banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 09:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120149 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3218, 3219, 3220, 3221, 3222, 3223, 3224 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 27 Jan 2014, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Uuuh Schlager koliki post.
Da malo iznesem i svoje misljenje o Srdjanu i ovoj situaciji sa Sarajevom.
Brane Krunic je bio mudar kao igrac a takav je i kao s.d. Treba obratiti paznju na igru rijeci u ovoj njegovoj izjavi. Tako kaze nas sd da je u pitanju veliki novac za ‚‚domace‚‚ uslove. A kad znamo koliko kostaju domaci transferi unazad godina onda netreba biti prorok pa pogoditi da se radi o malim parama. O toj opciji da se dobije procenat od buduceg transfera netreba ni razmisljati jer sjetite se da smo imali procenat i od Bilbijinog buduceg transfera , i to ne mali procenat a na kraju dobismo :fist:. Nazalost postoji mnogo rizika od povrede, pada forme itd. Znaci ja sam za ili puni otkup ugovora ili setnja.
Srdjana sam cesto kritikovao ali i hvalio kad je bio dobar, i sad smatram da on mora i vise i bolje i da to moze. Isto tako moram reci da je imao 2 intervjua, u Glasu cini mi se, u kom me svojim izjavama odusevio. Tu je uvijek napominjo da je igrac Borca i da ce se sloziti sa odlukama kluba.
Licno nemislim da bi prelaskom u Sarajevo on nesto napradovao, prije im treba zarad licne promocije, promocije kluba, i pozitivne price koju trenutno prodaju. Za njega bi najbolje bilo da ide vani, ali napominjem da je to samo moje skromno misljenje.

Poslednji put menjao veteran 1987 dana 27 Jan 2014, 12:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 12:21 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
borac_sampion je napisao:
U srijedu u 2 utakmica sa Krupom u Krupi.
Sarajevo nudi jos 25% iduceg transfera.

to je odlična stvar, imali smo i od Bilbije 40%...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 12:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
Ja sam cuo da Sarajevo nudi Borcu 100 hiljada KM i 15% od iduceg transfera.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 12:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
budala je napisao:

Nisi dobro cuo

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 13:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
ja sam cuo 150,000 i 10% :roll:

daj ljudi sta vam je, cuj u sarajevo da ide...strasno ce napredovati i strasan ce transfer napraviti u buduce. molice na kraju da se vrati u borac ili ce igrati po neki drugim ekipa pl

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 14:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
veteran 1987 je napisao:
budala je napisao:

Nisi dobro cuo

Ti jesi pa nam kazi koliko i sta.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ma kakvo crno sarajevo. Ne bih otišao u multi kulti sarajevo da sam gladan. Neka Grahe tu, idemo da pravimo nova čuda.
Đelmić se nešto ne pominje, je li otišao, dobišmo li kakve pare za njega

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 15:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Schlager, hvala ti na iscrpnoj analizi desavanja u i oko naseg Borca, a kad je u pitanju ponuda za mladjanog Srdjana,mislim da nasi pregovaraci moraju postupiti mudro,sarajlije su rekle svoje i siguran sam da su posli od cijene koja nudi polaznu osnovu da se nasi zainteresuju i da tu ima prostora za podizanje visine transfera,najbitnije je da na Grahu nece uticati ni negativan zavrsetak pregovora, jer je pokazao da je jedan od najvecih Borcevaca koji je igrao u Velikanu,znam ga licno i lijepo vaspitan momak a uz to itekako zna igrati lopte,za mene najbolji igrac Borca kad se uzmu svi aspekti

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 16:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
i tako su me već neki prozivali na utakmicama da je ovaj @iskusniborčevac moj drugi nick (jer pišemo dosta slično,stare utakmice,ovo,ono..),a sad nakon ovog tvog mišljenja o grahovcu neću živ ostat,haha

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 16:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

moraš nam se jednom ukazat gore u pokojnom VIP 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 16:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Srdjana znam od kad je imao 3-4 godine, obojica smo odrasli na petricevcu, i on je bukvalno rodjen za fudbal...
svako se rodi za nesto, ali kad vidis dijete od 4 godine da loptu non-stop nosi sa sobom bukvalno (i kad je nije sutirao on ju je nosio pod rukom... ili dok su svi igrali basket, on je sutao loptu od zid)
naravno da bi mi bilo krivo da zaigra za sarajevo ikad... ali ako ce mu tamo biti bolje, a vjerovatno hoce, ja mu zelim svu srecu
moje misljenje je da je daleko premalo za njega i 50k, i 150k maraka, ali ako smo i jocu dali onako jeftino, onda je to neka realnost...

@schlager: mislim da sarajevo osvaja prvenstvo 1000% (daj Boze da grijesim)

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Naravno ima tu i još jedna stvar, Borac, Sarajevo i Željezničar su najljući rivali. Šta je nekad bilo, bilo je, ali sad na ovom jednom mikro prostoru u smješnoj državi na papiru je tako. I naravno da prosječan Borčev navijač ili simpatizer ne može to ravnodušno prihvatiti i ne može se u tom smislu jednog podržavati i podstrekvati da ode a drugog pljuvati i degradirati mu sve u familiji do 5 stepena srodstva jer se odlučio za Sarajevo.

