banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 20:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120074 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Jun 2010, 20:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Evo i ja se registrovah na ovaj forum. Danas sam malo obišao ss.ba forum i primjetih da green boys :confused4: imaju ozbiljnih problema sa idejom da više ne pišemo na tom forumu.
Pohvale za pojačanja koja su do sad došla ali i dalje mislim da imamo stručnjaka :evil3: koji će, čini mi, se imati problema i sa ovakvom, po imenima, najjačom ekipom u BiH.

Aj Borac

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 20:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Оља дао два комада! :o

=D>

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 20:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
evo i mene pozdrav za sve na ovom forumu

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 20:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
veteran 1987 je napisao:
evo i mene pozdrav za sve na ovom forumu

Neka te neka te...hehe...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 20:37 
Stara kuka
Stara kuka

hajde bitno da smo dobili ovu prvu vazno je to radi samopouzdanja a izgleda da su veterani proradili

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 20:41 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Mozda je to maric Olji priredio noprostajnu utakmicu, pa da okaci kopacke o klin...

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 20:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Juce nisam stigao na net, zna li iko ista sta je komisija iz FSBIH rekla za stadion jesu li zadovoljni sa radovima nigdje nema u vezi toga a vidim da se ni ovde ne spominje, pa ako neko zna? Znaci stigao nam je i Benovic i ceka se Raspudic sa kojim je sigurno dogovoreno, odlicno... Znaci Avdukic, Muminovic, Mikic, Sreco, Benovic, Raspudic...plus Vule, Stanceski, Kajkut, Vukelja... Stadion vidim isto se radi, krenuli su i istok ozbiljnije... AJ BORAC!

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 21:30 
Stara kuka
Stara kuka

komisija je zadovoljna ali moramo proci jos jednu i to onu od uefe a ta je malo ostrija od ove imamo jos 15 dana pa valjda cemo stici a bice jos pojacanja sigurno

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 21:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Ma ja ne mogu vjerovati da je Stajić izabrao Čelik preko Borca. Igrač koji konstantno traži inostrani agažman izabire klub klub koji neće igrati u Evropi i pritom potpisuje na godinu dana. Sumljam da je ova informacija tačna za Duška. Nema logike, jedino ako ga naši nisu uopšte kontaktirali. Ma jednostavno ne mogu vjerovati da je u Čeliku, odlično bi nam došao!

Evo teksta sa onog sajta pa ćemo vidjeti kroz par dana šta će biti:

Nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Duško Stajić, u narednoj sezoni nosit će dres zeničkog Čelika.

Čelni ljudi zeničkog Čelika dogovorili su jednogodišnju saradnju sa nekadašnjim mladim reprezentativcem Bosne i Hercegovine, Duškom Stajićem.

"Polako slažemo momčad za narednu sezonu koja će sasvim sigurno igrati veoma važnu ulogu u Premijer ligi. Dogovorili smo saradnju sa Stajićem i mislim da smo ovim potezom napravili sjajan posao", rekao je za SportSport.ba šef struke Čelika Abdulah Ibraković.

Stajić je u posljednjih pola godine nosio dres Ahlena, a u karijeri je nastupao za Rudar iz Ugljevika, Slovacko, Publikum, Radnik iz Bijeljine, Sarajevo i Modriču.

I tekst je neodređen, ništa ono doveli smo sjajnog napadača ili nešto nego slažemo tim. Jednostavno mislim da je ovo laž.

Šta ti kažeš na ovo borčev_navijač, ja tebi najviše vjerujem?!

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 21:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Vidim,neko je pitao za mene,na moru sam vec peti dan,u apartmanu katasrofalan signal za wireless,odem do t-com kupim ovaj yebeni simpa mobilni internet,cisto zbog posla mailova i Borca i odmah da vam kazem da su te svabe iz t-coma (u usta ih j...) takvi pljackasi da ne uzimate niposto taj internet ako dodjete u Dalmaciju,100 mb-100kn,radije budite bez Borca i neta tih nedjelju-dve nego da vas hitler-com guli....

Ali kad sam procitao sta ste sve od subote napisali i kako se dobro razvijaju stvari,nisam zazalio sekunde i sutra opet idem u hitler-com uzeti jos jednu dopunu,koja kosta otprilike kao godisnja za Istok!...A jos u browseru gasim slike i opet skidaju sa racuna kao sumanuti!!

