banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 18:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120181 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3181, 3182, 3183, 3184, 3185, 3186, 3187 ... 6010  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 27 Nov 2013, 09:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
http://adf.ly/ZwF21

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 09:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Pocivaj u miru Slobodane

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 09:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Pocivaj u miru!

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 10:26 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:08
Počivaj u miru!

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 10:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Slobo legendo,počivaj u miru.

Nikada te neću zaboraviti,a tvoj odbranjeni penal Pixiju 11.maja 1988 je bio,jeste,i dok sam živ ostaće,najdraži trenutak istorije FK Borac!

:( :(

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 10:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Pocivaj u miru!

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 12:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Mar 2010, 14:09
Počivaj u miru legendo

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 13:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Komemoracija povodom smrti Slobodan Karalića, nekadašnjeg proslavljenog golmana našeg kluba, koji je preminuo u 57. godini nakon duge i teške bolesti održaće se sutra (četvrtak 28.11.2013. godine) u Trofejnoj sali Gradskog stadiona sutra sa početkom u 11.00 časova. Ovom prilikom Vas obavještavamo da će sahrana biti obavljena istog dana na Novom groblju sa početkom u 13.00 časova.

PRESS SLUŽBA FK Borac

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 18:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
pocivaj u miru Slobodane

a stokic koliko me odusevio svojom igrom, toliko me razocarao ponasanjem ovim sto je suput ispricao

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 19:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
http://sportsport.ba/bh_fudbal/suput-na ... ada/118895

Ovom čovjeku malo šta vjerujem, tako da mi je i ova priča sa Jocom upitna.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 20:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Čađo, srećan ti rođendan!!!

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 20:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Srecan i od mene!

A sto se ostalog tice,samo bih za Dnevnik rekao da je veci problem nesposobnost nasih uprava da "naprave" pare (sponzori,prodaja igraca,marketing),nego da li ce Grad dati 300 ili 600 hiljada godisnje.

Jedan OFK Beograd,u zadnjih 20 godina,je dobio NULA maraka,i od grada Beograda,i od Srbije,i od bilo kog javnog preduzeca!!...To sam saznao sad kad su nam gostovali...i u vecini drugih klubova je tako!

Pa opet ljudi fino guraju godinama...

Znaci,fokusirajmo se na nesposobnost Uprava,a i moja pokojna baba bi mogla biti Predsjednik ako ce Grad davati 600 000 maraka,Hidroelektrane toliko,Termoelektrane ovoliko...

Nigdje na svijetu to vise nema,a uskoro vise ni na Balkanu nece biti.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 20:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Karalicu neka ti je laka zemlja i pocivaj u miru.
Samo 57 godina star :( Bio sam klinjo kad se igralo finale kupa,gledo utakmicu sa matorim.Senzacija i neopisiva djecacka radost.Njegova odbrana penala je definitivno antologijski potez i demonstacija smirenosti.Po tome ce i ostati legenda.Od tada jedan od rijetko dragih golmana.Po meni je Slobodan Karalic bio najveci junak meca bez obzira sto je Lupic postigao pobjedonosni gol.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nrNn-7ouqaQ[/youtube]

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 21:12 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Nov 2013, 19:38
joj Suputove price. suplja k'o svajcarski sir. puno prica, malo radi. pravi je demagog, dobar politicki kadar. e Borce ko ti je predsjednik, tuga...
kaze 'pisao gradonacelniku' i trazi dvostruki iznos koji grad izdvaja za Borac. pa ko ce mu to dati, pogotovo ovi lopovi na celu grada. jeftin i providan izgovor da izadje iz ove price. gdje su tu muda da prozove glasno i jasno za trazenje novca, onog sto je Borcu najpotrebnije. ali je zato prozvao Jocu, pored Raspudica najboljeg igraca Borca. i iznio laz ko je razbijao po svlacionici. nisko, bas nisko. u nedjelju bio poziv da bude pusten na probu, apsolutno nisu bili protiv, pa sta ce vam onda u ponedjeljak na treningu, ionako ima kartone. totalno neozbiljno. i hoce da ga kazne, a koliko ste mu duzni. i taj vazeci ugovor je toliko validan da ga moze okaciti macku o rep. primjer je Rascic koji je nakon Borca potpisao za Velez, a onda nakon par dana otisao u Hong Kong. ovo izgleda kao da pokusava da kazni Jocu i da smanji cifru koju klub duguje igracu. puno pricas, malo radis predsjednice. Joco nije cvjecka, ali je dao dosta klubu i klub od njega treba da dobije novac, ne znam cemu onda ova lakrdija, osim ako nije skretanje sa teme da Suput nema kapacitet za Borac u ovoj situaciji i da krije svoju ostavku trazeci od lopova duplo povecanje novca za Borac i prica o Joci. ispade da ovom klubu valjaju samo oni koji su trenutno tu. a cim je interes pojedinca u pitanju nadje se vec neko da blati po tim igracima. primjeri su svi momci koji traze svoj novac, mozda je odnos koji je klub zajedno sa navijacima zauzeo prema Oliveru Jandricu najbolji primjer. Borac definitivno zasluzuje boljeg predsjednika, nadam se da ce ga i dobiti, ovaj ode i neka se nikad ne vrati jer nije ni za finansijsku stabilan Borac vec za neku politicku fotelju. tu ima sve kvalitete koji su potrebni.
nadam se da ce klub nakon svih odlazaka smoci snage da istraje na putu oporavka, ja mu u tome zelim sve najbolje. Aj' Borac!!!

