banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 23:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 382, 383, 384, 385, 386, 387, 388 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Nov 2010, 12:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
d.a. je napisao:
а шта да се очекује од играча који је за пар стотина (не хиљада) марака већа примања отишао у Челик!

Koliko god dobar igrac bio i koliko god nam trebao , nakon ove izjave , mislim da bi trebao dobiti priliku da se nametne zeljeznicaru ili sarajevu !

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 12:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
borcev_navijac je napisao:
d.a. je napisao:
а шта да се очекује од играча који је за пар стотина (не хиљада) марака већа примања отишао у Челик!

Koliko god dobar igrac bio i koliko god nam trebao , nakon ove izjave , mislim da bi trebao dobiti priliku da se nametne zeljeznicaru ili sarajevu !

апсолутно се слажем! послије овога требало би га ставити да тренира са вукељом!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 13:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja samo mogu u svoje ime reci,da koliko god sam protiv vrijedjanja na nacionalnoj osnovi,nikada ne bih mogao preko usta prevaliti "Nasi najbolji klubovi Sarajevo i Zeljeznicar"...Jednostavno,osjecao bih se kao zadnji shupak da na taj nacin "prisvajam" drzavu protiv koje sam se borio(da se ne lazemo). Sad,druga je stvar sto u toj borbi nisam uspio pa sada ovo prihvatam kao realnost.
Mozda bih mogao prevaliti preko usta "Najbolji BH klubovi Sarajevo i Zeljeznicar",ali "nasi",tesko ili nikako.
Ustvari,ne bih mogao reci ni "najbolji bh klubovi" jer mi je Velez uvijek bio daleko bolji klub od ta oba. Ustvari,sta ja lupam,Borac je najbolji,ne u BH nego na svijetu 8) 8)

Ali,to je samo moje misljenje,momak je rekao sto je rekao i ne treba ga razapinjati,nekada i ti novinari znaju isjeci ponesto,a u krajnjem slucaju i ne mozemo svi isto razmisljati,vazno je da on gine za grb Borca,a fudbalerima intelekt nikad i nije bio jaca strana. A i navijaci takve stvari zaborave za kratko vrijeme,sjetite se samo sta se pisalo kad je presao u Celik,pa se opet vratio kao da nista nije bilo.

Poslednji put menjao Schlager dana 10 Nov 2010, 13:18, izmenjena 4 puta

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 13:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
dirnuo je u osinjak (bar sto se foruma tice) :D

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 13:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Треба га добро извиждати на утакмици, то смо пропустили и онда када се вратио из Челика.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 13:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Schlager je napisao:
Ja samo mogu u svoje ime reci,da koliko god sam protiv vrijedjanja na nacionalnoj osnovi,nikada ne bih mogao preko usta prevaliti "Nasi najbolji klubovi Sarajevo i Zelojeznicar"...Jednostavno,osjecao bih se kao zadnji shupak da na taj nacin "prisvajam" drzavu protiv koje sam se borio,da se ne lazemo. Sad,druga je stvar sto u toj borbi nisam uspio pa sada ovo prihvatam kao realnost.
Mozda bih mogao prevaliti preko usta "Najbolji BH klubovi Sarajevo i Zeljeznicar",ali "nasi",tesko ili nikako. Ustvari,ne bih mogao reci ni "najbolji bh klubovi" jer mi je Velez uvijek bio daleko bolji klub od ta oba. Ustvari,sta ja lupam,Borac je najbolji,ne u BH nego na svijetu 8) 8)

Ali,to je samo moje misljenje,momak je rekao sto je rekao i ne treba ga razapinjati,nekada i ti novinari znaju isjeci ponesto,a u krajnjem slucaju i ne mozemo svi isto razmisljati,vazno je da on gine za grb Borca,a fudbalerima intelekt nikad i nije bio jaca strana. A i navijaci takve stvari zaborave za kratko vrijeme,sjetite se samo sta se pisalo kad je presao u Celik,pa se opet vratio kao da nista nije bilo.

