banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 14:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 311, 312, 313, 314, 315, 316, 317 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Okt 2010, 14:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
враћамо се на то да треба само мало да се то поново закотрља, мало воље и жеље, али ни то нема!
и понављам некомпетентни и људи којима је Борац 3-4 обавеза, подвлачим обавеза, умјесто да то схвате као част!!!

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 14:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
evo ja znam kako cemo privuci navijace na stadion,nek uprava organizuje besplatno dijelenje tocene pive,nasem narodu samo daj pive i on je zadovoljan :angry4: stvarno ovo je sramota Borac prvi a mi ne mozemo prebaciti 3 hiljade!

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 14:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
мислим да је овдје одавно све речено, и да нажалост само млатимо празну сламу.

ови из управе морају да се консолидују међусобно,а до тада нама остаје само да се живцирамо

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 14:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Nema druge nego Svi na Grbavicu!

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 16:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
E nek je i Seljo izgubio bas mi je drago...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 16:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Bilbija dao gol za Vojvodinu... Zavrsilo 0-1

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 16:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Gazimestanac87 je napisao:
E nek je i Seljo izgubio bas mi je drago...

Ostaje jos veci zal za sinocnjim rezultatom, mogli smo se dobro odlijepiti.

Dobro je da je bar neko iz RS-a otkinuo onima bodove, a ne da samo protiv nas igraju na noz.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 16:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Борац БЛ je napisao:
evo ja znam kako cemo privuci navijace na stadion,nek uprava organizuje besplatno dijelenje tocene pive,nasem narodu samo daj pive i on je zadovoljan :angry4: stvarno ovo je sramota Borac prvi a mi ne mozemo prebaciti 3 hiljade!

Pa dobro, kiša+prenos, mora se odraziti.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Malo čudna situacija, rezultati nas uglavnom prate ali igra je poprilično loša. Ako smo najkvalitetniji tim u ligi i po onakvom terenu bi opet trebalo to nekako da se osjeti - kroz veću trku, više snage, povezanije akciji, uigranije prekide, više šuteva...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 17:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Je li zna iko, koji je sinoc bio Stanceskom?! Onakvi centarsutevi nam stvarno ne trebaju... Preciznije lopte salje moja raja iz naselja, kad odemo kod Tarze u balon... Ono sinoc je bilo ocajno.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 18:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
TaškoBL je napisao:
Je li zna iko, koji je sinoc bio Stanceskom?! Onakvi centarsutevi nam stvarno ne trebaju... Preciznije lopte salje moja raja iz naselja, kad odemo kod Tarze u balon... Ono sinoc je bilo ocajno.

Jbg brate kod Tarze je teren puno kvalitetniji a i toplije je :lol: Sinoc bilo "ladno" :D

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 19:30 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
Evropski Borac je napisao:
јан_де je napisao:
Мени није јасно шта ти људи у фотељама раде... Колико пара треба да се отвори Борчев шоп, колико пара треба да играчи оду по школама , мало се зезају са клинцима, колико пара треба да се утакмице најављују на ТВ и радију, колико треба да се стављају плакати у сваком насељу(не само у Центру и ближим насељима), да се некад подијеле улазнице неком одијељењу основне школе да дођу сви заједно да гледају Борац, да се онај сајт редовно ажурира.. Ту не требају велике паре, него воља, труд и ентузијазам.

Па мајку му, има милион идеја, и чим нешто кажеш одмах испадне да паметујеш... то је смо велика жеље да Борац буде бољи.
Ја идем сваку домаћу утакмицу, уредно платим своју карту и то је мој допринос клубу... Плус још што трубим свима око себе да иду гледати Борац, допиздио сам им више...

Ovaj post objasnio...svaka cast

evo da dodam takode sinoc red iznad mene sjede momci i pitaju koje prvi pa zar je to moguce doduse brzo su se adaptirali i navijali.mislim da jos dugo ce biti isti broj to jest nas odreden broj koji dolazi sve utakmice a ovo sve u navratima.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 20:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Ma sinoc ne da su nas ostelili. Jebeni pilav, izgleda da mu nije bilo dosta jednom sto je gulio po terenu, mogao bi on to opet da isproba

http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/B ... 70351.html

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 20:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
subzero81 je napisao:
Ma sinoc ne da su nas ostelili. Jebeni pilav, izgleda da mu nije bilo dosta jednom sto je gulio po terenu, mogao bi on to opet da isproba

http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/B ... 70351.html

Сад ми сузе кренуше на очи. . . И хоће ли ико одговарати за ово? Хоће ли се неко наш жалити? Докле више?

