banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 19:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120159 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3203, 3204, 3205, 3206, 3207, 3208, 3209 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 04 Jan 2014, 12:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
U Blicu pise da ima mnogo ponuda za nase igrace i da ce se vjerovatno O.Petrovic vratiti u Kozaru

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2014, 12:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
iskusniborcevac je napisao:
da dodam, sve sam vise ubijedjen da za Predsjednika nije ni Suput a jos manje Ilic, vec neko koji nema oraha u dzepu, covjek iz sporta obavezno, sad mi pade napamet jedan veliki gospodin, skolovan, mlad, neiskvaren, mislim da je diplomirani pravnik, bivsi igrac Velikana, necu da ga imenujem dok mi ne dopusti da to uradim, jer nisam sa njim na tu temu ni rijeci prozborio

Pazi, fudbal je normalin zemljama jedan veliki biznis, i tako bi trebalo i ovde da je (ako hoćemo da napravimo bilo sra veće, a ne da kuburimo samo sa lokalnim klubovima). Cilj svakog kluba je da pravi lovu (ne ulaže onaj u FKS zato što ih voli vec zato sto misli da moze zaraditi). Da bi vodio jedan ozbiljan klub, trebas imati skolovane ljude, koji imaju osjećaj za biznis. Sve drugo, uhlebljenje pojedonih bivsic igrača (ok, na neke funkcije da) je uglavnom pogrešno. Akoje neko dobro pikao loptu ne znaci da je i u drugim stvarim dobar.

Međutim, kako mi nismo normalna zemja...

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2014, 12:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
problem je kod nas sto nama niko ne valja i odmah u startu ga diskvalifikujemo, bez obzira o kome je rijec ili kad zasjedne na funkciju odmah klipovi u tockove i hajd jovo nanovo i tako u nedogled, navodim primjer bivseg direktora Savicica, znam da je covjek krenuo da odstrani kukolj iz zita i nista, niti je imao podrsku da to zavrsi, ode covjek ko popisan, doduse zbog ostavke Radulja, ali je cinjenica da su u Borcu samo neki klanovi koji se smjenjuju na pozicijama i ko da dodje od sposobnih ljudi da organizuje klub u takvoj situaciji, da ne spominjem dugove...

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2014, 13:07 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
I sto prije otjerati ovog krunica koji nicemu ne sluzi , a druga stvar ne mogu da vjerujem da covjek sa toliko novca kojeg ima, od kluba naseg koji jedva opstaje uzima 500 km mjesecno za stan (A ima svoj stan ) e to kad sve radis onda te treba otjerati ne iz Borca vec iz Banjaluke da se nikad ovde ne vrati , a vi kako hocete ...

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2014, 13:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
"Za raziliku od drugih klubova gdje sam radio, Borac ima probleme sa unutrašnjim neprijateljima. U Zrinjskom sam kao trener imao rivala u Veležu, kao trener Sarajeva sam najvećeg rivala imao u Željezničaru, a sad kao trener Borca najvećeg rivala imam unutar samog kluba. Takvih je osoba malo, ali umiju da kvare atmosferu. Vjerujem da će im se stati na put", rekao je Dragan Jović.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2014, 13:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jovic-un ... rca/121541

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2014, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
hoce li se Borac ikada rijesiti parazita i pijavica koji samo hoce da izvuku korist iz kluba?
jos samo treba da nam sad otjeraju Jovica, koji je trenutno jedna od najsvjetlijih tacaka u Borcu, i umjesto da se sad sa
njim pokrene neka ozbiljna prica na duge staze, on covjek mora da kuka i jada se preko novinara da ne moze
normalno da radi u Borcu.
bojim se da nece ovo moci jos dugo funkcionisati ovako kao do sad

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2014, 14:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
http://sportlive.ba/index.php/sl-novost ... Dkog-borca

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 01:26 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
Citiraj:
jos samo treba da nam sad otjeraju Jovica, koji je trenutno jedna od najsvjetlijih tacaka u Borcu
LJudi ne smijemo dozvoliti da se ovo desi , zadnjih dana kad sam citao novine stalno mi je ovo padalo na pamet ,da bi stoka mogla otjerati šefa , moramo mu dati do znanja da smo uz njega i da ne smije da poklekne !!!

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 07:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
AJracbo je napisao:
Citiraj:
jos samo treba da nam sad otjeraju Jovica, koji je trenutno jedna od najsvjetlijih tacaka u Borcu
LJudi ne smijemo dozvoliti da se ovo desi , zadnjih dana kad sam citao novine stalno mi je ovo padalo na pamet ,da bi stoka mogla otjerati šefa , moramo mu dati do znanja da smo uz njega i da ne smije da poklekne !!!

