banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 08:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120186 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3170, 3171, 3172, 3173, 3174, 3175, 3176 ... 6010  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 17 Nov 2013, 15:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Trebamo se udarati u guzicu ako odemo na Termitnjak sa ta 2 boda prednosti.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 16:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Olimpic ovde uvijek dobro odigra i uvijek nas dobro namuci.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 16:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
tacno.

otkad su usli u ligu,prvi put su nas uzeli ovdje,0-2,proljece 2010..ali tad smo slavili onaj kup sa grbavice,osvojen tri dana prije...

u sampionskoj sezoni,pred kraj prvenstva,povedu ovdje u BL,avduka dobije neki gol kroz usi,i onda im otmemo...sudija u 20 minutu iskljuci nekog njihovog zbog prigovora 8) ...preokrenemo na 2-1...

sezonu kasnije,kaznjeni igramo pred praznim tribinama,boka kod 0-0 u drugom poluvremenu tako laktom odvali onog duraka,da je mene zaboljelo,haha..sudija srecom ne vidi,i pobjedimo 1-0 golom srdje knezevica

lani,isto guzovaca,opet igrac vise za nas i jedva 2-1,stisli nas sa 10 igraca...

najvise mrzim kad cujem da nam dolaze olimpic ili siroki brijeg :angry4: :angry4:

nadam se jos jednoj guzovaci i osvajanju prevazna tri boda..ne znam da li znate,ali olimpic ove sezone jos nije izgubio na gostovanju,a gostovao je i zrinjskom,i u sirokom,celiku,zeljeznicaru! :-?

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 16:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Raspad sistema

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 16:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nemoj tako...proslo 17 kola,a mi smo PRVI! 8)

Bice ovo sve OK.....

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 16:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Cosa Nostra je napisao:
Raspad sistema

Kakvog sistema, kad ga nismo ni imali? 8-)

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 17:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Рекао би човјек да смо 2 бода од испадања, а не на првом мјесту.
Нек су изгубили од левата, може им се. Тек трећи пораз.
И не видим што би морали изгубити од Жеље? Јесу фаворити, али опет.
Само да заврши ова полусезона, да се момци одморе. У паду смо.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 17:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Сасвим је нормално да форма иде узлазном и силазном путањом. Јебига, не можемо ни побједити све, иако смо данас играли против пуно слабијег противника. Што се наше тренутне форме тиче, благо речено, одошмо у пм :D

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 17:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Prvih 6 ekipa u 5 bodova to nam predstavlja problem u borbi za europu.
Utakmica protiv olimpica u nedelju je najvaznija to ako uspijemo pobjediti njima bi uspjeli pobjeci bodovno

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 18:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

jepse puzi :D

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 18:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
zakljucno sa utakmicom protiv rudara(prvih jedanaest kola), osvojili smo 26 bodova, a poslije te utakmice i sokantne izjave Jovica da napusta Borac, mi smo u 6 utakmica osvojili samo 8 bodova, volio bi da grijesim ali je ocigledno da smo od tada zaigrali mnogo bojazljivije i losije, sto uostalom potvrdjuje bodovni saldo, necu da ulazim mnogo u razloge ali mislim da to nije slucajno, mozda sef manje provodi vremena na radnom mjestu zbog poznatih desavanja i potrebe da vise bude uz roditelje, a da treninge i neke prijateljske utakmice vodi Marin, ako neko zna vise o tome nek napise

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 18:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
До тог једанаестог кола смо и играли фудбал, ово даље све нешто на силу.. А Јовић је ја мислим добио свог возача и дозволу за одсуство са тренинга због родитеља..

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ja ne mogu reći da nam je forma pala niti da je Željezničar u bog zna kakvom usponu, ili Sarajevo kilavo.
Ne može se to baš gledati od kola do kola. I kod njih znajući raspored su mudro ćutali i čekali da prođe onaj najgori dio i govorili polako sve će doći na svoje.

Željezničar imao strašno težak raspored a od skora, kao da su ga sami pravili. Još imali 2x po 2 na domaćem terenu.

Mi ćemo doći na lakši raspored, ovo sad je pakao. Kakav Vitez kakav klinac, to je isto kao onaj Gošk Gabela, Velež, čim su izašli iz BL znao sam da tu nema bodova. Ovo do sad je odlično, ako uzmemo više od 1 boda do kraja, fantastična sezona. A siguran sam da ćemo i na Grbavici pružiti super partiju.

