prvo da vas sve pozdravim ovako zvnicno.
dugo pratim ovaj forum a sa posebnom paznjom ovaj podforum kako je od kako je pokrenut,i evo odlucih da napisem svoju prvu poruku u nadi da ce ih biti jos dosta.
bio sam u travniku danas(kontam,nije daleko,odavno se borac nije van grada pogledao) i nisam ni jednog trenutka zazalio.
odavno nismo odigrali smirenije i bolje nego danas.
vidjela se zelja kod igraca da hoce da uzmu sva 3 boda.
na vrijeme smo golove dali,tako da smo i publiku utisali a i sudija je shvatio da nema sanse da pomogne travniku i da nema potrebe da se glupim odlukama blamira.
da se igralo jos 100god borac ne bi izgubio!
mozda je to zato sto su na vrijeme dali golove pa nisu igrali u grcu.
krivo mi je samo sto je sudija na kraju sviruckao gluposti oko nasih 16 kao da je navlacio taj go da dobijemo.avdukic je stvarno bio isfuran,sto je po meni super reakcija i ne samo on vec i ostatak ekipe.
pored ova 2 gola,imali smo jos sigurno 5-6 mrtvih prilika.prije prvog gola stajic 2 puta u izglednoj sansi a u 2pol,stajic,stanceski,maletic.....
igraci po meni svi zasluzili prolazne ocjene.
zao mi je samo nikolica.momak se stvarno trudi i grize ali nece ga go.to je vjerovatno i vlado osjetiopa ga nije vadio citavu utakmicu ne bi li i on zabio.
usli su jos grahovac,dzo i vidakovic.
jos jedna informacija,amar osim je bio na utakmici u travniku sto su nasi navijaci propratili na njima svojstven nacin
bilo je i dosta nasih navijaca,koliko sam provalio sve je proslo bez problema,umnogome su olaksali igracima danas da se osjecaju kao da igraju u BL.
Sledeci je zeljo.......mislim da nakon danasnjeg rezultata nece biti potrebne nikakve najave da se stadion napuni,ja licno ocekujem 8000+ ljudi.
toliko za sada