banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 02:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 335, 336, 337, 338, 339, 340, 341 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Okt 2010, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Hahahhaa ma svi cemo sici ako treba da malo "vaspitamo" one sto se vuku po terenu...
:D :D :D

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
zaboravih reci da sam ja uradio ono sto sam rekao uraditi neki dan...na zalost istampao sam u crno-bijeloj boji iako mi to nije bila namjera ali... jedan sam okacio kod os "Branko Radicevi" na pasarelu. nadam se da klinci nece skinuti :D i da ce doci na utakmicu. i jos 4 sam okacio na raznim mjestima. nadam se da ce se moj trud bar malo isplatiti.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Odlicno ajde da i mi svi pokkusamo odraditi isto sto je batica odradio nas 5 po 5 plakata to je 25 plakata i taman dosta da se svako naselje digne na noge... Ali moj prijedlog je da neko pripremi to i okaci ovdje pa da svi iste odradimo da ne budu sarene te reklame... Nez sta vi mislite?

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 22:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2010, 14:02
batica je napisao:
no, ja sam uradio ono sto sma obecao prije par dana...medjutim gledam sad ovo ulaz besplatan pa mi malo krivo pade al....e'o da vidite kako sam ja to....
Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Schlager ja ti zavidim koliko fanova imas na ss.ba :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 22:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Nisam ja vise tamo,odlogovao sam se jos prije pola godine. Na forum cak i ne idem uopste,da se ne nerviram,samo ponekad odem na portal da vidim sta ima od vijesti iz Premijer Lige BiH.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 22:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
userof5800 je napisao:
batica je napisao:
no, ja sam uradio ono sto sma obecao prije par dana...medjutim gledam sad ovo ulaz besplatan pa mi malo krivo pade al....e'o da vidite kako sam ja to....
Slika

Сасвим добро... Ај опали још на ћирилићи, и мало нагласи ово бесплатан улаз, па да штампамо...
Ево ја ћу први одрадити 10 комада и полијепити по Мејдану на свим прометнијим мјестима...

Мислим, урадио бих ја неки готиван плакат, али нису мени ови компјутОри јача страна :D

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 22:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Zaboravih napisati da je ovih dana sa ekipom trenirao i Saša Kajkut :) Naravno samo trenira dok čeka vizu :)

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Mislim da pretjerujete sa zajebancijom na onom forumu. Jeste smijesno kako se ona djecurlija pali, ali nece biti smijesno ako navrate i pocnu da seruckaju i ovdje.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 23:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Zaboravih napisati da je ovih dana sa ekipom trenirao i Saša Kajkut Naravno samo trenira dok čeka vizu

Jao,kako bi nam on valjao...uvijek sam ga gotivio kao igraca,cak i kad ga nije islo,mnogo je znacilo njegovo prisustvo na terenu. Jos da nam je njega vratiti i S.Vranjesa,mogli bi imati ekipu sa 90% Banjalucana,a to je uvijek garantovalo dobre igre i rezultate.I onda se drzati one Kliberove,da se igraci sa strane dovodi samo ako donosi prevagu i prave razliku,a za sve ostalo imamo donace igrace. Iz sadasnjeg tima,zasad prevagu od "stranaca" donose samo Nikolic i Avdukic,a nadajmo se da ce i Stajic uskoro. I Mikic je dobar,ali biologija je neumoljiva.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 06:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
@ schlager, ko kaze da vlado neslusa

Citiraj:
- Meni nije cilj kažnjavanje, čak tražim da oni koji su iznijeli teret fantastičnih rezultata budu adekvatno nagrađeni i propraćeni za to. Ali, niti jednog treunutka neću dozvoliti da mi pojedinac naruši kolektiv. Dao sam do znanja igračima da me interesuje samo kolektiv, a ne imena i prezimena. Još prije 3-4 utakmice shvatio sam da pojedinci ne mare za kolektiv, već igraju svoju igru.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 06:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
БAЊAЛУКA - Љубиша Вукеља није више првотимац Фудбалског клуба Борац. Због незалагања и ноншалантног понашања, односно незаинтересованости, он је прекомандован у други тим. То је потврдио и шеф стручног штаба Бањалучана Владо Јагодић.

