banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 09:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 359, 360, 361, 362, 363, 364, 365 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Nov 2010, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
druze do prije godinu dana nisu ni plate dobijali a sada dobijaju premije, pored redovne plate. Kad si ti na svom poslu dobio neki bonus ili dodatak pored plate. Ako je gospodi malo, onda neku budu velikog srce ima u banjaluci jedan dom zove se Rada Vranjesevic pa neka njima uplate njima sigurno nece biti malo

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 13:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ovaj Avdukic je najbolje pojacanje Borca u zadnjih 20 godina! Kad vidim kakvi sve bilmezi brane za nekadasnju veliku cetvorku (Kelava,Stamenkovic,Subasic,doskora i Radisa Ilic),ne ide mi u glavu da jedan ovakav golman nije dosad napravio bolju karijeru!
Igranje Evrope svake godine u nekom od tih klubova je bio minimum koji je on trebao ostvariti,ali eto ga kod nas,srecom!

Jos od vremena Tonce Jakovljevica nisam ovako bezbrizno,opusteno i sigurno gledao suteve u nas gol ili centarsuteve u nas sesnaesterac,sve ovo poslije rata na golu je bilo od "zla oca i gore matere",i drhtao sam kod svakog kornera ili slobodnog udarca :( :oops: :oops:

Stvarno sam poceo vjerovati u onu poslovicu "Dobar golman je pola tima!"

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 13:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
subzero81 je napisao:
druze do prije godinu dana nisu ni plate dobijali a sada dobijaju premije, pored redovne plate. Kad si ti na svom poslu dobio neki bonus ili dodatak pored plate. Ako je gospodi malo, onda neku budu velikog srce ima u banjaluci jedan dom zove se Rada Vranjesevic pa neka njima uplate njima sigurno nece biti malo

изгледа да ме ниси добро разумио. није господи мало, али мом виђењу колико треба клуб који жели да буде велик, узимајући у обзир ове просторе (и понаша се тако) да да играчима јесте. зато ако су се већ одлучили да ураде тај лијеп гест требало је добро да одмјере да ли могу финансијски то да испрате, да израчунају колико износи то пара по појединцу на 20+ играча!

а да се враћамо шта је било прије годину-двије или десет нећу, ајде да једном гледамо напријед, како да грабимо крупним корацима, а не увијек враћати се у мрачно доба!
сада се мора грабити и тражити од свих, када ако не сада кад је Борац у врху. сада се морају искористити све понуђене опције, да не би опет кукали што нисмо, како је било и могло бити!

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 15:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Schlager je napisao:
Ovaj Avdukic je najbolje pojacanje Borca u zadnjih 20 godina! Kad vidim kakvi sve bilmezi brane za nekadasnju veliku cetvorku (Kelava,Stamenkovic,Subasic,doskora i Radisa Ilic),ne ide mi u glavu da jedan ovakav golman nije dosad napravio bolju karijeru!
Igranje Evrope svake godine u nekom od tih klubova je bio minimum koji je on trebao ostvariti,ali eto ga kod nas,srecom!

Jos od vremena Tonce Jakovljevica nisam ovako bezbrizno,opusteno i sigurno gledao suteve u nas gol ili centarsuteve u nas sesnaesterac,sve ovo poslije rata na golu je bilo od "zla oca i gore matere",i drhtao sam kod svakog kornera ili slobodnog udarca :( :oops: :oops:

U potpunosti se slazem za Avdukica, odlican golman!

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 15:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Porist je napisao:
Schlager je napisao:

U potpunosti se slazem za Avdukica, odlican golman!

Али исто тако испред себе има два јако квалитетна одбрамбена играча... Вулета и Ћорића... И њима иде дио заслуга за ову нетакнуту мрежу...
Плус још показатељ квалитете Авдукића је и тај што ће га Сушић звати у зелену репрезентацију, није то мала ствар ако се зна квалитет ове лиге...

