banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 13:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 367  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Apr 2011, 23:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Borac u srcu je napisao:
јан_де je napisao:
Дај да се поведе пјесма! Немојте се штедити...

Макар оно основно

"Борац Бања Лука оооо оооо"
"Борац"
"Бања Лука"
"Оо о оо јебем те Сарај`во" и тако...

Сутра мора да грми, мора да узмемо сарајевску јалију, да им се посеремо у уста и узмемо титулу...

Ево, и кошаркашице Младог Крајишника првакиње БиХ....

Хоће то не брини, мада кад је бесплатно ту уђе и курта и мурта, против Татабање довео лик цијелу породицу, жену дјецу, жена кука како је боли глава од звиждања навијача хоће иде кући :lol:

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 23:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Зато се и требао наплаћивати улаз, нпр. 2 км...
Дошло би 2-3 хиљаде људи и била би паклена атмосфера...

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 23:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Понављам нама ваљда одговара и 21:19, 20:18... тј да буде тврђа утакмица а ако буде много голова онда +3.

Још кад јави на почетку другог Борац добио у Тузли 2:0, срушиће се дворана

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 23:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ima li i u jednoj kladionici ponuda za kladjenje na ovu utakmicu?
Ako ima,neka neko napise kvote,hocu da provjerim ima li taj vas optimizam ikakvo pokrice,ili je to samo patriotizam i ljubav prema klubu,da se ne lozim bezveze? :D

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 23:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Јел вечерас био бокс, Владо нешто споменуо да је данас, како заврши то

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 00:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Дерби!

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 06:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Треба кренути звиждати и Босниним играчима и судијама (на евентуално лошим одлукама) од самог старта,а кад ми имамо напад или пјевати Борац,Борац или ухватити неки ритам аплаудирања :D
Све у свему,надам се побједи вечерас...у дворану лагано око 17 ч. уз слушалице (за пренос фудбала) и све супер :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 06:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Apr 2011, 13:16
Treba im zvizdat stalno...
Jebat im sve zivo...

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 08:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ma ko igra uopste?! :lol:

Odavno ovakav cirkus nije bio. Srusice se dvorana veceras :)

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 08:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

аааааааа дође и ова субота 8) данас на утакмицу па онда са друшвом на викендицу да се слави 1. мај.

Реално Босна јесте јача, али ако се напуни дворана и уколико играчи не буду правили неке безвезне грешке ја вјерујем у побједу

људи дерите се вечерас и звиждите, биће на крају утакмице контрола на излазу, ко не буде промаукао добиће клепку од обезбјеђења :D :D

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 08:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
Ja sam konto doci sat ranije da nadjem dobro mjesto,al kad vidim kolko je interesovanje mislim da ce sat ranije biti popunjeno pola dvorane :D

AJ BORAC!!!

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 08:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Е да, заборавих да кажем, ако сте расположени за дерање и навијање, сједите на врх и средину оне трибине иза клупа са играчима, биће ту екипица од нас једно десетак, а што нас је више то смо јачи 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 08:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Šajin je napisao:
људи дерите се вечерас и звиждите, биће на крају утакмице контрола на излазу, ко не буде промаукао добиће клепку од обезбјеђења :D :D

о овом сам нешто синоћ размишљао хахаха , могло би се увести нешто на овај фазон :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 10:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Definitivno NE TREBA dijeliti ulaznice uoci jacih utakmica! Nek se dijele protiv Gradacca,Prijedora itd,ali protiv Bosne i u evropskim utakmicama to je cisto bacanje para i pogresna selekcija publike! Maloprije me moja kcerka koja ide u osnovnu skolu pita "Tata,mogu li ici na rukomet danas,Nina (njena drugarica iz razreda) ima 10 karata! :( :( :( ....Ne trebam ni pominjati da one veze o svemu ovome nemaju i da ce samo zauzimati mjesto pravim ljubiteljima sporta kojih ce ostati ispred dvorane koliko hoces,ako je tacno ovo sto nas direktor kaze!

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 10:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

по задњи пут вам кажем, небитно да ли имате улазницу или немате, у дворану ће ући и сјести онај ко први дође. :)
ове улазнице су онако више, ајмо рећи рекламни материјал и промоција клуба. ионако је број заинтересованих одавно прешишао број сједећих мјеста. само ви дођите на вријеме и то је то. ако дођете касно, ућићете у дворану, али ћете у том случају стојати на балкону или сједити на степеницама, мада контам биће опасна атмосфера слабо ће се и сједити :D

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 10:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
ЈА морам једном запјевати "Јебем те Сарај`во", па макар и сам :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 10:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sajine,ako je to stvarno tako,to je onda zesci debilitet...ne da mi se objasnjavati,ali u civilizovanom svijetu je tesko zamisliti da mase sa ulaznicama ostanu napolju! Zamisli ono,povedes prijatelje iz drugog grada na utakmicu,poslovnog partnera ili partnericu i dodjes pred dvoranu,naravno sa ulaznicama,a tamo ti saopste da to sto imas ulaznicu ne znaci nista jer je dvorana odavno popunjena sa par hiljada onih koji uopste nemaju ulaznicu! Vise bi mi to licilo na Somaliju nego na Banjaluku.

Posto je ovo tek druga euforija za rukomet,ja se sve nadam da vi to pisete iz iskustva one utakmice sa Tatabanjom kad interes nije bio ni priblizan sadasnjem i kad se pustalo svakako,a bio je i tv prenos.

Bilo kako bilo,ti ces mi najvise platiti ako nas odere Bosna veceras,jer sam zbog tvog optimizma najvise i povjerovao da imamo sansi i odlucio da odem na rukomet iako su mi dva drugara vec krenula autom na turneju Tuzla-Zenica i navijanje za Borac i Celik!!! Ako nas Bosna dobije 5 razlike a na fudbalu se poklope rezultati za titulu,tebe cu smatrati direktno odgovornim za moj promasen dan!!

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 10:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
јан_де je napisao:
ЈА морам једном запјевати "Јебем те Сарај`во", па макар и сам :lol:

Neboj se ima ces podrsku bar nas forumasa :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 10:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Po tvom Schlageru onaj ko nema ulaznicu ne treba uci a sta ako zivim u nekom drugom gradu ti mislis da imam toliko vremena da moram doci u Banja luku samo po ulaznicu i odma se vracati kuci :wink:

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 10:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Po mome se ulaznice trebaju prodavati za ovako znacajne utakmice,a to tvoje pitanje "Zar da je ne udjem samo zato sto nemam ulaznicu" mi je vise za Top Listu Nadrealista nego za ovaj forum :D :D :D

Evo i za tebe kontrapitanje. da li ti mislis da je normalno da ih hiljade sa ulaznicama ne udju zato sto su usle hiljade bez ulaznica?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 367  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]