banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 06:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3223, 3224, 3225, 3226, 3227, 3228, 3229 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 29 Jan 2014, 17:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Cilj je gospode da Borac bude što slabiji, i da na kraju spadne na nivo Rudara iz Ugljevika. To je jasno ko dan.
Mada idu izbori, možda se nešto promjeni :D

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2014, 17:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Davno sam ja to pisao i to nakon odlaska Kopanje iz kluba pa sam ovde najstrasnije ispljuvan. Nije mi drago sto sam bio upravu. :angry4:
(zemljiste gdje se stadion nalazi je od ogromnog interesovanja gradjevinskoj mafiji)

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2014, 17:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
gledajte to sa pozitivnije strane...d.a objasnio...

liga bez briga....gledaš utakmicu opušteno,kao tibetanski sveštenik na sedativima... 8) ...nedostaje mi ta nirvana na stadionu,kad se za 90 minuta ne dešava ništa,ždereš one košpice i umjesto nerviranja za rezultat ,sjećaš se nekih starih utakmica kad je borac bio BORAC 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2014, 17:31 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
mozda sve ovo i izdobri...

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2014, 17:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Pođimo od toga da će neke pare doći u klub i da će to doprinjeti relaksaciji situacije.
Ipak, biće šteta, ako riješimo te probleme, dobijemo licencu, a ne budemo u stanju da izborimo Evropu.
Sačekajmo još koji dan, možda i dođe neko značajnije pojačanje. Trebaju nam bar dva čovjeka.
O budistima na sedativima naravno da ne može biti govora.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2014, 17:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

eh,da nisi u to vrijeme uzimao pare u štutgartu,i da si npr bio na utakmici borac-sloga doboj,gdje sloga ne prelazi za 90 minuta centar a borac za tih istih 90 minuta ne stvara nijednu šansu,znao bi kako je to nenadjebiv osjećaj 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2014, 17:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Schlager je napisao:
eh,da nisi u to vrijeme uzimao pare u štutgartu,i da si npr bio na utakmici borac-sloga doboj,gdje sloga ne prelazi za 90 minuta centar a borac za tih istih 90 minuta ne stvara nijednu šansu,znao bi kako je to nenadjebiv osjećaj 8)

Nisam ja uzimao pare u Štutgartu.
Nagledao sam se godinama Druge lige zapad, Borca koji ne može ni da uđe u Prvu ligu ni da ispadne iz ove, nego tako vegetira pred nekoliko stotina gledalaca.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2014, 17:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

e to je naš Borac!

against modern football! 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2014, 18:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
meni samo nije jasno kako onaj kreten laktaski dopusta ovako sarajevu da pisa po Banjaluci. a ne da pisa.

ja da sam na njihovom mjesto jebo bi ga u zdrav mozak svaki dan

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2014, 18:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
Schlager je napisao:
e to je naš Borac!

against modern football! 8)

haha vracamo se korijenima 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2014, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
@Gandra jel se igrala danas utakmica? Kako zavrsi ako se igrala?

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2014, 18:26 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
borac_sampion je napisao:
@Gandra jel se igrala danas utakmica? Kako zavrsi ako se igrala?

nije bilo utakmice, valjda je otkazana...

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2014, 18:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Kaze Krunic mi imamo cijenu ispod koje necemo ici za Grahovca.....Ma koja je to cijena majke ti. Otice za sicu kao i svi ostali jer mi ne mozemo, prodati igraca za masne pare i gotovo je. Sta cemo mi kao nekog uslovljavati primjer Stokic ne moze ici ispod 500 hiljada maraka najbolji strijelac je lige u konstantnoj je formi ili Grahovac ne moze ici ispod te i te cifre jer je kapiten mlade reprezentacije jedan od nosioca igre itd, kad se igračima duguje bog otac i onda te tuze ako ih ne pustas i dobiješ onu stvar. Da ne pričam o nekim vanzemaljskim klauzulama u ugovorima koje ne znam ko sastavlja.

