na islamskom forumu sam nasao post jednog obrezanog koji je izanalizirao preostale utakmice. naime, radi se o tome "kako ce zeljeznicar doci do jesenje titule". ja cu taj post kopirati mislim da je onako prilicno realan i moglo bi se malo raspravljati i o tome
Citiraj:
11 kolo
- zeljo : sarajevo 1 (derbi je, ali mislim da smo malo bolji + domaci teren)
- olimpik : borac 1 (sva tri znaka u mogucnosti, ali borac mora negdje stati, a i olimpik je neplanski zijanio u banovicima)
- siroki : celik 1 (realno)
12 kolo
- zrinjski : zeljo x (dole vazda dobro igramo, a zrinjski je u maloj krizi)
- sarajevo : leotar 1 (realno)
- borac : zvijezda 1 (realno)
- slavija : siroki 1 (realno, slavija kuci, nema teorije da zijane)
13 kolo
- zeljo : buducnost 1 (realno)
- siroki : sarajevo 1 (derbi, ali siroki kuci tesko gubi bodove, pogotovo deru nas i pitare)
- travnik : borac 1 (svaki komentar je suvisan, sa pirote manchester ne nosi bodove)
14 kolo
- borac : zeljo x (tekma koja ce presuditi, uz dobar bunker i igru slicnu prijasnjoj u bl x je vrlo lako moguc)
- sarajevo : drina 1 (realno)
- zrinjski : siroki 1 (zrinjski rak rana za siroki, cak i na pecari)
15 kolo
- Zeljo : rudar 1 (realno)
- velez : sarajevo x (velez rasulo, ali derbi je , pritisak sa tribina, sudije tako da x ne gine)
- leotar : borac x (moguc i kec, ali borac je ipak za nijansku kvalitetniji, a dole nema ni toliko pritiska kao npr u travniku)
- siroki : buducnost 1 (realno)
tabela:
1. zeljo 29
2. borac 28
3. sarajevo 27
4. siroki 27
od svega mi oko bode ovaj Rudar i samo zbog ove njihove igre protiv nas. ne bih volio da nam on presudi jesenju titulu...