banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 07:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 336, 337, 338, 339, 340, 341, 342 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Okt 2010, 11:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
borcev_navijac je napisao:
ne treba gajiti neki animozitet prema "strancima". Istine ima u tom sto ti kazes, ali nije to bas pravilo.

tatamata je napisao:
Sto neko rece,izgleda da je Vlado ipak "mali Murinjo". :D

Nego zanima me,koje je vase misljenje,da li ce ove rigorozne kazne i sankcije,pozitivno ili negativo uticati na nase igrace,odnosno vase misljenje,da li ce Vukelja proigrati u proljetnom dijelu,i ostati u Borcu,da li ce Stanceski produziti ugovor?

Posto koliko god se oni ne zalagali,realno Vukelja i Stanceski,pa eto i Muminovic su najbolji igraci u ligi,bar po reputaciji,bilo bi steta da odu,pogotovo Stanceski bez obestecenja...Da li neko njih poznaje ovako uzivo,da je pricao s njima,imaju li zelju da se trude,da ostanu u Borcu?Steta ako odu,zaista.Pogotovo u Zeljeznicar,ili neki drugi klub Premijer lige.

Evo da citiram sam sebe,mozda ti znas nesto vise,u vezi odnosa navedenih igraca prema klubu,i mogucih raspleta svega?

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 11:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
tatamata je napisao:
ne treba gajiti neki animozitet prema "strancima". Istine ima u tom sto ti kazes, ali nije to bas pravilo.

tatamata je napisao:
Sto neko rece,izgleda da je Vlado ipak "mali Murinjo". :D

Nego zanima me,koje je vase misljenje,da li ce ove rigorozne kazne i sankcije,pozitivno ili negativo uticati na nase igrace,odnosno vase misljenje,da li ce Vukelja proigrati u proljetnom dijelu,i ostati u Borcu,da li ce Stanceski produziti ugovor?

Posto koliko god se oni ne zalagali,realno Vukelja i Stanceski,pa eto i Muminovic su najbolji igraci u ligi,bar po reputaciji,bilo bi steta da odu,pogotovo Stanceski bez obestecenja...Da li neko njih poznaje ovako uzivo,da je pricao s njima,imaju li zelju da se trude,da ostanu u Borcu?Steta ako odu,zaista.Pogotovo u Zeljeznicar,ili neki drugi klub Premijer lige.

Evo da citiram sam sebe,mozda ti znas nesto vise,u vezi odnosa navedenih igraca prema klubu,i mogucih raspleta svega?

hmm vidi tatamata, tesko je proreci buducnost sta ce se desiti kako ce ovo uticati na neke igrace i uopste na igru borca.
Onos sto znam je da su ovi potezi povuceni da bi bilo bolje a ne da bi bilo gore.

Mislim da ce Stanceski produziti ugovor , cak sam siguran u to , jer to je na obostranu korist i kluba i njega.

drugo mislim da ce muminovic konacno proigrati onako kako se ocekuje od njega i mislim da cemo pobjediti zvijezdu :)

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
постоји анимозитет према странцима, и не треба бјежати од тога!
свако од нас овдје поћи ће од тога да тај "плаћеник" са стране мора бити 30% бољи од нашег клинца да би играо у Борцу!
нормално да у данашњем фудбалу, поготово ако желимо константно играти у европи и некад направити и неко изненађење, не можемо имати 11 играча из Бањалуке, али је поента да су у 99% случајева ти странци били катастрофа, да су имали нереално добре уговоре, на штету по Борац, наравно у договорима са тренерима и људима у клубу, а нису ништа показали. Борац је имао само штете од њих.

и онда знајући ту праксу људи оправдано гаје анимозитет према њима.
треба проћи доста времена да се то промјени, јер је доста времена таква погубна политика била у клубу, и надам се да се неће вратити

Poslednji put menjao d.a. dana 28 Okt 2010, 11:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
hmm vidi tatamata, tesko je proreci buducnost sta ce se desiti kako ce ovo uticati na neke igrace i uopste na igru borca.
Onos sto znam je da su ovi potezi povuceni da bi bilo bolje a ne da bi bilo gore.

