banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 23:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 384, 385, 386, 387, 388, 389, 390 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Nov 2010, 15:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
borcev_navijac je napisao:
Evropski Borac je napisao:
E moja administracijo i Hertzog ja kad sam govorio da se Manijaci i Hordasi poceti pisati na nasem forumu napraviti drugi ss.ba vi nista eto vam sad

dok god ne vrijedjaju svi bi trebali da imaju pravo da napisu sta misle nemam nista protiv , pa majku mu sloboda govopra i misljenja mora da postoji.
Pusti momka, ima pravo da misli da je njegov klub drugi macester

Upravo tako, ako nekoga vredja prijavite post i bice obrisan, kao sto smo i pre radili. To sto ima drugacije misljenje od vaseg ne znaci da ne sme da pise

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 15:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
ganjeta je napisao:
Citiraj:
Obicno ne pisem komentare koji imaju politicku konotaciju na sportskim forumima, ali ovaj put cu napraviti izuzetak, jer me ta vasa prica poprilicno nervira.

Slusaj momak ( rezident sa-x foruma) , Sarajevo i Zeljezinicar u Bivsoj SR BiH koja je bila sastavni dio SFRJ jesu bili najuspjesniji klubovi i to samo iz razloga sto je cijela SR BiH gurala novac u Sarajevo, a Sarajevo se gradilo u svakom smislu ( u doba Olimpijade bio je pravi procvat od tudjih para )te rijeci na ustrb svih ostalih sredina u BiH. Samim tim Sarajevo je iznjedrilo i dva fudbalska kolektiva koji su u dimenzijama SFRJ bili standardni prvoligasi i imali solidne uspjeghe u toj ligi ali nisu nikad mogli ni prismrditi velioj cetvorci ( upravo iz razloga sto je Beograd u sebi akumilaro pare iz cijele SFRJ).
Sarajevo je u mikro sredini SRBiH biloi ono sto je Beograd bio u Makro sredini SFRJ.

E posto vise mi necemo da svoje pare dajemo nikome da se na nas racun gradi u svakom smislu, kad je spalo na Vas same, nista od vas, evo sarajevo se raspada ( a uvijek je i bilo rezimski klub zbog kojeg se prva liga bih prosirivala da ne bi ispao) a zeljeznicar godinama tavorio i u ovoj ligi BiH bas kao i Borac.

Zeljeznicar se malo digao i to je ok, ali je sada ispod borca.

Pitanje je, sto sad kad je samo na vas i vase pare spalo ne pravite evropske rezultate ili dominirate ligom ?

prema tome, dont srač tu mač, sad ste poslije borca drugi klub po kvalitetu i tu vam i jeste mjesto sto se mene tice!

Ima dosta istine u ovom tvom postu...nase komsije vazda bile rezimski klub,jbg rezim ih hoce da ugasi.Kazes Zeljo i Sarajevo nisu mogli prismrditi velikoj cetvorci,ok je to.

Samo me onda zanima gdje ste bili vi u svemu tome.
Opet kazes Zeljo godinama tavorio u BH ligi kao i Borac samo cu se nasmijati... :lol: :lol:
Mi 4 titule,a vi 2 puta druga liga i onda se poredite sa nama,krajnje neozbiljno sa tvoje strane fakat

s obzirom kakav je tretman Banjaluka imala u bivsoj SR BiH i bivsoj SFRJ, bili smo odlicni, cak i osvajaci kupa te drzave

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 15:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Nov 2010, 01:31
Nije valjda da ste i tad bili ugrozeni :lol: ti poceh pricu o novijoj istoriji da smo tu kuburili zajedno..

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 15:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
a ti spomenu neke 4 titule?pojasni?

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 15:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

titule koje ste uzimali dok se nije igrala zajednicka liga me apsolutno ne interesuju, jer su poptuno nerelevatne, oces da ti ja nabrajam koliko smo mo titula prvensta rs uzeli i kupa dok se nije igrla zajednicka liga.

a istiona je da je borac jedno vrijeme nakon uspostavljanja zajednicke lige bio u krizi, al se BORAC kao feniks iz pepela ( citaj iz druge lige) digao na mjesto koje mu pripada.

a to mjesto je mjestoi najboljeg u ovoj ligi!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 15:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Subota Gradski stadion pocetak 14:00 FK BORAC - seljeznicar
Silovanje se nastavlja
Ko ne dodje da bog da mu ker promjaukao

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 15:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Evropski Borac je napisao:
Subota Gradski stadion pocetak 14:00 FK BORAC - seljeznicar
Silovanje se nastavlja
Ko ne dodje da bog da mu ker promjaukao

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 15:47 
Početnik
Početnik

titule koje ste uzimali dok se nije igrala zajednicka liga me apsolutno ne interesuju, jer su poptuno nerelevatne, oces da ti ja nabrajam koliko smo mo titula prvensta rs uzeli i kupa dok se nije igrla zajednicka liga.

a istiona je da je borac jedno vrijeme nakon uspostavljanja zajednicke lige bio u krizi, al se BORAC kao feniks iz pepela ( citaj iz druge lige) digao na mjesto koje mu pripada.