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 21:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Schlager je napisao:
Srecan i od mene!

A sto se ostalog tice,samo bih za Dnevnik rekao da je veci problem nesposobnost nasih uprava da "naprave" pare (sponzori,prodaja igraca,marketing),nego da li ce Grad dati 300 ili 600 hiljada godisnje.

Jedan OFK Beograd,u zadnjih 20 godina,je dobio NULA maraka,i od grada Beograda,i od Srbije,i od bilo kog javnog preduzeca!!...To sam saznao sad kad su nam gostovali...i u vecini drugih klubova je tako!

Pa opet ljudi fino guraju godinama...

Znaci,fokusirajmo se na nesposobnost Uprava,a i moja pokojna baba bi mogla biti Predsjednik ako ce Grad davati 600 000 maraka,Hidroelektrane toliko,Termoelektrane ovoliko...

Nigdje na svijetu to vise nema,a uskoro vise ni na Balkanu nece biti.

A suprotno od tog je da FK Zemun od svoje opštine godišnje dobija oko 600 000 a još igra treću ligu..

Tvoj idol Graha kad se treba prodati pred ljudima protiv Olimpika odigra ne baš tako dobro :P

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 22:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

slazem se s tobom da je odigrao dosta losije nego sto moze,ali i takav nije bio nista slabiji od ostalih...naprotiv,uz Cinu je mozda bio i najbolji nas igrac u polju...

a posto otprilike znam i ko ga je gledao,nije mi toliko ni zao sto je losije odigrao :lol: :lol:

nisam ja bas nesto ushicen da on ide tom razvojnom linijom,lokomotiva,dinamo....nije nacionalizam,vise alergija 8)

vise bih volio da odmah ode uz lijepo obestecenje u neki pristojan evropski klub,tipa,belgija,holandija,rusija,portugal,austrija,i tamo okruzen vrhunskim majstorima pokaze da li jeste ili nije...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 23:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citam ovde za Karalica,poslije duge i teske bolesti,cuo sam koja je bolest u pitajnu,al moze li mi neko reci koliko dugo se borio sa bolescu,jer sam prvi put cuo juce kad sam saznao da je umro,sokirao sam se,i gdje je sada Vlado,zadnji put kad smo se vidjeli rekao mi je da ganja papire za Hong Kong,ne znam je li se vratio?

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2013, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Bio je u Hong Kongu pola godine al se vratio jer nisu mu mogli iz kluba obezbjediti da i porodicu prebaci tamo..
Sad igra u Slobodi iz Mrkonjića i najbolji je strijelac lige za sad.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2013, 00:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Bio je u Hong Kongu pola godine al se vratio jer nisu mu mogli iz kluba obezbjediti da i porodicu prebaci tamo..
Sad igra u Slobodi iz Mrkonjića i najbolji je strijelac lige za sad.

Ja koliko znam i zena i djeca su isla,znam kad sam ih sreo ganjali papire za djecu,a nisam znao da je sad u Micigenu,ajd dobro je da je sad ovde....

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2013, 08:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
http://rs-sport.org/?s=novosti_citaj&vise=9134
Na grbavici jos juce krenuli cistiti snijeg valjda ce uslovi biti normalniji od onih ako se ne varam prije 2 godine kada utakmica nije trebala ni biti odigrana.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120181 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3181, 3182, 3183, 3184, 3185, 3186, 3187 ... 6010  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]