banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 23:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 380, 381, 382, 383, 384, 385, 386 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Nov 2010, 20:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Em otjerase Bikija, em ne zaradismo nista. Da ne pricam da je i njemu karijera u nazadovanju, jer se bas i nije naigrao ove sezone.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 20:03 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
Ja bih samo dodao da subotom u 14h Gradski stadion ne bi napunio ni Man Utd,i to u borbi za bodove sa Borcem :( :(

Ko god da je odgovoran za taj termin,nije smio pristati na prijedlog BHT,bez obzira na njihovu programsku semu,sa malo dobre volje se moglo to pomjeriti kasnije ili idealno u nedjelju bilo koji termin. Od 5 ljudi sa kojima sam danas razgovarao o utakmici,trojica rade u to vrijeme,jedan od njih ce stici na drugo poluvrijeme,a dvojica ne mogu nikako.

Bojim se da ce mnogi ostati neprijatno iznenadjeni posjetom u subotu,ali ovaj put smo i sami krivi pristajuci na taj idiotski termin. Uprava kluba kao da se ravna po nama,kojima je termin nebitan,i koji ce doci sigurno,makar se zamjenili za smjenu,a ne po sirokim narodnim masama koje donose zaradu i pune stadion.

Ma neznam ljudi, zima je, do sada je već uveliko mogao da bude vani snijeg, a očigledno je da će nas ove subote vrijeme poslužiti, raspon temparature je predviđen od 3-21 stepen, pa ti sada vidi, ja se samo nadam da će teren da izdrži, jer nam je teren jedan od uslova dobre igre... Opet se nadam da Osim ni ovaj put neće trenirati na glavnom terenu, to je valjda neki interni dogovor, a ne kao oni krkani iz Prijedora da odrade trening po onoj kišurini...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 20:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
raspon temparature je predviđen od 3-21 stepen

dobar ti je taj raspon,trebao sam biti meteorolog,samo kazem od 3-21 stepen i necu promasiti sigurno :D :D

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 20:07 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Citiraj:
raspon temparature je predviđen od 3-21 stepen

dobar ti je taj raspon,trebao sam biti meteorolog,samo kazem od 3-21 stepen i necu promasiti sigurno :D :D

Ja samo napisao ono što sam vidio, prodao za koliko sam i kupio, a koji je datum ništa nije nemoguće, ujutro mraz, a po dana sunčano i visoka temparatura...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 20:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Banjalucki_Behar je napisao:
Odlican post, znamo mi koji smo pratili Borac od prije rata i ovih svih sranja kao se u Banjaluci navijalo. Ja sam bio na mnogim utakmicama, znam kada su ekipa sa Mejdana dali ime Lesinari, znam kada se to desilo i na koji nacin, a velika vecina ovih sto se predstavljaju kao veliki Lesinari neznaju ni kako smo dobili ime, a kamoli nesto drugo. I upravo ti "oberzani" "balijanderi" su dali ime Lesinar, u koje se mnogi danas kletu, kakav paradoks. Mada to meni i svakome pravome navijacu nije bilo bitno, niti ce ikada biti bitno. Bio sam na Kosevu kada smo provalili ogradu i navijali skupa sa Hordama, znam kada smo poderali Delije, pa ih po Godsposkoj ganjali, u Pristini smo svi bili privedeni u muriju :D , bio sam na Poljudu kada su drotovi namjerno pustili Torcidu na nas, itd.........

Medutim vecina ove djece tada nije bila ni rodena, puni su nekih gluposti, ista stvar je sa svim navijacima u BiH, ni Horde, ni Manijaci itd nista nisu bolji.

Ova nasa generacija koja pamti vremena kada je stadion bio uvjek pun i sve ostale ljepe stvari je se povukla, dosli su neki novi klinci, ali moju ljubav prema Borcu nece moci nikada prestati , ja redovno pratim Borac, idem i na vecinu gostovanja, nas 10setak(ima nas svih nacija) koji se poznajemo cjeli zivot smo uvjek tu i bice mo, jeli volimo ovaj grad, volimo Borac.

I naravno deremo Zelju u subotu :D

Немам ја ништа против тебе,али како је један момак Лешинар,старији,рекао за навијачки фанзин оне Лешинаре прије рате и ове послије повезује само име и година оснивања!

