banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 22:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 326, 327, 328, 329, 330, 331, 332 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Okt 2010, 19:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Odvratan lik....ali gore su ove sudije koje godinama trpe da im se on unosi u lice i ne kaznjavaju ga. Isto je radio i protiv nas u srijedu,a trebao je jos u prvim minutama dobiti crveni jer je udario jednog naseg igraca bez lopte,nisam dobro vidio kojeg.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 19:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Schlager je napisao:
Odvratan lik....ali gore su ove sudije koje godinama trpe da im se on unosi u lice i ne kaznjavaju ga. Isto je radio i protiv nas u srijedu,a trebao je jos u prvim minutama dobiti crveni jer je udario jednog naseg igraca bez lopte,nisam dobro vidio kojeg.

Mislim da je Puzija udario, pored lijeve aut linije. Beslija je najvece smece od covjeka. Smrad jedan, vidi mu se na faci. Sto mu ne uleti neki baja, rodom sa Manjace ili Ozrena, s ledja pa da vise nikad ne zaigra.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 19:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Bas tako,odvratan.A sta ce one sudije,majke mi mi smjesno vise postalo gledati,sta se kome tolerise,i kome se gleda kroz prste,sudjenje nije ni za 4.ligu.

Nego ostale su nam jos 4 utakmice do zimske pauze,docekujemo Zvijezdu i Selju kuci,i idemo u goste Travniku i Leotaru.Moram priznati da mi je ovdje jedino sigurna pobjeda protiv Zvijezde,iako su i oni jako neugodni.Zeljeznicar nam je vjerovatno glavni konkurent uz Siroki,zasad smo remizirali i bili porazeni,valjda je treca sreca i to kuci.Travnik i Trebinje,vjerovatno najtezi gradovi za nositi bodove... :-?

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 19:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Travniku ne bi Barselona iz najboljih dana odnjela bod... :-?
Mislim da ce utakmica tamo biti jako teska, pogotovo ako se nastavi ovaj trend neefikasnosti u ekipi. Zbog toga smatram da moramo Zvijezdi utrpati sto vise golova. Seljo je u opasnoj formi. Tu nam je vise nego potreban pun stadion.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2010, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
а ја мислио да сам једини којем је Бешлија одвратан :D

Распоред до краја нам је тежак, али ја се надам да ће све бити у реду. право да вам кажем и није ми толико важно да освојимо титулу, јер ћемо онда ићи у квалификације за ЛШ и одмах добити тешког противника. сам ода се обезбједи европа

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 07:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Avg 2010, 08:31
nisam hteo da pisem, ali moram, jer mislim da smo svi mi ljudi koji volimo i zivimo za Borac, zasluzili da znamo i druge stvari koje se desavaju u klubu

1. racun FK Borac je blokiran vec 5 dana od strane igraca koji su "igrali u Borcu" 1997 godine i pitanje je da li ce i kada racun biti odblokiran
2. igracima se kasni sa 2 plate, ali vec 10 dana ima velikih problema u svlacionici radi toga. pojedinci a znamo da to rade samo "velike" zvijezde, prave opstrukcije na treninzima, u svlacionici, van terena i sl. ako pogledamo sve druge klubove igracima se kasni od 5 pa i vise plata. nasim vedeta, da bi mogli da kupuju svojim djevojkama cipelice, bundice i ostalo, moramo da budemo redovni. mozda bi klub i isplacivao redovno platu, da nije mora u poslednjih godinu dana da vrati blizu milion KM na razne tuzbe, presude i plate koje nisu postojale
3. struja na stadionu je bila iskljucena ali je na insistiranje nekih ljudi ukljucena, samo je pitanje do kada
4. Poreska uprava preti blokadom racuna radi ne placanja poreza za dugove koji su gomilali neki od 1995 do 2009 godine. cifra je prava sica samo 1,2 miliona KM
5. treneri u omladinskoj skoli su napravili privatni biznis sa roditeljima i uzimaju i ono malo sto roditelji ustede, a sve pod parolom " dobar ti je mali samo daj malo da ga poguramo. sta god da radimo da napravimo svoju djecu oni ce nam to upropastiti. dok je tako igrace nam polovnjaci za ogromne pare
6. mesetari oko kluba koji su nanijeli najvece zlo klubu idu i mole boga da klub posustane, hodaju po sudovima i advokatima sa ciljem da racuni FK Borca budu blokirani, i da nikada vise ne zazive
7. zar moraju da igraju oni kojima se sprema transer, pa da pojedinci ponovo zarade, a da klub bude poslednja karika u sve
8. da li je normalno da se prvenastvo igra za sudije i Savez, pa da igrci misle da su oni pobjedili a u stvari je pobjeda vec dogovorena unaprijed...

ima jos puno puno da se pise, ali to nekom drugom prilikom

NAPRED BORCE MOZDA CES IZDRZATI

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 08:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Mene samo jedna stvar vise nervira od ovih koje si naveo.

