banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 02:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 367  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Maj 2011, 19:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 19:35 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Maj 2011, 19:32
Malina je u odličnim odnosima sa svim igračima Borca i ova priča Šajina nema veze sa životom da su ga tukli , to se radi svakom igraču koji je kvlaitetan a protiv koga se igra ....
Inače poslije utakmice je požurio na maturu gimnazije koju je pohađao dok je bio u Banjaluci , to je matura njegove generacije ...
Inače pohvalio bih atmosferu večeras , Lešinari su bili dobri , samo što većina pjesama nije za rukomet , ali sve u svemu je korektno

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 19:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Баш одлично... Како бих волио да имамо јачи рукометни и кошаркашки клуб са више јаких утакмица, па да се навија у дворани чешће... :(

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 19:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
није то никаква моја прича, добро знам да и на претходној утакмици а и на овој он је убједљиво највише лежао на паркету. у прошлој утакмици Врањеш га је тако једном скршио да сам контао да се момак неће подићи, а овај остали дио што сам написао то су биле претпоставке за које си ми ето објаснио о чему се ради.

штета што је такав играч морао да оде из Бања Луке...

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 19:49 
Voajer
Voajer

Ma Vranješ je takav igrač koji tuče i ne gleda koga tuče i kako ,sjetimo se šta je u prvenstvu protiv Bosne radio na početku utakmice , on je tada imao zadatak kako sam ja čuo da uđe i da ih udara što jače po cijenu povrede protivničkog igrača , a on je i sam od sebe stijena od čovjeka tako da još kad udari Bogami boli puno :D

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 19:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
јан_де je napisao:
Баш одлично... Како бих волио да имамо јачи рукометни и кошаркашки клуб са више јаких утакмица, па да се навија у дворани чешће... :(

недолазак на рукомет или кошарку момака који су редовни на фудбалу није имао никакве везе са (не)квалитетом наших клубова.
ваљда је то свима одавно јасно,да се не понављамо.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 19:54 
Voajer
Voajer

јан_де je napisao:

Može se u dvorani navijati i kada je lošiji košarkaški i rukometni klub , tako rade pravi navijači , a ne da se navija samo kada ide ...
Na kraju krajeva rukometašima ide dobro i vjerujem da Lešinari nisu otišli u Tuzlu da su ostali bodriti Borac protiv Bosne ja sam siguran da bi Borac sad imao duplu krunu u rukometu...
Ali jebiga njima je važnije jedno gostovanje u Tuzli od najvažnije utakmice rukometnog kluba u posljednjih nekoliko godina

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 19:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

jajajajaja je napisao:
јан_де je napisao:

Može se u dvorani navijati i kada je lošiji košarkaški i rukometni klub , tako rade pravi navijači , a ne da se navija samo kada ide ...
Na kraju krajeva rukometašima ide dobro i vjerujem da Lešinari nisu otišli u Tuzlu da su ostali bodriti Borac protiv Bosne ja sam siguran da bi Borac sad imao duplu krunu u rukometu...
Ali jebiga njima je važnije jedno gostovanje u Tuzli od najvažnije utakmice rukometnog kluba u posljednjih nekoliko godina

јел те заболила глава од напора док си смишљао ову реченицу?

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 20:02 
Veteran
Veteran

jajajajaja je napisao:

Гробари навијају само у Евро лиги, а Делије бојкотју већ дуго кошарку, а и остале дворанске спортове испрате једном у 100 година иако су велика груп...
Тако да, не стоји ти то...

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 20:03 
Veteran
Veteran

vlakanje je napisao:

недолазак на рукомет или кошарку момака који су редовни на фудбалу није имао никакве везе са (не)квалитетом наших клубова.

Знам ја то добро, али вјероватно је овом текмом то недолажење прекинуто, па сам мислио на будућност да бих волио да буде више јачих утакмица, самимтим и више оваквих лудница...

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ево још слика са утакмице:

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 3870010507

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Za ovog jaru jajajajaja da pripadas jednoj navijckoj grupi i da si u vrhu te vec pomenute grupe da li bi mogao ti izdrazati taj tempo znaci cetvrtak-subota-nedelja gostovanje i tako cijelu godinu molim te samo mi to reci ???

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 20:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2pnluSdW-Ss[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 20:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
vlakanje je napisao:

Знам ја то добро, али вјероватно је овом текмом то недолажење прекинуто, па сам мислио на будућност да бих волио да буде више јачих утакмица, самимтим и више оваквих лудница...

то свакако,али је битно да људи сконтају да се рукометне утакмице не бирају по јачини.зависи од фудбала,то је један од кључних фактора који одређује учесталост одласка на рукомет.
моје мишљење да је ово вечерас био пун погодак што се лешинара тиче кад је рукомет у питању,битно је да су ствари покренуте са мртве тачке.сад само треба полако,без форсирања.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 20:16 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2010, 01:49
Slika

Slika

Slika

http://www.lesinari1987.net/galerija/th ... ?album=138

Ми то тако радимо,а сутра идемо по јеш једну да је донесемо у град :wink: :wink: :wink:

ЋИРИБУ ЋИРИБА БОРАЦ ИГРА КО БАРСА...

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 20:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
naravno ...
ali moraju ukljuciti i ostale jer se na rukometu i kosarci vise zvizdi , galami jednostavnije parole tipa borac borac a za ovo pravo navijanje kapa dole

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 20:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bolji povratak u dvoranu nije se mogao ocekivati danas smo uzeli jedan trofej a sutra idemo po drugi 8)

GRBAVICU RUSIMO !!!

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2011, 23:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Са Лешинарима је био пун погодак. По мени и у тоналитету, громкости, се добрано осјети да група сазрева, да има доста више "старијих грла", него прије кад се долазило у дворану сличним поводима. Надам се да су договорили да велика већина оде и сутра тамо и премијерно прослави на лицу мјеста титулу

Помало изненађујуће велика посјета Лешинара али је зато тотално пао на испиту остатак дворане, далеко испод утакмица кад нема Лешинара.

Не би улазио у анализу навијања, све честитке групи и чим су се појавили коначно су наши узели неки трофеј, то је добар знак.

Бањалука треба држати рукомет и фудбал, са кошарком би ишло теже, много треба уложити да се пласирају у НЛБ, било би и много утакмица, народ би то брзо изгустирао и опет ништа.

Честитке и Игокеи начинили су рибрејк вечерас, узму ли титулу, у Лакташима ће се моћи погледати и Макаби

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2011, 09:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Dec 2008, 19:35
čestitke kome?????
Nevjerovatno,pa ona je jedina razlog zašto nema velikog KK BORAC

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2011, 09:51 
Veteran
Veteran

Није једини, има ту доста мутних радњи око наше управе која је довела Борац тамо гдје је сада...

Али ја им исто не честитам, једноставно тај плаћенички клуб ме не интересује... Да је било ко други у питању (Младост, славија и сл.) честитао бих, али овако клуб који је преплаћен и вјештачки направљен не заслужује моје симпатије...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 367  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]