banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 14:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 375, 376, 377, 378, 379, 380, 381 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Nov 2010, 18:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Опција 3

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
deep in the night je napisao:
Simpatizer je napisao:
Simpatizer je ziv i zdrav, nisam ni isao u Travnik. :D
Moja gostovanja su jedino Laktasi i Prijedor, ovo ostalo oduzima malo vise vremena a zena bas i nema razumijevanja za duza odsustvovanja. :lol: Zadnje moje dalje gostovanje je finale kupa sa Modricom, ova omladina koja nam prigovara da se znojimo i kuckamo po forumu a nismo na gostovanju ce razumjeti situaciju kada budu imali plodove svojih punoglavaca. :D

Mene jedino Schlager brine. :lol:

Ови твоји разлози те уопште не оправдавају,чак што више смијешни су!Има момака који исто као ти имају дјецу па не пропуштају гостовања,и не дијеле их на ближа и даља.Тако да ова твоја прича не пије воде!

Slusaj malisa! Ja se ovdje nikom ne opravdavam, cak sta vise, boli me k.rac sta ce bilo ko na ovom forumu misliti o meni i o onom sto pisem. Gledaj svoja posla i ne guraj nos tamo gdje mu nije mjesto! Tvoje necijenjeno misljenje me ne zanima! To sam ti napisao jos na onom forumu. Cini mi se da mi se neko slican tebi nakacio sa tim glupostima.

I da, potpuno se slazem sa Schlagerom u vezi koristenja pojmova kao sto su "obrezani" i slicno.
Sjecam se i ja takvih iz ratnih godina. Najgrlatiji su uz casicu, a kada zapuca nema ih nigdje. FUJ!
Razumijem to da vas malo ponese kada se desi neka vanredna situacija, ali da unistavate ovu temu tako da u svakoj recenici spomenete "obrezane", "balije", "Teheran"..., to mi je neshvatljivo. Takav vokabular vas cini istim kao sto je ona stoka na ss.ba
Jasno je da ne podnosimo one iz Federacije, ali da o tome pisete iz dana u dan?! J.bem ti zivot, pa vi kao da ih sanjate svaku noc!

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 18:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Moj stari je pre rata navijao za Zelju (u SA isao u skolu i radio) i kaze da ih je voleo dok pred rat navijaci nisu poceli da pevaju: Zeljo, Zeljo, muslimanski je tim, cijela bosna ponosi se s njim...

Ja se uvek setim te pesme kada se pominje Seljo... Eto, nije vezano za utakmicu i Borac, ali cisto jedna zanimljivost... Aj Borac :D

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 18:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Moram malo na politiku :wink:
Banjaluka je trenutno srpski grad i tako ce i ostati... ali, moramo biti otvoreni i iskreno primiti sve one koji poštuju Banjaluku, RS i nas kao narod. Uvijek smo se hvalili svojim gostoprimstvom i ne smijemo pasti na taj nekulturni i primitivni nivo. OK je zezanje , prozivke ali treba imati mjeru...Meni je iskreno muka od nazovi multietnicnosti Sarajeva a svaki put imam neku neugodnost u njemu ....
Ono sto me raduje je sto su momci koji su bili ovdje ili su jos uvijek jako pozitivni i pricaju sve najbolje u BL... Asmir je skroz ok lik. Ovi rukometaši su nahvalili grad i ljude u njemu. Takođe Toni Markić je u Širokom stalno hvalio navijace iako su mu ovi jednom prilikom pogrdno skandirali...

Mi smo trenutno to sto jesmo , ne trebamo se nikom ni pravdati ni objasnjavti vec trebamo gurati svoj fazon

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 18:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
opcija 2!!!

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 18:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
ja sam za opciju 4

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 18:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Pa istina je da u posljednje vrijeme malo cesce vecina nas,koristi te navedene termine,ali mislim da nije u tolikoj mjeri da nekog pocne nervirati od nas Borcevaca.Okej da nerviramo Sarajlije,ali ne znam sto se ljutis Schlager i bojkotujes pisanje...Mislim da preuvelicavate,cuj sanjam ih svako vece,pa mene iskreno boli jedna stvar za citavom BiH,od Zenice do Mostara,nisu mi ni u malom mozgu.Ja evo licno necu vise nijednom koristiti pogrdan naziv,jer necu da pojedini ljudi prestanu pisati,konkretno Schager,Simpatizer,cije postove uzivam citati,zato sam i pitao sta je s njima,sto ne pisu...

