banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 15:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 322, 323, 324, 325, 326, 327, 328 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Okt 2010, 19:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
sakan ima samo 20 godina. nevjerujem da ce on da dobije sut kartu. Muminovic sigurno, preskup je igrac za klupe. a mogao bi i zara lagano da se pozdravi i onako ne ulazi. mislim da ce otici i jedan od zadnjih veznih e sad da li ce poslati grahovca negdje da se kali ili nesto drugo izmajmunisu vidjecemo. Cinjenica je da tu imamo i previse defanzivnih igraca a jos kad se vrati marko a vjerujem da ce to mjesto biti prvo pojacano na zimu. dolazimo do broja od 5-6 zadnjih veznih a po meni je to previse

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2010, 19:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
subzero81 je napisao:
Mali Dujakovic, klinac se igrao sa loptom oko zgrade prije nego sto je i prohodao posteno. Nadam se da ce dobiti pravu priliku!

.

Znaci raja iz M-ova :lol: :lol: jeste i kao klinac je bio dobar stalno igrao sa likovima po 4-5 godina starijim. ocekivao sam da ce decko postati 10 il 9 u najmanju ruku 7 al oni njega na beka stavise.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2010, 20:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
mislim da ce otici i jedan od zadnjih veznih e sad da li ce poslati grahovca negdje da se kali ili nesto drugo izmajmunisu vidjecemo

Grahovac daleko najvise moze pruziti kao ofanzivni vezni,ali nikako da dobije pravu priliku na toj poziciji.Ima razoran sut,i odlicnu tehniku i zadnji pas,ali plasim se da toga ne postanemo svjesni kad ode u neki drugi klub.

Dosad,i to mizernih sansi sto je dobijao,dobio je kao zadnji vezni...

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2010, 20:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Znaci raja iz M-ova :lol: :lol: jeste i kao klinac je bio dobar stalno igrao sa likovima po 4-5 godina starijim. ocekivao sam da ce decko postati 10 il 9 u najmanju ruku 7 al oni njega na beka stavise.

nekad bilo druze nekad bilo

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2010, 20:43 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Okt 2010, 20:41
Kupujem sal Lesinara, sve na pm! :) hvala

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2010, 21:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Niko nije rekao da je problem poraz, nego je problem način na koji se došlo do njega, znači izgibosmo bez metka ispaljenog...

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2010, 21:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma normalno...forumi i ne sluze da bi svi po njima pisali "Aj Borac!",vec da se komentarise sve o klubu,i dobro i lose....Niko im nece reci nista ni da izgube 5-1,samo trazimo da igramo svoju igru i ne prilagodjavamo se nikome u ovoj ligi,jer niko i nije bolji od nas da bi bio vrijedan tog prilagodjavanja.Znaci,od noge do noge,napadacki i hrabro u odbrani,pa sta bude na kraju bude.

Samo hrabro,muski i banjalucki i niko nema prava da prigovori kad se tako izgubi.

PS mozda bi Vlado trebao momcima pustiti finale Kupa iz 1988,kad smo kao teski Underdog otisli u Beograd favorizovanoj Zvezdi i postavili se od prve minute kao da smo mi Brazil,kratki pasovi,pete,na svaki njihov napad odmah nash,a bili smo pri dnu druge lige!!!!!

Eh,posto sad nismo outsideri ni protiv koga,vec u najmanju ruku ravnopravni,mi samo trazimo da se tako i postavimo,a rezultat onda niko nece komentarisati. Mi smo se postavili juce kao da igramo protiv Arsenala (1 udarac u gol,mada se ja ni toga ne sjecam!),a ljude to boli,ne poraz!

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2010, 21:15 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Ma normalno...forumi i ne sluze da bi svi po njima pisali "Aj Borac!",vec da se komentarise sve o klubu,i dobro i lose....Niko im nece reci nista ni da izgube 5-1,samo trazimo da igramo svoju igru i ne prilagodjavamo se nikome u ovoj ligi,jer niko i nije bolji od nas da bi bio vrijedan tog prilagodjavanja.Znaci,od noge do noge,napadacki i hrabro u odbrani,pa sta bude na kraju bude.

Samo hrabro,muski i banjalucki i niko nema prava da prigovori kad se tako izgubi.

