banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 09:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120149 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3219, 3220, 3221, 3222, 3223, 3224, 3225 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 27 Jan 2014, 17:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Sumnjam, jer oni su poceli raditi sistematski i polako uvode reda, sumnjam da bi ga potpisali ispod 3-4 godine sto odmah znaci da ga zele prodati i zaraditi na njemu. Ne vjerujem da bi to bio ugovor na 6 mjeseci ili godinu dana, pa da ide dzaba nakon toga. U svakom slucaju, ne moze i jare i pare.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 17:54 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
srdjanBL je napisao:
Sumnjam, jer oni su poceli raditi sistematski i polako uvode reda, sumnjam da bi ga potpisali ispod 3-4 godine sto odmah znaci da ga zele prodati i zaraditi na njemu. Ne vjerujem da bi to bio ugovor na 6 mjeseci ili godinu dana, pa da ide dzaba nakon toga. U svakom slucaju, ne moze i jare i pare.

ja imam neko svoje mišljenje oko dešavanja u Sarajevu, vrijeme će pokazati...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 18:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ja ne mogu vjerovati da vi uopšte razmšljate o njegovoj prodaji za siću i to u Sarajevo. :(

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 18:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
NIKAD nijednom klubu u bih neprodati igraca, pogotovo ne nosioca igre jebenom sarajevu.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 18:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
grahovac je nekoliko dana pred dolazak sarajlija upao u klub sa menadzerom sa pricom da mu se moraju isplatiti dugovanja jer je on borcevac od glave do pete i ako se to ne uradi da ce otici u sarajevo. tako je sva prica i pocela, jer do tad se nesto piskaralo po portalima ali nista zvanicno. u tom momentu niko nije ocekivao ovako nesto, pogotovo sto je dan ranije imao nasamo razgovor sa ilicem u kojem je saopstio sta mu se duguje i bez ikakvog pritiska da mu se nesto isplacuje je zavrsio taj razgovor.
da ne bude zabune, ilic je pricao sa svim igracima i NIKO od igraca nije trazio da bude isplacen prije ostalih. pare ce svi dobiti u isto vrijeme, pravedno rasporedjene od iznosa sa kojim se bude raspolagalo.
na sastanak je dosao sa gagulom, za kojeg je pustio pricu po gradu da mu vise nije menadzer i trazio je da mu se isplati najveci dio duga.
u klubu su ostali zateceni sa tim, i nedugo nakon toga, najavljuje se sp. dir. sarajeva i dolazi sa ponudom!
ponuda je 50.000 i 25% sledeceg transfera. glat je odbijeno i zbog bilbije i odlaska u vojvodinu, a i kad se pogleda za koje je pare to sarajevo nekoga prodalo unazad 3-4 godine!
malen iznos za igraca sa svim karakteristikama koje je shlager nabrojao,zar ne!
sada je status quo, niko ne mrda i ceka se ko ce povuci prvi potez a postoji sansa da srdjan i menadzer potegnu arbitrazu i raskinu ugovor na stetu borca. i sta onda?

PS grahovac vise nije tako mlad igrac,njemu su skoro 23 god. i puno losiji igraci su od njega odlazili ako nista onda na probu u neke evropske klubove,dok on za ovo vrijeme provedeno u borcu nije dobio ni jednu iole ozbiljnu ponudu iako je kapiten rep,prosao sve selekcije bh rep blablabla...............neka ode u sarajevo pa da vidimo da li ce igrati.
nista procenti,samo kes

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 18:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
grahovac vise nije tako mlad igrac,njemu su skoro 23 god

ajd sve ostalo ne ulazim sta je tacno a sta nije,ali cisto ove materijalne dokaze da demantujem :D

njemu je 21 godina i 4 mjeseca.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 19:21 
Bič božji
Bič božji