Isto tako na početku su nam se svi rezultati poklapali, ovi veliki se nisu uigrali, rasipali bodove na sve strane ali nije realno da to tako bude čitavu sezonu, i sada više toga nema. Bilo kako bilo, proljeće će odlučivati, možemo mi i titulu uzeti uz laganiji raspored i gostovanja po RS. S obzirom da smo ovako nespremni držali čitavu sezonu prvo mjesto, trebamo biti optimisti.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 19:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Nemojte talasati bez potrebe da nam je neko u 7 mjesecu ovo ponudio ili rekao rekli bi sa nije normalan. Momci moja podrska i glavu gore. Opstanak je prioritet i stabilizacija kluba ostalo.manje vise.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 19:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

srdjanBL je napisao:
Nemojte talasati bez potrebe da nam je neko u 7 mjesecu ovo ponudio ili rekao rekli bi sa nije normalan. Momci moja podrska i glavu gore. Opstanak je prioritet i stabilizacija kluba ostalo.manje vise.

Bas ljudi sta je vama postali ste nezadovoljni sa prvim mjestom nakon 17 kola.. Probati prodati nekoliko igraca i malo stabilizovati finansije i ova polusezona je uspjela :)

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
olimpic jos uvijek nema poraz u gostima?!? malo je to meni nerealno
mislim da je doslo vrijeme da i to dozive :)

bojim se da ce sarajevo biti najbolje poslije nove godine, samo zbog jedne stvari, a to je prebogati gospodin iz malezije 8)

ima li iko da je bio na utakmici u zenici?
kako su igrali momci?

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 19:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
bas zbog tog prvog mjesta sam pisao ono sto je cinjenica a to je da smo sa zavrsenom utakmicom u PD imali i igru i rezultate i odlican saldo(2.36 bodova po utakmici u prosjeku a poslije toga 1.33 boda), zato treba napraviti analizu zbog cega smo toliko pali kad smo za protivnike imali relativno lake protivnike, izuzev sirokog brijega, ali da ipak sacekamo ove 2 utakmice mozda i ostanemo lideri

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 19:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
iskusniborcevac je napisao:
bas zbog tog prvog mjesta sam pisao ono sto je cinjenica a to je da smo sa zavrsenom utakmicom u PD imali i igru i rezultate i odlican saldo(2.36 bodova po utakmici u prosjeku a poslije toga 1.33 boda), zato treba napraviti analizu zbog cega smo toliko pali kad smo za protivnike imali relativno lake protivnike, izuzev sirokog brijega, ali da ipak sacekamo ove 2 utakmice mozda i ostanemo lideri

Laki protivnici? To je relativan pojam. Ja bih volio da imamo neki taster da možemo prije utakmice tajno glasati šta očekujemo od narednog meče. Gostovanja Zvijezdi i Vitezu teško da bi više od 20% ljudi reklo da su lagana za Borac. Takođe i domaćinstvo Čeliku, Širokom i Olimpiku. Više će biti optimista pred Grbavicu nego što je bilo pred Vitez.
Po meni će biti lakša puno gostovanja: Radniku, Slaviji i Leotaru koji će do tad biti već drugoligaš ali opet vrijeme će pokazati.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2013, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
U nadoknadi vremena Đelmić je propustio veliku priliku za izjednačenje. Utrčava iza zadnje linije Viteza, ubačenu loptu prima na grudi i u trku je hvata volejom, ali pogađa golmana koji mu izlazi u susret. Šteta.
Igrali smo dobro drugi dio prvog poluvremena, kontrolisali igru, pravili kombinacije i došli do izjednačenja. U drugom poluvremenu iz nekog razloga prepuštamo igru Vitezu. Grujić je izašao na poluvremenu i to se osjetilo. Imao je žuti i čini mi se i nekakvu povredu. Bilo je i čudnih Jovićevih odluka. Uvodi Stefu umjesto Grujića, što je bilo u redu, a onda nakon 15 minuta umjesto njega uvodi Perovića. Koliko sam čuo nije bila povreda u pitanju. Predragović se zagrijavao cijelo drugo poluvrijeme.
Falio nam je Grahovac. Umoran ili ne, morao je igrati. Do kraja sezone su bile ostale tri utakmice. Kakvo crno odmaranje pred tromjesečnu pauzu?

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2013, 00:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Витез - Борац 3:1 (Фото/Видео)

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120186 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3170, 3171, 3172, 3173, 3174, 3175, 3176 ... 6010  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]