d.a. je napisao:
постоји анимозитет према странцима, и не треба бјежати од тога!
свако од нас овдје поћи ће од тога да тај "плаћеник" са стране мора бити 30% бољи од нашег клинца да би играо у Борцу!
нормално да у данашњем фудбалу, поготово ако желимо константно играти у европи и некад направити и неко изненађење, не можемо имати 11 играча из Бањалуке, али је поента да су у 99% случајева ти странци били катастрофа, да су имали нереално добре уговоре, на штету по Борац, наравно у договорима са тренерима и људима у клубу, а нису ништа показали. Борац је имао само штете од њих.
и онда знајући ту праксу људи оправдано гаје анимозитет према њима.
треба проћи доста времена да се то промјени, јер је доста времена таква погубна политика била у клубу, и надам се да се неће вратити
Sve ja to znam, medjutim ja na to malo drugacije gledam.
svako ko obuce dres borca i njegov grb kako god se zvao i odkle god dolazio makar u startu treba biti prihvacen u dobroj vjeri i prijateljski jer to je igracu bitno kad dodje u novu sredinu.
sto se mene tice, ja ne gledam ko se kako zove i odakle dolazi, interesuje me samo kako igra pod grbom i u dresu borca i po tom sudim o njemu.
Uzmi npr stajica, evo ja mislim da taj momak svaku utakmicu pruza maksimum borbenosti, pa cak i kad ne odigra najbolje uvijek je zalaganje na visokom nivou. Isto tako i nikolic, o avdukicu da ne govorim.
To sto nekom tata dolazi na trening svaki put, sto je dijete iz grada samo po sebi meni nista ne znaci.
Jedini parametar za igranje u borcu po meni je teren , tening i utakmica i ono sto se tu pokaze to odlucuje a nikakve licne ili gradske lokalpatriotske simpatije.