banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 21:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Sep 2010, 14:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Evo najave Borac - Zeljeznicar sa klupskog sajta:

http://www.fkborac.net/sajt/press/borac ... /?lang=lat

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 15:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Треба још времена проћи док се читава БЛ не окрене Борцу, али стање се поправља....
Готово да више нема клинаца који навијају за ЦЗ или Пар, сва дјеца су у фазону Лешинара, цртају графите, носају оне качкете, шалове....

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 15:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
што се тиче маркетинга мислим да није на задовољавајућем нивоу,али никако!
па ево данас је уторак и тек данас послије 13ч, су ставили званичну најаву утакмице на сајту и уопште нису написали ни колико је улаз на утакмицу!?

умјесто да су још у недјељу ставили званичну најаву утакмице, они то тек урадили данас, један дан пред утакмицу. И ето да овдје неко није написао да је бесплатан улаз ја то не бих ни знао. А други људи који не читају овај форум и даље то не знају... јебеш такав маркетинг!

Није мени проблем дати паре за улазницу, али требате схватити да нису сви највјернији навијачи Борца. штавише већина је таква. а да не причам што има и оних који би погледали утакмицу, али стварно немају пара. не треба додатни маркетинг нама који идемо мање више стално на утакмице, него маркетинг треба због оних који не иду често,е њих треба привући да долазе.
а уколико је бесплатан улаз онда дефинитивно треба на све стране то разгласити. знам, и мене нервира кад неко долази само кад је бесплатан улаз, али неко једноставно нема пара, а неко неће да даје за Борац, али у сваком случају уколико је бесплатан улаз треба људе обавјестити па да напуне стадион. Што више људи дође, већа је могућност да ће се наћи неко коме ће се допадати игра Борца па ће и касније доћи кад се буде плаћао улаз

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 15:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
АЈ БОРАЦ

Није нико одавно узвикнуо. :D

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 16:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
И ето да овдје неко није написао да је бесплатан улаз ја то не бих ни знао. А други људи који не читају овај форум и даље то не знају... јебеш такав маркетинг!

Otkud ti to da je besplatan ulaz?

Prvo,koliko znam nije besplatan,a drugo,bila bi zesca glupost da jeste besplatan.

Pa od jedne ovakve utakmice se skoro moze otplatiti godisnja rata za ugovor jednog naseg dobrog igraca,tipa Stajic ili Maletic. Naravno,kad bi doslo 7000-8000 kao u maju,ali cisto sumnjam,da dodje i 5000 ja cu biti prezadovoljan.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 16:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:
И ето да овдје неко није написао да је бесплатан улаз ја то не бих ни знао. А други људи који не читају овај форум и даље то не знају... јебеш такав маркетинг!

Otkud ti to da je besplatan ulaz?

Prvo,koliko znam nije besplatan,a drugo,bila bi zesca glupost da jeste besplatan.

Pa od jedne ovakve utakmice se skoro moze otplatiti godisnja rata za ugovor jednog naseg dobrog igraca,tipa Stajic ili Maletic. Naravno,kad bi doslo 7000-8000 kao u maju,ali cisto sumnjam,da dodje i 5000 ja cu biti prezadovoljan.

Неко је овде написао, страницу-две прије... :-?

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 16:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
И ја мислим да није џабана улаз...
3км исток, колико ја знам.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 17:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Opet se ponavlja prica o marketingu. Ako od ovih 277 stranica nismo bar trecinu ispisali na tu temu, grom me spalio!
I opet ovi u klubu, na tom planu, rade kao puzevi. Dajte, ako citate ovo, a znam da citate, ispratite i ispostujte ove momke i trenera koji gaze sve pred sobom, ako vec ne cijenite nas navijace! Nama koji smo redovni nije potrebna specijalna pozivnica za dolazak na stadion, ali igracima bi znacilo da igraju pred punim tribinama, iako ce tu biti i onih pljuvaca i onih koji su dosli da budu vidjeni. Na kraju krajeva, rijec je i o klupskim prihodima...

Sto se tice sutrasnje utakmice ocekujem da ce biti tvrda iako potajno prizeljkujem da nam se otvori i da ih nagazimo.
Zadovoljan sam i sa bilo kakvom minimalnom pobjedom, jer ce se oni bojati nas i na Grbavici. Izvukli smo im usi u finalu sa slabijom ekipom, isto cemo uraditi i ovaj put!