....Баш слушам на Нес радију и иде реклама за утакмицу и иде

БУДИ ШАМПИОН НАВИЈАЈ ЗА БОРАЦ 8)
...А мени срце к'ооо Русија :)

'Ебига нисам упратио... :occasion5: Ал опет ја кад сам чуо... :)

Poslednji put menjao Caplar dana 09 Nov 2010, 20:30, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 20:22 
Bič božji
Bič božji

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Nego kako ono kaže kolega "BUDI ŠAMPION, NAVIJAJ ZA BORAC" :D :D

Pa to sam napisao juče :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 21:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01

Pa ti kao da si sastavljao tekst za najavu :wink: :D :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 21:20 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2010, 23:18
da i ja bacim koji komentar...

za muminovica se slazem da je najveci promasaj u novijoj istoriji borca....zasto je tako drugo je pitanje.nekada bi stvarno volio da sjednem s njim i da u nekoj opustenoj prici vidim kakav je covjek,da li njegovo prezime stvarno oslikava njegovu licnost.
sto se tice ekipe koja igra trenutno,meni je licno zao sto stajic ne igra isto u spicu,on i stevo u tandemu,jer su po meni to skroz raziliciti tipovi napadaca i nadopunjavali bi se extra.
drago mi je sto sam kod stajica u travniku vidio veliku zelju i borbu,covjek je trcao i ganjao kao lud,a te 2 sanse sto je promasio cu pripisati malom ispadanju iz forme jer kad ne igras normalno da opada i koncentracija i efikasnost.docice i to sa vremenom ubijedjen sam.

zeljo mi je odvratna ekipa na gostovanjima,igra im je skroz pacerska,zabetoniraju se nazad i to sa atomskom bombom tesko mozes da probijes.jedinu sansu vidim da im na frku damo go na pocetku i onda bi se lakse igralo,oni bi se morali otvoriti sto bi i nama olaksalo i tada bi se tek poceo igrati fudbal,a ovako bi se sve svelo na viktoriju ispred njihovog gola.
sto se tice posjete,svi preduslovi za solidno popunjen stadion su tu,nismo izgubili zadnju utakmicu,zadnja utakmica kuci u ovoj polusezoni,protivnik je da kazemo atraktivan,najavljuju lijepo vrijeme....jedino sto moze da sve ovo narusi je termin odigravanja,i to je ono sto bi malo ovoj upravi zamjerio sto je dozvolila da bht koji smijesne pare daje za pravo prenosa,tako odredjuje termin utakmice.

sto se tice prvih 11,volio bih da vidim istih 11 iz travnika,stim da umjesto boke udje grahovac jer budimo realni,boka je puko sa igrom,upao je u krizu sto je i razumljivo jer je na borceve pripreme otisao odmah nakon zavrsenog prvenstva u iranu pa vi vidite koliko je to utakmica i treninga u kontinuitetu.moje je misljenje da mu je potreban dobar odmor i kada se nakon njega spremi bice msina na terenu.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 21:29 
Bič božji
Bič božji

kod kuće i na strani je napisao:

Pa ti kao da si sastavljao tekst za najavu :wink: :D :wink:

Ma znam čovjeka... 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ne znam ljudi sto se Vuleta tice,ja sam apsolutno protiv bilo kakve prodaje na zimu!Pa dokle vise jbmu da budemo usputna stanica za igrace,da iskoriste Borac ko kurvu i odu,napuste nas kad su najpotrebniji.Necu to,i evo ovim putem molim upravu da ne rade vise takve stvari!Dosta je vise rasipanja tima svake polusezone,ili sezone.Napravimo tim iz snova,meljemo sve,i onda krene rasprodaja,osipanje,na kraju opet dovodi nova pojacanja,opet stvaraj tim,opet uigravaj ekipu,opet novi krug...

A ovo je sve zbog toga sto se sa igracima potpisuju jednogodisnji ugovori,i onda ako hocemo pare,prisiljeni smo ga prodati na polusezoni,inace ode nam besplatno na ljeto.Ako hocemo dobar i stabilan klub,moramo zadrzavati ono sto valja po svaku cijenu.Ovi ugovori ce nas ubiti,majke mi...

Da li ikako postoji opcija da se s Vuletom produzi ugovor,i da ostane bar do kraja sezone,da odigra Evropu za nas,ali da mu se obeca ili navede u ugovor da ce biti pusten da ode za odredjenu cijenu,da mu se nece praviti problem?

