banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 07:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 367  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Apr 2011, 21:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Sudije su u prvih 5 minuta dali vise zutih kartona nego na bilo kojoj utakmici za 60 minuta koju sam ja ikad gledao :roll:

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Гледам на вијестима, каже онај идиот на АТВ између осталог да се десио инцидент, навијачи извиждали премијера РС Џомбића. Зар је ово инцидент?

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 22:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Hahahaha. Možda oni novinarcici kontaju da se njemu pjevalo pic.. celava. On se pokupio na poluvremenu. Toliko o ljubitelju sporta.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Vijest nije istinita. :D
Nije se zvizdalo Dzombicu (bilo je vise sporadicno), vec Kradoljubu. Aco je dobro prosao, ali je vrli gradonacelnik dobio malo bojice u licu. :D

I ne, nije incident.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 00:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Бригате БЛ, де свега ти реци својим колегама да су вечерас пренијели на Дневнику небулозу да је вријеђан Џомбић...
Мене бураз чим сам ушао, пита "Што сте вријеђали Џомбића" ???

Он јесте ћелав, али скандирање је било упућено Каписоди...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 08:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ljudi ne znaju ni kome su pjevali :lol:
Ma onom smecaru, lijevo krilo, ne znam kako se zove :D
(Sala naravo)

Realno, dvorana vidi publiku 2 puta godisnje. Jednom protiv Bosne i jednom u Evropskim kupovima...
Zalosno. Zar ne bi bilo bolje/ljepse da dodje na svaku tekmu jedno 3.000 ljudi?

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 08:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Bilo bi ljepse ali jos dugo neces to moci vidjeti u Boriku :wink:
Po meni bi se ove godine trebali pojacati jednim odbranbenim igracem slicnom Vranjesu ako bi htjeli nesto da postignemo u EHF kupu :wink:
Bolje da odemo u onaj Evropa kup kad vidim ko igra u finalu smrkne mi se realno mogli bi se nositi i sa Partizanom i Aekom a isto tako i Benfikom sto smo pokazali ove godine na turniru u Njemackoj :D

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 10:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ako su Dzombic i novinari ATV skontali da je skandiranje "Picko celava" bilo namjenjeno njemu,onda se stvarno ne zna ko je gluplji tu!
Gradonacelnik je i zasluzio zvizduke,jer davati samo 200 000 maraka godisnje za onakvu emociju i strast banjalucana kakva je vidjena juce je SRAMOTA! Pa samo za jednu Noc Sampiona su dali 460 000 maraka,a da ne pricam o 8 miliona za rafting! A to je jedan dan,ili 5 dana,a u rukometu je 200 000 za godinu!!
A za onakvu ljubav i sjedinjenost kluba i grada kao juce,od koje se i sad najezim-200 000 maraka :( :(

Mislim da ga je bilo sramota juce,ako zna za taj osjecaj! Pa sa tim parama od Raftinga bi bili ponovo prvaci Evrope!!!! A ovako se natezemo sa tamo nekom C evropskom kategorijom kakva je Bosna i jos nas uzimaju u nasem hramu,a nisu nam ni do koljena kad je rukometna tradicija i ljubav prema tom sportu u pitanju!

Kapa do poda,upravi RK Borac,Marki i igracima kakvu su veliku stvar napravili sa minimumom para! To zasluzuje divljenje svih nas!!

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 10:23 
Veteran
Veteran

Ја сам убијеђен да су они сконтали да је скандирање упућено њему...

Јер да су они под увредом подразумјевали звиждање, онда би рекли да је и Зградољуб извријеђан...
А реално, звиждање и није нека нарочита увреда...

Ма све у свему, највише ми је дигао живац онај Црногорчина Каписода, али зато осјећај кад му читава дворана скандира :"Пи*ко ћелава" - непроцјењиво :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 13:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
јан_де je napisao:
Ма све у свему, највише ми је дигао живац онај Црногорчина Каписода, али зато осјећај кад му читава дворана скандира :"Пи*ко ћелава" - непроцјењиво :lol:

I jos mashi sedmerac :D

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 14:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Које су турци пиздурине, слушам сад изјаву тренера и играча након меча, како је атмосфера била спектакуларна и да им је била част и још већи мотив играти пред оваквом публиком. А чим су се вратили тамо причају како је атмосфера била све само не спортска.

Треба изградити зид висок 4 м дуж границе са шљамом и опасати га бодљикавам жицом, да их не гледамо више и да не могу вамо :lol:

То је спорт, некад си доле некад си горе, прошле год. у фудбалу куп ове првенство, у рукомету можда куп, није ни то лоше ал остаје велика жал јер су били на кољенима

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 15:28 
Veteran
Veteran

Нема везе, поштено смо им се најебали женског дијела фамилије... :lol:

А боже мој, највеће спортско друштво у БиХ наставља походе ка трофејима, док они јадници морају да навијају мало за Жељезничар, мало за босну, мало за Сарајево...