Zasto uvijek srbi pricaju a nista ne kazu. Daj ljudi ako vec znate ko radi na opstukciji kluba ko mesetari klubom, koji trener uzima pare da igraju djeca, navedite recite imena daj da otjeramo govna iz kluba. Ali svi sve znate a niko nista ne zna. I kad se pita konrketno svi redom odgovaraju ma nije moje da pricam. E pa cije je.???

kbbl ovo nije bilo upuceno tebi licno, samo me izbija da sve pricaju nesto a niko konkretno ne kaze!

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 09:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
subzero81 je napisao:
Mene samo jedna stvar vise nervira od ovih koje si naveo.

Zasto uvijek srbi pricaju a nista ne kazu. Daj ljudi ako vec znate ko radi na opstukciji kluba ko mesetari klubom, koji trener uzima pare da igraju djeca, navedite recite imena daj da otjeramo govna iz kluba. Ali svi sve znate a niko nista ne zna. I kad se pita konrketno svi redom odgovaraju ma nije moje da pricam. E pa cije je.???

kbbl ovo nije bilo upuceno tebi licno, samo me izbija da sve pricaju nesto a niko konkretno ne kaze!

upravo! dajte ljudi imena. situacija u Borcu nikad nije bila sjajna, ali ja se samo nadam da ovo nije pad Borca jer bi tako najsretniji bili obrezani.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 10:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

а кад добијете имена шта ћете урадити? као ми ћемо се окупити и линчовати некога. хоћемо, али мало сутра

мене ту љуте највише ови наши манекени који чим не добију једну плату одмах кукају и кваре атмосферу у слачионици, а поред играча широког, убједљиво имају најбоље финансијско стање од свих играча у БиХ.и то није прича која се сад први пут спомиње. и прије се говорило тако о неким играчима који поткопавају односе у клубу
Надам се да ове лоше игре нису због тога што им није исплаћена плата, ако јесте треба их некако казнити. сви имају максерице и преспремне тренерке, возају скупа аута, и сад им фрка за плату двије, а знају да је клуб у проблемима због старих дугова.

а сви остали који би вољели да униште Борац, треба то сасјећи у корјену. шта ради управа? то је њихов посао

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 10:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

otkud ti znas ko je ko na ovom forumu i ko ce sta da uradi. najlakse je samo prditi po forumu i praviti se zanimljiv sa postovima ja sam cuo od dajidje ovog ili onog da ce biti ovo ili ono.Svi sve znaju. ma da ali juce. Nije problem forum je tu da se pise. A ti bi prvi trebao znati da su se neke stvari pokrenule upravo na ovom forumu, majice, cd..... Tako nemoj da potcjenjujes moc mase.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 10:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
kbbl je napisao:
nisam hteo da pisem, ali moram, jer mislim da smo svi mi ljudi koji volimo i zivimo za Borac, zasluzili da znamo i druge stvari koje se desavaju u klubu

1. racun FK Borac je blokiran vec 5 dana od strane igraca koji su "igrali u Borcu" 1997 godine i pitanje je da li ce i kada racun biti odblokiran
2. igracima se kasni sa 2 plate, ali vec 10 dana ima velikih problema u svlacionici radi toga. pojedinci a znamo da to rade samo "velike" zvijezde, prave opstrukcije na treninzima, u svlacionici, van terena i sl. ako pogledamo sve druge klubove igracima se kasni od 5 pa i vise plata. nasim vedeta, da bi mogli da kupuju svojim djevojkama cipelice, bundice i ostalo, moramo da budemo redovni. mozda bi klub i isplacivao redovno platu, da nije mora u poslednjih godinu dana da vrati blizu milion KM na razne tuzbe, presude i plate koje nisu postojale
3. struja na stadionu je bila iskljucena ali je na insistiranje nekih ljudi ukljucena, samo je pitanje do kada
4. Poreska uprava preti blokadom racuna radi ne placanja poreza za dugove koji su gomilali neki od 1995 do 2009 godine. cifra je prava sica samo 1,2 miliona KM
5. treneri u omladinskoj skoli su napravili privatni biznis sa roditeljima i uzimaju i ono malo sto roditelji ustede, a sve pod parolom " dobar ti je mali samo daj malo da ga poguramo. sta god da radimo da napravimo svoju djecu oni ce nam to upropastiti. dok je tako igrace nam polovnjaci za ogromne pare
6. mesetari oko kluba koji su nanijeli najvece zlo klubu idu i mole boga da klub posustane, hodaju po sudovima i advokatima sa ciljem da racuni FK Borca budu blokirani, i da nikada vise ne zazive
7. zar moraju da igraju oni kojima se sprema transer, pa da pojedinci ponovo zarade, a da klub bude poslednja karika u sve
8. da li je normalno da se prvenastvo igra za sudije i Savez, pa da igrci misle da su oni pobjedili a u stvari je pobjeda vec dogovorena unaprijed...

ima jos puno puno da se pise, ali to nekom drugom prilikom

NAPRED BORCE MOZDA CES IZDRZATI

све је то лијепо братац што си ти написао, али са твоје десне стране сједи човјек који је и направио највише дугова, највише мешетарио и увалио Борац у те милионске дугове и ако ћемо већ, чији играчи и морају да играју - Бране Јанковић!
риба смрди од главе, а ви ћете и даље да је чистите од репа!

