banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 04:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 378, 379, 380, 381, 382, 383, 384 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Nov 2010, 15:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
tm84 je napisao:
vozdra svima,

imam jedno pitanje.

da li je u toku postojanju fk borca izasao ijedan almanah o klubu?

ako jeste, moze li mi neko reci kada?

cak sta vise, ako postoji to u pdfu formatu, bili mi neko mogao poslati?

razlog? skupljam almanahe bh klubova, pa trenutno imam 4 (od dva kluba).

hvala unaprijed!!!

mislim da nije ali ne garantujem mozda neko zna bolje od mene, ali koliko ja znam nije.

@ganjeta, i ja bi da sam kapetan na belu ladju , al nece da moze :)

pozdravi drustvo na sa-x portalu :)

----pratimo i mi vas --- :)

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 15:05 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Avg 2010, 16:54
Zna li neko rezultat kup utakmice iz Novog Grada?

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 15:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja sam već mnogo puta napisao da nisam neki stručnjak za te taktike,ali moram priznati da si me baš nasmijao i razveselio ovom rečenicom.

Citiraj:
@borčev navijač je napisao

Puno opasniji po borac je visca koji jednostavno ima sve, i brzinu i tehniku i odlican sut, ne libi se da puca iz bilo koje pozicije jer ima tu sportsku drskost.
Njega je poprilicno tesko zatvarati jer je jako popkretljiv i nepredvidiv

Ako je sve ovo tačno,onda je Višća daleko najbolji fudbaler na svijetu :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 15:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
ganjeta je napisao:
Dolazimo po bodove...

Kako kazu.
Babi se snilo ono sto joj je milo!!!!
mislim da zivis u zabludi!!!!

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 15:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Schlager je napisao:
Ja sam već mnogo puta napisao da nisam neki stručnjak za te taktike,ali moram priznati da si me baš nasmijao i razveselio ovom rečenicom.

Citiraj:
@borčev navijač je napisao

Puno opasniji po borac je visca koji jednostavno ima sve, i brzinu i tehniku i odlican sut, ne libi se da puca iz bilo koje pozicije jer ima tu sportsku drskost.
Njega je poprilicno tesko zatvarati jer je jako popkretljiv i nepredvidiv

Ako je sve ovo tačno,onda je Višća daleko najbolji fudbaler na svijetu :D :D :D

aj ne zajebavaj schlager, jasno ti je da govorim u kvalitativnim parametrima ove lige, a ne svjetskog fudbala. :D

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 15:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
goran2909 je napisao:
Slika

ево од мене једна у малој величини :)

Слика је врхунски одрађена,нема шта!Али,оно што ја замјерам и свакој слици на овај фазон јесте што се мијења грб Србије ...Да се разумијемо мени је ОТАЏБИНА ИСПРЕД СВЕГА и не волим да се дира тај грб,ја њега волим какав јесте,без грба Борца или било чега... :wink:
Углавном слика је добро одрађена,СВАКА ЧАСТ за труд! :wink:
П.С.Имаш ПП :wink:
tm84 je napisao:
vozdra svima,

.da li je u toku postojanju fk borca izasao ijedan almanah o klubu?

Није баш о ФК Борцу,али чини ми се да баш сад у новембру треба да изађе књига о спорту у БЛ,баш сам читао у новинама има та серија од 3 књиге прве 2 се раде баш о Бања Луци историји итд. а 3 је баш о спорту :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 15:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
E ljudi zna li iko rezultat iz kupa ?

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 15:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
2-0 водимо.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 15:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
skypostman je napisao:
2-0 водимо.

kako mislis vodimo ?? zar nije gotova utakmica ??

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 15:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Није, малоприје сам звао човјека каже игра се још. Вјероватно је почела касније.

едит: у два почело

Слобода два црвена картона, оба гола су аутоголови. :lol:

Јој ако ме овај мој зајебава, најебо је.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 15:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
asdfg je napisao:
jesu li sada ovi plakati konacni mogu li na stampanje i lijepljenje!!!

Плакати се могу штампати.

tm84 je napisao:
vozdra svima,

imam jedno pitanje.

da li je u toku postojanju fk borca izasao ijedan almanah o klubu?

ako jeste, moze li mi neko reci kada?

cak sta vise, ako postoji to u pdfu formatu, bili mi neko mogao poslati?

razlog? skupljam almanahe bh klubova, pa trenutno imam 4 (od dva kluba).

hvala unaprijed!!!