Jedina aktivnost naseg SD jeste kako otjerati Jovica, ne znam zasto mu on toliko smeta, trener nam je jedina svjetla tacka u ovom momentu a kada slusas plavokosog ljepotana jedini problem Borca je SSS :confused2: :confused2: :confused2:

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 11:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Krunić najviše insistira na podmlađivanju ekipe, ne Jović. Svaka čast Joviću, on je najzaslužniji za dobre rezultate, ali bez Krunićevih intervencija vjerovatno ne bismo gledali Subića na beku, pa ni Si. Dujakovića itd. Daleko od toga da mu je svaka zlatna, ali ovo mu se mora priznati. Još da se nekako oslobodi Fišera i njegovih pretjerivanja...

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 12:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Krunic insistirao na Subicu i Dujakovicu??? Da, ali tek nakon misljenja nekoliko pojedinaca koji vole Borac i koji nemaju nikakvog interesa osim Borcevog uspjeha. Sve ozbiljne transformacije u igri i pozicijama fudbalera su Joviceva ideja.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 12:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
kod kuće i na strani je napisao:
Krunic insistirao na Subicu i Dujakovicu??? Da, ali tek nakon misljenja nekoliko pojedinaca koji vole Borac i koji nemaju nikakvog interesa osim Borcevog uspjeha. Sve ozbiljne transformacije u igri i pozicijama fudbalera su Joviceva ideja.

Da, ali insistirao. Inače od toga ne bi bilo ništa.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 13:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Moguc povratak Bojana Markovica..

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 13:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
"" Ilić želi podršku

Draško Ilić, predsednik Područnog FS Banjaluka i kandidat za predsednika FK Borac, inače odbornik u Skupštini Grada Banjaluka zatražio je javno podršku vladajuće strukture u Srpskoj kada je Borac u pitanju.

Naime, on je najavio seriju sastanaka sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, zatim predsednikom Narodne Skupštine Igorom Radojičićem, kao i gradonačelnikom Banjaluke Slobodanom Gavranovićem.
""

ja ne znam vise sta da mislim o ovom ilicu... prvo citam da je ranije glasao u gradskoj skupstini protiv povecanja budzeta Borcu, i da je sputavao Borac, a onda se poslije toga on pojavljuje kao kandidat za predsjesnika Borca sto onda nema nikakve logike, a sad citam ovo u novinama, sto zvuci kao da on u stvari zeli da pomogne Borcu???? :roll:

bez obzira na teren u krupi, i to sto covjek ima svoj privatni klub i bori se za njega (ipak je Borac neka skroz druga prica u odnosu na taj klub, i iskreno, ne bih imao nista protiv da krupa postane filijala Borca, nesto kao teleoptic partizanu). da li stvarno on ima dobre namjere sa Borcem (jer realno, ne znam da li se iz Borca moze uopste i izvuci neka ozbiljnija para trenutno), ili je ovo sve sarena laza novinarska?

ima li neko da je vise upucen u rad doticnog, i njegove namjere?

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 13:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
taj ilic nikad nece postati predsjednik Borca! i tu se sva prica zavrsava kakve god on namjere imao...

sretan vam Badnji dan!

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 14:13 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Pozdrav, ima li neko informacije iz Zimzograda, da li je prodaja isla ocekivano ili je nadmasila neka ocekivanja i hoce li dolaziti jos nekih novih stvari.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 14:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Cosa Nostra je napisao:
Moguc povratak Bojana Markovica..

nidje veze!
ekipa mu u vrhu izraelske lige,tamo je manje vise standardan igrac............presmijesno!!!

sto se SD tice,polako,pripreme pocinju uskoro,vidjecemo na sta ce liciti igracki kadar i da li je obavljao svoj posao preko pauze kako treba.ja se iskreno nadam da jeste i da mu nije jedina preokupacija bila kako da degradira jovica.

neka se naduvaju qrca i oni i sastancenja! pojedini ljudi sa ovog foruma mogu napisati iz prve ruke ako zele, kako izgleda razgovor sa lemijem kada je u pitanju borac.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Nema on više nikakve veze sa tom ekipom,istekao mu je ugovor..

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 23:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
zadrzati ovo sto je ostalo i dovesti markovica i nikolica ....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120159 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3203, 3204, 3205, 3206, 3207, 3208, 3209 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]