Mislim da ce Stanceski produziti ugovor , cak sam siguran u to , jer to je na obostranu korist i kluba i njega.

drugo mislim da ce muminovic konacno proigrati onako kako se ocekuje od njega i mislim da cemo pobjediti zvijezdu :)

Hehehe,pa dobro,to ja onako cisto informativno pitam,naravno da ne mozemo znati sta ce se desiti,to jest proricati buducnost.Moje neko misljenje je slicno tvome,uz dodatak da mislim da smo s Vukeljom zavrsili,ne vjerujem da ce ga ovo neigranje do kraja jesenjeg dijela,nesto motivisati,ali isto tako znam da ima jos ugovor s Borcem,i da ne moze tako lako otici,pa sad mozda nekako na silu i proigra...Vidjecemo sve.

Sto se subote tice,dakle nema nam Vukelje,Stajica,ko jos nije u pogonu?

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 12:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

d.a. je napisao:
постоји анимозитет према странцима, и не треба бјежати од тога!
свако од нас овдје поћи ће од тога да тај "плаћеник" са стране мора бити 30% бољи од нашег клинца да би играо у Борцу!
нормално да у данашњем фудбалу, поготово ако желимо константно играти у европи и некад направити и неко изненађење, не можемо имати 11 играча из Бањалуке, али је поента да су у 99% случајева ти странци били катастрофа, да су имали нереално добре уговоре, на штету по Борац, наравно у договорима са тренерима и људима у клубу, а нису ништа показали. Борац је имао само штете од њих.

и онда знајући ту праксу људи оправдано гаје анимозитет према њима.
треба проћи доста времена да се то промјени, јер је доста времена таква погубна политика била у клубу, и надам се да се неће вратити

Sve ja to znam, medjutim ja na to malo drugacije gledam.

svako ko obuce dres borca i njegov grb kako god se zvao i odkle god dolazio makar u startu treba biti prihvacen u dobroj vjeri i prijateljski jer to je igracu bitno kad dodje u novu sredinu.

sto se mene tice, ja ne gledam ko se kako zove i odakle dolazi, interesuje me samo kako igra pod grbom i u dresu borca i po tom sudim o njemu.

Uzmi npr stajica, evo ja mislim da taj momak svaku utakmicu pruza maksimum borbenosti, pa cak i kad ne odigra najbolje uvijek je zalaganje na visokom nivou. Isto tako i nikolic, o avdukicu da ne govorim.
To sto nekom tata dolazi na trening svaki put, sto je dijete iz grada samo po sebi meni nista ne znaci.
Jedini parametar za igranje u borcu po meni je teren , tening i utakmica i ono sto se tu pokaze to odlucuje a nikakve licne ili gradske lokalpatriotske simpatije.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 12:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ја управо и говорим да на том курсу треба наставити, и само права појачања доводити.
али понављам да се годинама недомаћински односило према Борцу (зато сви овдје и позивају на транспарентност, јер је све то и довело до оволиког дуга), и да су се доводили сумњиви играчи за енормне паре, и не може се преко ноћи, односно за пар мјесеци промјенити став људи.

и наравно да је терен једино мјерило!

Марко Максимовић?

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 12:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

d.a. je napisao:
ја управо и говорим да на том курсу треба наставити, и само права појачања доводити.
али понављам да се годинама недомаћински односило према Борцу (зато сви овдје и позивају на транспарентност, јер је све то и довело до оволиког дуга), и да су се доводили сумњиви играчи за енормне паре, и не може се преко ноћи, односно за пар мјесеци промјенити став људи.

и наравно да је терен једино мјерило!

Марко Максимовић?

tek nakon zimskih priprema se na njega evenutlano moze racunati

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 12:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

евентуално значи да је ипак повреда озбиљније утицала и да можда неће моћи да игра на нивоу какав је сада потребан Борцу у борби за европу?

значи треба нам добра попуна везног реда на зиму, а и добро све то посложити на припремама

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 12:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

d.a. je napisao:
евентуално значи да је ипак повреда озбиљније утицала и да можда неће моћи да игра на нивоу какав је сада потребан Борцу у борби за европу?

значи треба нам добра попуна везног реда на зиму, а и добро све то посложити на припремама

dobro si protumacio .
no ja se istinski nadam da ce sve to ipak biti u redu i da ce marko ipak ponovo zablistati u svom punom sjaju, jer igrac kao marko nam zaista treba.