Ja kazem i ponavljam po ko zna koji put kad dodje dan da mi za igraca dobijemo onoliko koliko vrijedi i onoliko da nam i da nam riješi finansije i da ne zalis gdje ide jer je kes odlican e onda smo nešto napravili... A ovako samo mi dodje da se pokrijem po glavi zbog ovog iživljavanja nad nama. Kao u krizi su daj im sta das očajni su prihvatice... I prihvatimo.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2014, 18:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Toliko muke i jada, podmetanja, odlazaka, tužbi...Koliko smo toga preko glave preturili tokom svih ovih godina, mnogo je i za puno veći klub, a kamoli za bespomoćni, slabašni i 'bolesni' Borac. I da smo se kamenjem na Boga bacali, mnogo je!!! Ako je Srđan odlučio da će mu u Sarajevu biti bolje, da je to klub u kojem će napredovati, želim mu svu sreću ovog svijeta. Napustiti prosječan klub i otići u isto tako prosječan zbog nekoliko stotina KM više, mudro, nema šta. Trebam li ovdje spominjati patriotski momentum ili i to nema veze, on je profesionalac, on živi od tih par stotina više? Ko jebe Borac, to je samo jedan klub u kojem je od djetinjsta, klub gdje je odrastao. Ko jebe grad, drugare, saigrače, navijače...treba uzeti 'lovu' u Sarajevu. Čestitam, uzećeš velike pare, ti si ipak zasluženo kapiten mlade reprezentacije.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2014, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/K ... 28740.html

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2014, 20:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

@kod kuce i na strani

ne znam brate,sta da ti kazem...ako si gledao one nove nadrealiste,gdje marka kraljevica hapse za hag,a on mlati onim buzdovanom na hummere,nema pojma sta se desava oko njega,vjeruj mi na rijec,ja se tako osjecam...na sportsport.ba su ga vec promovisali u clana sarajeva,i na forumu i na portalu..u fk sarajevo vec citamo izjave kako ce on sigurno biti u avionu za antaliju prekosutra sa ostatkom ekipe...ovdje na nasem forumu ga vec pljuju....

a koliko ja znam on NECE da ide tamo!

znamo se dugo,i vjeruj mi na rijec da je tako,iako su sve strane u transferu uzjasile na njega da ide tamo,zato ja zaista ne vidim nacina kako ce ga slomiti da ipak ode u sarajevo...

kazem ponovo,.mozda i ode,ne mogu biti budale i krunic i ibrakovic,i novinari,i kompletna javnost,a jedino slager pametan,ali meni se zaista cini da se tu treba veliki preokret desiti da on ode u fk sarajevo....

glupo se osjecam,pisem kontra svih medija,ali eto nek mi to bude skola ako ipak ode tamo,da kad ti 10 ljudi kaze da si pijan-lezi i valjaj se :D

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2014, 20:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Graha ne idi! :D

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2014, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
kitopsina je napisao:
Pođimo od toga da će neke pare doći u klub i da će to doprinjeti relaksaciji situacije.
Ipak, biće šteta, ako riješimo te probleme, dobijemo licencu, a ne budemo u stanju da izborimo Evropu.
Sačekajmo još koji dan, možda i dođe neko značajnije pojačanje. Trebaju nam bar dva čovjeka.
O budistima na sedativima naravno da ne može biti govora.

Sve stoji. Mada ne znam kakvi su ovi omladinci što su stigli u klub. Onaj mali za leotar dade golčinu, ali dao je i Fedor novogradskoj Slobodi još bolji, pa šta vrijedi kad je u prvenstvu prosuo bar 10 bodova svojim promašajima sa gol linije.

Važno je uvesti nekakav sistem, ne proizvoditi dalje dugove, tražiti još neke izvore finansiranja, ali ipak ni u jednom trenutku zaboraviti da je to ipak Borac i da uvijek u ovoj smješnoj ligi i državi mora da ima konkurentan tim za sam vrh.

I i da umalo da zaboravim, važno je da Jović ostane u klubu što je duže moguće. Jel mi to 5. februara ukrštamo megdan sa Rijekom opaaaaaa bato

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 29 Jan 2014, 20:39, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2014, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Sami sebe ponižavamo,neka ide ko ga jebe mi u veća govna nego što smo sad nećemo otići..
Neka plate koliko trebaju i neka ga vode jer niko nije nezamljeniv..

2.februara igramo sa drugoligašem Pomorcem a 5-tog vjerovatno protiv Rijeke.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2014, 20:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ma ljudi uopste ne treba napadati grahovca. ja garantujem da bilo kome od vas neko ponudi bolju platu da bi bez razmisljanja presli u novu firmu. svi mi radimo za pare pa tako i on.
bolja adresa je uprava koja (ni)je sposobna da zadrzi glavne igrace, da obezbijedi plate evropu. Ali mi i nemamo upravu, tako da...

Mi smo BORAC, izacicemo mi iz svih govana jaci, 100%. nije problem da ni ne bude evrope ove godine, ali daj da zadrzimo makar ove klince koji nesto pokazuju, da se iscupamo, bice i evrope i titula i svega, samo da se govana rjesimo

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3223, 3224, 3225, 3226, 3227, 3228, 3229 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]