banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 06:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Sep 2010, 10:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
tatamata je napisao:
Uh,evo dobio sam trajni ban za balijskog foruma,sad sam miran. :lol:

jebiga, pa ti navalio ko lud, polako treba ih samo nervirati, ma stoka je to neviđena, tačno su oni Hrvati iz hercegovine gospoda ljudi...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 10:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
stavio sam im ja par slika na kojima "nema" zastava pa su picici obrisali odmah

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 10:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tacno kad malo bolje razmislim prije su mi strumfovi uvijek bili veci smekeri od pitara. al sad ne mogu da ih smislim. smece bezobrazno

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 10:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
jebiga, pa ti navalio ko lud, polako treba ih samo nervirati, ma stoka je to neviđena, tačno su oni Hrvati iz hercegovine gospoda ljudi...

Ma nemam ja zelju uopste tamo pisati,cisto sam im htio sve opsovati,onako od srca. :wink: Oni su uvjereni da su nas demolirali juce na Gradskom stadionu,citiram jednog:

Citiraj:
Borac loš do bola. Fakat sam mislio da kao nešto igraju, ali niđe veze. Za 90 minuta nisu malte ne akcije napravili. Totalna nemoć. Ne znam ko će biti prvak, ali ovaj Borac ispred Želje neće biti jer smo jači u svemu.
Željo odličan, borben, čvrst, organizovan, malo da smo hrabriji bili i imali više koncentracije zabili ga za pobjedu.

Mislim strasno,eto i sad ti imaj zivaca,se s njima raspravljati.Pored toga ih je sudija pokrao,mi smo igrali pregrubo,ma daj,jadno da jadnije ne moze biti.Zbog ovi stvari nikad srce punije,nego juce kad je citav stadion pjevao "Ubij Turcina",eto samo njima u inat,da citava ova nakaradna drzava cuje,da im BHT prenese u kuce taj zvuk,da im se dize sve od kose na glavi,do dlaka na nogama.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 10:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Utakmica juce je bila previse tvrda, Neznam osjestio se neki pritisak na nase igrace igrali su u grcu. Pogotovo smo bili losi na samom pocetku tekme, kada je Avduka skinuo onaj zicer. Kasnije smo bolji bili, trebali smo zabiti barem jedan, ali opet nije lose mozemo ih uzeti na Grbavici.
Ubjedljivo najgori je bio sudija, koji debil,..............

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 10:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
ima li negdje neki link..da se pogleda cjela tekma...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 10:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
најновије.нет има торент да се скине читава утакмица. човјек поставља све утакмице које се преносе и квалитет је супер

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 11:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Šajin je napisao:
најновије.нет има торент да се скине читава утакмица. човјек поставља све утакмице које се преносе и квалитет је супер

Ja moram čekati još 10 sati 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 11:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čađo je napisao:
Šajin je napisao:

Ja moram čekati još 10 sati 8)

и ја :D

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 11:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
tatamata je napisao:

nemas pojma koji je glupan onaj sto si mu sasio sve po redu :D ...decko je u najmanju ruku retardiran

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 11:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

да ми је знати како се осјећају ови са сс.ба кад читају овај наш форум :lol:
вјероватно нам јебу све по списку :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 12:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
tatamata je napisao:

Kolega,izgleda da sam ja juče na utakmici sjedio ispod vas,ako vas je bilo 3-4 (VIP loža,desno,vrh) i ako ste bili najglasniji,čak glasniji i od mene dosta. Vidim po tom komentaru za hercegovce,znam da sam čitavu utakmicu slušao jednog od vas kako sudiji jebe sve živo i mrtvo a zatim kad se smiri,veliča hercegovce na račun muslimana,kaže,to su gospoda prava.

Smiješno mi malo to bilo jer sam znao da je sudija iz zapadne hercegovine ,ali bilo mi simpatično slušati tog vašeg čovu kako galami non-stop,pa nisam htio da mu kvarim doživljaj informacijom da je sudija iz Ljubuškog :D

Kad smo već kod sudija,revanš izgleda sudi Dominković iz Orašja što je najgori mogući izbor,Željin i Čelikov sudija.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 12:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma sasvim slucajnu sudi taj papak ali nema veze i protiv sarajeva je bilo domacinsko sudjenje pa samo uzeli a ovde nam je dovoljno da bude 1-1

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 12:57 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
tatamata je napisao:

Kolega,izgleda da sam ja juče na utakmici sjedio ispod vas,ako vas je bilo 3-4 (VIP loža,desno,vrh) i ako ste bili najglasniji,čak glasniji i od mene dosta. Vidim po tom komentaru za hercegovce,znam da sam čitavu utakmicu slušao jednog od vas kako sudiji jebe sve živo i mrtvo a zatim kad se smiri,veliča hercegovce na račun muslimana,kaže,to su gospoda prava.

Smiješno mi malo to bilo jer sam znao da je sudija iz zapadne hercegovine ,ali bilo mi simpatično slušati tog vašeg čovu kako galami non-stop,pa nisam htio da mu kvarim doživljaj informacijom da je sudija iz Ljubuškog :D

Kad smo već kod sudija,revanš izgleda sudi Dominković iz Orašja što je najgori mogući izbor,Željin i Čelikov sudija.

