Schlager je napisao:
Citiraj:
па мислиш да би у бл другачија била ситуација
Ja ne MISLIM da bi bilo drugacije u Banjaluci,ja ZNAM da bi bilo drugacije!
Gledao sam bar 10 puta Partizan u borbi za bodove ovdje (cak i Zvezdu koja ima duplo vise navijaca nego Partizan) i znam o cemu pricam. NIKAD,ali NIKAD se nije desilo da na Gradskom neko ima vise navijaca nego Borac,niti da na stadionu vise ljudi navija za borcevog protivnika.a kamoli 3-4 puta vise kao danas u NS.Ono sto sam danas vidio u NS me rastuzilo i prebacio sam kanal u 10-minutu.
Ove glupe prijateljske utakmice,gdje se karte dijele po stranackoj liniji,ili po javnim preduzecima i gdje dolazi fancy klijentela i 80% bezveznjaka,uopste ne racunam,niti idem na takve utakmice...najcesce.Samo jednom sam bio i ne vjerujem da cu vise posjecivati takve stvari,draze mi je otici na trening nego na to.
Nemoj jednu stvar zaboraviti. Rat je ucinio svoje, prije rata ja bih glavu dao da se to nikada ne bi desilo u BL, ne bi ni danas, jer imamo galamdzija i na istoku i na zapadu

ali...
Pogotovo je bila katastrofa dok je Borac igrao ligu RS, samo pravi entuzijasti su tu ligu i Borca pratili (ne racunam tekmu protiv Rudara). Zar je uopste postojao izbor, kada su samo Zvezda i Partizan postojali, haj Obilic...
Koliko god se mrzili sa drugima ova zajednicka liga je donijela Borcu kao i ostalim "velikim" klubovima u BiH ono sto im je trebalo, zanimljive duele, protivnika sa imenom itd...od tada se ljudi vracaju na stadion, u pocetku da drugima psuju na nacionalnoj osnovi, danas se ide sve vise zbog fudbala....
Ono sto je najbitniji da danasnja djeca znaju da imaju klub u svom gradu, koji je igrao i moze igrati u Evropi, da se nesto desava na tom stadionu, a to ce kroz godine i vratiti prijeratnu situaciju.
Inace ja vjerujem da u Novom Sadu ima dovoljno ljudi koji vole Vovjodinu, na pirmjer rijesenje bi bilo prava marketinska akcija, u kojoj bi se kupile sezonske karte na pocetku sezone, makar za zapadnu tribinu i na taj nacin uz sjever bi zapad bio 100% za Vosu...