када има воље све се може, као што се то прошле године показало!

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 10:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

наравно да не знам ко је на овом форуму, и могуће је да има неко ко можда може нешто урадити, мада све контам ако неко има утицаја и моћ у Борцу и око Борца такав неко већ зна ко су људи који праве проблеме.
али ово говорим из неких пријашњих искустава кад смо сви заједно прдили због неких изакулисних радњи у клубу и кад је свима било јасно да су у питању неке мућке, и тад смо спомињали неке протесте и не знам шта већ, па су ми на крају људи говорили да сједим с миром и да се не петљам џабе јер ми обични смртници не можемо ништа урадити. због тога сам оно и написао. ја бих волио да гријешим и да повучем све ово што сам написао. маса има огромну моћ, само ју треба покренути

а за ЦД боље да не пишем ништа :angry3:

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
моћ масе је велика моћ.
имена треба рећи, нек се врте по свим форумима..
ако ништа нека их бар БУДЕ СРАМОТА јер људи знају шта раде, знају их именом и презименом.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 13:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

знам да ово нема баш пуно везе са темом, али има са маркетингом

Fudbalski klub Rekreativo dobio je prvu damu u Kući slavnih. Najnovija članica Rekreativa i Gromade je najbolja teniserka Srbije Jelena Janković.

Nekadašnji broj jedan na WTA listi ovih dana učestvuje na završnom WTA turniru u Dohi gdje je potpisala člansku kartu Rekreativa koju joj je uručio ambasador Rekreativa Boris Vrhovac.

Džej Džej je potom pozirala u hotelu "Ritz Carlton" sa majicom Rekreativa i obećala da će potruditi da sljedeće godine dođe na otvaranje "Rekreativo Kuće slavnih" na stadionu Dr Nele Karajlić u Banjaluci.

Jelena Janković tako se pridružila brojnim svjetski poznatim sportistima koji su postali članovi FK Rekreativo i navijačke grupe Gromada.

Prije Jelene to su učinili holandski fudbaleri Rud Gulit i Ronald De Bur, najbolji svjetski rukometaš Nikola Karabatić, te proslavljeni fudbalski stručnjak Bora Milutinović koji je sa pet različitih reprezentacija učestovao na svjetskim prvenstvima.

Počasni predsjednik Fudbalskog kluba Rekreativo je Dr Nele Karajlić po kome je i nazvan stadion banjalučkog kluba, a ambasador kluba je i svjetski poznati reditelj Emir Kusturica.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 14:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Volio bih vidjeti ovaj tim,ne samo protiv Zvijezde,nego i ubuduće---Na golu Avdukić,desni bek Dujaković,lijevi Puzigaća. Štoperi Vule i Leo. Zadnji vezni Boka. Po lijevoj strani Mikić,po desnoj Maletić,centralni ofanzivni vezni Grahovac. U špicu Vidaković i Nikolić.

Dzokeri Vukelja,Stajić,Stančeski,Muminović.....

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 14:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

tesko ce vidakovic izgurati stajica iz tima (stajic ipak trpa golove), kao i grahovac stanceskog. Po meni je Vukelja jedan od nasih najboljih igraca, samo ima veliki problem u glavi (ubjedjen je da je zvijezda)

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 14:40 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Eh ovako, dugo godina gledam Borac i pamtim imena igrača koji su u klubu igrali dobro ili loše, sjećam se imena ili prezimena većine, ali...

Prema onom što sam ja saznao račun kluba je blokiran zbog dugovanja prema igraču koji je nastupao 1997 godine, a preziva se KOS. Molim nekoga da mi osvježi memoriju i da mi kaže nešto više o ovom igraču...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 14:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

1997???????

Kako smrdi sarajevska kuhinja, ma ima da nadju dug iz 1987 pomocnici kafe-kuharice iz trece smjene na gradskom stadionu, mamu im usljivu ..bem. samo ne bi li zaustavili napredovanje naseg kluba.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 14:45 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
subzero81 je napisao:
1997???????

Kako smrdi sarajevska kuhinja, ma ima da nadju dug iz 1987 pomocnici kafe-kuharice iz trece smjene na gradskom stadionu, mamu im usljivu ..bem. samo ne bi li zaustavili napredovanje naseg kluba.

Ma nebih ja to baš tako rekao, nisam siguran prvo koliko je informacija tačna, ali ako jeste, onda smo mi sami jedini i isključivi krivac, tj ne mi kao ljudi koji piskaraju po ovom forumu, nego ljudi koji vode klub, mislio sam na njih...

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 14:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma druze 13 godina je proslo od toga i bas sad se neko sjetio tog duga. ma smrdi malo reci

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 326, 327, 328, 329, 330, 331, 332 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]