1996. године Свијет Спорта је за 70 година клуба издао један. Ја га имам код куће али не у електронском формату.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 15:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
задње утакмице против Жеље смо одиграли пичксато, али буквално пичкасто и не видим шта је разлог томе!
буквално су нас тукли од прве до задње минуте, а ми смо статирали и пуштали да се то дешава. поготово ми није јасна прва утакмица на нашем терену, мада сам ја своје сумње написао.

присјетимо се прошлогодишње утакмице за јесењу титулу.
узешмо Олимпик у гостима, а онда изгубишмо од Сарајева кући.
овај пут узели смо Травник и помало се прибојавам шта ће бити - а у неку руку имам сумње на куп утакмице.

да се осврнем мало на ове препирке - писање појединаца како старијих тако и млађих је стварно у рангу "мој тата јачи од твог тате".
е сада око тог Ћ или Ч, и сл. ствари, па то је у домену спортског подбадања и не видим сада ту ништа лоше, чак шта више милион је примјера таквих, али јебига ми нисмо здраво окружење и нама је све то страно, а у ствари је само добра зајебанција (као што су то направили и надреалисти "гумица за меко ћ"!

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 16:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

и генерално овдје је све под тим неким набојем шта ће ко рећи, да ли ћемо ми бити као културнији од њих, "немој да будемо као они" и слична срања која се мотају по глави!
јеботе то је најобичнија зајебанција а ми око тога и осталих глупости и ситница направимо међусобни интернет рат

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 16:13 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 09 Nov 2010, 14:13
aha, hvala na odgovorima... ;)

steta sto ta knjiga ne egzistuje u pdf formatu...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 16:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

и ја сам отишао у офф.
него дај да видимо како ми да дамо свој допринос да то буде као никада до сада!
и запад и исток да буду бучни, да се врши притисак на терен, ма да се и судија усере кад нешто свирне за њих макар било 101% тачно. да се и играчима Жеље одсјеку ноге а нашима да дамо крила!

плакати су исто пун погодак; и свака акција ма колико мала била вјерујем да има ефекта, а и свако ко да свој допринос суботњем спектаклу мислим да ће бити испуњенији и задовољнији што је био дио нечег лијепог!

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 16:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
borcev_navijac je napisao:
[
donekle si u pravu kad si izanilizirao igru zeljeznicara, bar po meni.
Ovako ja to vidim, kamko sam vec napisao napadacki zeljeznicareva igra se u stvari zasniva na popovicu i njegovoj distribuciji lopte prema krilima ili bekovima , visci, besliji, stanicu, colicu radovanovicu . koji tad probijaju po strani i prave visak igraca jer popovic svojom sbnagom ledjima okrenut prema goluz odlicno se gradi i prima loptu te navlaci na sebe dva odbrambena igraca.

Da u pravu si da im se igra u mnogome zasniva na Popovicu,ali znaju oni igrati i bez njega,to su dokazali u Mostaru,protiv Zrinjskog.Ali da,sto jest,jest,Popovic im je glavni dijelilac lopti,sto bi rekli "target man",preko njega ide vecina akcija.

Glavna je stvar da mi igramo svoju igru,da se brzo oslobadjamo lopte,jer onda nas nece moci faulirati sto ti kazes,nece moci sjeckati igru.Sigurno je da ce Vlado tu taktiku forsirati,i da ce reci igracima da ne zadrzavaju loptu.Jaci su oni od nas fizicki,u duelima i u vazdusnim duelima,ali mi smo puno tehnicki potkovaniji od njih,e sad,pitanje je ko ce od pocetka meca nametnuti svoju igru...Mi ili oni,vidjecemo.Otvaranje je utakmice kljucno,nametanje svog ritma,preuzimanje inicijative.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 16:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Слобода - Борац 0:2

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 16:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
tatamata je napisao:
[
Ovako ja to vidim, kamko sam vec napisao napadacki zeljeznicareva igra se u stvari zasniva na popovicu i njegovoj distribuciji lopte prema krilima ili bekovima , visci, besliji, stanicu, colicu radovanovicu . koji tad probijaju po strani i prave visak igraca jer popovic svojom sbnagom ledjima okrenut prema goluz odlicno se gradi i prima loptu te navlaci na sebe dva odbrambena igraca.