To ko bi ostao da se zarati,a ko bi presao preko grane,necu da komentarisem,sta bi bilo kad bi bilo,ne daj boze da se mora opet ratovati...

A sto se gostovanja tice,smijesno je uopste voditi nekakvu raspravu,normalno da ozenjeni ljudi,koji imaju djecu,posao,nemaju toliko vremena ni mogucnosti,to je logicna stvar...

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 18:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2010, 14:02
opcija 4

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 18:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Moze'l neki mix opcije 13259 !!! :D

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 18:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@tatamata

Sve je u redu. Nisam pisao o tome sta bi bilo kad bi, ne daj Boze, opet doslo do belaja, vec o tome kako su se oni najgrlatiji pokazali prije 20 godina. Ja sam svoje "studentske" godine proveo u rovu i pravo da ti kazem muka mi je od takve retorike. Kao sto vec napisah, razumijem da vam se oni tamo gade, ali daj brate da se ne pise o njima. Treba ih derati u svakom pogledu, u ovom slucaju rijec je o fudbalu. Daj da ih nasim uspjesima tucamo u mozak a ne da srbujemo na forumu.
Evo, deremo u fudbalu, u rukometu smo pri vrhu, kosarka se polako dize....to je nacin da u ovom postratnom periodu budemo iznad njih.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 18:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...

Poslednji put menjao tatamata dana 09 Nov 2010, 12:32, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 18:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Alaj volem kad smo slozni :)
Pusti tradiciju tu je da se rusi sad treba aktivirati kriticnu masu da naprave bolju atmosferu da dodjemo do tri boda i jesenje titule

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 19:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Pusti tradiciju tu je da se rusi sad treba aktivirati kriticnu masu da naprave bolju atmosferu da dodjemo do tri boda i jesenje titule

Znas sta bi bilo dobro,da svi forumasi koji idu na zapad,pokusaju sjesti blizu jedni drugih.Normalno ko se zna,i kome ne smeta da otkrije identitet...Jer je tako puno lakse pokrenuti masu,kad 20 ljudi krene galamiti odjednom,jos pod natkrivenim zapadom,to odjekuje,pa ce im se pridruziti svi.A ovako rastrkani teze je...

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
tatamata je napisao:
Brigate BL je napisao:

Znas sta bi bilo dobro,da svi forumasi koji idu na zapad,pokusaju sjesti blizu jedni drugih.Normalno ko se zna,i kome ne smeta da otkrije identitet...Jer je tako puno lakse pokrenuti masu,kad 20 ljudi krene galamiti odjednom,jos pod natkrivenim zapadom,to odjekuje,pa ce im se pridruziti svi.A ovako rastrkani teze je...

Dogovorite se pa nosite neka ista obiljezja pa cete se sami skontati... Ja budem na istoku al ko zna mozda budem dosao na zapad da povedem onu pjesmu dogovorenu... :D :D

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 19:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ајмо запдњаци сви у први ред до ограде ови из ложе горе, а ови други испод. Наравно десна страна, иза гостујуће клупе? :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 19:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ovako bude pred svaku utakmicu sa zeljom, samo da ishod bude drugaciji :)

ja sam za opciju sa Ћ. iz sledeceg razloga: Klub ce napraviti svoje plakate, lesinari svoje i svi ce biti ozbiljni, e bas zato treba da budu malo drugaciji da imaju neki smek, sto da ne budu i malo neozbiljni, pa fudbal je razonoda a ne .... U svako slucaju sta god da se dogovorite meni odgovara.

A pezioneri sa zapada ako skontate na koju stranu napisite imam ja jos par penzionera koji bi da potrose glasne zice :)

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 19:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
skypostman je napisao:
Ајмо запдњаци сви у први ред до ограде ови из ложе горе, а ови други испод. Наравно десна страна, иза гостујуће клупе? :wink:

Ko je za nek digne tri prsta :D
Evo ja sam

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 19:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sad bas citam da se raspada Uprava Sarajeva sto znaci da utakmica protiv Zeljeznicara ima jos veci znacaj. Zaista imamo idealnu priliku da nokautiramo konkurenciju!

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 19:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Ma po meni ova utakmica sa zeljom je utakmica sezone ako pobjede idu na +8 jos ako ne izgube od leotara mislim da ih niko nece stici

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 20:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Игра није битна у слиједећој утакмици, само резултат. Можемо и бункер играти, али само да побједимо.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 375, 376, 377, 378, 379, 380, 381 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]