Коју ми част имамо што су нам спортски клубови под једним именом...

Сад и китари и штрумфови величају успјех Босне...
То као да нпр. навијачи Партизана славе успјех ФМП-а... Ниђе везе....

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 18:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Јаоооо кад се сјетим прошле године исто је тако била једна црна седмица кад су играли ФК, РК и КК Борац утакмице и сви изгубили :(

Штета, имали смо их у шаци, још у првом полувремену смо се могли одлијепити. Мела је још тада промашио 2-3 чиста зицера. У другом полувремену су много почетничких, али баш почетничких грешака правили. Фарук тек што уђе изгуби лопту, у истој тој првој минути другог дијела, још је неко безвезе изгубио лопту у нападу. Карачић промаши 2 седмерца, Панић промаши читав гол из седмерца. такве нам се ставри не смију дешавати! Марио слабо бранио. А Босна је све то знала да казни. У одбрани смо лоше одиграли. Није ми јасно зашто је Марка одлучио да стави фластера на њиховог најубојитијег играча тек кад нас је напунио на крају меча?! Требао је то раније урадити.

Све у свему, Босна јесте мало боља екипа од нас, али да су наши главни играчи били на висини задатка и да нису правили неке почетничке грешке, мислим да бисмо их синоћ узели без проблема.

Судије не бих да коментаришем. Али сигурно могу рећи да суђење није било наклоњено нама како су неки мајмуни причали да ће бити.

Али, ето момци су се борили. Међутим није ишло. Атмосфера одлична, много боља него против Татабање. Оно гађање столицама на крају је било ружно, али и њихови играчи су мало провоцирали.

Шлагер, да ли си се разочарао што си дошао? :D

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 19:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma kakvi razocarao. Ovo je bila,ako ne najbolja,onda sigurno u top5 atmosfera u Banjaluci svih vremena,racunajuci sve sportove! Bar na dogadjajima kojima sam ja prisustvovao. Vracam film i mozda se moze porediti sa mecom Benes-Koen,ili kosarkom Borac-Benston ili Borac-Siena....Ovo je stvarno bilo za nezaborav!
Prozivao sam te malo na temi FK Borac,kako si mjesec dana pozivao ljude da dodju na starnu iza klupa sa rezervnim navijacima da se navija,a sinoc te upratim na sasvim drugoj strani ispod semafora,sa nekom plavusom,ako mi se nije ucinilo :D :D

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 19:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
одмах послије утакмице, ишао сам славити први мај па сам тек сад стигао кући. ево сад ћу да прочитам тему о ФК Борац :D

А иначе ми смо дошли испред дворане 50 минута прије почетка меча и није било мјеста тамо гдје смо хтјели тако да смо морали отићи испод семафора. И како су сви упратили мене и плавушу поред мене? :D :D
и немам појма ко је она само је сједила на мјесту поред мог :)

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 19:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Najaci je onaj spiker kad rece Fataj zive :lol: ili jos bolje kad je pustio one gusle :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 19:27 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Mogu samo reći da smo mi generalno loši u odbrani. Tako je bilo cijele sezone, pa i sinoć. Onaj Karačić 10 puta daje gol na isti fazon. To me podsjetilo na utakmicu protiv Tatabanje kad je neki njihov lik, broj 6 mislim, na isti fazon da isto jedno 7-8 golova. Panić iz sedmerca promaši čitav gol. To se rijetko vidja.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 19:52 
Veteran
Veteran

Schlager je napisao:
Ma kakvi razocarao. Ovo je bila,ako ne najbolja,onda sigurno u top5 atmosfera u Banjaluci svih vremena,racunajuci sve sportove!

Шлагеру, јеси ли бар једном запјевао "Пи*ко ћелава"...
ај признај :D

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 19:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma nisam,bile sve neke cure oko mene pa nisam htio ispadati sirovina skandirajuci vulgarnosti :D ....A i inace se nisam bas proslavio navijanjem,bio sam debelo ispod prosjeka dvorane jer sam vecim dijelom imao mp4 slusalice na usima,navijao za ove nase u Tuzli,ali dzaba....

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 20:01 
Veteran
Veteran

Код мене константно лајв скор укључен...
Час навијам, час гледам на телефон, али јбга... :)

Углавном, долазе нам Босанци поново на завршницу купа 20. и 21. маја...
Имамо шансу за реванш...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 367  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]