Da u pravu si da im se igra u mnogome zasniva na Popovicu,ali znaju oni igrati i bez njega,to su dokazali u Mostaru,protiv Zrinjskog.Ali da,sto jest,jest,Popovic im je glavni dijelilac lopti,sto bi rekli "target man",preko njega ide vecina akcija.

Glavna je stvar da mi igramo svoju igru,da se brzo oslobadjamo lopte,jer onda nas nece moci faulirati sto ti kazes,nece moci sjeckati igru.Sigurno je da ce Vlado tu taktiku forsirati,i da ce reci igracima da ne zadrzavaju loptu.Jaci su oni od nas fizicki,u duelima i u vazdusnim duelima,ali mi smo puno tehnicki potkovaniji od njih,e sad,pitanje je ko ce od pocetka meca nametnuti svoju igru...Mi ili oni,vidjecemo.Otvaranje je utakmice kljucno,nametanje svog ritma,preuzimanje inicijative.

Ne trebamo mi pretjerano da se brinemo oko njihove igre (Popovic i ini) jer ako budemo igrali kako znamo i mozemo (uz fer sudjenje) nece biti problema.
Slazem se da je otvaranje utakmice jako bitna stvar. Nas vezni red ce ponovo imati jako puno posla. Pogotovo u takozvanoj 'tuci' sa njihovim destruktivcima.
Zanima me pocinjemo li utakmicu sa jednim ili dva zadnja vezna?!
Mislim da bi bilo dobro da Mikic ponovo preuzme ulogu playmakera jer je ocigledno da je tada i Stanceski rastereceniji, mada nisam siguran pocinje li Stane utakmicu. Vjerovatno ce i Grahovac ponovo dobiti priliku. Utakmice ovog znacaja i rivaliteta su utakmice koje stvaraju igrace. Prilika da se potpuno 'prekali' i nadam se da ce Grahovac to i uciniti.
Nikolic je nervozan u zadnje vrijeme i od njega ocekujem da prekine svoj golgeterski post, vrijeme je. Samo da Branka bude na tribini i nema problema za Stevu :D
Igrac koji bi, po meni, mogao donijeti prevagu je Stajic. Covjek koji uvijek daje 150 % svojih mogucnosti a znam da voli utakmice ovog naboja.
Od odbrane i Avduke ocekujem da budu na dosadasnjem nivou i nema zime za nas 8)

I da, kad je navijanje zapada u pitanju. Nekoliko puta smo se osjecali kao 'krme u teheranu' kad sa vrha VIP-a krenemo da galamimo i navijamo. Ljudi su nas cesto gledali u stilu ko su ovi indijanci :mad: Mislim da bi bilo dobro da jedan dio lesinara dodje na zapad na ovoj utakmici. Uz njhovo raspjevavanje zapada siguran sam da bi im se dobar dio ljudi prikljucio. Od nas ce ekipa uvijek imati maksimalnu podrsku pa i ovaj put.
U subotu svi na gradski da pruzimo podrsku momcima i Vladi, apsolutno su zasluzili.

Izvinjavam se na nesto duzem postu.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 17:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

kod kuće i na strani je napisao:
tatamata je napisao:
[

Ne trebamo mi pretjerano da se brinemo oko njihove igre (Popovic i ini) jer ako budemo igrali kako znamo i mozemo (uz fer sudjenje) nece biti problema.
Slazem se da je otvaranje utakmice jako bitna stvar. Nas vezni red ce ponovo imati jako puno posla. Pogotovo u takozvanoj 'tuci' sa njihovim destruktivcima.
Zanima me pocinjemo li utakmicu sa jednim ili dva zadnja vezna?!
Mislim da bi bilo dobro da Mikic ponovo preuzme ulogu playmakera jer je ocigledno da je tada i Stanceski rastereceniji, mada nisam siguran pocinje li Stane utakmicu. Vjerovatno ce i Grahovac ponovo dobiti priliku. Utakmice ovog znacaja i rivaliteta su utakmice koje stvaraju igrace. Prilika da se potpuno 'prekali' i nadam se da ce Grahovac to i uciniti.
Nikolic je nervozan u zadnje vrijeme i od njega ocekujem da prekine svoj golgeterski post, vrijeme je. Samo da Branka bude na tribini i nema problema za Stevu :D
Igrac koji bi, po meni, mogao donijeti prevagu je Stajic. Covjek koji uvijek daje 150 % svojih mogucnosti a znam da voli utakmice ovog naboja.
Od odbrane i Avduke ocekujem da budu na dosadasnjem nivou i nema zime za nas 8)