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 22:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Mi se zabrinuli za tebe! Ajd neka si se javio, fin odmor!

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka

probaj sa tele 2 oni su mislim povoljniji,mirno more

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Patriota nema šta, ni na moru bez Borca. Ne znam šta ste se navrzli na te neke zelene sajtove, oni ne znaju šta će od sebe nemaju ništa, ispašće iz Evrope odmah, totalna propast sistema i beznađe i onda kao nešto potpaljuju nas. Boli nas uvo, renoviran Gradski i ova pojačanja su garant lijepe budućnosti a oni nek se j.bu.
A uzgred da kažem da sam danas proputovao kroz dio Federacije i bilo ne ponovilo se. Pa jesu li oni uopšte čuli za neke higijenske navike, smeća tovar, gdje god staneš nešto dismr...

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 22:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Borac u srcu je napisao:
Patriota nema šta, ni na moru bez Borca. Ne znam šta ste se navrzli na te neke zelene sajtove, oni ne znaju šta će od sebe nemaju ništa, ispašće iz Evrope odmah, totalna propast sistema i beznađe i onda kao nešto potpaljuju nas. Boli nas uvo, renoviran Gradski i ova pojačanja su garant lijepe budućnosti a oni nek se j.bu.
A uzgred da kažem da sam danas proputovao kroz dio Federacije i bilo ne ponovilo se. Pa jesu li oni uopšte čuli za neke higijenske navike, smeća tovar, gdje god staneš nešto dismr...

kaze se "ruzno ko sarajevo" :lol:

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 22:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

batica je napisao:
Borac u srcu je napisao:

kaze se "ruzno ko sarajevo" :lol:

:D :D :D :D

Svaka čast na ovom komentaru!

Ljudi ja ne mogu prežaliti što je Stajić otišao kod onih dole u Zenicu.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 23:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Ma i ja nešto kontam da je to foluška. Tako su i za Muminovića pisali da bi radije otišao u sarajevo nego u Borac, a ono čova kod nas. AJ BORAC :!: :!: :!:

Poslednji put menjao Čađo dana 30 Jun 2010, 23:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 23:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma nema logike mada kažu da je već potpisao. Ako je istina vjerovatno smo našli nekog puno boljeg! Mada sad listam malo ove stranice i nemogu da nađem gdje piše da su pregovarali s njim.
Bilo bi dobro da nam se javi borčev_navijač i objasni o čemu se radi.
Maletića sad niko i ne spominje. Jednostavno moramo naći jednog pravog napadača iskreno meni se nesviđaju ni vukelja ni kajkut. Vukelja ne trči a Kajkut trči ali mu je realizacija slaba, malo je i sebičan. Treba nam brz prodoran napadač, dribler koji zna povući loptu i dosta toga sam završiti! Stajić je bio dosta dobra prilika ali izgleda da je to sad gotovo nažalost! Vidjećemo u par dana kako kaže navijač šta će biti!

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 23:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
zli mrkvić je napisao:
Ma nema logike mada kažu da je već potpisao. Ako je istina vjerovatno smo našli nekog puno boljeg! Mada sad listam malo ove stranice i nemogu da nađem gdje piše da su pregovarali s njim.
Bilo bi dobro da nam se javi borčev_navijač i objasni o čemu se radi.
Maletića sad niko i ne spominje. Jednostavno moramo naći jednog pravog napadača iskreno meni se nesviđaju ni vukelja ni kajkut. Vukelja ne trči a Kajkut trči ali mu je realizacija slaba, malo je i sebičan. Treba nam brz prodoran napadač, dribler koji zna povući loptu i dosta toga sam završiti! Stajić je bio dosta dobra prilika ali izgleda da je to sad gotovo nažalost! Vidjećemo u par dana kako kaže navijač šta će biti!

Maletić je samo trenirao sa našim momcima,navodno čeka inostranu ponudu ako od toga ništa ne bude onda je naš.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2010, 23:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A Boka jel to sve gotovo? Ma opet napadač dobar nam je neophodan. Navijač je spominjao nekakvog napadača iz Rijeke. Mislim da trebamo malo i požuriti sa zatvaranjem prelaznog roka, Marić zna uigravati novi tim i 6 mjeseci a to znači Evropa bruka i loš početak prvenstva.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120074 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]