banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120070 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Jul 2010, 00:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
A da evo. U pitanju je bio Blic.

Иако у клубу нико не жели да прича о појачањима, сазнали смо да би екипи у Новом Саду требало да се прикључи Огњен Мудрински (21), а ријеч је о полушпицу и некадашњем играчу Војводине. Такође није немогуће ни да се врати и Дарко Малетић, који је раскинуо уговор са Кобленцом, а чека се и Душко Стајић, који се још увијек бори да пронађе нови ангажман у иностранству.

Vidjećemo šta će biti ovih dana. Ja sumljam da je potpisao ali ovi zeleni forumi tvrde da jeste!
Ako jeste onda je to za mene prva ružna vijest ovog prelaznog roka tj. ružna ko Sarajevo :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 08:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Sinisa Stevanovic(21)- desni bek
Radenko Kamberovic(27)- desni bek
Rajko Brezancic(20)- lijevi bek
Nikola Vujovic(29)- ofanzivni vezni

Evo nekih igraca na koje njihov klub ne racuna.
Stevanovica bismo mogli dovesti na pozajmicu, posto je jos mlad i pod ugovorom sa Partizanom. Momak ima brzinu, pozrtvovan je, nesto slabiji centarsut.
Kamberovica bismo mogli angazovati, iskusan prvoligaski bek. Bio medju najboljim igracima Sevojna, u Partizanu se nije naigrao.
Brezancica bismo takodje mogli na pozajmicu. Brz igrac.
I dolazimo do Vujovica koji bi nam, po meni, legao kao budali samar. Po vokaciji nije spic, ali mislim da bismo ga mi mogli koristiti na tom mjestu. Ima dobru ljevicu.

Malo mastanja nije na odmet. :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 08:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
Sinisa Stevanovic(21)- desni bek
Radenko Kamberovic(27)- desni bek
Rajko Brezancic(20)- lijevi bek
Nikola Vujovic(29)- ofanzivni vezni

Evo nekih igraca na koje njihov klub ne racuna.
Stevanovica bismo mogli dovesti na pozajmicu, posto je jos mlad i pod ugovorom sa Partizanom. Momak ima brzinu, pozrtvovan je, nesto slabiji centarsut.
Kamberovica bismo mogli angazovati, iskusan prvoligaski bek. Bio medju najboljim igracima Sevojna, u Partizanu se nije naigrao.
Brezancica bismo takodje mogli na pozajmicu. Brz igrac.
I dolazimo do Vujovica koji bi nam, po meni, legao kao budali samar. Po vokaciji nije spic, ali mislim da bismo ga mi mogli koristiti na tom mjestu. Ima dobru ljevicu.

Malo mastanja nije na odmet. :D

Nevidim razlog zašto gomilati igrače na pozicijama gdje imamo dobrih igrača i kompletirani smo u odbrani i veznom redu. Možda samo jedan veznjak, ali napadači su nam neophodni ko će mjenjati Kajkuta i Vukelju????
Znači samo napadači dolaze u obzir. Ali kako vrijeme odmiče ja mislim da od dovođenja novih igrača nema ništa, ko će ubacivati u igru napadača ili veznjaka koji nije prošao pripreme sa klubom? Dobro Marić je mag ali i od njega bi to bilo previše.

Evo odoše i ovi:

Prije nekoliko dana na pripremama borca pojavili su se nigerijski internacionalac Peter Taye Oladotun, te Nemanja Vidaković i Neven Marković.

Pomenuti trojac boravio je nekoliko dana na probnom radu, no jučer je napustio pripreme banjalučkog premijerligaša jer je stručni štab ocijenio da u ovom trenutku Oladotun, Vidaković i Marković ne bi bili pojačanja.

"Oladotun, Vidaković i Marković bili su na probnom radu, no nisu se nametnuli stručnom štabu, pa su jučer napustili Novi Sad. Momci imaju određen kvalitet, no u ovom trenutku ne bi bili pojačanja za naš tim, tako da smo im se zahvalili", rekao je za SportSport.ba pomoćnik sportskog direktora banjalučke momčadi Darko Ljubojević.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 09:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro je sto ipak prave neku selekciju, a ne da nam opet dolaze nekakvi Vukobratovici.