Stvarno mi je dosta prodavanja tih igraca bezveze,jer ja bi shvatio da igrac dodje u Borac,odigra par sezona,pokaze se,i onda ga lagano prodamo,uzmemo opasnu paru za njega i super nama super njemu.Vec mi prodajemo igrace zato sto moramo,zato sto smo prisiljeni,igrac nas ucjenjuje.Klub nam ponudi neku sicu,da im ga prodamo,nama je to malo,al se tjesimo,bolje da uzmemo i tu sicu,nego nista.Tako je isto bilo i sa Stojanom Vranjesom,otisao nam je za cini mi se pisljivih 75 000 ne znam sad cega,al je sica za takvog igraca.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 21:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Атмосфера се све више заоштрава :)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs563.ash2/148538_168388413179532_100000251233167_488407_7239475_n.jpg
:iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 21:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Још се заоштрава... Нађох ово на фб...

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 22:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
ma sve je extra, ali nikako se nmg pomiriti sa tim da je utakmica u 14:00 :(

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 22:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:

Хтио сам баш да поставим..Мислим да су ово најбољи(момку ко је правио оне прије свака част на труду) и да ове треба лијепити...Ја сам исцимо 30 оваквих и лијепићу по свом насељу...Нека свако тако одради и ето га цијели град црвено плав... :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 22:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Ал сам алергичан на ту ријеч ИСЦИМАТИ уф

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 23:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

goran2909 je napisao:
Ал сам алергичан на ту ријеч ИСЦИМАТИ уф

Ајој бураз,тако говори моја околина па сам и ја за њима,шта ћеш. :)
Оно што мене више нервира око језика јесте када људи мени пишу на фејсбуку ch sh zh W и тако даље + много их више скоро и не користи ЋИРИЛИЦУ...ЈА знам код мене у школи пола их пише латиницом...Јадно...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 23:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Caplar je napisao:

Ко је год ово урадио, свака му дала :) има да га пољубим кад га видим .. !!!

Лаку ноћ грбавице спавај ти, мало смо ти твога сељу јебали, ал отом потом , изаће пјесма ако Бог да у скорије вријеме :lol: :lol: :lol: ... !!

АЈ БОРАЦ

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 00:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Јој једва чекам текму, осјећа се онај позитива набој...
Чак и ово дјечије подбадање овог Техеранлије даје додатни шмек текми са Сељом.. Нема везе, пустите дијете нек` се мало игра хулигана :D
А у суботу из свег гласа да се ори: "Република Српска леееее" 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 00:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
јан_де je napisao:
Јој једва чекам текму, осјећа се онај позитива набој...
Чак и ово дјечије подбадање овог Техеранлије даје додатни шмек текми са Сељом.. Нема везе, пустите дијете нек` се мало игра хулигана :D
А у суботу из свег гласа да се ори: "Република Српска леееее" 8)

Ма јача је , кад је био дјете мало .. :))

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2010, 07:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
vlakanje je napisao:
пријатељу, извини,али мислим да је непотребно честитати,поготово на овоме......
искрено,више цијеним оних истих 1500 "залуђеника" који су увијек ту, него те који се морају "на гурање" покренути да би дошли на утакмицу,и онда као свима годра,пун стадион.....управи то не треба честитати,већ управо супротно,сад је моменат да се постави,по мени кључно питање:зашто нису хајцали и позивали на раније утакмице као што сад позивају на жељу???

испада да ми као град,клуб,навијачи,симпатизери,"живимо" за утакмице са жељом или сарајевом?
мени је свака текма битна у борби за титулу,нисмо сеоска екипа,типа травника која се ложи на сарајлије кад долазе, и због противника иду на стадион.....у бањалуци се на стадион мора ићи због борца,а не противника са којим борац игра!!!! по мени,то је једини исправан мотив,све друго је шарена лажа......

и на крају,да су раније радили као сада пред жељу,подршка и посјета би били бољи,и ко зна,можда би побиједили вележ или рудара....не би било императива побједе над жељезничарем,са ова 3 бода из травника,јесења титула би већ била наша!
и онда се кука,као први смо,а мала посјета.....да би био шампион,није довољно радити 2-3 седмице у току полусезоне...било би куд и камо лакше да се радило континуирано. континуиран и кампањски начин рада се не могу поредити,увијек сам за систематичност и сталан рад.то нема алтернативу...моје мишљење.....

не да је непотребно честитати него је поражавајуће. то је њихова основна обавеза.
а по начину рада управе јесмо сеоска, најгора провинцијска екипа, што смо показали и са прихватањем овог термина, који ће (слажем се са Шлагером) да засере посјету само тако.

честитати се може момцима који желе да одвоје своје вријеме и новац да би покушали да одраде неки "уради сам" вид маркетинга и стварно ме то чини сретним и поносним!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 380, 381, 382, 383, 384, 385, 386 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]