Kada sam, spomenuo hrvate iz Hercegovine, onda sam prije svega mislio na njihove klubove, Široki i Zrinjski, a znam da je sudija hrvat, nije to problem, problem je njegovog kriterija, valjda se tu razumijemo...

Ispalo je da su ti klubovi pravi gospodski u poređenju sa ovom jalijom, od ležanja i valjanja pa do grubosti, priznaćeš da to ipak ne rade oni koji se hvale nekom tradicijom...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 13:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Рално, јесу господа!
И Ширoки и Зрињски су клубови са којима се може играти фудбал, па нек` бољи побиједи...

а ови смећари из Техерана, гамад обична...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 13:12 
Bič božji
Bič božji

јан_де je napisao:
Рално, јесу господа!
И Ширoки и Зрињски су клубови са којима се може играти фудбал, па нек` бољи побиједи...

а ови смећари из Техерана, гамад обична...

Ma na to sam i mislio, ali brate, onakav krkanluk, nije ono odavno viđeno u Banjaluci, pa evo ti primjer, bodove(bod) je ove jeseni iz Banjaluke odnio i Velež, isto je to možemo reći muslimanski klub, kakva je razlika... pa ljudi došli da igraju fudbal, niko ih nije poprijeko pogledao, eto na to sam mislio, da bi bio veliki, moraš imati manire...

jeste da je off, ali pogledaj Arsena Vengera, šta kaže, ma nema veze reflektor, igraćemo zbog publike... Tako rasteš u očima svih, ja sam zato ponosan na to što Borac nikada ne učestvuje u nekim namještaljkama sa sudijam igračima itd itd itd. Valjda i smetamo ovima u ovoj jebenoj državi jer mi za njih zaista jesmo veliki...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 13:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
ma nisu tu ni oni toliko krivi, po meni kriv je sudija sto je to dopustio, a oni bas i nisu imali izbora, da su igrali fudbal razbili bi ih ko beba zvecku.

slabi protiv jaceg uvijek pokusava da tuce, samo je pitanje da li ce mu to biti dopusteno.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 13:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
mislim da nisi u pravu...
i velez od 70og min od kako je izjednacio je poceo sa valjanjem po terenu,sa odugovlacenjem itd...
evo navedem ti jedna primjer...
aut za velez, neki cupavi setka do aut linije...djecak mu baca loptu u ruke,ali ne on ni ne pomislja da uhvati loptu nego pokusava nesto nogom da primi,naravno lopta se odbija 2-3 metra od njega...on napokon uzima loptu i na kraju poziva svog suigraca da on izvede aut...
itd...smjesno.to je sve bilo ispod istocne tribine..
juce sam bio u kopu,mahao onim barjakom...nista ja nisam vidio od tekme...a da bi skinuo utakmicu sa naseg sajta,treba mi 11h sto mi se neda sad...
tako da ne bi o utakmici od juce....al svi su oni isti za mene....
okrecemo se slobodi i nadam se novoj pobjedi bez primljenog gola...

Poslednji put menjao baki dana 30 Sep 2010, 13:26, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 13:24 
Bič božji
Bič božji

baki je napisao:
mislim da nisi u pravu...
i velez od 70og min od kako je izjednacio re je poceo sa valjanjem po terenu,sa odugovlacenjem itd...
evo navedem ti jedna primjer...
aut za velez, neki cupavi setka do aut linije...djecak mu baca loptu u ruke,ali ne on ni ne pomislja da uhvati loptu nego pokusava nesto nogom da primi,naravno lopta se odbija 2-3 metra od njega...on napokon uzima loptu i na kraju poziva svog suigraca da on izvede aut...
itd...smjesno.to je sve bilo ispod juzne tribine..
juce sam bio u kopu,mahao onim barjakom...nista ja nisam vidio od tekme...a da bi skinuo utakmicu sa naseg sajta,treba mi 11h sto mi se neda sad...
tako da ne bi o utakmici od juce....al svi su oni isti za mene....
okrecemo se slobodi i nadam se novoj pobjedi bez primljenog gola...

Ma nemoj da neko misli sada da ja neke volim , al brate, imaju neke manire koje ovi neće imatoi nikada il će im još puno vremena trebati...

Da smo jači, jesmo, ja i dalje vjerujem da ćemo ići dalje, jer nemojte zaboraviti, ako i oni hoće dalje moraju da napadnu, a tu smo mi najjači...

Suđenje je bilo dramatično loše, pet minuta je trebalo da ispitaju kriterij suđenja i onda su igrali na granici grubosti, ne prekršaja nego grubosti, mogu samo da zamislim kakve je batine dobio Nikolić...

Nego juče mi je i Maleta podbacio il se to samo meni učinilo...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 13:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35

Nego juče mi je i Maleta podbacio il se to samo meni učinilo...

Дефинитвно, написао сам и прије. Ништа није направио, милион пута се оклизнуо у битним моментима. :-? Али томе треба придодати да су нам добро затворили бокове, није добио много корисних лопти.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]