banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 15:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 364, 365, 366, 367, 368
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Avg 2025, 09:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Моријентес je napisao:
supersonic je napisao:
Ova akcija “plati gostovanje” cista ciganija. Toliko jadno to izgleda, cigani se za prevoz do doboja, visokog, ljubuskog. Pa jel mora tako majku mu, kao da smo najjadniji klub u univerzumu? Zar se nije mogao sponzor naci u vidu autoprevoza koje ce ustupiti bus, vozaca i gorivo za potrebe gostovanja, a kao sponzorstvo?
Zasto je Savic napustio klub?

Dođi u klub i nađi sponzora kad si tako sposoban. Navijači se sami bore da klub opstane i izgura sezonu, a ovi što kurcem ne mrdaju pričaju šta bi i kako bi trebalo.

Dobro je drug, imamo pravo napisati komentar i misljenje. Nigdje ne pise da ga treba uvaziti. Neka rade ljudi kako znaju i umiju, samo sam misljenja da su trebali drugacije odigrati tu akciju. Znas, nije ovo neki xy rukometni klub iz pickovca kojem je problem hoce li flasu vode imati na utakmici, ili otici u visoko. Kao i svakog navijaca iskrenog, i mene ovo sve boli sto se desava sa klubom u zadnje vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2025, 10:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
supersonic je napisao:
Dobro je drug, imamo pravo napisati komentar i misljenje. Nigdje ne pise da ga treba uvaziti. Neka rade ljudi kako znaju i umiju, samo sam misljenja da su trebali drugacije odigrati tu akciju. Znas, nije ovo neki xy rukometni klub iz pickovca kojem je problem hoce li flasu vode imati na utakmici, ili otici u visoko. Kao i svakog navijaca iskrenog, i mene ovo sve boli sto se desava sa klubom u zadnje vrijeme.

Nažalost i to je problem. Ekipa nije otputovala na finale kupa krajem prošle sezone iz finansijskih razloga.
Više nije fraza, svako ko ima neku ideju se može javiti na mejl kluba i pridružiti se radu u organizaciji.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2025, 10:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
supersonic je napisao:
ElPadrino je napisao:
Iako teška situacija i sve ostalo, meni je ovo super. Transparentno do srži. Za svakog sponzora piše kolika je uplata za sponzorstvo, za svaki prevoz piše koliko je itd. Znači ni po babu ni po stričevima nego sve crno na bijelo. Druga stvar je sramota što nekad simbol grada nema podršku nijedne institucije.
Mada bolje i to nego da dolaze u dvoranu oni što su slali ljude da tuku banjalučku djecu.

Svaka čast i svim bivšim igračima koji su tu za svoj klub kada mu je teško.

Transparentnost da, saglasan sam. Ali to se moglo na drugaciji nacin, izadjes sa ukupnom cifrom za gostovanja, pa koliko je uslo/izaslo. Ovako kao prosijaci. I tim igracima u klubu nije svejedno, kad gledaju ona krizanja ko je koliko dao za doboj, ljubuski. RK se bas bas srozao zadnjih godina, zalosno

Slažem se da i meni ima više smisla takva ideja. Opet, kontam da je ovo urađeno da bi svaki sponzor mogao da bude promovisan na odvojenom gostovanju. Ovako bi neko to morao sve u komadu platiti. A sad, kad se ide u Doboj, promovišeš samo tog sponzora tu sedmicu, onda Trebinje drugog itd. To iz ugla sponzorstva ima više smisla. Svakako ima i za i protiv, ali meni je okej da se kaže tako je kako je ljudi.

Nažalost, mi nismo svjesni koliko je ustvari loše u klubu što kaže Morijentes pa ljudi se zaista nisu pojavili na finalu kupa iz finansijskih razloga. To je baš dno dna. A država i grad ćute. Mada opet kažem, ako će nam dolaziti iskrivljena vilica ili neko sličan za predsjednika kluba, onda bolje ovako. Iz nekog ugla si i prosjak, ali makar pošten i čistog obraza.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2025, 16:43 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
ratkop je napisao:
Prevoy do Trebinja i nazad 2000KM. Cime idu, helikopterom
Koliko ti računaš da bi trebao koštati put od cca 700 km, sa jednim noćenjem? Nemoj sad priču "autobuska karta košta toliko" i sl.

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 364, 365, 366, 367, 368

Sva vremena su u UTC [ DST ]