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 20:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
i sta da se zale, sta ce dobiti time, svi srpski klubovi u bih gledaju samo svoje licne interese, dok se mali zeleni uvijek drze zajedno i guraju jedni druge

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 20:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Jedan remi nakon 6 pobjeda i odmah nista i niko ne valja! Slazem se da je uprava inertna,ali ni mi banjalucani se nismo proslavili sa ovako mizernom podrskom vodecem timu u ligi.Kakva uprava,takvi mi,yebiga.
Ne treba ni o sudjenu previse,iako je jasno da smo osteceni,pogotovo za onaj gol Nikolica kad se Vule izvlacio iz ofsajda, bio je cist kao suza (vidio sam na snimku),ali i Sakan je trebao dobiti drugi zuti u 18 minutu !!!
Nesto kontam,da ima neka jasna tendencija protiv Borca,ne bismo pobjedili sve 4 utakmice u gostima,jer svi znamo da se ne moze pobjediti u gostima ako sudija ima drugacije instrukcije, prije 2-3 godine su nam dizali zastavicu cim predjemo centar,a ako domacini ne mogu drugacije utrpati gol,onda prvo naguravanje u nasem sesnaestercu prilikom kornera i prekida-sviraju penal!

Zao mi je samo sto sinoc nije bilo vise od jednog rezerviste u timu,jer ovako nam se najjaci tim istrosio maximalno po teskom terenu i bice mnogo teze u srijedu na Grbavici nego da je istrcao kombinovani tim,koji takodje ne bi izgubio,a mozda bi i pobjedio kad znamo koliko rezervisti uvijek vise grizu.

Vladi zamjeram samo sto Grahi ne da pravu priliku,recimo da tri utakmice bude starter u kontinuitetu,a ne da igra po 10 minuta i po Janji i ostalim egzoticnim mjestima. On je doktor fudbala za ove gore koje ste i vi apostrofirali,a koji pocinju svaku utakmicu.

Jedva cekam srijedu i okrsaj kod OK korala,bice zestoko na prepunom onom ruglu od stadiona,vec me sad trema drma.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 21:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Schlager je napisao:
Jedan remi nakon 6 pobjeda i odmah nista i niko ne valja! Slazem se da je uprava inertna,ali ni mi banjalucani se nismo proslavili sa ovako mizernom podrskom vodecem timu u ligi.Kakva uprava,takvi mi,yebiga.
Ne treba ni o sudjenu previse,iako je jasno da smo osteceni,pogotovo za onaj gol Nikolica kad se Vule izvlacio iz ofsajda, bio je cist kao suza (vidio sam na snimku),ali i Sakan je trebao dobiti drugi zuti u 18 minutu !!!
Nesto kontam,da ima neka jasna tendencija protiv Borca,ne bismo pobjedili sve 4 utakmice u gostima,jer svi znamo da se ne moze pobjediti u gostima ako sudija ima drugacije instrukcije, prije 2-3 godine su nam dizali zastavicu cim predjemo centar,a ako domacini ne mogu drugacije utrpati gol,onda prvo naguravanje u nasem sesnaestercu prilikom kornera i prekida-sviraju penal!

Zao mi je samo sto sinoc nije bilo vise od jednog rezerviste u timu,jer ovako nam se najjaci tim istrosio maximalno po teskom terenu i bice mnogo teze u srijedu na Grbavici nego da je istrcao kombinovani tim,koji takodje ne bi izgubio,a mozda bi i pobjedio kad znamo koliko rezervisti uvijek vise grizu.

Vladi zamjeram samo sto Grahi ne da pravu priliku,recimo da tri utakmice bude starter u kontinuitetu,a ne da igra po 10 minuta i po Janji i ostalim egzoticnim mjestima. On je doktor fudbala za ove gore koje ste i vi apostrofirali,a koji pocinju svaku utakmicu.

Jedva cekam srijedu i okrsaj kod OK korala,bice zestoko na prepunom onom ruglu od stadiona,vec me sad trema drma.

Kad sam odmah poslije utakmice napisao da smo drasticno pokradeni veci dio forumasa pisao je o nasoj losoj igri koja je, ponavljam se, uzrokovana stalnim pogibeljnim startovima protivnika.

A sto se tice pobjeda u gostima one su izvojevane takodje uz nevjerovatnu sudijsku kradju. Mislim da je dovoljno pogledati utakmicu koju smo dobili u teheranu na kosevu. Kradja se nastavlja i u srijedu na revansu kupa.

