subzero81 je napisao:
@ schlager, ko kaze da vlado neslusa
Citiraj:
- Meni nije cilj kažnjavanje, čak tražim da oni koji su iznijeli teret fantastičnih rezultata budu adekvatno nagrađeni i propraćeni za to. Ali, niti jednog treunutka neću dozvoliti da mi pojedinac naruši kolektiv. Dao sam do znanja igračima da me interesuje samo kolektiv, a ne imena i prezimena. Još prije 3-4 utakmice shvatio sam da pojedinci ne mare za kolektiv, već igraju svoju igru.
Drago mi je da je Vlado izasao sa ovim objasnjenjem,jer sad konacno mogu potpuno podrzati ovu odluku o Vukelji,bojao sam se da je nesto drugo u pitanju na relaciji uprava-igrac...
A odluku podrzavam,jer sam i sam pisao o tome,ne da mi se traziti post jer ne znam tacno da li je bilo na ovom forumu ili onom,da igraci sa strane (posebno sam prozvao Vukelju),vise misle na svoju statistiku i koliko ce golova dati,nego na rezultat Borca. Sve i jedan manager im kao papagaj ponavlja savjet, "Pucaj,ne dodavaj!!",i onda oni u odlicnoj situaciji za asistenciju i mat poziciju,pucaju iz dosta teze pozicije. E bas Vukelja je bio skolski primjer za takve stvari,zato sam i podebljao ovu gore Vladinu izjavu. Jednostavno,manageri insistiraju na tome,jer sad kad npr Vukeljin manager na zimu sjedne sa gazdom Ferencvarosa,Vasasa,Spartak Zlatibor Vode ili tako nekim klubom da im nudi Vukelju,nijedan gazda tih klubova nece pitati kako je igrao Vukelja u Borcu,nego samo koliko je utakmica odigrao i koliko je dao golova,jer je u pitanju napadac!!
To je jedan univerzalan problem,i razlog vise zasto treba forsirati domace igrace,i po cijenu da su 20% slabiji od stranih.