pinkara je napisao:
grahovac je nekoliko dana pred dolazak sarajlija upao u klub sa menadzerom sa pricom da mu se moraju isplatiti dugovanja jer je on borcevac od glave do pete i ako se to ne uradi da ce otici u sarajevo. tako je sva prica i pocela, jer do tad se nesto piskaralo po portalima ali nista zvanicno. u tom momentu niko nije ocekivao ovako nesto, pogotovo sto je dan ranije imao nasamo razgovor sa ilicem u kojem je saopstio sta mu se duguje i bez ikakvog pritiska da mu se nesto isplacuje je zavrsio taj razgovor.
da ne bude zabune, ilic je pricao sa svim igracima i NIKO od igraca nije trazio da bude isplacen prije ostalih. pare ce svi dobiti u isto vrijeme, pravedno rasporedjene od iznosa sa kojim se bude raspolagalo.
na sastanak je dosao sa gagulom, za kojeg je pustio pricu po gradu da mu vise nije menadzer i trazio je da mu se isplati najveci dio duga.
u klubu su ostali zateceni sa tim, i nedugo nakon toga, najavljuje se sp. dir. sarajeva i dolazi sa ponudom!
ponuda je 50.000 i 25% sledeceg transfera. glat je odbijeno i zbog bilbije i odlaska u vojvodinu, a i kad se pogleda za koje je pare to sarajevo nekoga prodalo unazad 3-4 godine!
malen iznos za igraca sa svim karakteristikama koje je shlager nabrojao,zar ne!
sada je status quo, niko ne mrda i ceka se ko ce povuci prvi potez a postoji sansa da srdjan i menadzer potegnu arbitrazu i raskinu ugovor na stetu borca. i sta onda?

PS grahovac vise nije tako mlad igrac,njemu su skoro 23 god. i puno losiji igraci su od njega odlazili ako nista onda na probu u neke evropske klubove,dok on za ovo vrijeme provedeno u borcu nije dobio ni jednu iole ozbiljnu ponudu iako je kapiten rep,prosao sve selekcije bh rep blablabla...............neka ode u sarajevo pa da vidimo da li ce igrati.
nista procenti,samo kes

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZYjDskOtODU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 19:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
meni nikako ne ide u glavu, samo 50 000??? :-?

pa ako na njemu Borac ne moze da zaradi iole ozbiljnije pare, na kome onda moze? (em je dijete Borca, em je nesporan kvalitet)

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 19:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Taj 'projekat' FK Sarajevo ima previše nepoznanica da bi se moglo govoriti o nekakvoj uspješnoj priči. Ušle su nekakve pare u klub, ali se ne zna ni koliko ni kakve. Da li se klub u stvari zadužuje sa pokrićem 'gospodina' Tana, šta li... Kao, njega se pita, a nije kupio klub. Sutra digne sidro i to može da dovede klub u bezizlaznu situaciju. (Željezničaru se mora priznati da su izgurali dosta svojih mladih igrača i opet ostali u vrhu. Koliko god mi bili mrski zbog nekih drugih stvari, to je po meni pozitivnija priča od ove FKS. A nismo ni mi u tom pogledu loši.)
Onda, o nekakvom timu snova ili ekipi koja može do grupne faze bar LE ne može biti govora. Pitanje je da li su ovakvi u stanju da uzmu prvenstvo. Komazec im je otišao u Koreju, prije toga Suljić u Mađarsku. Kako to da oni, koji su takođe mladi ili relativno mladi igrači, nisu čekali taj skori veliki preporod nego otišli za prosječne pare u prosječne lige?
Dakle, ne ide se u takav klub po afirmaciju, nego po redovnih 4-5hiljada km i 30-40 hiljada na ruke. Već viđeno.
Grahovca kao igrača cijenim i volio bih da ostane i da ne pođe pogubnim Bilbijinim putem. Iz Borca može naći angažman u inostranstvu isto kao iz Sarajeva. Odlazak u FKS mu u tom pogledu neće ništa donijeti.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 19:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
izvinjavam se za godine od mladjanog srdjana

