Schlager je napisao:
Sajine,ako je to stvarno tako,to je onda zesci debilitet...ne da mi se objasnjavati,ali u civilizovanom svijetu je tesko zamisliti da mase sa ulaznicama ostanu napolju! Zamisli ono,povedes prijatelje iz drugog grada na utakmicu,poslovnog partnera ili partnericu i dodjes pred dvoranu,naravno sa ulaznicama,a tamo ti saopste da to sto imas ulaznicu ne znaci nista jer je dvorana odavno popunjena sa par hiljada onih koji uopste nemaju ulaznicu! Vise bi mi to licilo na Somaliju nego na Banjaluku.
Posto je ovo tek druga euforija za rukomet,ja se sve nadam da vi to pisete iz iskustva one utakmice sa Tatabanjom kad interes nije bio ni priblizan sadasnjem i kad se pustalo svakako,a bio je i tv prenos.
Bilo kako bilo,ti ces mi najvise platiti ako nas odere Bosna veceras,jer sam zbog tvog optimizma najvise i povjerovao da imamo sansi i odlucio da odem na rukomet iako su mi dva drugara vec krenula autom na turneju Tuzla-Zenica i navijanje za Borac i Celik!!! Ako nas Bosna dobije 5 razlike a na fudbalu se poklope rezultati za titulu,tebe cu smatrati direktno odgovornim za moj promasen dan!!

е мој Шлагеру, па мени и дјеца више не вјерују, а ти се уфатио мог оптимизма
шалим се мало. знаш како Босна је јача, али у оваквим дерби утакмицама и сам знаш да је то небитно. може се десити да изгубимо 5 разлике, а исто се тако може десити и да побједимо 5 разлике

ја се надам да ће бити овај други сценарио
а за карте је лоше урађено, али нема везе, људи из Управе су хтјели да изађу навијачима у сусрет и да не наплаћују улаз, али сето због тога су искрсли овакви проблеми

јан_де je napisao:
ЈА морам једном запјевати "Јебем те Сарај`во", па макар и сам

ништа се не брини, нећеш бити сам, биће поред тебе неколико брђанина са Старчевице
одох људи, видимо се вечерас