banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 18:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3163, 3164, 3165, 3166, 3167, 3168, 3169 ... 6010  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 11 Nov 2013, 11:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
По овом Строберијевом списку, пола лиге у суботу наступа ослабљено: Сарајеву нема два играча - Ковачевић и Цимирот, Олимпику нема Дуљевића, Зрињском фали понајбољи играч Бекић, Широком нема Закарића...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 11:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Vlado bio i ostao muljator, ocigledno se sveti Borcu a u isto vrijeme je u sluzbi federalaca, fudbalski jovo divjak

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 11:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Inace Vlado i DRagan su pricali o tome u Dionisu, bio sam prisutan tako da ti napadi na njega bas i nisu na nekim osnovama. Prije i poslije utakmice sa Celikom su zajedno sjedili...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 11:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
srdjanBL je napisao:
Stadion na kojem je FK Dzaja stacionirana nije njihov, nego nekog kluba iz Vrabanje koji je tokom rata bio ugasen, kasnije je iz Dzaje dobili stadion na koristenje, a koliko sam cuo on je to na sebe nekako prepisao, pa su ovi "iz tog kluba iz Vrabanje" (citaj Muslimani povratnici) tuzili FK Dzaja i trazili da povrat terena. To vuklo po sudovima i sada je zavrseno?

To je Jedinstvo iz Vrbanje.

Evo i neko saopštenje u vezi toga:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/banja-lu ... stvo/51429

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 11:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
srdjanBL je napisao:
Stadion na kojem je FK Dzaja stacionirana nije njihov, nego nekog kluba iz Vrabanje koji je tokom rata bio ugasen, kasnije je iz Dzaje dobili stadion na koristenje, a koliko sam cuo on je to na sebe nekako prepisao, pa su ovi "iz tog kluba iz Vrabanje" (citaj Muslimani povratnici) tuzili FK Dzaja i trazili da povrat terena. To vuklo po sudovima i sada je zavrseno?

Imam par prijatelja dole u Vrbanji koji su se angažovali oko ovoga ( nisu svi povratnici muslimani, mještani uglavnom Vrbanje) oni su već davno tužili Glišića za povrat kompletne imovine, i nedavno su ga dobii na sudu. Stim da se stadion vodi 1/1 na njima, i Glišić ga nikada nije prepisao na sebe, mada je pokušavao. Međutim najinteresntnije je u cijeoj prići je to, da je Glišić zvanično registrovan kao klub 2006 a nas je tužio 2004. Do tada je bio škola fudbala, toliko ima tu elemeneta da mu se poništi presuda, a naravno cijelo vrijeme je koristio besparavno stadion dole. Međutim naravno da je nekome iz Borca bio u interesu ovo, pogotovu Špici, ali treba pokušati opet s dobrim advokatom.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 11:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Brigate BL je napisao:
Inace Vlado i DRagan su pricali o tome u Dionisu, bio sam prisutan tako da ti napadi na njega bas i nisu na nekim osnovama. Prije i poslije utakmice sa Celikom su zajedno sjedili...

vlado jagodić je javna ličnost,i on dobro zna podnijeti i kritike i pohvale na svoj račun...tvoje mišljenje je takvo,a ima i drugačijih,evo na naslovnici jedog sportskog portala stoji tekst "Selektore,sigurni ste da ste izabrali 20 najboljih"??..a u tekstu između ostalog

Citiraj:
Zašto, gospodine Jagodiću, među 20 igrača nisu Armin Hodžić i Riad Bajić? Ovo su mladići koji nose igru aktuelnog bh. prvaka Željezničara u posljednje vrijeme i definitivno ti momci zaslužuju da budu na spisku. Da li ste pogledali nekoliko utakmica u kojima su ovi momci nastupali u ovoj sezoni? Možda ste bili na Grbavici sinoć, pa ih gledali protiv Slavije? Sumnjam...

i ja samo konstatujem da je OK ako vlado misli da njih dvojica nemaju mjesta na spisku,ali ako ih nije zvao pod pritiskom željezničara,da bi kompletni nastupili u travniku-da je to sramota....ništa ni više ni manje od toga nisam napisao,i to nisu nikakvi napadi...ako je čist,onda se nema šta osjećati napadnutim.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 12:52 
Veteran
Veteran

odgoditi 17 kolo, neka se 19-to odigra pocetkom decembra, zbog regularnosti takmicenja a ujedno bi skratli zimsku pauzu ili odrediti jednu srijedu, ako ostane ovako neko stima selji a zna se ko

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 13:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ma ja govorim o igracima Borca ovi me drugi bas i ne zanimaju.
O njima su i oni pricali kad da se vrate i kako.