Poslednji put menjao јан_де dana 02 Nov 2010, 15:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 15:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
tatamata je napisao:
Slazem se da se navijacki duh malo pritajio u BL,ali vjerujem da se lako moze ponovo razbuktati,sa samo jednom pravom utakmicom i dobrim rezultatom,cak ne i rezultatom,vec dobrom igrom.Na primjer sad nam ide derbi protiv Zeljeznicara,i tu ocekujem krcat stadion,dakle svih 7 500 stolica da bude popunjeno,i plus da ljudi sjede po stepenistima,da se penju na onaj zid kod parkinga,dakle da ne moze igla stati na Gradski stadion.Ovo ocekujem jer nam je to utakmica na kojoj bi pobjedom,ovjerili titulu jesenjeg prvaka,vjerovatno.Medjutim ono sto je bitnije od pobjede je mozda,da se nas velikan pokaze u dobrom svijetlu pred krcatim stadionom,dakle da igra bude na nivou,bolja nego ikad,da se igra fudbal,leprsav,onakav kakav samo mi znamo kad se potrudimo.I ja vam tvrdim da ce i u slucaju poraza igraci dobiti aplauz.Eto,primjer od prosle sezone,kad nas je Sarajevo pobijedilo 0:1,i izgubili smo titulu,ali niko nije bez osmjeha napustio Gradski stadion,jer su svi prepoznali trud,i zalaganje.

Sto se ove utakmice tice,KLJUCNO je,naglasavam,da se napravi opasan marketing prvenstveno od strane uprave,da se zakupi sve sto se moze zakupiti,da se animiraju ljudi,da se pred utakmicu napravi takva atmosfera,da ljudi jednostavno pomisle "jbt,pa na Gradskom ce biti spektakl,luda kuca,moramo ici".Plus,mi navijaci i simpatizeri,dakle svi da pokusamo raznim metodama,ljude naloziti,dakle plakati prvenstveno,a onda i nagovaranje nekih drugara koji su mozda na nekoj granici,bi li,ne bi li otisao,pa mu mi presudimo,kao ajde neces pozaliti,mislim tako te stvari.

Ako sve ovo uspijemo odraditi i iskoristiti kako treba,vjerujem da ce utakmica protiv Zeljeznicara biti ta prekretnica,i da cemo rijesiti problem posjete do kraja sezone,da ce nam stadion biti pun.

Sto se tice gostovanja,neko je spomenuo,da se organizuju simpatizeri sami.Mislim da to nije pametna ideja.Svi smo mi Borac i svi smo mi Lesinari.Nema nikakve potrebe za nekim odvajanjem,na simpatizere i navijace.Pred svako gostovanje se ljudi mogu prijaviti u prostorijama prijatelja kluba,ako se ide organizovano,i idemo svi zajedno,kao sto se uvijek islo.Jedino ako neko ide svojom rezijom,autima,ili tako nesto,onda uredu,ali opet mislim da bi trebali na gostovanjima biti svi zajedno u kopu,malo pjevati,malo zagalamiti,psovati.Tako cemo sigurno vise pomoci,nego da odemo medju njihove simpatizere.Dakle svi zajedno.Nema veze neko ima zenu,djecu,posao,kaze star sam ja za to,ma kakav star,ajmo malo aktiviranja,sad je podrska na strani nasim igracima itekako potrebna!

СВАКА ЧАСТ !!!

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 15:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Али исто тако испред себе има два јако квалитетна одбрамбена играча... Вулета и Ћорића... И њима иде дио заслуга за ову нетакнуту мрежу..
.
Imao je i Milinović potpuno istu odbranu ispred sebe,pa nas je panika hvatala čim protivnik pređe centar :D

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 15:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
tatamata je napisao:
Kad bi Stanceski trebao potpisati novi ugovor?I da li se zna misljenje Vukelje oko svega sta mu se desava,da li je spreman za napredak,odnosno da li je ovo shvatio kao dodatnu motivaciju?