Uopste se necu upustati u politicke konotacije.

Govoricu samo sa sportskog aspekta a i ljudskog.

Ne mozes od kluba koji se zove Borac primati platu , zivjeti od njega , zbog njega biti u novinama , davati interjve u tom dresu graditi karijeru i renome kojim se mislis prodavati u evropi, i omalovazavati taj klub, jer na taj nacin pljujes ruku koja te hrani.
A taj klub , nas BORAC se upravo sa klubovima koje on istice bori da bude prvak, i ti onda na sve to pljunes.
Ti schlager imas pravo reci da je tebi Velez najbolji BH klub ili koji god jer od kluba nemas nista ti ga samo volis, ali on to nema pravo reci, ako shvatas sta hocu da kazem.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 13:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
borcev_navijac je napisao:
Ne mozes od kluba koji se zove Borac primati platu , zivjeti od njega , zbog njega biti u novinama , davati interjve u tom dresu graditi karijeru i renome kojim se mislis prodavati u evropi, i omalovazavati taj klub, jer na taj nacin pljujes ruku koja te hrani.
A taj klub , nas BORAC se upravo sa klubovima koje on istice bori da bude prvak, i ti onda na sve to pljunes.

Браво

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 13:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Post je prijavljen i izbrisan zbog krsenja pravilnika foruma:

Citiraj:
- Na forumu je zabranjen sadržaj uvredljiv za ostale korisnike foruma bez obzira da li su u pitanju lične, vjerske, nacionalne ili uvrede po bilo kojem drugom osnovu

Kako se slicne greske ne bi ponavljale, molimo vas da se pridrzavate pravilnika:
viewtopic.php?f=4&t=52899

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 13:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
и сам сам хтјео рећи да можда сарајевски медији (као и уосталом сва новинарска клика) намјерно изврћу и извлаче из контекста, покушавају да унесу мало немира и слично!
по мени не треба одмах то преламати преко кољена, као уосталом и ништа слично, "да тренира са Вукељом" и слични потези, али да се новчано казни то мора.

мада кажем не би ме чудило ни да је баш тако изјавио, јер једном је већ продао Борац и опет ће!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 13:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Cuj prodao je borac! Sta je trebao dozvoliti da ga ona uprava jebe u mozak jos godinu dana! Ma koliko neko volio Borac zapitajte se da li bi vi trpjeli neke stvari! Sto se onda vracao u Borac?

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 13:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2010, 10:33
Чуј што се вратио у Борац, јер је са челиком био пред испадањем а Борац је био у врху табеле, кад се само сјетим изјаве идем у челик да освојим титулу. Добар је игач али не незамјенљив! Јебали га и жељо и сарајево!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 13:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

A dobro, nemaju svi isto misljenje vidim da sam u manjini al nebitno! Ajmo malo konkretno nesto o subotu, kanite se Čelika, kojekavih izjava itd.
Spominjali ste neke letke pored plakata!
Jel to ostalo samo na nekoj i ideji ili cemo realizovati???

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 13:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
http://www.source.ba/clanak/53516723250 ... o%E2%80%9C

nije pisana izjava bila pa da je izokrenuta novinarski, vec video izjava
ako si profenijalac onda to budi do kraja
kako bi se proveo igrac barse da kaze da je real najveci ili najbolji klub u spaniji ili obrnuto
niko nije ispred borca pa ni puzigaca

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
ајде ти онда нама реци шта су га то јебали и колико је већу плату имао у Челику?
и зашто се када му је тако добро било вратио? колико му је плата тада дуговао Борац, а колико Челик у тренутку када је завршио уговор са њим?