OK zanemaricu te dok niste igrali vi i opet klackate za nama...
Meni je drago sto se Borac digao iz pepela jer sa vama igramo derby evo dvije sezone pune se stadioni,dobro navijanje..jeli bolje to nego laktasi,modrica,ili neko treci

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 15:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

ganjeta je napisao:

OK zanemaricu te dok niste igrali vi i opet klackate za nama...
Meni je drago sto se Borac digao iz pepela jer sa vama igramo derby evo dvije sezone pune se stadioni,dobro navijanje..jeli bolje to nego laktasi,modrica,ili neko treci

to je vec ok ! konkurencija uviojek radja kvalitet vise kod rivala, i ovo rivalstvo borca i zeljeznicara je dobra stvar za oba kluba

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 15:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
ЗА МЕНЕ ЋЕ МОЈ КЛУБ БИТИ УВИЈЕК НАЈБОЉИ И СВАКОЈ ДРЖАВИ И СВАКОЈ ПЛАНЕТИ!

КРАЈ 8)

П.С. КАД ЈЕ БИООО ДЕТЕ МАЛОО... :P

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 16:02 
Početnik
Početnik

Naravno da je to neko pozitivno rivalstvo u moru problema i zategnutih odnosa...pred finale prosle godine igraci su opusteno hodali BL u trenerkama voljenog kluba.Niko im nije ruznu rijec rekao.To je ono cime se trebamo voditi,a ne ko ce kome vise razbiti autobusa ili nekakvih drugih hooliganskih ispada

Pred revans kupa ove godine Lesinari su bili na stadinu pola sata prije pocetka utakmice i to me fakat iznenadilo.To ce ostati upamceno kroz historiju da su gostujuci navijaci bila na stadionu pola sata prije pocetka tekme..ocekujem tako nesto i u subotu i nek pobjedi bolji.

Realno mi dolazimo sa velikom dozom optimizma,niste nas dobili 5 utakmica u 2010 godini i ocekujemo da nastavimo taj niz.Bod ko kuca uz laski raspored u drugom dijelu,a pobjeda bi bila ko titula...pozzz za normalne ljude borcev_navijac je jedan od njih.

Poslednji put menjao ganjeta dana 10 Nov 2010, 16:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 16:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Caplar je napisao:

КРАЈ 8)

Е ово мене убија,мајке ми моје...Па немој екавицу живота ти,и то не само ти,већина клинаца што пјева користи екавицу,"за њу Бори се и побеђује","никада неће разумети нас",ми смо Бањалучани,не требамо се стидити ијекавице!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 16:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
Caplar je napisao:

КРАЈ 8)

Е ово мене убија,мајке ми моје...Па немој екавицу живота ти,и то не само ти,већина клинаца што пјева користи екавицу,"за њу Бори се и побеђује","никада неће разумети нас",ми смо Бањалучани,не требамо се стидити ијекавице!

Лапсус бураз лапсус! :wink:
ДИЈЕТЕ*
И ја иначе форсирам ијекавицу...

Poslednji put menjao Caplar dana 10 Nov 2010, 16:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 16:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa nije problem da li se neko stidi ijekavice ili ne, sta vise sumnjam da se neko toga stidi... Stvar je u tome da su to pesme koje su uzete od klubova iz Srbije, pa su po navici i pevanja na ekavici

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 16:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Hertzog je napisao:
Pa nije problem da li se neko stidi ijekavice ili ne, sta vise sumnjam da se neko toga stidi... Stvar je u tome da su to pesme koje su uzete od klubova iz Srbije, pa su po navici i pevanja na ekavici

донекле си у праву, али дефинитивно данашњи клинци претјерано бркају екавицу и ијекавицу. то сам много пута опазио на утакмицама и овако у животу.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 16:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:

Republika Srpska je uzeta od kojeg kluba iz Srbije?!Hertzog nemoj zivota ti,sokiraju me tvoje izjave. :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 16:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Govorim za pesmu "kad' si bio dete malo"... Ne znam sta ti nije jasno...

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 16:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:

Од цигана ја мислим...Али то уствари није прекопирано,јер то није наша пјесма,већ је само у посебним ситуацијама,кад ЧАСТИМО КОМШИЈЕ :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 16:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:

Nisi nigdje tu konkretno pjesmu spomenuo :kad si bio dete malo",nego si rekao pjesme (mnozina).Nemoj bezveze praviti plagijatore od ljudi.I konstatacija da zato neki koriste ekavicu je krajnje smijesna.Melodije su u citavoj Evropi iste,svako uzima od svakog,samo su tekstovi drugaciji,tako da to nema veze sa ekavicom ili ijekavicom.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 16:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Melodije jesu iste (za neke pesme) ali tekstovi nisu, a ovde se konkretno radi o tekstu pesme koji Delije pevaju groblju.Uz to verovao ili ne ima jedan "prirodni fenomen" vezan za pevanje, a to je da veliki uticaj ima muzika koju klinci inace slusaju, narodnjaci ili domaca pop i sl muzika... Kako vecina toga dolazi iz Srbije, tako i oni nesvesno pevaju pesme sa ekavskim dijalektom... To se prenese i na ovaj slucaj... Ima dosta ljudi koji pevaju pesme Harisa Dzinovica i dr BiH izvodjaca sa ekavicom... Obrati paznju pa ces videti

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 384, 385, 386, 387, 388, 389, 390 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]