subzero81 je napisao:
dugo sam razmisljao da li da ovo napisem, iako ovo nije mjesto za to, napisacu, samo zato sto je kolega iznad rekao da im se preusmjere pare.
ja RK-u nebi dao vise ni marku, dok god je Djogo tamo. Po mojim info, a sigurne su i provjerene 100%, igraci dobijaju kurac, dok gospodin kupuje dva da 2 stana i auto. Zanima me odakle mu pare. a znam ga jos dok je ko klosar isao po tombolama i nadao se petercu. Dok god gospodin trener prodaje igrace i najbolje igrace drzi na klupi samo zato sto hoce da rijese egzistenciju, a on nema kintu u tome. Dok god igrace tretiraju kao stoku i daju im mrvice, E sve dok se to ne iscisti ja sigurno necu vise ici na rukomet. Idem ko majmun bodrim ih protiv Bosne i onda dobijem info da je Bosna platila sudijama po 20.000 km da dobiju tekmu. a ovaj nas supcic im nudi po 7000 za tri utakmice. Pa eto nek se i to zna.
Meni stvarno nije jasno sta si htio postici pljuvanjem po covjeku, za koje nemas dokaze.
Djogo nikada nije bio klosar, vec vrhunski sportista, raspitaj se malo u vaterpolu krugu kakav je Djogo imao potencijal. Silom prilika morao se vratiti, vaterpolo u Bl bio mrtav, prebacio se na ono sta je donekle slicno vaterpolu, i opet postao nelos igrac.
Kolika je ljudina govori i to da je dobio funkciju u klubu.
Ja se vise pitam odakle klincima pare za dodatne stanove i bijesna auta.
Ako te zanima, prije nego sto krenes pljuvati po covjeku baci se na istrazivanje, transparetnost se ne moze sakriti, ali lakse je popljuvati na forumu, nego staviti dokaze evo tu i tu je uzeo toliko i toliko.
O prodanoj tekmi je isto suplja prica, Bosna bila bolja i gotovo.
Nemam nista protiv da se napise ukoliko je neko sebi lapio, neka se zna, ali trebali bi makar neki dokazi postajati za to, osim toga da se gleda koliko covjek ima stanova i sta vozi.
Puno vise stvari govori za Djogu, ako uporedis u kakvoj situaciji je bio klub dok je jos Djogo bio igrac i preuzeo funkciju i danas kakva je situacija.