banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 00:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 351, 352, 353, 354, 355, 356, 357 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Okt 2010, 11:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Hahahahahahhaaha ludnica...
Nadam se da je ovo na poluvremenu slikano :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 11:54 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Hertzog je napisao:

heheheheeh, nadaj se.... :cry:

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 12:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
724 минута. Авдука, свака ти част!!! Само да њега не продају у зимском прелазном, а вјерујем да ће имати финих понуда за одлазак.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 12:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Heheeheh savke-bl cuo sam iz pouzdanih izvora da si moj prezimenjak... :DDD.. Mozda smo rod.. :PP

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 12:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Исти отац различита мајка :)

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 12:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Hertzog je napisao:

heheheheeh, nadaj se.... :cry:

Tacno mi neki ljudi nisu jasni... Pa jbt ostani kuci i citaj novine, sta si koji moj na stadion dosao... Pa da je karling u pitanju gledao bi kako trljaju onaj led, a da ne pricam o fudbalu, bez obzira kakva je kaliteta utakmice... :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
prvo da nas sve onako zajedno pohvalim za plakate i da nam kazem svaka nam cas. nadam se da cemo nastaviti sa tim kako bi privukli sto vise ljudi. drugo, mislim da definitivno treba dati besplatan ulaz penzionerima jer je sinoc ispred mene sjedio jedan dekica sam, a imao je 60 i kusur godina. borcev_navijac ja te molim ako postoji nacin kako da se to izvede reci mi, neka peticija, molba, ako treba, reci mi koja vrata icicu da trazim i molim pa neka i podignu cijenu ulaznica za marku dvije ali mislim da ti ljudi definitnivno trbaju da budu oslobodjeni placanja karti.

sto se tice posjecenosti necu komentarisati jer ovo ne bi trebalo da bude mjerilo naseg truda i treba da nastavimo sa lijepljenje istim tempom.

onaj penal za zvijezdu sam i ja vidio i bi' mi malo krivo ali da ga je dosudio prvi bi skocio da urlam na sudiju tako da.... :D

za ono...pederi sa zapada...bilo mi je smjesno sto ljudi na zapadu alpaudiraju tome kao da navijaju Borac, Borac :lol: :lol:

edit: krivo mi sto Muminovic ije dao onaj gol glavom...cini mi se da je on bio.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 13:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
Zna li iko sta je bilo sa Vidakovicevom rukom zasto je izasao?

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 13:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
drzao se za ruku....

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 15:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

slavija vodi 1-0,pred kraj..fenomenalno....jos da zeljeznicar izgubi i onda imamo 8 bodova prednosti nad sirokim i njima, sto bi 99% znacilo da je evropa (najmanje) opet tu :D :D

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 15:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Uzela Slavija Sirokog, odlično, stvarno nam je Slavija indirektno pomogla pobjedivši sve naše konkurente za titulu, 8 bodova više sad imamo od Širokog, isto toliko i od Željezničara koji igra u 17h protiv Zrinjskog, tu bi nam odgovarala pobjeda Zrinjskog ili nerijeseno..

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 16:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2010, 14:21
Izvjestaj sa utakmice Borac - Zvijezda

http://source.ba/clanak/888120631362/sport/Borac%20nastavio%20niz%20nepobjedivosti

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 16:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2010, 14:02
antonio vidovic, nk zvijezda, kaze: "... je.bi ga, ja mislim da bi u drugom poluvremenu..." :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 16:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Sep 2008, 14:17
Schlager je napisao:
Pa jebem mu mater,ne moze biti isti takt i ritam kad je sansa za Zvijezdu ili kad mi opsjedamo gol protivnika,pa cak i kad dadnemo gol! Pa dajte bar malo pratite igru,napravite ponekad pauzu izmedju tih pjesama,bar kad je slobodan udarac za nas da cujemo "Evoooooo,gaaaaa",kad nash igrac uhvati zalet da izvede slobodnjak da cujemo "OOOOOOOOOOOOO",kad je slobodnjak ili korner za njih da se stadion trese od zvizduka isl,mada bi se ti zvizduci trebali prolamati cim protivnik ima loptu i krene u napad!.....Znam da mislite kad bi tako navijali,da bi ispali shabani u ocima Hordi Zla,TM i ostalih ali boli nas qratz za njima,dajte da bar jednom nakon 20 godina napravimo nasem Borcu domaci teren! Vidio sam sinoc koliko ljudi na Zapadu,pa bar jedno 70% ceka bilo kakav impuls takve vrste da skoci na noge i zaurla ili pocne skandirati,ali onda taj isti biva sasjecen nekim pjesmuljkom tipa "stara majka brine za mene" i slicno,koji se uopste ne uklapa u desavanja na terenu,gdje se zakuhalo! Nakon toga isti ti ljudi koji su ustali na noge,sjedaju jer vide da se ta njihova reakcija ne uklapa u cjelokupni ambijent i te pjesmice,i da maltene,ispadaju budale! Ne kazem da ne treba pjevati,pjevali smo i mi,ali ima mali milon situacija za vrijeme utakmice kad se moze zapjevati,jer hvala Bogu,liga je takva da se malo,malo neko previja na terenu,ili se minutama ne desava nista vec se samo igra na sredini,ali daj da se dadne prioritet utakmici u odnosu na pjesmu,ako krenemo u opasnu kontru neka pjesma saceka,ili ako sudija dosudi nesto diskutabilno,takodje da mu se jebe sve po spisku!
Znam da vam se nece svidjeti ovaj moj post (takva je moja sudbina na svim forumima :D ),ali zamislite da nema tih "Pedera sa Zapada",pa nijedan vrhunski potez nasih igraca ne bi bio nagradjen aplauzom,nijedno uklizavanje ni borbenost takodje,a da ste se ikad bavili fudbalom,znali bi kako se osjeca igrac u takvim situacijama,kad neki takav njegov potez ne bude uopste nagradjen vec da se i dalje cuje jednolicna pjesma.

