Tasko, stvarno nije u redu da to radis od kluba.
Ja bih dao podrsku i Branki i Dvorseku. Moze Boris nama donijeti dosta toga dobrog samo ako se malo potrudi. Trebamo se podici na nivo vise i organizaciono i igracki i finansijski ako to bude moguce i sve ce to biti mnogo bolje. Meni je dovoljno kad vidim da trcimo kontre, imamo dosta nekih novih rjesenja u napadu. Ne ulazim u treninge, nisam strucan da to komentarisem, ali draze mi je kad odigramo lijepu utakmicu za pogledati protiv ovih jacih ekipa na veci broj golova nego kad mrljavimo u napadu i po 5min ne mozemo gola dati kao sto je to bilo za vrijeme Igora. 25 golova kuci nismo mogli preci nema sanse, napadi po minut i duze cak...znam ljude koji nisu dolazili na utakmice jer je svaki put bilo isto. Sad se bar ima sta vidjeti. Moramo dosta odbranu popraviti i uz ozbiljan pristup ne bi trebali imati problema u prvenstvu iako su ove godine i Izvidjac i Vogosca prilicno ozbiljne ekipe. Izvidjac ce s nama uci u trku kao i prosle godine, jednostavno oni vole taj stil igre, dok protiv Vogosce to biti na 50 golova maksimalno u jednom sporom tempu. Moramo biti na sve spremni, da ne bude da ne ocekujemo takve utakmice do kraja sezone...
edit: Da se razumijemo, ne opravdavam ovo protiv Vojvodine. Moralo je bolje, ali vec u subotu protiv Nexea imaju priliku da se iskupe. Za pocetak neki normalan termin da stave, a ne u 18h da se preklapa sa fudbalom, pa nece biti ni 300 ljudi u Boriku.