banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 04:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3213, 3214, 3215, 3216, 3217, 3218, 3219 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 21 Jan 2014, 20:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Bojan Markovic ima ponude iz Kazahstana i ako sve bude u redu otice tamo. Nije mu prioritet vracanje u BiH...

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2014, 22:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
ljudi sta je sa markicem vise

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2014, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Nema on nikakve veze sa nama trenutno ali postoji kontakt..
Svi čekaju tu famoznu skupštinu.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2014, 22:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/J ... 27460.html

http://www.transfermarkt.com/en/filip-j ... 76648.html

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2014, 23:10 
Veteran
Veteran

kome sad vjerovati sa djordjica, jedni pisu da hoce da tuzi a drugi da mu je bilo odlicno da imamo najbolje navijace i sve naj o nama. kako god da bog mu prisjelo ako nas blokira

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2014, 10:16 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Mar 2012, 23:01
Borac postaje 'Vošina' "filijala"

Sastankom u Novom Sadu predstavnici novosadske Vojvodine i banjalučkog Borca postavili su temelje budućoj sportskoj saradnji koja će podrazumevati razmenu igrača ali i odigravanje dve prijateljske utakmice povodom stogodišnjice superligaša iz "Srpske Atine".

Višegodišnje sportsko prijateljstvo koje gaje novosadska Vojvodina i banjalučki Borac prerašće u nešto više tokom predstojećeg perioda.

Predstavnici dva kluba sastali su se u Novom Sadu sportski menadžer Vojvodine, Zoran Pavlović, obelodanio je detalje pregovora.

"Ovo je prvi korak ka uspostavljanju sportske saradnje dva kluba koja će uskoro biti ozvaničena potpisivanjem ugovora. U najkraćem, sporazum će podrazumevati da će Vojvodina biti prva opcija svakom mladom, talentovanom igraču Borca kao i da će u suprotnom smeru, put Banja Luke, odlaziti fudbaleri Vojvodine koji će se kaliti u prvenstvu BiH" rekao je Pavlović.

Pored pomenute saradnje, predstavnici dva kluba dogovorili su se da Borac i Vojvodina odigraju najmanje jednu, ako bude mogućnosti i dve utakmice, u okviru proslave 100-godišnjice superligaša iz Novog Sada.

Ovakvim dogovorom Vojvodina je praktično dobila svoju "filijalu" u Republici Srpskoj pošto će iz Borca moći da crpi talentovane igrače a ekipa iz Banjaluke imaće privilegiju da na pozajmicu dobija igrače koji nemaju zavidnu minutažu u ekipi iz Novog Sada.

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 63491.html

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2014, 10:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Evo prve Iliceve budalestine. Sve sa potpisom na ugovor.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2014, 10:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Dec 2012, 21:34
ne znam cija je al da je budalestina jeste ...

ako je ovo rjesenje za problem otisli smo u .... pa nije Borac krupa pa da bude filijala nekom ,

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2014, 10:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Citiraj:
ekipa iz Banjaluke imaće privilegiju da na pozajmicu dobija igrače koji nemaju zavidnu minutažu u ekipi iz Novog Sada.

jebo vam pas mater seljacku. vojvodina se raspala po svim savovima i mi da im budemo filijala, da im razigravamo igrace. Sta je sa nasom djecom, jesu li oni manje talentovani majku vam jebem hostaplersku.

crkli svi da Bog da

trpicemo mi vas jos malo a onda ima da nagulite u vukojebine iz kojih ste i izasli

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2014, 10:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Sve gore od goreg, ajd da Vojvodina bar ima neke igrače da pošalje i ono malo sto su imali prodali su pa ko ce im sad igrati kakve oni to igrace mogu poslati u Borac jednom se desio Miroslav Stevanovic, ne desava se to svaki dan. Kao da Vosa igra u ligi petice a ne u jelen Super ligi. Sta Borac ima od toga 40 000 km za vanserijski talentovanu djecu, ko jebe Borac igrace ovi sto im posaljemo kad neko iskoci iskoci i ekstra jebem ti dan i ,,fudbalske intelektualce,,. Na taj način misle sanirati dugove??? Igrati evropu???