O malom Grahovcu smo ranije komentarisali. Manjak voljnog momenta.
A sto se tice rezervista i njihovog 'grebanja' ocigledno je da ti Shlager nisi gledao nase trening utakmice. Nema tu, nazalost, posebnog grebanja. Cak bih se usudio reci da su mi rezervisti u par navrata, na tim prijateljskim i trening utakmicama, djelovali kao da uopste ne zele u prvih 11. Ovo ce ti potvrditi vecina ljudi koji su gledali pomenute trening utakmice.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
kad smo kod marketinga mislim da i mi mozemo tu nesto da uradimo...odraditi 5-6 plakata, nemoraju biti ni plakati neka bude na A4 formatu jasno i fino iskuracno Borac - _________(protivnik) i zalijepiti na odredjenim mjestima. ja cu to da uradim slijedecu domacu utakmicu tj protiv Zvijezde Gradacac. stavim u koliko sati, cijena ulaznica, isprintam 5-6 papira i malo selotepa i polijepim. ako ovde ima momaka koji studiraju ili idu u skolu jedan plakat bi mnogo znacio u takvoj ustanovi. ako neko nema stampac ima usb i printanje je 10-tak migova tako da dati 0.50 km mislim da nije puno. dakle samo dobra volja. mozda pomogne, mozda ne ali u svakom slucaju sam pomogao.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 22:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... smeta.html

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2010, 22:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
@kod kuce i na strani

Ne djelujes mi kao covjek koji Premijer ligu prati godinu ili dvije,pa me iznova iznenadjuje ova tvoja tvrdnja da se moze na 4 uzastopna gostovanja pobjediti,iako su sudije imale drugacija instrukcije.Ja sam svojim ocima gledao na Grbavici kad Stilic pada metar udaljen od naseg najblizeg igraca a Dominkovic pokazuje na penal(ako ne vjerujes,sad cu naci na youtube klip i postaviti ga ovdje) !! Nasi odu u svlacionicu a glupi Karasi ih vrati nazad i ispadnemo iz lige. Isto sam vidio i u Orasju i u Modrici,a skoro na svakom gostovanju nam nisu dali da predjemo centar,odmah bi zastavica bila gore.

Sto se tice trening utakmica,ne znam tacno na koje mislis,bio sam protiv BSK,i onaj kup protiv TOSK,a nisam bio one na Naprijedovom stadionu. Poenta mog posta je bila manje ta griznja,koliko cinjenica da bi mi mnogo vise znacila pobjeda na sred Grbavice nego ona sinoc,pa bih zato volio da nam se citav tim nije onako istrosio do maximuma sinoc.

Sto se Grahe tice,to sam vise napisao zbog ostalih forumasa,nego zbog vas cetvorice koji ocito zajedno idete na utakmice pa ponavljate cak i istu frazu o nezalaganju,a ja nemam namjeru da vas uvjeravam u suprotno jer sam vec rekao da ne mogu biti objektivan po pitanju njega. Ko zna,mozda ste vi i u pravu,ja mislim da niste i da ce vrijeme pokazati o kakvom se igracu radi. Jako postujem vase misljenje,a jedino sto bi pokvarilo moje misljenje o vama je da tada pocnete pisati "ranije se nije trudio,ali vidis kako sad moze kad hoce". To bi bilo jako ruzno jer nije dobio pravu sansu i u prvenstvenom utakmicama nema ni prosjek od 10 minuta po mecu.Zato sam napisao da bih volio da dobije te tri yebene utakmice kao starter,pa da se i ja slozim sa vama ako ne zadovolji. A drzati takav dragulj na klupi,dok njegovi konkurenti za mjesto u timu ne polazuju nista,je po meni grehota.

@batica

Jako postujem tvoj trud,svi smo mi jaki na rijecima,ali nismo svi takvi kad treba zasukati rukave i uraditi nesto,zato cijenim sto ces to uraditi. Ali,vjeruj mi na rijec,i ti i svi ostali koji pisu svaki dan o marketingu da je problem mnogo dublji. Marketing je vazan,ali pitaj svog starog ili nekog starijeg kakav je "marketing" bio prije rata. Postavljala su se tri plakata,jedan kod Zenita starog u Borcev kiosk,jedan tamo gdje su bili oni panoi za kino filmove itd,izmedju Boske i parka Petar Kocic,i jedan na stadionu kod biletarnica. Na tv naravno nije bilo nikakvih najava,kao ni dzinglova na radiju,ali to nije smetalo da stadion uvijek bude fino popunjen iz nedjelje u nedjelju,i u prvoj i u drugoj ligi. Poenta,marketing jeste vazan,najbolji primjer su koliko raje privuku na one pizdarije od Noci sampiona ili Raftinga,ali nije svemoguc,i vec nakon par vikenda bi se izlizao fazon i bilo bi maltene kao sad. Nesto je tu drugo u pitanju,ali ja ne znam detektovati sta. Najvjerovatnije je Maric ohladio Banjaluku,i trebace par mjeseci da posjeta postane ponovo dobra kao lani.

Poslednji put menjao Schlager dana 17 Okt 2010, 22:37, izmenjena 5 puta

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 311, 312, 313, 314, 315, 316, 317 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]