobije da igra.

znaci

avdukic
stupar
puzigaca
coric
trivunovic
stnaceski
mikic
grahovac
stajic
vidakovic
nikolic

stajica bi opet zrtvovao i gurnuo na stranu,grahovac vezni sa druge strane,vidakovic i nikolic u spicu,stanceski zadnji vezni.
mozda je previse napadaca ali bi od samog pocetka gurnuo sve naprijed,napasti ih visoko,jer im stoperi jesu korpulentni i jaki u duelu i remplanju, ali nisu toliko brzi,i tehnicki potkovani za igru 1 na 1 (npr vidakovic jako dobro dribla pa bi im mogao zadati dosta problema) pa bi i kada dosli do lopte samo je ispucavali i ne bi imali vremena da doddju do vazduha.

i opet da ponovim,nervira me sto dominikovic sudi,samo mi to prolazi kroz glavu

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 23:52 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Nov 2010, 01:31
tatamata je napisao:
Zna li iko da li je Zeljeznicar kompletan za subotnji mec?Ja se najvise pribojavam onog Visce,lik igra aj cao,on nam je i dao gol u Banja Luci,kad je bilo 1:1...

Nista se nebrinite Vile je spreman kao i cijela prva ekipa koja je danas odmarala u revansu kupa....

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 23:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Pretjeruje se sa pricom o Puzijevoj izjavi. Jeste usrao motku, ali sad nije vrijeme da se oko toga dizu tenzije. Blizu je zimski prelazni rok i to treba presjeci u tisini.
Inace, ja njega ne podnosim nakon prosle bjezanije iz kluba i jasno je da momak blago retardiran, ali zna se na kome je da mu objasni neke stvari. Nece nikome pomoci to sto neki imaju namjeru da mu j.bu sve po spisku na utakmici.

Dilane, a Maleta? :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 00:03 
Veteran
Veteran

Dilan Dog je napisao:
.
i opet da ponovim,nervira me sto dominikovic sudi,samo mi to prolazi kroz glavu

Vidi, možda nije loše što Dominiković sudi. Ima tu svašta. :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 00:04 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 23:18
dvoumio sam se izmedju njega i grahovca pa sam na kraju stavio grahovca iako sam 90% ubijedjen da ce maletic igrati jer je grahovac juce igrao a maletic nije...........shvatate da je ovo sastav koji bih ja izveo,a da se trazi da se pogodi sastav koji ce vlado izvesti,onda bi to bila druga prica,vjeorvatno onda ni za vidakovica ne bi bilo mjesta u prvih11 :)

zasto sam stavio grahovca.......sjecate se pocetka prosle sezone kada smo bili izubijani povredama i kartonima,i one utakmice sa zrinjskim????sjecate li se koliko je klinaca tad igralo za boraca opet smo uzeli zrinjski.tada me odusevio toni markic,odigrao je vrhunski a sama utakmica je po vaznosti bila gotovo iste tezine.
volio bih da mogu naci negdje sastav borca sa te utakmice da se sjetim kompletne prve postave

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 00:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
@ sajin i dilan dog

svaka cast na komentarima momci, u zadnjih 7 dana previse je srednjoskolskog sovinizma na ovom forumu. Ja jesam nacionalista ali nisam nacional-sovinista ili nedaj Boze nacista. (srednjoskolici ako ne znaju sta je sta potrazite odgovor na wikipedi-ji) i stvarno mi neide u glavu da ovi sto ih je stari nosao u jajima za vrijeme rata pricaju o tom istom ratu, a nista o njemu ne znaju. Da nabroje pet srpskih heroja iz ovog rata nebi znali. Velike Srbende

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 00:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
@Dilan

Ma znam da je taj sastav tvoj izbor, ali jasno je da ce Maleta igrati, pogotovo nakon ovog gola u Travniku. Krenulo je i njega pa, sto bi se reklo, treba iskoristiti taj momentum. :D Grahovca ne bih stavio u prvih 11 jer bi one Amarove drvosjece vjerovatno imale pik na njega i isprebijale ga. Njemu dati 30-ak minuta.

Nemoj me podsjecati na Markica, to mi je rak-rana. Taj momak je bio zvijer od igraca u najavi, a mi ga pustili za dzak krompira.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 00:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da Markic, kakav propust!!!

Ma ne treba gledati u proslost idemo dalje bice jos talenata, samo da mi naucimo na nasim greskama

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 00:15 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
subzero81 je napisao:
da Markic, kakav propust!!!