@zli mrkvic

Ne vjerujem da bi ovi igraci koje sam naveo bili gomilanje. Normalno da ne treba sve dovesti.
Treba nam spic, a Vujovic to moze odigrati sasvim korektno.
Takodje, ne bilo lose da dovedemo i desnog beka. Nema teorije da ce Stupar sam izdrzati ovu sezonu. Trenutna rezerva mu je Stojnic, a on je jos zelen. Ne bih volio da Maric opet gura Petrica na desnog beka. O Damjanovicu da ne pricam.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 10:12 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
oooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!! Mislim kolega je tu pa čekamo infoooo

Poslednji put menjao RBA 1987 eks VB 1987 dana 01 Jul 2010, 10:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 10:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
dobr vijesti :) makar ih ja tako cijenim :)

prije svega citiracu vam jedan jucerasnji post sa ss.ba

"potencijal je napisao/la:
Ekskluzivna vijest za navijace Sarajeva, Stevo Nikolic svojevremeno najbolji strijelac Modrica Maxime i Premijer lige, a u zadnje dvije sezone igrac rumunskog Oţelul Galaţi, na pragu potpisivanja ugovora sa bordo timom.

To bi se vec moglo nazvati pojacanjem ali u pravom smislu te rijeci,ako bude tako imas pivu prvom prilikom kad budes u SA "

i onda opet idu moji poznati smajlici :lol: :lol: :lol: 8) 8)

jer Stevo Nikolic danas potpisuje za Borac u Banjaluci :)

Moguce je da danas potpise i Boka

a oni sto sam vam juce rekao da bi trebali da potpisu jos nisu potpisali zbog nekih problema sa papirima tako cujem

I da, Stajic, mislim da je sad u ovoj situaciji potpuno nepotreban narocito kad je 95 % izvjesno da dolazi stevanovic

Za one koji ne znaju Stajic je vezni igrac koji igra uz desnu aut liniju eventualno desni poluspic, a ne spic

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 10:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
borcev_navijac je napisao:

Ekskluzivna vijest za navijace Sarajeva, Stevo Nikolic svojevremeno najbolji strijelac Modrica Maxime i Premijer lige, a u zadnje dvije sezone igrac rumunskog Oţelul Galaţi, na pragu potpisivanja ugovora sa bordo timom.

To bi se vec moglo nazvati pojacanjem ali u pravom smislu te rijeci,ako bude tako imas pivu prvom prilikom kad budes u SA "

a oni sto sam vam juce rekao da bi trebali da potpisu jos nisu potpisali zbog nekih problema sa papirima tako cujem

I da, Stajic, mislim da je sad u ovoj situaciji potpuno nepotreban narocito kad je 95 % izvjesno da dolazi stevanovic

Za one koji ne znaju Stajic je vezni igrac koji igra uz desnu aut liniju eventualno desni poluspic, a ne spic

Nikolić, odličan igrač, svaka čast, nego šta ima u Novom Sadu :D , evo kod nas konačno ugrijalo...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 10:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobre vijesti. Dakle, Nikolic, Stevanovic i Boka.

A evo vijesti sa scsport.ba:

Stevu Nikolića sati dijele od dresa Sarajeva
Bivši prvi topnik Premijer lige BiH u pregovorima je sa čelnicima Sarajeva i blizu je postizanja dogovora

Nova Uprava FK Sarajevo je itekako aktivna ovih dana. Nakon dvojca Slavije, Branislava Arsenijevića i Vučine Šćepanovića koji su pojačali bordo tim u narednim danima se očekuju nova imena na Koševu.

Prema izvorima bliskim klubu, veoma blizu da obuće bordo dres je Stevo Nikolić. Nekadašnji napadač Modriče, te rumunskog Otelula u pregovorima je sa čelnicima Sarajeva i blizu je postizanja dogovora. Nikolić je dok je nosio dres Modriče bio i najbolji strijelac Premijer lige BiH.

Nekadašnji reprezentativac BiH, koji je postigao i jedan pogodak za BiH protiv Azerbejdžana u Zenici. Nikolić se trenutno nalazi u Sarajevu. Nakon odlaska Alena Škore, 26-godišnji napadač bio bi pravo pojačanje za tim Mirze Varešanovića. Za ovog igrača su interes pokazali još Borac i Zrinjski.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 10:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ja na vas ostale vise necu da obracam paznju,interesuju me samo postovi od borcevog_navijaca! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 10:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
Ja na vas ostale vise necu da obracam paznju,interesuju me samo postovi od borcevog_navijaca! :lol: :lol: :lol:

Nemoj da si tako grub. :cry: :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 10:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Stajic je cak bio u Novom sadu nije trenirao sa ekipom i otisao je u Sarajevo . Nasima je rekao da ide po papire za Rusiju ko tu koga laze stvarno ne znam
U pola tri je potpisivanje ugovora sa napadacem, definitvno bi to mogao biti Nikolic jer je danas vidjen u BL

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 10:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

Nikolić, odličan igrač, svaka čast, nego šta ima u Novom Sadu :D , evo kod nas konačno ugrijalo...

hahaha kako rekoh juce nisam u novom sadu :)
i ja sam u banjaluci :)

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 10:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

.

