banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 22:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 356, 357, 358, 359, 360, 361, 362 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Okt 2010, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Gazimestanac87, стварно не знам ни ја детаље.. нисам још био код човјека па нисмо договорили.. Чађо је причао са њим и има више опција.. ваљда је најбоља једна од 20 керми.

batica, хоћу али сутра.. сад на овом рачунару немам корел и то..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 23:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Може ли ми неко рећи ко је онај старији краљ што стално стоји иза гостујуће "клупе", и повремено саплете неког пролазника, и као залијеће се да се туче... :lol:
Неко му је добацио флашицу ракије, па га је мурија извела вани...
Био је вечерас и на кошарци...

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 00:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
profesor :D ...lafo izvadi neki tranzistor i "slika" raju...

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 00:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
јан_де je napisao:
Може ли ми неко рећи ко је онај старији краљ што стално стоји иза гостујуће "клупе", и повремено саплете неког пролазника, и као залијеће се да се туче... :lol:
Неко му је добацио флашицу ракије, па га је мурија извела вани...
Био је вечерас и на кошарци...

Jel onaj što je i na košarci stajao najviše vremena iza gostujuće klupe , ali je jedno 20 puta mijenjao mjesto gdje bude , čak se i u šali malo potukao sa Petrićem fudbalerom , inače taj čovjek prati sve klubove počevši od Fk , Kk , Rk , ide i na utakmice Igokee , a u dvorani Borik je redovan i na treninzima klubova.
Ali ne znam ko je to :D

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 08:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
blus je napisao:
profesor :D ...lafo izvadi neki tranzistor i "slika" raju...

Idiot od covjeka,al maskota Borca i Banja Luke. :D Odmah se zajapuri,kad mu kazes seronja. :D

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 09:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Profesor!!!
Nije lik dobar sa glavom!!! Al ga je neko iznabado hoda modar vec sigurno mjesec dana.
Nego htjedoh da pitam ako mi moze neko odgovoriti sta je se borcevim sopom pa sramota je u gradu da nemamo gdje kupiti borcev dres!!!

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 10:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Vazna pobjeda portiv rudara. Mislim da igra uopste nije bila losa, koliko je losa bila realizacija ali ne treba biti proklet, 1-0 su 3 boda isto ko i 5-0 :)

Moram se osvrnuti na ovu raspravu oko navijanja, koje inace ne kometnarisem.

Mislim da lesinari odradjuju veliki posao i navijanjem ( pjesmom) daju poseban pecat svakoj utakmici borca.

Naravno ne radi se o horu vrapcici, nit ti momci imaju priliuku da cesto uvjezbavaju pjevanje novih pjesama, pa se to onda radi uglavnom na utakmicama.

Isto tako je istina, da zapad jos uvijek nije navijacka tribina, sto mi je jako zao. Ajd sto ne pjevaju i ne navijaju, jako je malo ljudi uopste sa navijackim obiljezjima, sto je osnovna tvar navijacke kulture.
Kakav si to navijac kada ni sala nemas od kluba za koji navijas ( nemojte mi sad govoriti nema gdje da se kupi, naravno da ima, ko zeli da ga kupi taj ga i kupi, mislim da se moze kupiti na stadionu na dva mjesta naii i leisinari shop)

E sad da bi se zapad pretvorio u pravu navijcku tribinu i da bi se od stadiona stvrilo grotlo potrebno je i na zapadu imati vodju navijanja ( u surptnom nista od toga)

Mislim da bi lesinari trebali da razmisle o sljedecoj ideji:

Sad vec za sledecu utakmicu, odvojiti jedan mali broj lesinara do 20 ljudi koje bi predvodio jedan vodja navijanja sa megafonom. Tu grupu lesinra rasporediti po citavoj zapadnoj tribini ravnomjerno i onjda voditi navijanje preko megafona i to sa jednostavnijim poznatijim pjesmama borca. Posto na zapad dolazi dosta ljudi koji ne znaju ni jednu pjesmu, treba istampati tekstove pjesama koje ce se tog dana pjevati i podjeliti prilikom ulaska na zapadnu tribinu ( za tehnicku podrsku stampanja treba se obratiti upravi kluba koja ce sigurno to obezbjediti) i onda kad ljudi budu imali tekstove , i kad bude bilo vodjenje navijanja preko megafona uz podrsku 20 ak lesinara koji ce biti jezgro navijanja, ljude ce biti sram da NE NAVIJAJU, umjesto sto ih je sad na neki nacin stid da navijaju , jer bi se osjecali nekako usamljeno u masi ljude ( pša kao ne zele da ispadaju budale)
Ima banjaluka taj potenicjal da i na zapadu bude navijanje, to se moglo vidjeti na rukometnoj utakmici, kada je nekoliko lesinara spontano povelo nbavijanje na obe tribine u dvorani, i ostali su to zaista pratili, pjevali onosto znaju a to je u uglavnom bila himna borca.

Siguran sam da je ovo recept koji ne moze da omane, a i ljudi bi sasvim sigurno koji jednom dodju da zapad i to ojste da, su dio necegfa, drugi put dolazili i zbog togh spektakla cijim bi se dijelom osjetili.

Eto to je moj prijedlog.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 10:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
asdfg je napisao:
Profesor!!!
Nije lik dobar sa glavom!!! Al ga je neko iznabado hoda modar vec sigurno mjesec dana.
Nego htjedoh da pitam ako mi moze neko odgovoriti sta je se borcevim sopom pa sramota je u gradu da nemamo gdje kupiti borcev dres!!!

ja sam sinu kupio borcev dres u naii prodavnici sve sa natipsom koji hoces na ledjima, a sin mi ima 6 godina. Prema tome ko ima za dijete od 6 godina ima i velikih dresova, samo treb otici u nai i to kupiti.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 10:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Ne vrijedi pisati o tome, svi ljudi imaju neke svoje stavove koje ne zele da promjene. I smjesno je da niko od vas nije tolerantan. Ma ko se moze usuditi i pisati o tome koliko neko voli klub. Eto ja prvi na primjer ne pjevam, nego sa vremena na vrijeme zagalamim ili se pridruzim kad ide naprijed Borac....Republika Srpske leee, i tako...Ne moze niko pisati o tome koliko neko voli klub, ja sam siguran da ga volim vise i od vecine lesinara.
Stoji to da ima svakakvih budala na stadionu, i da neki i nebi trebali ni dolaziti, ali stoji i to da je posjeta ocajna, stoji i to da se ljudi nece pridruziti pjevanju pjesama sa lesinarima jer ii ne znaju ili(ne cuju) pjesme, stoji i to da ja sjedim na istoku svaku utakmicu na istom rastojanju od lesinara i gostujucih navijaca i maltene svaku drugu utakmicu su oni glasniji! Izjava ,, ne treba psovati,, , sta treba? treba da u po Banjaluke na Gradskom slusam prijedorske seljancice. Malo je situacija kad je kopletan zapad navijacki aktivan. Sjetite se samo prosle godine i "Boze pravde" Za takve se trenutke zivi! Borac kada bi imao takvu publiku svaku utakmicu siguran sam da nam ne bi bilo ravnih u širem okružrnju! Kako probuditi navijace, povecati posjetu niko ne moze sa sigurnoscu reci, do tada svaka ideja i svaki pokusaj su dobrodosli.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 10:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
borcev_navijac je napisao:
asdfg je napisao:
Profesor!!!

ja sam sinu kupio borcev dres u naii prodavnici sve sa natipsom koji hoces na ledjima, a sin mi ima 6 godina. Prema tome ko ima za dijete od 6 godina ima i velikih dresova, samo treb otici u nai i to kupiti.