Nisam toliko star,i nadam se da cu dozivjeti da se ta navijacka moda ponovo vrati na staro,ustvari da se ugledamo na evropska navijanja danas, i da se opet pocnu bar malo pratiti desavanja na terenu. Mogu samo zamisljati kakva bi to ponovo interakcija bila izmedju Zapada i Istoka,i kakvo bi grotlo ponovo postao Gradski Stadion!

Старији си дечко, али испадаш не озбиљан. Уздравље

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 16:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
userof5800 je napisao:
antonio vidovic, nk zvijezda, kaze: "... je.bi ga, ja mislim da bi u drugom poluvremenu..." :lol:

:lol: :lol: :lol: који краљ :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 17:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Iako je tek 15 minut i 0-0,vec sad se vidi da ce Zrinjski ovde tesko i do boda,ali nema veze,mi trebamo kuci satrati Zeljeznicar i odlijepiti se nedostizno....

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 17:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2004, 00:48
RSnavijac je napisao:
Schlager je napisao:
Pa jebem mu mater,ne moze biti isti takt i ritam kad je sansa za Zvijezdu ili kad mi opsjedamo gol protivnika,pa cak i kad dadnemo gol! Pa dajte bar malo pratite igru,napravite ponekad pauzu izmedju tih pjesama,bar kad je slobodan udarac za nas da cujemo "Evoooooo,gaaaaa",kad nash igrac uhvati zalet da izvede slobodnjak da cujemo "OOOOOOOOOOOOO",kad je slobodnjak ili korner za njih da se stadion trese od zvizduka isl,mada bi se ti zvizduci trebali prolamati cim protivnik ima loptu i krene u napad!.....Znam da mislite kad bi tako navijali,da bi ispali shabani u ocima Hordi Zla,TM i ostalih ali boli nas qratz za njima,dajte da bar jednom nakon 20 godina napravimo nasem Borcu domaci teren! Vidio sam sinoc koliko ljudi na Zapadu,pa bar jedno 70% ceka bilo kakav impuls takve vrste da skoci na noge i zaurla ili pocne skandirati,ali onda taj isti biva sasjecen nekim pjesmuljkom tipa "stara majka brine za mene" i slicno,koji se uopste ne uklapa u desavanja na terenu,gdje se zakuhalo! Nakon toga isti ti ljudi koji su ustali na noge,sjedaju jer vide da se ta njihova reakcija ne uklapa u cjelokupni ambijent i te pjesmice,i da maltene,ispadaju budale! Ne kazem da ne treba pjevati,pjevali smo i mi,ali ima mali milon situacija za vrijeme utakmice kad se moze zapjevati,jer hvala Bogu,liga je takva da se malo,malo neko previja na terenu,ili se minutama ne desava nista vec se samo igra na sredini,ali daj da se dadne prioritet utakmici u odnosu na pjesmu,ako krenemo u opasnu kontru neka pjesma saceka,ili ako sudija dosudi nesto diskutabilno,takodje da mu se jebe sve po spisku!
Znam da vam se nece svidjeti ovaj moj post (takva je moja sudbina na svim forumima :D ),ali zamislite da nema tih "Pedera sa Zapada",pa nijedan vrhunski potez nasih igraca ne bi bio nagradjen aplauzom,nijedno uklizavanje ni borbenost takodje,a da ste se ikad bavili fudbalom,znali bi kako se osjeca igrac u takvim situacijama,kad neki takav njegov potez ne bude uopste nagradjen vec da se i dalje cuje jednolicna pjesma.

Nisam toliko star,i nadam se da cu dozivjeti da se ta navijacka moda ponovo vrati na staro,ustvari da se ugledamo na evropska navijanja danas, i da se opet pocnu bar malo pratiti desavanja na terenu. Mogu samo zamisljati kakva bi to ponovo interakcija bila izmedju Zapada i Istoka,i kakvo bi grotlo ponovo postao Gradski Stadion!

Старији си дечко, али испадаш не озбиљан. Уздравље

управо тако...на шта би то навијање личило ...кад би прекидали јер звијезда има лопту...прије није било пјесама па се зато то радило...искључиво из недостатка пјесама...а Борац треба да побједи уз нашу пјесму...а не уз повике ху ху... :wink:
и боље размислите што се не пробате укључити нпр..