PS mozda bi Vlado trebao momcima pustiti finale Kupa iz 1988,kad smo kao teski Underdog otisli u Beograd favorizovanoj Zvezdi i postavili se od prve minute kao da smo mi Brazil,kratki pasovi,pete,na svaki njihov napad odmah nash,a bili smo pri dnu druge lige!!!!!

Eh,posto sad nismo outsideri ni protiv koga,vec u najmanju ruku ravnopravni,mi samo trazimo da se tako i postavimo,a rezultat onda niko nece komentarisati. Mi smo se postavili juce kao da igramo protiv Arsenala,a ljude to boli,ne poraz!

E upravo to, nikakav poraz nije dramatičan, pa čak ni više poraza uzastopno ako ekipu ne ide, a ako se bore, ako kližu, trgaju, sjetite se izjave VBlade o dresu znoju i krvi, ali u zadnje dve tri tekme malo ima od svega toga, zato on mora nastaviti sa čistkom koju je započeo sa Oljom, Mumi, Žara, Srećo... i to odmah, ne treba da se čeka kraj sezone, naravno ne da ih otjera nego da im se samo kaže da se na njih više ne računa...

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2010, 22:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
meni samo nije jasan onaj "pabizo" na zelenom forumu koliko ne voli Jagodica to nije zdravo :lol: :lol: :lol: kad kod odem tamo da vidim sta obrezani pisu uvjek njegov post tipa "onaj Jagodic umisljeni Murinjo" :lol: :lol:

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2010, 06:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

evo i vlado se slaze sa vama

БAЊAЛУКA - Душко Стајић ће за своју непромишљеност и искључење бити драстично кажњен, а послије састанка са играчима и анализе највјероватније ће сносити посљедице послије утакмице са Жељезничаром. Можемо да изгубимо утакмицу, али је недопустиво да то буде 0:3. Борац то себи не смије да дозволи.

Ово је рекао Владо Јагодић, шеф стручног штаба "црвено-плавих" послије елиминације из Купа БиХ и немогућности да се одбрани пехар у овом такмичењу

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2010, 08:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Miele je napisao:
Овдје се још једном (по ко зна који пут) потврђује шаблон Бањалучког менталитета. Сви су ту увијек били и бит ће док је Борац добар, а секунде када то престане бити проклињу дан кад су дошли на Градски. Па људи моји, колику сте ви серију очекивали?? Човјек је од нуле кренуо и закуцао нас за врх, и вама опет то није доста, ви би сте убједљиву дуплу круну??!! Полако, пад у игри је евидентан, нешто се дешава, да ли су нека превирања у свлачионици или само замор материјала не знам, нити ме се то тиче. Имају људи у клубу који су плаћени да о томе брину, и вјерујем да ће они одрадити своје. Тешко је и мени, боли и мене пораз, али то није разлог да ни секунде помислим да дигнем руке од свега, брзо се заборавља колико је пута Борац испадао из исте ове лиге у задњих 5 година. Охладимо мало главе, није ни Олимпик никакво мјерило. Било је и неких срећних па условно речено и незаслужених побједа, па се тада нисте бунили. А и очигледно је да тешко можемо на поштен начин да изађемо на крај са оваквим савезом, али ваљда ће се и ту нешто промјенити. Главу горе, у нове побједе.

!!!

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2010, 11:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
Schlager je napisao:
Citiraj:
mislim da ce otici i jedan od zadnjih veznih e sad da li ce poslati grahovca negdje da se kali ili nesto drugo izmajmunisu vidjecemo

Grahovac daleko najvise moze pruziti kao ofanzivni vezni,ali nikako da dobije pravu priliku na toj poziciji.Ima razoran sut,i odlicnu tehniku i zadnji pas,ali plasim se da toga ne postanemo svjesni kad ode u neki drugi klub.

Dosad,i to mizernih sansi sto je dobijao,dobio je kao zadnji vezni...

Srbi nista drugo danas i nemaju osim zadnjih veznih i par odbrambenih igraca!!!
S obzirom da smo jednog talentovanog napadaca bacili u provaliju, ne bi me cudilo da igraca na jos jednoj deficitarnoj poziciji u nasem fudbalu kakav je ofanzivni vezni izgubimo.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2010, 11:51 
Bič božji
Bič božji

Ma naravno da ih treba sve pokažnjavati, a kazne da budu prave i visoke, a sve zbog sramne igre i skidanja gaća...

Trebalo bi samo da znaju kakvo putešestvije su imali momci koji su išli da ih gledaju u Sarajevo, to bi trebalo da im bude dovoljno da ginu na terenu...