Станчески би врло лако могао да оде има већ неке понуде није он играч за клупе ,а што се Вукеље тиче ту је тренер направио грешку односно није способан да се носи са таквим проблемима у тиму ,тако да вјероватно ће Вукеља отићи из клуба.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 16:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Rikas je napisao:
tatamata je napisao:
Kad bi Stanceski trebao potpisati novi ugovor?I da li se zna misljenje Vukelje oko svega sta mu se desava,da li je spreman za napredak,odnosno da li je ovo shvatio kao dodatnu motivaciju?

Станчески би врло лако могао да оде има већ неке понуде није он играч за клупе ,а што се Вукеље тиче ту је тренер направио грешку односно није способан да се носи са таквим проблемима у тиму ,тако да вјероватно ће Вукеља отићи из клуба.

moje misljenje je da je Vlado dobro postupio bez obzira da li ce otici Vukelja i Stanceski...ako su do sad dobri rezultati i ako to sto on radi donosi dobre rezultate nema razloga da ne podrzavam Vladu jer zelim najbolje Borcu.

nesto razmisljam kad bi nam Vojvodina dala Cupu na pozajmicu preko zimskog prelanog roka...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 16:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
Stančeski sinoć produžio ugovor , samo ne znam na koliko , ako neko zna nek kaže

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 16:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Браво Стане!!! Шта је са Мумијем, каква је његова будућност?

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 17:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Станчески остаје у Борцу, а Владо на Вукељу рачуна у другом дијелу сезоне и вјероватно ће остати у Борцу. Само не знам колико је тачно продужио Станчески. :)

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 19:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
savke-bl je napisao:
Станчески остаје у Борцу, а Владо на Вукељу рачуна у другом дијелу сезоне и вјероватно ће остати у Борцу. Само не знам колико је тачно продужио Станчески. :)

Јел то провјерено да остаје Вукеља у тиму или?
Вратиће се Марко Максимовић,реално најбољи играч Борца у овом тренутку,и одна на пролеће по титулу! 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 20:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Нова Варош je napisao:
savke-bl je napisao:

Јел то провјерено да остаје Вукеља у тиму или?
Вратиће се Марко Максимовић,реално најбољи играч Борца у овом тренутку,и одна на пролеће по титулу! 8)

Тако је рекао Владо, да ће највјероватније остати у тиму, значи није 100 %. Као рачуна на њега. Дај Боже да се врати Марко, баш нам фали човјек у везном реду. Једино ту шкрипи у тиму.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 21:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Шта је са Мумијем, рачунали се на њега и у прољећном дијелу?

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 23:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Иако има још доста до утакмице и можда је рано за њену најаву, ја сам био мало вриједан и резултат је ово:

Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2010, 23:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
максел je napisao:
Иако има још доста до утакмице и можда је рано за њену најаву, ја сам био мало вриједан и резултат је ово:

Slika

Свиђа ми се идеја... Додати још цијену за ВИП, и мало смањити овај црвени простор да би изнад имена клубова могли стати и грбови...
Јако лијепо, морам признати...

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2010, 00:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Добро си примјетио за ВИП, тотално ми промакло. Промијенићу то ускоро. Што се тиче црвеног поља, ту сам ишао као на фазон дреса, и када би се поље смањило то би се изгубило и читав смисао би ми се некако промијенио. Грб Борца је ту, што је најбитније.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2010, 01:14 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
максел je napisao:

Slika

pohvale za ideju a da dodam kako bi ovo izgledalo dobro na bilbordu.u ogromnoj rezoluciji

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2010, 07:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
максел je napisao:
Добро си примјетио за ВИП, тотално ми промакло. Промијенићу то ускоро. Што се тиче црвеног поља, ту сам ишао као на фазон дреса, и када би се поље смањило то би се изгубило и читав смисао би ми се некако промијенио. Грб Борца је ту, што је најбитније.

свака част на идеји, а грб Борца је ту и то је битно!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 359, 360, 361, 362, 363, 364, 365 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]