banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 14:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 313, 314, 315, 316, 317, 318, 319 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Okt 2010, 18:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Da, kocko nam opet sudi. Sta je tu je, kad vec ovi nasi nemaju muda da podviknu ne znam zasto mi da kukamo iz dana u dan. Ocigledno je da su Vlado i igraci ostavljeni lopovima na milost i nemilost pa sta bude. Ako nas celavi ne bude potkradao vise od onog koji je pokusao da nas unakazi na Kosevu mislim da imamo realnu sansu.

Inace, Olimpik je doveo novog trenera.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2010, 19:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
ma ima da ih pogazimo na grbavici pa onda lagano na rukomet ako bude 20 tog. bice to dan naseg Borca! ubjedjen sam da ce igraci dati 101% jer oni znaju koliko nama znaci pobjeda u teheranu.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2010, 19:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
na islamskom forumu sam nasao post jednog obrezanog koji je izanalizirao preostale utakmice. naime, radi se o tome "kako ce zeljeznicar doci do jesenje titule". ja cu taj post kopirati mislim da je onako prilicno realan i moglo bi se malo raspravljati i o tome
Citiraj:
11 kolo
- zeljo : sarajevo 1 (derbi je, ali mislim da smo malo bolji + domaci teren)
- olimpik : borac 1 (sva tri znaka u mogucnosti, ali borac mora negdje stati, a i olimpik je neplanski zijanio u banovicima)
- siroki : celik 1 (realno)

12 kolo
- zrinjski : zeljo x (dole vazda dobro igramo, a zrinjski je u maloj krizi)
- sarajevo : leotar 1 (realno)
- borac : zvijezda 1 (realno)
- slavija : siroki 1 (realno, slavija kuci, nema teorije da zijane)

13 kolo
- zeljo : buducnost 1 (realno)
- siroki : sarajevo 1 (derbi, ali siroki kuci tesko gubi bodove, pogotovo deru nas i pitare)
- travnik : borac 1 (svaki komentar je suvisan, sa pirote manchester ne nosi bodove)

14 kolo
- borac : zeljo x (tekma koja ce presuditi, uz dobar bunker i igru slicnu prijasnjoj u bl x je vrlo lako moguc)
- sarajevo : drina 1 (realno)
- zrinjski : siroki 1 (zrinjski rak rana za siroki, cak i na pecari)

15 kolo
- Zeljo : rudar 1 (realno)
- velez : sarajevo x (velez rasulo, ali derbi je , pritisak sa tribina, sudije tako da x ne gine)
- leotar : borac x (moguc i kec, ali borac je ipak za nijansku kvalitetniji, a dole nema ni toliko pritiska kao npr u travniku)
- siroki : buducnost 1 (realno)

tabela:
1. zeljo 29
2. borac 28
3. sarajevo 27
4. siroki 27

od svega mi oko bode ovaj Rudar i samo zbog ove njihove igre protiv nas. ne bih volio da nam on presudi jesenju titulu...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2010, 19:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Svi u Teheran

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2010, 20:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Јањић скинут са листе судија за Грбавицу.

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2010, 20:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Уф, баш ме занима на шта ће то личити у сриједу.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2010, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
GanDra je napisao:
Јањић скинут са листе судија за Грбавицу.

ајд макар нека добра вијест. надам се да сад неће доћи неки гори од њега

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2010, 21:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

http://www.rekreativo.com/ Evo cini mi se Borac dobija malo opasnijeg gradskog rivala :D

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2010, 21:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evropski Borac je napisao:
http://www.rekreativo.com/ Evo cini mi se Borac dobija malo opasnijeg gradskog rivala :D

па ето ако се узме интернет страница ту већ на почетку уопште не заостају за Борцем. не знам да ли да плачем или да се смијем

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2010, 21:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A i navijaci su vam zajednicki, ima Lesinara na slikama :D

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2010, 21:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Šajin je napisao:

па ето ако се узме интернет страница ту већ на почетку уопште не заостају за Борцем. не знам да ли да плачем или да се смијем

Bolje da se radujes za jedno 5-6 godina igrace se i pravi gradski derbi u BL naravno ako Rekreativo nastavi ovako

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2010, 21:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ma dace nasi momci na Grbavici zadnji atom snage za prolaz dalje.Volio bi da opet gol(ovi) u gostima presude,to ce ih najvise pojesti. :D

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2010, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šajin je napisao:

Bolje da se radujes za jedno 5-6 godina igrace se i pravi gradski derbi u BL naravno ako Rekreativo nastavi ovako

Видео галерија, Веб шоп, Форум.
о маркетингу и да не причам. скупили заједно паре и направили обданиште Рекреативо. Да не причам коме су све дали чланску карту и то сваки пут буде у медијима, а Кустурица на сваком концерту њихову мајицу носи и Неле њихов дрес.
А људи задња могућа лига,аматери обични, а Борац Премијер лига. јебем ти све...