Poslednji put menjao borcev_navijac dana 01 Jul 2010, 10:30, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 10:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Simpatizer je napisao:
Dobre vijesti. Dakle, Nikolic, Stevanovic i Boka.

A evo vijesti sa scsport.ba:

Stevu Nikolića sati dijele od dresa Sarajeva
Bivši prvi topnik Premijer lige BiH u pregovorima je sa čelnicima Sarajeva i blizu je postizanja dogovora

Nova Uprava FK Sarajevo je itekako aktivna ovih dana. Nakon dvojca Slavije, Branislava Arsenijevića i Vučine Šćepanovića koji su pojačali bordo tim u narednim danima se očekuju nova imena na Koševu.

Prema izvorima bliskim klubu, veoma blizu da obuće bordo dres je Stevo Nikolić. Nekadašnji napadač Modriče, te rumunskog Otelula u pregovorima je sa čelnicima Sarajeva i blizu je postizanja dogovora. Nikolić je dok je nosio dres Modriče bio i najbolji strijelac Premijer lige BiH.

Nekadašnji reprezentativac BiH, koji je postigao i jedan pogodak za BiH protiv Azerbejdžana u Zenici. Nikolić se trenutno nalazi u Sarajevu. Nakon odlaska Alena Škore, 26-godišnji napadač bio bi pravo pojačanje za tim Mirze Varešanovića. Za ovog igrača su interes pokazali još Borac i Zrinjski.

sta da kazem :) ima to sarajevo agilinu upravu stvarno , skoro najbolju sad, medjutim sa naglaskom na skoro

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 10:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

He he a ovo mi je drago Sarajevo vrsi skauting nasih pojacanja :)
Prvo Muminovic ostaje u sarajevu, onda sati dijele NIkolica od bordo dresa, a oni u BL :)

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 10:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:D
Samo da mi Stevu potpisemo pa da malo citamo kukanje "onih anamo". :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 10:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Potpisuje u pola tri

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 10:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Borac brži od Sarajeva: Stevo Nikolić potpisuje u 14.30
Nikolić je jutros čekao poziv sa Koševa, koji nije dočekao, pa se odlučio da krene put Banja Luke. Tako će nekadašnji napadač Modriče, te rumunskog Otelula danas u 14.30 sati u prostorijama banjalučkog kluba potpisati ugovor

Iako je bio nadomak Sarajeva, Stevo Nikolić će, ipak, karijeru nastaviti u banjalučkom Borcu. Naime, Nikolić je jutros čekao poziv sa Koševa, koji nije dočekao, pa se odlučio da krene put Banja Luke. Tako će nekadašnji napadač Modriče, te rumunskog Otelula danas u 14.30 sati u prostorijama banjalučkog kluba potpisati ugovor.

Zajedno sa bivšim prvim topnikom Premijer lige ugovor sa Borcem potpisat će i Boris Raspudić, bivši igrač Borca koji je u posljednje vrijeme igrao u Iranu. Nakon ovoga je jasno da Borac pravi šampionski tim. U Borac su već stigli Asmir Avdukić i Milan Muminović, Borislav Mikić i Siniša Marčetić.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 10:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
Borac brži od Sarajeva: Stevo Nikolić potpisuje u 14.30
Nikolić je jutros čekao poziv sa Koševa, koji nije dočekao, pa se odlučio da krene put Banja Luke. Tako će nekadašnji napadač Modriče, te rumunskog Otelula danas u 14.30 sati u prostorijama banjalučkog kluba potpisati ugovor

Iako je bio nadomak Sarajeva, Stevo Nikolić će, ipak, karijeru nastaviti u banjalučkom Borcu. Naime, Nikolić je jutros čekao poziv sa Koševa, koji nije dočekao, pa se odlučio da krene put Banja Luke. Tako će nekadašnji napadač Modriče, te rumunskog Otelula danas u 14.30 sati u prostorijama banjalučkog kluba potpisati ugovor.

Zajedno sa bivšim prvim topnikom Premijer lige ugovor sa Borcem potpisat će i Boris Raspudić, bivši igrač Borca koji je u posljednje vrijeme igrao u Iranu. Nakon ovoga je jasno da Borac pravi šampionski tim. U Borac su već stigli Asmir Avdukić i Milan Muminović, Borislav Mikić i Siniša Marčetić.

:lol: :lol: :lol:

Odakle si ovo skinuo?

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2010, 10:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

scsport.ba

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120070 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]