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2014, 10:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nepise nam se dobro, kako god okrenes.

ma da je to neka ekipa iz evrope koja igra LS redovno, ja se nebi bunio ni sekunde.

svi znamo koliko je para dobio zrinjski za modrica sto je ono kratko igrao kod njih, ali vojvodina, o jebem te zivote. mogli su komotno i srem da uzmu.

kontam da im je to fora posto znaju da su navijaci u bratskim odnosima, pa kontaju da im se uvuku na taj nacin

Poslednji put menjao subzero81 dana 22 Jan 2014, 10:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2014, 10:46 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Nije ovo istina.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2014, 10:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

i koliko ja znam (sa cuo) ako postoji neki ovakav ugovor o pravu prvenstva za igrace, klub koji ima to pravo trebao bi placati neku cifru na godisnjoj bazi, a ne ovako na lijepe oci. a sta ce vojvodina da plati kad nema para ni za sebe. mozda nam opet organizuju visinske pripreme u novom sadu

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2014, 11:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Nevjerujem da je ovo tacno jer nevidim ko bi mogao nesto potpisati posto mi nemamo upravu, a ako je neko i nesto potisao trziti da se taj potpis povuce u roku od odmah.
Jos za vrijeme onog prvog ugovora o takvoj saradji sa Vojvodinom bio sam protiv a ona nam je donijela cuvene visinske pripreme u niziji, pa Dzimija Marica, a o Bilbiji i njegovim ugovorima i placanju ta pozajmicama da ne trosim tastaturu.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2014, 12:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2014, 12:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Nas Ljubojevic samo tako zakopa. Ajd od lopova nista ne treba ocekivati, ali da nas bivsi igrac sahrani...

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2014, 13:16 
Veteran
Veteran

a sta radi ovaj starcevic :confused2:

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2014, 13:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Citiraj:
Ljubojević za MONDO: Borac nije filijala Voše
22.01.2014. 13:24
Komentari (0)

"Borac i Voša su prijateljski klubovi, ali ništa nije dogovoreno niti potpisano, a najmanje da će Borac biti filijala Novosađana".

Nekadašnji fudbaler i funkcioner banjalučkog Borca Darko Ljubojević odbacio je mogućnost da "Velikan iz Platonove" postane filijala novosadske Vojvodine.

Pojedini mediji iz Sarajeva prenijeli su sa zvaničnog sajta Novosađana vijest da su Banjalučani bili gosti crveno-bijelih i da je na sastanku dogovoreno da crveno-plavi iz Banjaluke postanu "filijala 'Stare dame' iz Novog Sada".

Pozvali smo Ljubojevića, inače potpredsjednika Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, da saznamo pravu istinu.

"Bili smo u Novom Sadu na jednom prijateljskom razgovoru, popili kafu, popričali sat vremena o fudbalskim temama. Niti smo šta dogovorili, niti precizirali, a kamoli potpisali. Čitao sam da je jedan portal objavio da ‘Borac postaje filijala Vojvodine’, o tome naravno nema ni govora. Borac je uz dužno poštovanje Novosađanima, veliki klub bogate tradicije i ne može biti filijala Vojvodine", izjavio je Ljubojević za naš portal.

Prema njegovim riječima, ništa nije dogovoreno ni oko odigravanja prijateljskih utakmica sa ekipom sa stadiona "Karađorđe".

"To je bio običan razgovor uz kafu, kao da mi sad sjednemo i pričamo o fudbalu a poznajemo se 20 godina. Naša Radna grupa nije Uprava Borca, mi nemamo ovlaštenja da bilo šta dogovoramo. Kao što rekoh, bio je to samo razgovor dugogodišnjih prijatelja", izjavio je Ljubojević i dodao da će u četvrtak (12 časova) u Trofejnoj sali banjalučkog Gradskog stadiona biti održana Skupština Borca na kojoj bi trebalo biti izabrano novo rukovodstvo.

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2014, 23:36 
Veteran
Veteran

http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/R ... 27676.html

Vrh

PostPoslato: 23 Jan 2014, 00:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Значи, ипак се враћа Ђелмињо.

Што се тиче Воше тешко да ми можемо нешто профитирати од сарадње са њима или са близанцима. А у данашње вријеме стадион може напунити Црвена петокрака у потпуности, а у доброј мјери Сарајево и Партизани. То је отприлике то. Вошу би гледало можда 1500 - 2000 у врх главе

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3213, 3214, 3215, 3216, 3217, 3218, 3219 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]