Poslednji put menjao Шајин dana 18 Okt 2010, 21:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2010, 21:50 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Hehehehehe, ma sve je to nak kao zajebancija, ali ljudi su već čuli za njih, čak su jednom bili spomenuti i na SOS U emisiji Total Soker kod onog Neše, kada je Nele bio gost...

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2010, 21:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Hehehehehe, ma sve je to nak kao zajebancija, ali ljudi su već čuli za njih, čak su jednom bili spomenuti i na SOS U emisiji Total Soker kod onog Neše, kada je Nele bio gost...

To je sve pocelo kao zajebancija al videces kako ce se zavrsiti

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2010, 21:56 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

To je sve pocelo kao zajebancija al videces kako ce se zavrsiti

Ako ti odgovorim, mislićeš da imam nešto protiv njih, a stvarno nemam, čak naprotiv mi je sve to simpatično...

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2010, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
batica je napisao:
na islamskom forumu sam nasao post jednog obrezanog koji je izanalizirao preostale utakmice. naime, radi se o tome "kako ce zeljeznicar doci do jesenje titule". ja cu taj post kopirati mislim da je onako prilicno realan i moglo bi se malo raspravljati i o tome
Citiraj:
11 kolo
- zeljo : sarajevo 1 (derbi je, ali mislim da smo malo bolji + domaci teren)
- olimpik : borac 1 (sva tri znaka u mogucnosti, ali borac mora negdje stati, a i olimpik je neplanski zijanio u banovicima)
- siroki : celik 1 (realno)

12 kolo
- zrinjski : zeljo x (dole vazda dobro igramo, a zrinjski je u maloj krizi)
- sarajevo : leotar 1 (realno)
- borac : zvijezda 1 (realno)
- slavija : siroki 1 (realno, slavija kuci, nema teorije da zijane)

13 kolo
- zeljo : buducnost 1 (realno)
- siroki : sarajevo 1 (derbi, ali siroki kuci tesko gubi bodove, pogotovo deru nas i pitare)
- travnik : borac 1 (svaki komentar je suvisan, sa pirote manchester ne nosi bodove)

14 kolo
- borac : zeljo x (tekma koja ce presuditi, uz dobar bunker i igru slicnu prijasnjoj u bl x je vrlo lako moguc)
- sarajevo : drina 1 (realno)
- zrinjski : siroki 1 (zrinjski rak rana za siroki, cak i na pecari)

15 kolo
- Zeljo : rudar 1 (realno)
- velez : sarajevo x (velez rasulo, ali derbi je , pritisak sa tribina, sudije tako da x ne gine)
- leotar : borac x (moguc i kec, ali borac je ipak za nijansku kvalitetniji, a dole nema ni toliko pritiska kao npr u travniku)
- siroki : buducnost 1 (realno)

tabela:
1. zeljo 29
2. borac 28
3. sarajevo 27
4. siroki 27

od svega mi oko bode ovaj Rudar i samo zbog ove njihove igre protiv nas. ne bih volio da nam on presudi jesenju titulu...

мислим да је ово веома реално одрађено и ето нас у 2 бода са свима, само због просутих бодова кући!

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2010, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
и ја им такође предвиђам свијетлу будућност!
можда је зајебанција, али људи су паметни у вуку паметне потезе..
углавном, свака част на досад учињеном..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2010, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Nadam se da igraci ne razmisljaju kao pojedinci na ovom forumu. Kakva su ovo idiotska predvidjanja raspleta jesenjeg dijela? Dok god je mentalitet nasih navijaca takav da mi razmisljamo o najgorim mogucim varijantama nema od nas nista. Srecom, imamo trenera i igrace koji ocigledno ne skidaju gace cim izadju iz BL.

Gospodo, mi cemo otresti i Zvijezdu i Zeljeznicara na nasem terenu, a dobicemo Olimpik (minimalno X) i Leotar u gostima! Jedino se slazem da ne treba previse ocekivati u Travniku, jer se tamo ne igra fudbal. Dakle, mi osvajamo minimalno 10 bodova u narednih 5 kola!

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2010, 22:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Sve se slazem,osim ove pobjede u Trebinju. Sjecam se najmanje dvadesetak utakmica dole,sto u drugoj ligi zapad sfrj,sto u ligi Republike Srpske,sto u bih ligi,i ne sjecam se nijedne pobjede u prvenstvenoj utakmici!

Ove nekakve kupove ne racunam. Oni su uvijek hiprmotivisani protiv nas,usto i bezobrazni i poslije Zeljeznicara su mi najmrzi klub! Jednom su cak toliko tukli da je Bilbija (Milorad) bio klinicki mrtav kad ga je Slato udario,i reanimacijom je vracen u zivot u trebinjskoj bolnici,bili smo na toj utakmici!!

Ne nogu ih ocima gledati,i zelim im sve najgore.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 313, 314, 315, 316, 317, 318, 319 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]