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2010, 11:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ima ih jos na koje je Vlado ljut ali pokusava da ih motivise.. Osvoje li bod ili tri siguran sam da ce titula jesenja na Gradski

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2010, 12:01 
Bič božji
Bič božji

Brigate BL je napisao:
Ima ih jos na koje je Vlado ljut ali pokusava da ih motivise.. Osvoje li bod ili tri siguran sam da ce titula jesenja na Gradski

Pa recimo da bod neće biti dovoljan, možda hoće za jesenju titulu, ali ta uopšte nije važna, a realno je da imamo najteži raspored, dakle trebalo bi sada pokušati napraviti osjetnu razliku, da se odlijepimo što više, jer smo kod kuće izgubili 7 bodova, ubjedljivo najviše od svih konkurenata za visok plasman...

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2010, 12:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ma naravno da ih treba sve pokažnjavati, a kazne da budu prave i visoke, a sve zbog sramne igre i skidanja gaća...

Trebalo bi samo da znaju kakvo putešestvije su imali momci koji su išli da ih gledaju u Sarajevo, to bi trebalo da im bude dovoljno da ginu na terenu...

Ja mislim da Stajić zaslužuje najmanju ili čak nikakvu kaznu. Čovjek jednostavno nije mogao da istrpi onu tuču i sudijsko maltretiranje ove ekipe i to ne samo u ovoj utakmici.
Za ostale, kazne naravno ali ne samo novčane jer ima se to odbija (bar većini) od starog duga.

Milslim da će biti jako teško uzeti 3 boda sutra. Pa već postoje najave da će nas odrati u saradnji sa fsbih i sudijama. Usput, nema ni prenosa pa je krađu još lakše odraditi.

'Aj Borac.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2010, 12:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Koliko god se mi nada li i sve govorili za sutra ja mislim da je to cista pobjeda Olimpika tako ko nije bas neki Borcevac nek odigra kladionicu 1 kvota 2.20 a ja necu jbg

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2010, 12:47 
Bič božji
Bič božji

Kako mi reče jedan momak od juče je valjda i račun ponovo blokiran, hm hm hm...

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2010, 13:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40

баш хммм!
када ономад на првом посту ме нападоше шта ја то пишем, какви проблеми, све дивно, красно, прваци курци палци.
е моји момци, не могу се проблеми који су гомилани 20 година рјешити за пар мјесеци.
управа је остварила један циљ, одиграла се и та европа и онда као да послије тога нема живота, све треба да стане, то је то, крај.
и чим се стало са радом, ангажовањем, а окренуло се предизборном гурању и лизању дупета, кренули су и да извиру проблеми, играчима се већ мјесецима дугује, има и проблема у свлачионици јер кад некоме даш све, некоме мрвицу а некоме ништа нема ту више добре атмосфере.

а то је само дио проблема који ако се ова управа не тргне (мада све сам више убјеђен да она нема снаге НИ ИНТЕРЕСА за то) опет ће да нас закуцају за дно, са којег не знам како ћемо опет горе!!!
надам се да до тога неће доћи и да ћемо и сљедеће љето ишчекивати извлачење противника, уз још мање проблема и љепши стадион!!!

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2010, 13:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
d.a. je napisao:

баш хммм!
када ономад на првом посту ме нападоше шта ја то пишем, какви проблеми, све дивно, красно, прваци курци палци.
е моји момци, не могу се проблеми који су гомилани 20 година рјешити за пар мјесеци.
управа је остварила један циљ, одиграла се и та европа и онда као да послије тога нема живота, све треба да стане, то је то, крај.
и чим се стало са радом, ангажовањем, а окренуло се предизборном гурању и лизању дупета, кренули су и да извиру проблеми, играчима се већ мјесецима дугује, има и проблема у свлачионици јер кад некоме даш све, некоме мрвицу а некоме ништа нема ту више добре атмосфере.

а то је само дио проблема који ако се ова управа не тргне (мада све сам више убјеђен да она нема снаге НИ ИНТЕРЕСА за то) опет ће да нас закуцају за дно, са којег не знам како ћемо опет горе!!!
надам се да до тога неће доћи и да ћемо и сљедеће љето ишчекивати извлачење противника, уз још мање проблема и љепши стадион!!!

=D> =D> =D>

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 322, 323, 324, 325, 326, 327, 328 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]