Ok ima dres u naii sopu ali za djecu i dresove xxxL velicine nenormelne, ja sam obio grad i uzduz i poprjeko nisam mogao naci dres, ali mi je jako krivo kada udjem negdje da trazim borcev dres niko ga naravno nema pa mi nude zvjezdin ili partizanov :angry4: .
U svakom slucaju hvala ti mada bi bilo jako lijepo da se ovori konacno taj sop, mislim da je to potrba za kluba renomea kakav je borac pa makar to bila tezga u parkicu!
pozzzzzz.......

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 10:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l6LrJ8BoYXA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 10:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Можда је мало рано да причамо о томе, али шта мислити како ћемо проћи у Травнику? Који састав извести? Мислим да тамо нисмо никад ни бода узели. Нек' ме неко демантује ако није тако. Ја се надам барем боду, био био задовољан. Само да се неко не повриједи, добро знамо какви су кркани из Травника. Воле сломити ногу више него кру'а се најести.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 10:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ima li neko info o Stanceskom, da li ima nekih naznaka za produzenje ugovora?

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 10:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Travnik ima impresivan ucinak kod kuce. Pobjedili su Selju 2-1, Široki 4-0, Velež 5-1, Slaviju 5-3, Zrinjski 2-1! Postižu dosta golova. U dosadašnjim utakmicama dobili su 35 žutih i 3 crvena kartona.
Imaju veliki izbor napadaca, vezni red nije los ali tanka klupa sto se tice sredine, odbrana i golman nista posebno. U kupu bih su izgubili na domacem terenu od Kozare 0:1!
Nasa odbrana je konstantno sigurna, i mislim da na ovoj utakmici necemo primiti gol. Ne mislim da ce nam biti lako ni da ga zabijemo, eventualno neka akcija sa strane ili centaršut,prekid utd. Bice dovoljan i jedan odlucujuci potez nekog od nasih pojedinaca. Prilicno sam ubjedjen da se necemo vratiti poraženi! AJ BORAC

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 10:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
savke-bl je napisao:
Можда је мало рано да причамо о томе, али шта мислити како ћемо проћи у Травнику? Који састав извести? Мислим да тамо нисмо никад ни бода узели. Нек' ме неко демантује ако није тако. Ја се надам барем боду, био био задовољан. Само да се неко не повриједи, добро знамо какви су кркани из Травника. Воле сломити ногу више него кру'а се најести.

Ja se cak ne sjecam ni gola da smo dali,a kamoli uzeli bod......ali tradicije su tu da se ruse,kosevo je primjer.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 11:09 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Oko sastava, treba sačekati da vidimo šta će biti sa Stajom, a mislim i da bi Benović mogao u prvih 11...

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 11:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Sa travnikom smo u PL igrali 8 puta 4 pobjede, i 4 poraza uz gol razliku 10:9
2009/10 Borac-Travnik 1:0 Travnik-Borac 2:0
2008/09 Borac Travnik 3:1 Travnik-Borac 1:0
2004/05 Borac-Travnik 3:0 Travnik-Borac 2:1
2003/04 Borac-Travnik 2:0 Travnik-Borac 3:0

U kupu 2005/06 Borac-Travnik 4:0
Vrijeme za rušenje tradicije, ako ne pobjeda onda bar remi i osvajanje jako važnog boda.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 11:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ma samo da Avduka nastavi sa svojim rekordom i svima dobro :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 11:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
A šta mislite da se dogovorimo i da odemo u Travnik sa Lešinarima?

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 12:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Mene iz utakmice u utakmicu iznenadjuje cinjenica da je jako losa saradnja izmedju glavnog i pomocnih sudija, sto se najvise odražava kroz pravilo pasivnog ofsajda! Da li su uopste upoznati sa tim pravilom i ako jesu zasto ga nikad ne primjenjuju, vec oštećuju klubove u više navrata!

Da li neko zna gdje mogu nabaviti malo veći grb Borca ali ne naljepnicu već šivani?

Čađo reci da li ima nešto organizovano, i kako bi se to izvelo? U svakom slučaju treba nas otici što više da igracima pružimo podršku jer je ovo jako bitna utakmica!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 356, 357, 358, 359, 360, 361, 362 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]