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 20:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
kitopsina je napisao:
Taj 'projekat' FK Sarajevo ima previše nepoznanica da bi se moglo govoriti o nekakvoj uspješnoj priči. Ušle su nekakve pare u klub, ali se ne zna ni koliko ni kakve. Da li se klub u stvari zadužuje sa pokrićem 'gospodina' Tana, šta li... Kao, njega se pita, a nije kupio klub. Sutra digne sidro i to može da dovede klub u bezizlaznu situaciju. (Željezničaru se mora priznati da su izgurali dosta svojih mladih igrača i opet ostali u vrhu. Koliko god mi bili mrski zbog nekih drugih stvari, to je po meni pozitivnija priča od ove FKS. A nismo ni mi u tom pogledu loši.)
Onda, o nekakvom timu snova ili ekipi koja može do grupne faze bar LE ne može biti govora. Pitanje je da li su ovakvi u stanju da uzmu prvenstvo. Komazec im je otišao u Koreju, prije toga Suljić u Mađarsku. Kako to da oni, koji su takođe mladi ili relativno mladi igrači, nisu čekali taj skori veliki preporod nego otišli za prosječne pare u prosječne lige?
Dakle, ne ide se u takav klub po afirmaciju, nego po redovnih 4-5hiljada km i 30-40 hiljada na ruke. Već viđeno.
Grahovca kao igrača cijenim i volio bih da ostane i da ne pođe pogubnim Bilbijinim putem. Iz Borca može naći angažman u inostranstvu isto kao iz Sarajeva. Odlazak u FKS mu u tom pogledu neće ništa donijeti.

Da ovo si sve u pravu. Taj projekat mi mnogo smrdi, ali su ljudi zasad napravili pozitivnu pricu. Koliko to sve ima pokrica vidicemo ubrzo. Kosi se sa logikom jer je glavni interes svih vecih ulagaca u fudbalu zarada, a ja je nevidim u ovoj ligi onakvoj kakva jeste. Naravno ima i drugih primjera, onih koje jednostavno vole klub, ili ga uzimaju radi neke tradicije, npr otac bio predsjednik, tipa porodice Anjeli, Morati itd. I treca ona vrsta koji imaju para neograniceno, klub im dodje kao igracka tipa Abramovica itd. Ovo u Sarajevu nije ni jedna od tih kategorija a sta je pokazace vrijeme.
Uglavnom mi se trebamo baviti sobom jer sami smo sebi najveci problem.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 20:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Leković se vraća u Igalo a Jarić ostaje na probi još par dana..
Dogovorili smo se sa Đajićem iz Leotara i onim mladim golmanom iz Mičigena.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 20:46 
Bič božji
Bič božji

Logično, Austrija je daleko moćnija od sirotinjske Crne Gore...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 23:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Sta lik dao gol i vratili ga u igalo?

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 23:41 
Bič božji
Bič božji

tatamata je napisao:
Sta lik dao gol i vratili ga u igalo?

pratićemo njegovu dalju karijeru...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 23:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
http://pressrs.ba/sr/sport/fudbal/story ... je%21.html

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2014, 08:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
ovo je dobra ideja da se napravi spisak mladih igraca koji su u drugim klubovima i da se od istih trazi obestecenje za treniranje, mislim da je to moguce samo za period unazad 3 godine prema zakonu o obligacionim odnosima, nisam siguran jer nisam pravnik,ako neko zna vise o tome nek napise

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2014, 10:22 
Bič božji
Bič božji

Ovo je odlična stvar, velike smo mi pare propustili na naknadi za treniranje, pa skoro je neko napisoa da su neka dva dječaka otišla u neki klub u prag, pa skoro je neko otišao u Vojvodinu, ali mislim da se u klubu dešavao kriminal po tom pitanju i da smo se zbog nečijeg interesa odricali naknade za treniranje...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2014, 10:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Ovo je odlična stvar, velike smo mi pare propustili na naknadi za treniranje, pa skoro je neko napisoa da su neka dva dječaka otišla u neki klub u prag, pa skoro je neko otišao u Vojvodinu, ali mislim da se u klubu dešavao kriminal po tom pitanju i da smo se zbog nečijeg interesa odricali naknade za treniranje...

Dječaci otišli na probu i vratili se. Izgleda ima menadžera koji su se samo specijalizovali na uzimanje para za probe bez velikog izgleda na uspjeh.
A da je dosta klinaca otišlo prije svega u 'velikane' u Srbiji, to je tačno. Za većinu se više nije čulo. I dan danas mnogi roditelji po fudbalskim školama i podmlatcima klubova sanjaju taj isti fatalni san.
Ono transfera naših bivših omladinaca i igrača za koje nismo dobili nikakve naknade treba provjeriti, ali teško da će se moći nešto napraviti. Tome više ni CIA ne može ući u trag.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2014, 11:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ništa nam neće naškoditi ako potražimo svoje,sa tih 30-40 000 naknade koje mislim da imamo možemo dati platu skoro desetorici igrača..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120149 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3219, 3220, 3221, 3222, 3223, 3224, 3225 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]