deep in the night je napisao:
Simpatizer je napisao:
Simpatizer je ziv i zdrav, nisam ni isao u Travnik.
Moja gostovanja su jedino Laktasi i Prijedor,
ovo ostalo oduzima malo vise vremena a zena bas i nema razumijevanja za duza odsustvovanja. 
Zadnje moje dalje gostovanje je finale kupa sa Modricom,
ova omladina koja nam prigovara da se znojimo i kuckamo po forumu a nismo na gostovanju ce razumjeti situaciju kada budu imali plodove svojih punoglavaca.
Mene jedino Schlager brine.

Ови твоји разлози те уопште не оправдавају,чак што више смијешни су!Има момака који исто као ти имају дјецу па не пропуштају гостовања,и не дијеле их на ближа и даља.Тако да ова твоја прича не пије воде!
Slusaj malisa! Ja se ovdje nikom ne opravdavam, cak sta vise, boli me k.rac sta ce bilo ko na ovom forumu misliti o meni i o onom sto pisem. Gledaj svoja posla i ne guraj nos tamo gdje mu nije mjesto! Tvoje necijenjeno misljenje me ne zanima! To sam ti napisao jos na onom forumu. Cini mi se da mi se neko slican tebi nakacio sa tim glupostima.
I da, potpuno se slazem sa Schlagerom u vezi koristenja pojmova kao sto su "obrezani" i slicno.
Sjecam se i ja takvih iz ratnih godina. Najgrlatiji su uz casicu, a kada zapuca nema ih nigdje. FUJ!
Razumijem to da vas malo ponese kada se desi neka vanredna situacija, ali da unistavate ovu temu tako da u svakoj recenici spomenete "obrezane", "balije", "Teheran"..., to mi je neshvatljivo. Takav vokabular vas cini istim kao sto je ona stoka na ss.ba
Jasno je da ne podnosimo one iz Federacije, ali da o tome pisete iz dana u dan?! J.bem ti zivot, pa vi kao da ih sanjate svaku noc!