Simpatizer je napisao:
Sinisa Stevanovic(21)- desni bek
Radenko Kamberovic(27)- desni bek
Rajko Brezancic(20)- lijevi bek
Nikola Vujovic(29)- ofanzivni vezni
Evo nekih igraca na koje njihov klub ne racuna.
Stevanovica bismo mogli dovesti na pozajmicu, posto je jos mlad i pod ugovorom sa Partizanom. Momak ima brzinu, pozrtvovan je, nesto slabiji centarsut.
Kamberovica bismo mogli angazovati, iskusan prvoligaski bek. Bio medju najboljim igracima Sevojna, u Partizanu se nije naigrao.
Brezancica bismo takodje mogli na pozajmicu. Brz igrac.
I dolazimo do Vujovica koji bi nam, po meni, legao kao budali samar. Po vokaciji nije spic, ali mislim da bismo ga mi mogli koristiti na tom mjestu. Ima dobru ljevicu.
Malo mastanja nije na odmet.

Nevidim razlog zašto gomilati igrače na pozicijama gdje imamo dobrih igrača i kompletirani smo u odbrani i veznom redu. Možda samo jedan veznjak, ali napadači su nam neophodni ko će mjenjati Kajkuta i Vukelju????
Znači samo napadači dolaze u obzir. Ali kako vrijeme odmiče ja mislim da od dovođenja novih igrača nema ništa, ko će ubacivati u igru napadača ili veznjaka koji nije prošao pripreme sa klubom? Dobro Marić je mag ali i od njega bi to bilo previše.
Evo odoše i ovi:
Prije nekoliko dana na pripremama borca pojavili su se nigerijski internacionalac Peter Taye Oladotun, te Nemanja Vidaković i Neven Marković.
Pomenuti trojac boravio je nekoliko dana na probnom radu, no jučer je napustio pripreme banjalučkog premijerligaša jer je stručni štab ocijenio da u ovom trenutku Oladotun, Vidaković i Marković ne bi bili pojačanja.
"Oladotun, Vidaković i Marković bili su na probnom radu, no nisu se nametnuli stručnom štabu, pa su jučer napustili Novi Sad. Momci imaju određen kvalitet, no u ovom trenutku ne bi bili pojačanja za naš tim, tako da smo im se zahvalili", rekao je za SportSport.ba pomoćnik sportskog direktora banjalučke momčadi Darko Ljubojević.