- Рекао сам Вукељи да на њега не рачунам до краја јесење сезоне и убудуће ће радити индивидуално. Жао ми је што сам морао да донесем такву одлуку јер и сада сматрам да се ради о једном од најбољих пет фудбалера у Премијер лиги БиХ. Његове игре и однос према дресу Борца су испод сваке критике. Само на једној утакмици није био стартер, али учинак и залагање Вукеље су мизерни. На њему је да поразговара с челницима клуба и одреди даљу своју судбину - истакао је стратег "црвено-плавих".
Борац у посљедње три такмичарске утакмице није постигао ниједан погодак, игра лидера Премијер лиге БиХ не личи на шампионску. Свјестан је тога и тренер, који истиче да није само Вукеља платио ту цијену.
- Перица Станчески као да није играч Борца. Ко зна гдје су његове мисли. Пошто је он једини играч којем сада на зиму истиче уговор, рекао сам му да се среди и разговара с челницима клуба и ријеши свој статус. Желим да знам да ли на њега могу да рачунам или не. Потребан ми је прави Станчески, а не играч који размишља о трансферу и умјесто да размишља о игри, он преговара са менаџерима. Зато желим да имам јасну слику у вези с њим - рекао је Јагодић.
Душко Сакан и Милан Муминовић су добили опомене од стручног штаба да се уозбиље.
- Сакан је недисциплинован и играч рекордер по броју јавних опомена у Премијер лиги. Дисциплином не задовољава и нема пуни приступ обавезама и игри. Више разговара са судијама него што је концентрисан на игру. Не размишља својом главом. Муминовић је љетошње појачање које је најмање показало у Борцу, зашто, то он треба да каже. Он је за сада неисплатива инвестиција клуба, није пружио ни 50 одсто могућности. Мора да се уозбиљи. Можда и он више мисли о трансферу и одласку, али док је ту, мора да испуњава обавезе у дресу Борца - јасан је Јагодић.
На крају је тренер Борца о елиминацији Вукеље, "жутом картону Станческом" и васпитним опоменама Сакану и Муминовићу рекао и ово:
- Драго ми је што сам добио повјерење челника клуба и све потезе повлачим у интересу клуба. Не желим више да трпим самовољу и неиспуњавање професионалних обавеза појединаца који су у паду менталног размишљања. Нису ту гдје би требало да буду. Мени као тренеру је колектив најбитнији, а у професионализму нема сентименталности. Финиш је сезоне, умјесто да покажемо да је наш додатни квалитет дугачка клуба, ми на терену нисмо доминантни и губимо дах. То је недопустиво и клуб не може да трпи овакав луксуз!
Стајићу новчана казна

Нападач Душко Стајић је непромишљено против Жељезничара у Купу добио црвени картон и зарадио казну од три утакмице суспензије.
- То је непромишљен потез који нас скупо кошта јер је Стајић врло битан играч за нас. Због ове глупости коју је направио на "Грбавици" новчано је кажњен са хиљаду марака. То је едукативна казна да се овакве и сличне ствари не понављају убудуће - јасан је Јагодић.

Dr.Vlado sta reci sem SVAK CAST

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 07:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Sto neko rece,izgleda da je Vlado ipak "mali Murinjo". :D

Nego zanima me,koje je vase misljenje,da li ce ove rigorozne kazne i sankcije,pozitivno ili negativo uticati na nase igrace,odnosno vase misljenje,da li ce Vukelja proigrati u proljetnom dijelu,i ostati u Borcu,da li ce Stanceski produziti ugovor?

Posto koliko god se oni ne zalagali,realno Vukelja i Stanceski,pa eto i Muminovic su najbolji igraci u ligi,bar po reputaciji,bilo bi steta da odu,pogotovo Stanceski bez obestecenja...Da li neko njih poznaje ovako uzivo,da je pricao s njima,imaju li zelju da se trude,da ostanu u Borcu?Steta ako odu,zaista.Pogotovo u Zeljeznicar,ili neki drugi klub Premijer lige.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 08:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Sto se tice Vukelje, stvarno u posljednje vrijeme igra ocajno, i vide se da ima velikih problema, stoga smatram da je ova odluka ispravna! Mislim da je Muminovic dobio i previse sansi da se pokaze. Ne znam sta bi za njega bilo najbolje, da li isti princip kao kod Vukelje ili mozda da ga guraju u nekim slabijim utakmicama Sakan, sto jest jest, pravi nepotrebne preksaje i dobija nepotrebne zute kartone, zna igrati i "alibi" pasove, ali mislim da njemu treba davati priliku, njemu je potrebno iskustvo! Opravdam odluku Jagodica da Stanceski ne igra ako ne produzi ugovor, jeste on dobar ali nezamjenjiv nije, zasto bi igrao neko ko ce odigrati jos cetiri utakmice i onda napustiti klub! Ali takodje smatram da je to velika greska uprave, i da su sa ovim pokazali jedan neozbiljan i neprofesionalan akt! Zar se igracu na kog se ozbiljno racuna(ako se ozbiljno racuna na njega) ne razmislja minimalno pola godine prije isteka ugovora, pa cak i godinu dana! Zna se sta se radi u takvim situacijama, ako igrac ne zeli da produzi ugovor, ide na transfer listu pa se i uspije izvuci koji dinar za njega! Skroz je pogresno ovo sto se radi na ovim prostorima! Naravno da se sa tim dugorocnijim ugovorima i riskira dosta u finansijskom smislu, ako igrac ne pruza partije kakve bi trebao, ali treba ponekad i prihvatiti rizik! Ja iskreno smatram da Stanceski ima dobro fudbalsko znanje, iako je odigrao par utakmica lose isto tako je u par navrata bio bas ta prevaga na sredini koja nam je potrebna!

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 08:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
sportsport.ba

Nakon što su u javnost procurile informacije da je Ljubiša Vukelja zbog nezalaganja odstranjen iz prvog tima Borca za usluge ovog fudbalere počeli su da se raspituju drugi klubovi.