I da, kad je navijanje zapada u pitanju. Nekoliko puta smo se osjecali kao 'krme u teheranu' kad sa vrha VIP-a krenemo da galamimo i navijamo. Ljudi su nas cesto gledali u stilu ko su ovi indijanci :mad: Mislim da bi bilo dobro da jedan dio lesinara dodje na zapad na ovoj utakmici. Uz njhovo raspjevavanje zapada siguran sam da bi im se dobar dio ljudi prikljucio. Od nas ce ekipa uvijek imati maksimalnu podrsku pa i ovaj put.
U subotu svi na gradski da pruzimo podrsku momcima i Vladi, apsolutno su zasluzili.

Izvinjavam se na nesto duzem postu.

slazem se s konstatacijom da ako mi budemo pravi i uspostavimo svoju igru nece biti problema, medjutim to je lakse reci nego uciniti .

Zasto?

zato sto zeljeznicar igra formaciju 4-5-1 , to znaci da ce oni igrati pet igraca u vezi a mi sa cetiri igraca u vezi i dvojicom napadaca, sto znaci da cemo bitku za kljucnu sredinu terena voditi sa 4 naprema 5, sto znaci da cemo ih po bokovima sa ofanzivnim bekovima morati cesto probijati i uopste da cemo ih morati nadtrcati da bi smo pokrili manjak jednog igraca u vezi, jer ako ne odnesemo prevagu u vezi napadaci jednostavno nece imati lopte. Zbog toga bi ja jednog napdaca u stvari primakao sredini terena da igra povucenije od nikolica i pomaze sredini, tu bi idealan bio vukelja , a sad na njega na zalost ne mozemo racunati a vidakovic ne znam da li to moze odraditi on je ipak klasicni napadac. Ne znam igrati sa dva zadnja vezna ovu utakmicu je onako sigurnije i ziheraski ali za ne izgubiti a mi ipak hocemo da pobijedimo

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 17:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
slazem se s konstatacijom da ako mi budemo pravi i uspostavimo svoju igru nece biti problema, medjutim to je lakse reci nego uciniti .

Zasto?

zato sto zeljeznicar igra formaciju 4-5-1 , to znaci da ce oni igrati pet igraca u vezi a mi sa cetiri igraca u vezi i dvojicom napadaca, sto znaci da cemo bitku za kljucnu sredinu terena voditi sa 4 naprema 5, sto znaci da cemo ih po bokovima sa ofanzivnim bekovima morati cesto probijati i uopste da cemo ih morati nadtrcati da bi smo pokrili manjak jednog igraca u vezi, jer ako ne odnesemo prevagu u vezi napadaci jednostavno nece imati lopte. Zbog toga bi ja jednog napdaca u stvari primakao sredini terena da igra povucenije od nikolica i pomaze sredini, tu bi idealan bio vukelja , a sad na njega na zalost ne mozemo racunati a vidakovic ne znam da li to moze odraditi on je ipak klasicni napadac. Ne znam igrati sa dva zadnja vezna ovu utakmicu je onako sigurnije i ziheraski ali za ne izgubiti a mi ipak hocemo da pobijedimo

Naravno, uvijek je lakse reci nego uciniti. Opet kazem ako nasa distribucija lopte i transformacija iz defanzive u ofanzivu bude dobra, nece nas stici 'navatati'. :o
Stajic je igrac koji, opet po meni, nije klasican spic. On pomaze i veznom redu a nerijetko i odbrani. Tu mi dobijamo bitku jer Stajic nam daje tog jos jednog veznog igraca a opasan je i prema naprijed.
Tehnicki smo potkovanija ekipa i to je nasa prednost. Sudjenje? Samo da im sudije ne dozvole ono 'krljanje' i sve ce biti kako treba. Ekipa je nakon pobjede u Travniku dobila na samopouzdanju i (ako vjerujemo tvojoj analizi utakmice :D ) vratila je formu u vrlo vaznom trenutku. Nismo zabili gola na tri utakmice i onda Travniku zabijemo dva uz sijaset prilika za jos koji pogodak. Eh, sad kad bi se igraci ove sedmice dodatno motivisali :wink:

Cestitke upravi na angazovanju u medijskoj kampanji za najavu ove utakmice.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 378, 379, 380, 381, 382, 383, 384 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]