banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 09:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 318, 319, 320, 321, 322, 323, 324 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Okt 2010, 17:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ne mogu vam opisati koliko sam iznerviran!Ma kakav sudija,da smo mi ista pokazali ne bi nas ovako razmontirali,ma da su nam sudila 3 Dominikovica!Dovoljno govori Zeljeznicar oko 17 suteva,mi 2,korneri 6-0 tako nesto...Sramota.Ne mogu sad pisati nista,sutra cu.

Poslednji put menjao tatamata dana 20 Okt 2010, 17:53, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 17:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Ovo se treba sto prije zaboraviti i posvetiti se osvajanju titule...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 17:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Смирите мало страсти, ово је први Владин пораз. Шта сте очекивали да узмемо све до краја. Први гол пао након непостојећег фаула, посље се наши отворили и примили још два из контре. Игре нема, и не може је ни бити кад је онај идиот све свирао. Терен катастрофа, оно је горе од ливаде неке. Наши се предали још у првом пол. вјероватно видјели да не могу данас побједити, зато није било ни жеље ни воље...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 17:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Koje bre titule - Široki, Velež, Rudar, Banovići pa i Sarajevo sad Željezničar, viđe li ti tu šampionsku igru. U drugi dio ulazimo sa egalom a raspored užasan. Može ako je dio nekog dila i ako će nas sudije odgurati do titule

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 17:59 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
ma kakva titula oni su toliko velike pizde da nemam rjeci.a sve se vidjelo protiv rudara kada je vule napustio teren bez pozdrava publici i otrcao u svlacionicu e to oslikava stanje u klubu i treba ih tuci

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 17:59 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
ma kakva titula oni su toliko velike pizde da nemam rjeci.a sve se vidjelo protiv rudara kada je vule napustio teren bez pozdrava publici i otrcao u svlacionicu e to oslikava stanje u klubu i treba ih tuci

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 18:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Borac u srcu je napisao:
Da uzmu 5:0 Olimpik ne bi do kraja sezone otišao na Gradski nema šanse. Treba ih sačekati na Gradskom i nedati izaći iz autobusa cijeli dan.

Sa ovim se ne mogu sloziti. Onaj koji iskreno voli klub dolazice na utakmice SVAKI put kada je u mogucnosti! Za onoga ko iskreno voli klub NIJE bitno da li igraci igraju dobro ili lose, da li je dobro plasiran ili ne!

A tek se sa boldovanim ne slazem. Zasto da ih se docekuje i maltretira? Zbog jedne katastrofalne predstave? Treba ih opaliti po dzepu, a ne izivljavati se na njima.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 18:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa da su se trudili IMALO,ja im prvi ne bi "a" rekao...Ali nisu,sramota,bruka.Razmontirali su nas u svakom smislu.

@Borac u srcu

Pretjerujes brate,ako si pravi navijac ili simpatizer,ne bi trebao tako pricati.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 18:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
veceras smo odigrali katastrofalno,sad stadion necemo popuniti do kraja sezone.Ovoj ekipi treba jos dugo vremena da postane "kaznena ekspedicija" i da sustigne onu ekipu koju je Baja vodio.Nama sudija veceras nije imao sta da ukrade,jedino sto je stalno sjeckao igru ali i da je bio najposteniji sudija na svijetu mi veceras ne bi pbojedili!

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 18:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Борац БЛ je napisao:
veceras smo odigrali katastrofalno,sad stadion necemo popuniti do kraja sezone.Ovoj ekipi treba jos dugo vremena da postane "kaznena ekspedicija" i da sustigne onu ekipu koju je Baja vodio.Nama sudija veceras nije imao sta da ukrade,jedino sto je stalno sjeckao igru ali i da je bio najposteniji sudija na svijetu mi veceras ne bi pbojedili!

Potpisujem

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 18:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Simpatizer, gledalac jesam, navijač "pravi" nisam. A šta su oni, pa obrukali su i prave navijače koji idu tamo ko levati a oni ni da potrče ko ljudi

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 18:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
Simpatizer, gledalac jesam, navijač "pravi" nisam. A šta su oni, paobrukali su i prave navijače koji idu tamo ko levati a oni ni da potrče koljudi

Pa zato ih i treba oderati novcano. Za popravljanje lose igre i nezalaganja najbolji lijek je tanji novcanik.

Ako je iko u proslosti u nasem klubu zasluzio da dobije batine to je Vranjes onda kada je bacio dres. Tada je i meni doslo da sidjem i da ga prebijem.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 18:11 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Avg 2010, 17:29
moze li mi neko objasniti situaciju kod crvenog za borac.koliko ja znam za onakve postuke se salje direktno u svacionicu??

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 18:13 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Ljudi kad ideš u Sarajevo i znaš da imaš sudiju protiv sebe izgubiš volju za igrati. Možda nisam u pravu ali...
Zapitajte se slučajno da smo poveli šta bi bilo,sigurno bi izgubili opet.
Znaju to naši igrači dobro,pa zbog toga manje zalaganja, možda?

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 18:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma nisam ni ja za maltretiranje to je afekat, ali hoću da kažem jedno je izgubiti pa i 3:0 a drugo je da odeš tamo kao šampionski tim a onda budeš ponižen ko ku.va neka

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 18:15 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 16:41
O igri je ste sve rekli u zadnjih 10ak postova. al ja moram da se osvrnem na ovu gnjidu iz Orasja, pa dokle vise??? jel treba kuka i motika da ustane??? da bog da dobili kaznu od Uefe pa da suspenduju i savez i sve ostalo, nabijem ih na k.rac i delegate i predsjednistvo FSbih. Ova gnjida je trebalo da dobije, da sudi Laus- Lijevce pa da ga onda vidim, ma skakao bi u crkvenu da spasi zivu glavu.

Pozitvno me iznenadio mladi Dujakovic, treba ga vise uvoditi u igru, vidi se da je borben, grize.
Vlado pod hitno treba da preslozi ekipu, neki igraci ne zasluzuju igrati u prvom redu Sakan, Mumi (ja sam toliko vjerovao u tog lika al on nikako da proradi), Maleta, a bogami i Boka bi mogao malo da odmori.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 18:19 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Ne znam jeste li primjetili u 5 minutu kad je svirao aut za Želju,prilazi mu Bešlija i dere se na njega,on svira faul za Želju.
Vidjelo se na usnama govori aut.
A Mumi stvarno više dosta i njega.
Maleta takođe pada u zadnje vrijeme,umjesto da se diže.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 18:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Maletic treba prvo da prodje pripreme pa da ocekujemo nesto vise od njega. Vidi se da nema kondicije.

A za Mumina se slazem. Svoje sanse je prokockao i vrijeme je za sut-kartu.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 18:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ја стварно не знам како се наши суздрже, па ја бих Доминковићу скакао по лобањи већ у петој минути.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Ја стварно не знам како се наши суздрже, па ја бих Доминковићу скакао по лобањи већ у петој минути.

I onom balonji Besliji. :D
Jos mu Stevo pruza ruku kada je izlazio. Najvecoj fukari na terenu pruza ruku!? E moj Stevo...

Sad se sjetih momenta kada je Perica zagrlio celavog lopova nakon jos jednog nepostojeceg faula. Perica ga miluje, a ja bih mu zavrnuo vrat.

Nama treba neki mudonja na terenu!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 318, 319, 320, 321, 322, 323, 324 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]