vlakanje je napisao:
пријатељу, извини,али мислим да је непотребно честитати,поготово на овоме......
искрено,више цијеним оних истих 1500 "залуђеника" који су увијек ту, него те који се морају "на гурање" покренути да би дошли на утакмицу,и онда као свима годра,пун стадион.....управи то не треба честитати,већ управо супротно,сад је моменат да се постави,по мени кључно питање:зашто нису хајцали и позивали на раније утакмице као што сад позивају на жељу???
испада да ми као град,клуб,навијачи,симпатизери,"живимо" за утакмице са жељом или сарајевом?
мени је свака текма битна у борби за титулу,нисмо сеоска екипа,типа травника која се ложи на сарајлије кад долазе, и због противника иду на стадион.....у бањалуци се на стадион мора ићи због борца,а не противника са којим борац игра!!!! по мени,то је једини исправан мотив,све друго је шарена лажа......
и на крају,да су раније радили као сада пред жељу,подршка и посјета би били бољи,и ко зна,можда би побиједили вележ или рудара....не би било императива побједе над жељезничарем,са ова 3 бода из травника,јесења титула би већ била наша!
и онда се кука,као први смо,а мала посјета.....да би био шампион,није довољно радити 2-3 седмице у току полусезоне...било би куд и камо лакше да се радило континуирано. континуиран и кампањски начин рада се не могу поредити,увијек сам за систематичност и сталан рад.то нема алтернативу...моје мишљење.....
не да је непотребно честитати него је поражавајуће.
то је њихова основна обавеза.
а по начину рада управе јесмо сеоска, најгора провинцијска екипа, што смо показали и са прихватањем овог термина, који ће (слажем се са Шлагером) да засере посјету само тако.
честитати се може момцима који желе да одвоје своје вријеме и новац да би покушали да одраде неки "уради сам" вид маркетинга и стварно ме то чини сретним и поносним!