Nije tajna da je Vukelja odavno na listi želja mnogih premijerligaških klubova.

"Vukelja je igrač Borca i on klub može da napusti samo uz propisno obeštećenje. On nije otjeran iz kluba i ugovor s njim još uvijek nije raskinut, već je odstranjen iz prve ekipe i trenira zajedno sa nekadašnjim kapitenom Oliverom Jandrićem", rekao je direktor Radmilo Šipovac.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 10:00 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Nema se Vladi šta prigovoriti, svaka mu je na mjestu i direktan je , nema nikakvih tajni, svakom svačije... E da nam je više ovakvih ljudi uopšte, gdje bi nam bio kraj...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 10:15 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Batice svaka čast za plakate,ostalim momcima srećno.
Ja i danas plačem za Kajkutom,kad vidim Mumija svaki kontakt sa protivničkim napadačem pad,muka mi je više.
Što se tiče Sakana biće on bolji svi se nadamo.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 10:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Саканова улога и јесте да прави 10 фаулова по утакмици, да прекида и сјецка противничку игру.
е сада што он када одузме лопту не зна шта ће са њом и најбоље би било да је шикне одмах у аут то је друга прича.

нама више фали класични пакер

него мене занима шта је са Марком?
јел обновио повреду, неспреман, или је повреда такве природе да не може више да игра на врхунском нивоу?

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 11:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

subzero81 je napisao:

Citiraj:
- Meni nije cilj kažnjavanje, čak tražim da oni koji su iznijeli teret fantastičnih rezultata budu adekvatno nagrađeni i propraćeni za to. Ali, niti jednog treunutka neću dozvoliti da mi pojedinac naruši kolektiv. Dao sam do znanja igračima da me interesuje samo kolektiv, a ne imena i prezimena. Još prije 3-4 utakmice shvatio sam da pojedinci ne mare za kolektiv, već igraju svoju igru.

Drago mi je da je Vlado izasao sa ovim objasnjenjem,jer sad konacno mogu potpuno podrzati ovu odluku o Vukelji,bojao sam se da je nesto drugo u pitanju na relaciji uprava-igrac...

A odluku podrzavam,jer sam i sam pisao o tome,ne da mi se traziti post jer ne znam tacno da li je bilo na ovom forumu ili onom,da igraci sa strane (posebno sam prozvao Vukelju),vise misle na svoju statistiku i koliko ce golova dati,nego na rezultat Borca. Sve i jedan manager im kao papagaj ponavlja savjet, "Pucaj,ne dodavaj!!",i onda oni u odlicnoj situaciji za asistenciju i mat poziciju,pucaju iz dosta teze pozicije. E bas Vukelja je bio skolski primjer za takve stvari,zato sam i podebljao ovu gore Vladinu izjavu. Jednostavno,manageri insistiraju na tome,jer sad kad npr Vukeljin manager na zimu sjedne sa gazdom Ferencvarosa,Vasasa,Spartak Zlatibor Vode ili tako nekim klubom da im nudi Vukelju,nijedan gazda tih klubova nece pitati kako je igrao Vukelja u Borcu,nego samo koliko je utakmica odigrao i koliko je dao golova,jer je u pitanju napadac!!

To je jedan univerzalan problem,i razlog vise zasto treba forsirati domace igrace,i po cijenu da su 20% slabiji od stranih.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2010, 11:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Schlager je napisao:
subzero81 je napisao:

Citiraj:

Drago mi je da je Vlado izasao sa ovim objasnjenjem,jer sad konacno mogu potpuno podrzati ovu odluku o Vukelji,bojao sam se da je nesto drugo u pitanju na relaciji uprava-igrac...

A odluku podrzavam,jer sam i sam pisao o tome,ne da mi se traziti post jer ne znam tacno da li je bilo na ovom forumu ili onom,da igraci sa strane (posebno sam prozvao Vukelju),vise misle na svoju statistiku i koliko ce golova dati,nego na rezultat Borca. Sve i jedan manager im kao papagaj ponavlja savjet, "Pucaj,ne dodavaj!!",i onda oni u odlicnoj situaciji za asistenciju i mat poziciju,pucaju iz dosta teze pozicije. E bas Vukelja je bio skolski primjer za takve stvari,zato sam i podebljao ovu gore Vladinu izjavu. Jednostavno,manageri insistiraju na tome,jer sad kad npr Vukeljin manager na zimu sjedne sa gazdom Ferencvarosa,Vasasa,Spartak Zlatibor Vode ili tako nekim klubom da im nudi Vukelju,nijedan gazda tih klubova nece pitati kako je igrao Vukelja u Borcu,nego samo koliko je utakmica odigrao i koliko je dao golova,jer je u pitanju napadac!!

To je jedan univerzalan problem,i razlog vise zasto treba forsirati domace igrace,i po cijenu da su 20% slabiji od stranih.

ne treba gajiti neki animozitet prema "strancima". Istine ima u tom sto ti kazes, ali nije to bas pravilo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 335, 336, 337, 338, 339, 340, 341 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]