уз пјесму неку нашу...

када ти на терен истрчиш,
пјесма наша ће са трибина да теби помогне
:wink:

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 17:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne morate vise meni odgovarati na taj post,ja imam svoj stav koji se sigurno nece promjenti. Taj moj stav je zastupljen na 95% stadiona sirom Evrope,a samo se jos po ex-yu zemljama i mozda jos 2-3 zemlje koje mi padaju na pamet, fura to pjevanje pjesama svih 90 minuta. Navijac Liverpoola otpjeva prije utakmice iz sveg grla "You'll Never Walk Alone" ,kasnije za vrijeme nekih zatisja otpjeva jos 3-4 pjesme,ali svih 90 minuta se hukom sa tribina prati svaka akcija! Bez veze sam pomenuo Liverpool,tako je i na Celticu,Realu,Barci,Manchesteru,skoro svagdje...

Takodje sam svjestan,sto kaze jedan kolega,da nikakvo moje ili necije drugo kuckanje po internetu nece promjeniti stav Lesinara niti ce promjeniti njihovu furku. Zato je bolje da se manemo corava posla,i gledamo kako da nas sto vise ode u Travnik,neko sa grupom a neko u svom aranzmanu. To nam je poslije Prijedora najblize gostovanje (preko Vlasica oko 95 kilometara),ja sam skoro siguran da cu biti tamo.

A za utakmicu je malo reci da je kljucna! To kad bi pobjedili,ne samo da bi jesenja titula bila tu,vec bi se vec napravila nevjerovatna zaliha za konacnu titulu!

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 18:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Aaaa seljo vodi 1-0... Aaa nisam mislio da cu to ikad reci ali NAPRIJED ZRINJSKI!!!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 18:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Schlager je napisao:
Ne morate vise meni odgovarati na taj post,ja imam svoj stav koji se sigurno nece promjenti. Taj moj stav je zastupljen na 95% stadiona sirom Evrope,a samo se jos po ex-yu zemljama i mozda jos 2-3 zemlje koje mi padaju na pamet, fura to pjevanje pjesama svih 90 minuta. Navijac Liverpoola otpjeva prije utakmice iz sveg grla "You'll Never Walk Alone" ,kasnije za vrijeme nekih zatisja otpjeva jos 3-4 pjesme,ali svih 90 minuta se hukom sa tribina prati svaka akcija! Bez veze sam pomenuo Liverpool,tako je i na Celticu,Realu,Barci,Manchesteru,skoro svagdje...

Takodje sam svjestan,sto kaze jedan kolega,da nikakvo moje ili necije drugo kuckanje po internetu nece promjeniti stav Lesinara niti ce promjeniti njihovu furku. Zato je bolje da se manemo corava posla,i gledamo kako da nas sto vise ode u Travnik,neko sa grupom a neko u svom aranzmanu. To nam je poslije Prijedora najblize gostovanje (preko Vlasica oko 95 kilometara),ja sam skoro siguran da cu biti tamo.

A za utakmicu je malo reci da je kljucna! To kad bi pobjedili,ne samo da bi jesenja titula bila tu,vec bi se vec napravila nevjerovatna zaliha za konacnu titulu!

Ma nema tu sta,jbg ti imas svoj stav i misljenje,i ja to postujem.Medjutim ne slazem se u potpunosti s tobom,jer je moje misljenje da su Lesinari tu da navijaju svih 90 minuta,i stvaraju atmosferu u kojoj je igracima lakse igrati,dakle da nije tisina...A vi raja sa zapada ste tu da takodje dizete atmosferu,ali na drugi nacin,upravo tim hukanjem,zvizdanjem,ono dizanjem buke,da vrsite pritisak u pravim trenutcima,ako me kontas.Poenta je u tome,da se nekad trebamo udruziti,dakle da i vi pjevate zajedno s Lesinarima njihove pjesme,kad osjetite potrebu,a nekad da Lesinari galamom dizu atmosferu zajedno s vama,kad gol visi u vazduhu.Ali to sve da se spontano desava,da se upotpunjujemo.Razumijes me valjda...

Medjutim postoji jedan problem kod nas,a to je da cesto na zapadu budu neki ljudi koji ne zive za Borac,i kojima uopste nije u cilju da svojim glasom,pokusaju pomoci nasem klubu da dodje do pobjede.(slika za plakanje,koju je postavio neko,lik cita novine :cry: ) Ja stvarno ne znam razlog zbog kojeg su oni na stadionu,ali eto...Pa i to malo doprinosi tome da je zapad cesto cutljiv,i ceka da Lesinari pocnu dizati atmosferu,umjesto da sami preuzmu inicijativu i krenu sa pjesmom,skandiranjem,ili nesto tako...Ovim ne mislim naravno na vas redovne na zapadu,koji dajete maksimum,ali jednostavno malo vas je da bi pokrenuli nesto tako,ostala raja nece da prihvati.

A to za Travnik se u potpunosti slazem!Svi,ama bas svi bi trebali biti tamo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 351, 352, 353, 354, 355, 356, 357 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]