banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 13:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120146 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 316, 317, 318, 319, 320, 321, 322 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Okt 2010, 12:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Nisu se valjda opet tamo vratili svi? Znaci zato se ovdje nas dva-tri dopisujemo sami medju sobom,a dnevna kolicina postova je mizerna.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 12:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
http://sportal.rs/news.php?id=37686

Daj Bože.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 12:28 
Pripravnik
Pripravnik

Danas momcima srećno, valjda možemo zabiti prvi gol, a da ne primimo dva.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 12:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Fighter je napisao:

Daj Bože.

I ja kazem daj Boze!

Ali najveci crnjak ce biti ako se to desi,pa da vidis onda marketinga 15 dana unaprijed,od bilborda do printanih i elektronskih medija,a za reprezentaciju Srbije ovdje ne treba nikakav marketing, Bez i najmanje reklame bi doslo 100 000 ljudi,sto iz BL i okoline,sto iz ostatka RS,sto iz Srbije i Crne Gore,samo da je toliki kapacitet,a ne ovih 7500,to bi ljudi stajali cijelu noc da ujutro kupe ulaznicu za utakmicu Srbija-Italija ili Sj Irska!.
Ali eto,kao da gledam,tad bi marketing bio nevidjen,jer takvi su nasi sposobni organizatori!

Poslednji put menjao Schlager dana 20 Okt 2010, 12:35, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 12:34 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
Nisu se valjda opet tamo vratili svi? Znaci zato se ovdje nas dva-tri dopisujemo sami medju sobom,a dnevna kolicina postova je mizerna.

Ma jok, pa skontaj da niko ne piše o fudbalu, odemo tamo malo ih zajebavamo i pošteno...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 12:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Bolje nemojte izazivati sudbinu,tako ste ovde pisali da ih zajebavate uoci onih utakmica sa Albanijom i Estonijom,pa nasi izgubise kuci a kasnije dozivjesmo i najcrnje dane u istoriji srpskog fudbala. Ne daj Boze da i danas bude tako,zato bolje ne vucite djavola za rep!

Eno ih tamo.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 12:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
'bem ti kako bi bilo dobro organizovati gledanje utakmice zeljeznicar - Borac na trgu! ali ovi nasi noobovi nisu sposobni organizovati gledanje reprezentacije na trgu. ja cu kuci fino gledati Borac iz razloga sto sam se ispalio kad smo igrali protiv Lozane. ja sav sretan idem u grad da gledam u nekom kaficu nas Borac, upadnem u jedan kao konobar ne zna oce se gledati mora pitati gazdu, u drugom kao nema rtrs jedva nadjem gdje cu gledati i to bilo 3-4 tipa koja su gledala znaci tuga. fino kod kuce se bacim na krevet pa kad damo gol skocim na komp i ode postavim post GOOOOOOOL!!!! :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 13:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

I ja cu u kucnoj atmosferi,ali bice organizovano navijanje,5-6 navijaca :D . Upravo krecem u diskont u nabavku tuborga i sokova.

Kad sledeci put bude ovako nesto vazno,predlozicu sastanak forumasa i navijanje u Dionisu 3,naravno onih kojima kao meni ne smeta otkrivanje identiteta. Dionis je najzgodniji,u gradu je,ima parking blizu stadiona je,a i Vlado i igraci su non-stop tamo kad ne igraju,a i prije i poslije treninga.Stalno sam tamo na kafi.
Da nisam pozvao drustvo,predlozio bih vec za danas popodne,ali bice jos prilika.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 13:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
taj dionis 3 ako se nevaram u onoj zgradi prekoputa dodikove plave kuce, na cosku? tu sam dolazio cesto dok se nije otvorio onaj kafic u rtrs zgradi. blizo mi faxa pa na pauzama...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 13:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

E to je taj,opustena je atmosfera a i igraci su cesto tamo. Uglavnom sportske teme,itd,itd.....tamo vise saznam nego u medijima.

Dovoljno je vidjeti kako su raspolozeni i odmah znas kakva je situacija na blagajni :D :D

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Schlager je napisao:
Fighter je napisao:

Daj Bože.

I ja kazem daj Boze!