Ja nisam za prelaske u Sarajevo, želim svaku sreću našim Banjalučanima, pravim Borčevcima poput Srđana koji su tu odrasli sa klubom i momci u svakom slučaju tražite poslije Borca nešto u inostranstvu. Sarajevo nije korak naprijed. To je ujedno i naš najljući rival, navijači su neprijateljski raspoloženi i žele nam sve najgore tako da nemate šta tamo tražiti. I ako ode ja nisam za ono što se dešavalo sa Bilbijom ni njemu ni bilo kome drugom koji tako odu, njihov izbor, ali ne podržavam to nikako. I iskreno se nadam da će se desiti novo čudo i da će se momci opet izboriti za Evropu ali to ne možemo postići tako što ćemo prodavati najbolje igrače direktnom rivalu. Razlika je svega 2 boda i oni nama dolaze na Gradski, prema tome sve je moguće

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 27 Jan 2014, 16:49, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 16:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Schlager je napisao:
moraš nam se jednom ukazat gore u pokojnom VIP 8)

ja ne volim publicitet, a vi ste vec afirmisana grupa koja ima uticaja na mnoga desavanja u Borcu, zato predlazem da budete alternativna radna grupa ovoj formiranoj i da kreativno uticete na njen rad

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 16:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
Naravno ima tu i još jedna stvar, Borac, Sarajevo i Željezničar su najljući rivali. Šta je nekad bilo, bilo je, ali sad na ovom jednom mikro prostoru u smješnoj državi na papiru je tako. I naravno da prosječan Borčev navijač ili simpatizer ne može to ravnodušno prihvatiti i ne može se u tom smislu jednog podržavati i podstrekvati da ode a drugog pljuvati i degradirati mu sve u familiji do 5 stepena srodstva jer se odlučio za Sarajevo.

Ja nisam za prelaske u Sarajevo, želim svaku sreću našim Banjalučanima, pravim Borčevcima poput Srđana koji su tu odrasli sa klubom i momci u svakom slučaju tražite poslije Borca nešto u inostranstvu. Sarajevo nije korak naprijed. To je ujedno i naš najljući rival, navijači su neprijateljski raspoloženi i žele nam sve najgore tako da nemate šta tamo tražiti. I ako ode ja nisam za ono što se dešavalo sa Bilbijom ni njemu ni bilo kome drugom koji tako odu, njihov izbor, ali ne podržavam to nikako. I iskreno se nadam da će se desiti novo čudo i da će se momci opet izboriti za Evropu ali to ne možemo postići tako što ćemo prodavati najbolje igrače direktnom rivalu. Razlika je svega 2 boda i oni nama dolaze na Gradski, prema tome sve je moguće

kod bikija je ljude najviše zaboljelo to što su mu oba roditelja čitav život na platnom spisku borca,što su i stan u beogradskoj dobili od borca,što se tu rodio,odrastao....zato je bila onakva paljba na njega,a za puzija npr niko nije ni slova napisao...

koliko ja znam,bilbija je dobio 40 000 maraka na ruke od sarajeva,i 5000 mjesečno,koje ne kasne ni sekunda...pošto igračka karijera traje jako kratko,ja bih ga sa te profesionalne strane i razumio,da nije stavri koje pomenuh....naravno da vrijeđanje članova porodice,pogotovo ženskih, nikako ne podržavam..

sležem se sa tobom potpuno da nipošto ne bismo smjeli pojačavati rivale...ali to je kolektivna sramota svih nas što crncu u igokei možemo obezbjediti 20 000 evra mjesečno,a bilbiji ne možemo ni 2000,deset puta manje... :(

a pogotovo se slažem ovo što si napisao u vezi inostranstva..najsrećniji bih bio da srđan uspije realizovati ovaj transfer u belgiju,pa da bude srećan i on,i klub,a i mi svi ako dobijemo šta para...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 16:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
mozda bi bilo dobro dati podrsku grahi nekom parolom na treningu ili necim da mu se da podrska sto nije otisao , sto se nije prodao , da zna da to ljudi dobro cijene !

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 17:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
kao sto je poznato siroj javnosti u bih shlagerov uzor od ovih mladji igraca je said huseinovic :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 17:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

AJracbo je napisao:
mozda bi bilo dobro dati podrsku grahi nekom parolom na treningu ili necim da mu se da podrska sto nije otisao , sto se nije prodao , da zna da to ljudi dobro cijene !

To u svakom slučaju. Takvi ljudi se moraju cijeniti

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 17:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne bih ja sad unaprijed da pravim nekog heroja od njega,pogotovo će post biti glup ako za koji dan pročitamo da je otišao tamo...ali ono što ja znam,a znam poprilično,je da,od 4 strane u transferu,svi su za transfer,i borac (bez obzira na ovu krunićevu dosta pametnu taktiku),i sarajevo,i managerska agencija,ali on nije...zato i pišem ovo za belgiju,volio bih da ode tamo i bude srećan...ali,jbg,nije lako iz ove lige realizovati transfer...u svakom slučaju,vidjećemo...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 17:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Mislim da nije toliko zastalo oko para koje bi Borac dobio od Sarajeva nego od procenta koji nude za sledeci njegov trasfer ja ispod 100.000KM i 45-50% od sledeceg transfera nebi isao. Jer to je realnost, 25% je tuga, jer mi smo ga napravili i stvorili, ulozili u njega itd. Tako da po meni ovih 50.000 i 25% je smijesno. I slazem se sa Krunicem.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2014, 17:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
On ode kao slobodan iz Sarajeva i mi dobijemo kitu ogromnu,jebo procente...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120149 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3218, 3219, 3220, 3221, 3222, 3223, 3224 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]