Mec ce najvjerovatnije biti u nedjelju

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 13:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
A bih igra sa spanijom u cetvrtak navece? pa dobro u petak nek su u bl dobiju slobodan dan za odmor i u nedelju bi vec mogli igrati.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 14:09 
Veteran
Veteran

i mi govorimo o igracima Borca, ali posmatramo na sve malo sire i ne dozvoljavamo da nas vuku za nos, pocevsi od Vlade pa nadalje

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 14:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
ja mislim da se uopste ne igra za vikend , zapravo sam ubijedjen , nego igramo slijedecu srijedu ....

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 14:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
http://pressrs.ba/sr/sport/fudbal/story ... emija.html

Ako neko ima nastavak teksta, nek izbaci :D

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 14:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Са Витезом у недјељу у 13 на Камберовићу.

Изаћи ће наставак овог текста на истом линку, негдје поподне око 5-6.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 15:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Ima li prenosa sa Kemberovic polja?

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2013, 21:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
jovic gost na bht

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 00:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Јовић у емисији ''БХТ спорт''

http://adf.ly/ZBcK6

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 08:42 
Veteran
Veteran

uprkos skracenim pripremama, Jovic Dragan je ukomponovao ekipu i spremio je za najteza iskusenja i pored tanke klupe i velikih napora kojima su bili izlozeni prvotimci, dokaz tome je upravo ovo sto je rekao da nemamo povrijedjenih igraca, jer je poznata cinjenica da nespremnog igraca prate povrede

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 09:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ovo je tačno.

mada,ima tu još jedna stvar...dosta zavisi i od metodologije treninga....jović traži igru,glavno težište mu je uigravanje linija,akcije....ne "ubija" igrače na treningu...

a ko se sjeća cvetkovićevih treninga,ono je bio rat do istrebljenja!
prvi je trener koji je uveo onaj njemački fazon,prvi uveo kostobrane na treninzima i insistiranje da se u svaki duel na treningu ulazi potpuno isto kao na utakmici...igrao je u bundesligi,i to mu je ostalo u krvi,da je duel najvažniji od svega...
samim tim,normalno da će na takvim treninzima biti i mnogo više povreda nego na ovakvim...a šta je bolje?

pa ja mislim da je za ovu ligu,pametnije ovo što jović radi i sasvim dovoljno.u ovoj ligi kontakt igre skoro i nema,kao da se igra balet,čim osjetiš nekoga da te dodirnuo,staneš,padaš,sudija svira....osim toga,ima Marina od koga igrači mogu naučiti sve o odbrani,ima Marka da radi sa vezistima....a napadača i tako nemamo :lol: :lol:
..za neke eventualne evropske utakmice ne znam..one momačke igre protiv ozbiljne evropske ekipe (makabi) su pokazale da ima smisla i to što je zvezdan radio.....ali skoro sam siguran da je zato bilo lako i pobuniti igrače na onaj bojkot cvetkovića,jer jednostavno igrači ovdje u ovoj ligi nisu navikli na toliku krv na treninzima,i jedva su dočekali da ga se riješe.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 10:02 
Veteran
Veteran

kad budemo imali klasicnog napadaca, onda hitno prebaciti Kimeta u strucni stab, ima covjek iskustva kad ga je Smileski postavio za svog pomocnika zaduzenog za rad sa napadacima :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2013, 10:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
iskusniborcevac je napisao:
kad budemo imali klasicnog napadaca, onda hitno prebaciti Kimeta u strucni stab, ima covjek iskustva kad ga je Smileski postavio za svog pomocnika zaduzenog za rad sa napadacima :lol:

Kime ''jebo ti konju mater'' Marjanović... dobijaće nam napadači svaki put žuti zbog rječnika :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3163, 3164, 3165, 3166, 3167, 3168, 3169 ... 6010  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]