Ali najveci crnjak ce biti ako se to desi,pa da vidis onda marketinga 15 dana unaprijed,od bilborda do printanih i elektronskih medija,a za reprezentaciju Srbije ovdje ne treba nikakav marketing, Bez i najmanje reklame bi doslo 100 000 ljudi,sto iz BL i okoline,sto iz ostatka RS,sto iz Srbije i Crne Gore,samo da je toliki kapacitet,a ne ovih 7500,to bi ljudi stajali cijelu noc da ujutro kupe ulaznicu za utakmicu Srbija-Italija ili Sj Irska!.
Ali eto,kao da gledam,tad bi marketing bio nevidjen,jer takvi su nasi sposobni organizatori!

Ljudi ne treba previdjeti ni činjenicu da je nastavak kvalifikacija tek na proljeće i da bi ovo vjerovatno značili i ubrzanje radova na izgradnji sjevera i juga. Pa možda i proširenje kapaciteta za 1500-2000 od prvobitno planiranog

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 20 Okt 2010, 14:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 13:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Nek je sa srecom danas!

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 13:59 
Pripravnik
Pripravnik

To si dobro predvidio,ovim našim samo treba dobar razlog za nastavak radova,inače od toga ništa.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 14:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Sretno momcima danas. AJ BORAC!!!

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 14:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2008, 09:09
Schlager je napisao:
Fighter je napisao:

Daj Bože.

I ja kazem daj Boze!

crnjak će biti kad se uplete FSBiH i na kraju će ovo da završi kao i RS - Srbija u21 :evil:

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 14:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Sep 2010, 19:35
Srećno Borče!!!
Iskreno se nadam prolasku dalje.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 15:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Schlager je napisao:
I ja cu u kucnoj atmosferi,ali bice organizovano navijanje,5-6 navijaca :D . Upravo krecem u diskont u nabavku tuborga i sokova.

Kad sledeci put bude ovako nesto vazno,predlozicu sastanak forumasa i navijanje u Dionisu 3,naravno onih kojima kao meni ne smeta otkrivanje identiteta. Dionis je najzgodniji,u gradu je,ima parking blizu stadiona je,a i Vlado i igraci su non-stop tamo kad ne igraju,a i prije i poslije treninga.Stalno sam tamo na kafi.
Da nisam pozvao drustvo,predlozio bih vec za danas popodne,ali bice jos prilika.

Mnogo mi se sviđa ta ideja organizovanog gledanja utakmice. Evo mogu ti reći da u ime mog druga Šajina, a i u svoje ime, da bi mi sigurno došli na to okupljanje forumaša u taj kafić. ;)

Što se tiče današnje utakmice, kod kuće ću gledati, stari i ja, samo što on i nije sad neki nevidjeni borčevac, više zvijezdaš.

Očekujem prolaz protiv ovih iz Teherana, samo da nas sudije ne pokradu, ali sreća pa ima ovaj prenos. Kontam da neće toliko krasti pred kamerama.

Srećno nam danas!

AJ BORAC!!!

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 15:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Kad je tekma?! BHT?

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 15:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2008, 09:09
u 17h na BHT-u imaš...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2010, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Borac u srcu je napisao:
Ljudi ne treba previdjeti ni činjenicu da je nastavak kvalifikacija tek na proljeće i da bi ovo vjerovatno značili i ubrzanje radova na izgradnji sjevera i juga. Pa možda i proširenje kapaciteta za 1500-2000 od prvobitno planiranog

управо тако. поред оних 4 до 5 хиљада мјеста која би се добила изградњом сјевера и југа, колико се ја сјећам била је и прича о продужавању истока за још неколико редова. а такође сјевер и југ би се могли и мало више дићи у висину па би се и ту могло добити још мјеста... ако би Србија којим случајем дошла да игра у БЛ, ова прича о реконструкцији стадиона би сигурно постала стварност. а овако, чисто сумњам, много теже.

нека је срећно данас момцима који су на грбавици!!! а савке је већ рекао у моје име у вези заједничког окупљања да се гледа утакмица. ;) задњи пут смо тако гледали против Лозане у Корнеру и било је екстра

АЈ БОРАЦ

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120146 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 316, 317, 318, 319, 320, 321, 322 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]