Schlager je napisao:
Jedan remi nakon 6 pobjeda i odmah nista i niko ne valja! Slazem se da je uprava inertna,ali ni mi banjalucani se nismo proslavili sa ovako mizernom podrskom vodecem timu u ligi.Kakva uprava,takvi mi,yebiga.
Ne treba ni o sudjenu previse,iako je jasno da smo osteceni,pogotovo za onaj gol Nikolica kad se Vule izvlacio iz ofsajda, bio je cist kao suza (vidio sam na snimku),ali i Sakan je trebao dobiti drugi zuti u 18 minutu !!!
Nesto kontam,da ima neka jasna tendencija protiv Borca,ne bismo pobjedili sve 4 utakmice u gostima,jer svi znamo da se ne moze pobjediti u gostima ako sudija ima drugacije instrukcije, prije 2-3 godine su nam dizali zastavicu cim predjemo centar,a ako domacini ne mogu drugacije utrpati gol,onda prvo naguravanje u nasem sesnaestercu prilikom kornera i prekida-sviraju penal!
Zao mi je samo sto sinoc nije bilo vise od jednog rezerviste u timu,jer ovako nam se najjaci tim istrosio maximalno po teskom terenu i bice mnogo teze u srijedu na Grbavici nego da je istrcao kombinovani tim,koji takodje ne bi izgubio,a mozda bi i pobjedio kad znamo koliko rezervisti uvijek vise grizu.
Vladi zamjeram samo sto Grahi ne da pravu priliku,recimo da tri utakmice bude starter u kontinuitetu,a ne da igra po 10 minuta i po Janji i ostalim egzoticnim mjestima. On je doktor fudbala za ove gore koje ste i vi apostrofirali,a koji pocinju svaku utakmicu.
Jedva cekam srijedu i okrsaj kod OK korala,bice zestoko na prepunom onom ruglu od stadiona,vec me sad trema drma.
Kad sam odmah poslije utakmice napisao da smo drasticno pokradeni veci dio forumasa pisao je o nasoj losoj igri koja je, ponavljam se, uzrokovana stalnim pogibeljnim startovima protivnika.
A sto se tice pobjeda u gostima one su izvojevane takodje uz nevjerovatnu sudijsku kradju. Mislim da je dovoljno pogledati utakmicu koju smo dobili u teheranu na kosevu. Kradja se nastavlja i u srijedu na revansu kupa.
O malom Grahovcu smo ranije komentarisali. Manjak voljnog momenta.
A sto se tice rezervista i njihovog 'grebanja' ocigledno je da ti Shlager nisi gledao nase trening utakmice. Nema tu, nazalost, posebnog grebanja. Cak bih se usudio reci da su mi rezervisti u par navrata, na tim prijateljskim i trening utakmicama, djelovali kao da uopste ne zele u prvih 11. Ovo ce ti potvrditi vecina ljudi koji su gledali pomenute trening utakmice.