не треба га одмах на колац набијати, али неке ствари морају да се подразумјевају и да се зна шта играч смије а шта не смије!
прво и основно, треба нам и потпарол који ће између осталог одређивати и који играч и коме може да даје интервју!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 13:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

stize BORAC je napisao:
Cuj prodao je borac! Sta je trebao dozvoliti da ga ona uprava jebe u mozak jos godinu dana! Ma koliko neko volio Borac zapitajte se da li bi vi trpjeli neke stvari! Sto se onda vracao u Borac?

vratio se zato sto je na zimu prosle godine bio na celikovoj transfer listi, vec bio otpisan u celiku u kojem je pruzao lose igre i sigurno u nastavku ne bi igrao za celik.
Vratio se u Borac da se digne nakon pada i tu mu je borac izasao u susret. Onda je kod Marica igrao lose i kod njega igrao lose, a nije da nije dobijao priliku. I zbog tog bio na Maircevoj transfer listi, pa ga je borac opet sacuvao jer je vjerovao u njega.
I on sad ovako vraca Borcu, u crveno plavom dresu borca govori kako su najbolji klubovi Zeljeznicar i Sarajevo.

e pa ja ne dam to reci, jer bolji nisu ni po cemu nit ce biti.

Igrati u klubu kao sto je Borac klubu s tradicijom i klubu koji otvoreno pokazuje sampionske aspiracije, podrazumjeva LOJALNOST klubu uvijek i svuda.
A ovo sto je on rekoao ne bih bas nazvao lojalnoscu.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 13:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Prvo nemozes reci da nisu bolji ni pocemu! BUDI OBJEKTIVAN
Kod marica igrao lose???
Zapitaj se da li je uopste igrac njegovih karakteristika mogao da igra pod onakvom ,,maricevom,, taktikom!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 14:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

stize BORAC je napisao:
Prvo nemozes reci da nisu bolji ni pocemu! BUDI OBJEKTIVAN
Kod marica igrao lose???
Zapitaj se da li je uopste igrac njegovih karakteristika mogao da igra pod onakvom ,,maricevom,, taktikom!

naravno da mogu reci!

Sarajevo je u raspadu i to stanje traje vec nekoliko godina, tamo se ne zna ko pije a ko placa, jedino sto je sarajevu ostalo je tradicija i ime, a unutar kluba trulez.

Zeljeznicar :

slabija infastruktura kluba, stadion koji ne zadovoljava minumume pristojnog, nestabilni izbori prihoda i punomanji od borcevih, slabiji igracki kadar sa manjim primanjima od borcevih pa i strucni kadar.

Zeljeznicar je inace one man club, sto zanci sve zavisi od jednog covjeka, a to nikada dugorocno nije dobro.

Jedino sto zeljeznicaru mogu da priznam trenutno je veci broj navijaca na utakmicama ( isto i sarajevu samo ove godine) ali to je tako ove godine prosle je bilo drugacije.

ne znam evo ti meni reci u cemu su zeljeznicar i sarajevo bolji od borca

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 14:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Puzigacu treba dobro izvizdati i izprozivati na utakmici,i tacka!Jutros sam ovo procitao i reko,ma to je samo novinarska prica,kad ono stvarno istina!Mars iz Borca seljacino jedna neotesana,sunce li ti tvoje,sve ti jebem.Bas sam se iznervirao,ne mogu ni pisati vise.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 14:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
i borcev_navijac,posto znam da imas uticaja bar nekog,znaci novcana mu se kazna mora odrediti za ovo!Obavezno!To je najmanje sto mu se moze uciniti.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 14:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Isti taj Puzigaća je sa tri dignuta prsta u vazduh proslavljao postignuti gol na Grbavici,kasnije se izvinjavao (ako neko želi mogu odmah postaviti video toga slučaja) :D :D

Još jednom ponavljam da fudbaleri nisu intelektualci i ponekad će u toj svojoj neiskavarenosti uraditi ili reći nešto što je glupo ili što ne misle.

Da su pokvareni i važu svaku riječ i postupak,bili bi političari a ne fudbaleri!

Važno je da smo mi njegovim golom dobili Zvijezdu,dabogda presudio i Željezničaru,a za ovu izjavu ga malo kaznite novčano,publika neka ga (samo na zagrijavanju) upozori zviždukom,i neće više sigurno pričati ništa sledeće dve godine :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 382, 383, 384, 385, 386, 387, 388 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]