Pa svako ko se iole razumije u fudbal, vidi da nam skripi vezni red, (vec sam pisao o tom). Mislim da cemo se u zmimskom prelaznom roku na taj segment koncentrisati, e sad zimski prelazni rok je uvijek problematican.
No vidjecemo, u principu nama nasusno fali centralni ofanzivni vezni pravi play , a takve a da su kvalitetni je najteze naci na trzistu, narocito u zimskom prelaznom roku. No vidjecemo ima jos do kraja ove polusezone vremena da neko od postojecih igraca izraste u kvalitet vise ( prvenstveno mislim na grahovca koji je zadnju utakmicu sa olimpikom izvrsno odigrao , po meni cak najbolji nas igrac bio)

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 12:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Олимпик, Звијезда, Травник нису утакмице у којима се израста у играча.
послије набројаних слиједи Жељезничар и то је утакмица на којој може да бљесне.
е сада друга је ствар што ми немамо једног играча уз кога би он могао мало и да се "шлепа", јер на таквој утакмици очекивати да Граха направи потез одлуке је двосјекли мач.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 13:45 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Mumi + Srećo = dobar play

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 14:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ja mislim da pleja i ne treba traziti kod as. o su sve igraci sa naduvanim cjenama objedjeni da su zvijezde. Po meni je bolje otici u afriku , juznu ameriku i naci mladog igraca koji moze da zadovolji nase uslove. Pa nismo mi Barsa ili real pa da nam je problem naci takvog igraca. I pri tome nisam mislio na brazil oni uvijek nadubaju cijene igracima

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ajde narode sad da se organizujemo oko ovih plakata batica odradi to na cirilici,istakni malo ono besplatan ulaz i okaci sliku ovdje... onda nek se jave svi koji su zainteresovani da to odrade nek napisu i iz kojeg su naselja da pokusamo sto vise naselja oblijepiti... Eto msm da je to dobra ideja... Ja cu prvi odraditi te plakate ako treba i oblijepiti Laus... Ostali javite se... Batica pozuri sa tom radnjom...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 15:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Da li je Vukelja pristao na individualno treniranje?

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 15:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Gazimestanac87 je napisao:
Ajde narode sad da se organizujemo oko ovih plakata batica odradi to na cirilici,istakni malo ono besplatan ulaz i okaci sliku ovdje... onda nek se jave svi koji su zainteresovani da to odrade nek napisu i iz kojeg su naselja da pokusamo sto vise naselja oblijepiti... Eto msm da je to dobra ideja... Ja cu prvi odraditi te plakate ako treba i oblijepiti Laus... Ostali javite se... Batica pozuri sa tom radnjom...

Oces imati problema sa Lausanerima :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 15:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Schlager je napisao:
Da li je Vukelja pristao na individualno treniranje?

vukelja, naravno trenira, i ako je dovoljno pametan i ovo shvati na pravi nacin vratice se u prvi tim vec poslije pauze

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 15:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
пошто видим да је журба, ево одрадио сам ја ћириличну верзију. надам се да се батица неће љутити :)

http://i56.tinypic.com/lxv7l.jpg

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 15:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Šajin je napisao:
пошто видим да је журба, ево одрадио сам ја ћириличну верзију. надам се да се батица неће љутити :)

Bilo bi dobro kad bi se slova uradila crvenom a okolo sve plavom bojom

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Evropski Borac je napisao:
Šajin je napisao:

Bilo bi dobro kad bi se slova uradila crvenom a okolo sve plavom bojom

ма најмањи је проблем све то дотјерати и средити у уљепшати и убацити у позадини слику стадиона или лешинара, али фазон је што ће већина ово штампати црно бијело, тако да је свеједно. а и кад се стави пуно детаља троши се више фарбе за штампање. а кућни штампачи нису познати баш као економични

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 15:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Umjesto Zvijezda,stavite Crvena Zvezda,da ih makar na prevaru dovedemo na stadion kad ne ide drugačije!

Kasnije ćemo se vaditi na štamparsku grešku,ko ih yebe :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 336, 337, 338, 339, 340, 341, 342 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]