Ma ne treba gledati u proslost idemo dalje bice jos talenata, samo da mi naucimo na nasim greskama

Danas nije bio ni među 18, mogli bi se trugnuti i vratiti dijete nazad, jer po nekim komentarima moglo se skontati da nije prežalio to što je otišao odavde...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 00:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vratiti njega i bikija i uz grahovca imamo igrace u svakoj liniji za narednih 5 godina :D

e nesto me zanima, na pocetku sezone spominjan je neki klinac koji je dosao iz OFK Beograda. Je li on jos u klubu i inace sta je sa njim. Jeli jos uvijek u omladinskoj skoli ili sta

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 00:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
subzero81 je napisao:
vratiti njega i bikija i uz grahovca imamo igrace u svakoj liniji za narednih 5 godina :D

e nesto me zanima, na pocetku sezone spominjan je neki klinac koji je dosao iz OFK Beograda. Je li on jos u klubu i inace sta je sa njim. Jeli jos uvijek u omladinskoj skoli ili sta

Da mali Prodanović, igrao je protiv Slobode

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 00:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Јест да није везано за суботњу утакмицу, али нећете замјерити. Гледам у недељу утакмицу Широки-Сарајево и у једном тренутку кренуло набрајање спонзора доле на титлу, чини ми да је трајало скоро 2 минута. Мислим да у Широком нема и најмање радње која није набројана. И то је разлог што су клубови из Широког, мислим и на кошаркашки и на фудбалски, финансијски јаки током свих ових година. Читав град, ако се може тако назвати, стоји иза њих.

А код нас по том питању јад и чемер. Сад да ли су предузећа код нас незаинтересована за инвестирање у такав вид свог маркетинга или управа, односно маркетинг служба, ако је има, није ангажована на тражењу оних који би ето само уплатити своју рекламу поред атлетске стазе?!

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 00:20 
Bič božji
Bič božji

subzero81 je napisao:

Prodanović, 18 godina, potencijalno interesantan igrač, radi i ćuti, tu je trenira sa ekipom, mlad je vrijeme radi za njega, a po viđenom, najsličniji je Maleti...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 00:21 
Veteran
Veteran

subzero81 je napisao:
@ sajin i dilan dog

svaka cast na komentarima momci, u zadnjih 7 dana previse je srednjoskolskog sovinizma na ovom forumu. Ja jesam nacionalista ali nisam nacional-sovinista ili nedaj Boze nacista. (srednjoskolici ako ne znaju sta je sta potrazite odgovor na wikipedi-ji) i stvarno mi neide u glavu da ovi sto ih je stari nosao u jajima za vrijeme rata pricaju o tom istom ratu, a nista o njemu ne znaju. Da nabroje pet srpskih heroja iz ovog rata nebi znali. Velike Srbende

Vidim da u zadnje vrijeme svi pišu o tzv. uvrijedljivim komentarima. Naravno da sam i sam nekoliko puta iskosristio termin 'zeleni' i stojim iza toga. Isto tako moje sjecanje seže malo dalje od 90-ih godina (kada su slični termini postali svakodnevnica), i mogu vam reći da je i prije rata među njima bilo ljudi koji su se i tad pežurativno izražavali prema nama.Ne poredim nas sa njima, jer ja nisam neko ko će svoje postove i priče uopšte bazirati na uvredi bilo koga jer jednostavno sam drugačiji od njih. Ali, ne očekujte od mene da volim te tzv bošnjake. Razloge neću navoditi.

Kolege bez ljutnje, ali malo mi smeta držanje predavanja o lijepom ponašanju (pisanju). Bez ljutnje to je moje mišljenje.Usput, mislim da je ovaj forum dostigao svoj trenutni maksimum i bilo bi nam svima od koristi da napravimo malu pauzu pa da se uželimo 'lijepih komentara', fudbalskih naravno. Živi bili. :D

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 11 Nov 2010, 00:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2010, 00:22 
Bič božji
Bič božji

kod kuće i na strani je napisao:
subzero81 je napisao:
@ sajin i dilan dog

Vidim da u zadnje vrijeme svi pišu o tzv. uvrijedljivim komentarima. Naravno da sam i sam nekoliko puta iskosristio termin 'zeleni' i stojim iza toga. Isto tako moje sjecanje seže malo dalje od 90-ih godina (kada su slični termini postali svakodnevnica), i mogu vam reći da je i prije rata među njima bilo ljudi koji su se i tad pežurativno izražavali prema nama.Ne poredim nas sa njima, jer ja nisam neko ko će svoje postove i priče uopšte bazirati na uvredi bilo koga jer jednostavno sam drugačiji od njih. Ali, ne očekujte od mene da volim te tzv bošnjake. Razloge neću navoditi.

Kolege bez ljutnje, ali malo mi smeta držanje predavanja o lijepom ponašanju (pisanju). Bez ljutnje to je moje mišljenje.Usput, mislim da je ovaj forum dostigo svoj trenutni maksimum i bilo bi nam svima od koristi da napravimo malu pauzu pa da se uželimo 'lijepih komentara', fudbalskih naravno. Živi bili. :D

A šta misliš da nam vrate džimija :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 386, 387, 388, 389, 390, 391, 392 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]