Kakav je ovaj sudija Paradzik? Imamo li kakva neugodna iskustva sa njim? Nesto se ne sjecam da se njegovo ime veze sa neke sudijsje spletke koje su nas ostetile u proslosti.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 17:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Jos jedna stvar,ne bi da cjepidlacim,ali nisam u potpunosti zadovoljan sajtom fkborac.Jako slabo se azurira.Ne znam da li ste to vi primjetili,ali sajt borac-sport je daleko ispred,sto se tice novina...Ja shvatam da je tek u razvoju,i ja zadnji smijem prigovarati,jer samo sjedim na guzici,i ljencarim,ali savjet momcima,da ga ucine dinamicnijim,da se ima sta vidjeti i cuti kad god se udje na njega.Ako neko moze da odgovori da li se planira uvoditi forum na sajt?

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
Jos jedna stvar,ne bi da cjepidlacim,ali nisam u potpunosti zadovoljan sajtom fkborac.Jako slabo se azurira.Ne znam da li ste to vi primjetili,ali sajt borac-sport je daleko ispred,sto se tice novina...Ja shvatam da je tek u razvoju,i ja zadnji smijem prigovarati,jer samo sjedim na guzici,i ljencarim,ali savjet momcima,da ga ucine dinamicnijim,da se ima sta vidjeti i cuti kad god se udje na njega.Ako neko moze da odgovori da li se planira uvoditi forum na sajt?

као што си већ рекао сајт је тек у развоју, али има много ствари које би се могле побољшати...кренувши од ажурирања па до изгледа и неких додатних опција...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 18:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Simpatizer je napisao:
Sto se tice sutrasnje utakmice ocekujem da ce biti tvrda iako potajno prizeljkujem da nam se otvori i da ih nagazimo.
Zadovoljan sam i sa bilo kakvom minimalnom pobjedom, jer ce se oni bojati nas i na Grbavici. Izvukli smo im usi u finalu sa slabijom ekipom, isto cemo uraditi i ovaj put!

Slika

Е и за ово још треба да их, да 'простите, нагузимо и стрпамо три комада...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 19:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Avg 2010, 13:08
@Šajin
Најава је постављена пола сата након утакмице у Бановићима. Може се примјетити у десном дијелу сајта.

@tatamata
Још се разматра да ли да се користе текстови из новина. "Јако слабо се ажурира" - оваквим негативним и неаргументованим коментарима можеш само одмоћи.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Momentum je napisao:
@Šajin
Најава је постављена пола сата након утакмице у Бановићима. Може се примјетити у десном дијелу сајта.

@tatamata
Још се разматра да ли да се користе текстови из новина. "Јако слабо се ажурира" - оваквим негативним и неаргументованим коментарима можеш само одмоћи.

добро извињавам се, не знам како то нисам опазио, мада моје је мишљење да је требало написати кратко обавјештење у којем се наводи кад је утакмица, колико кошта улаз и да се позивају навијачи да дођу у што већем броју...
а након тога ако буде и неки текст попут овог данас сигурно неће бити вишка.

и не треба ове наше сугестије схватити као нешто негативно. ми сви заједно, само желимо да све то буде што је могуће боље. па и Шлагер је прије неки дан навро, прије утакмице у Бановићима уколико се не варам, да би се могло мало више ажурирати, јер људе занима кад су играчи отишли на гостовање, има ли повријеђених и слично...

а да не причам што је неколико нас већ навело неколицину недостатака и неких ствари на сајту које би могле бити по нашем мишљењу боље урађене.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 21:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Moram još jednu stvar napisati a nije vezana za sutrašnju utakmicu.

Ako pogledamo način na koji nam se sude utakmici i kod kuće i na strani a kako se sudi Sarajevu a donekle i selji onda su namjere 'jarana' iz saveza jasne. Borac ne smije biti prvak. Ne mislim samo na (ne) dosuđene penale nego na kompletnu tendenciju da se konkurentima sve dozvoljava.

Pored svih napora koji se ulažu u samom klubu i u prvom timu, nažalost moram konstatovati da su nam šanse da osvojimo titulu vrlo male. Sudije se delegiraju na način da naše utakmice sude poltronske i 'smaknućem' uplašene sudije a konkurentima se dodjeljuju njima naklonjene sudije. Ni tu nije kraj. U ovu 'akciju' direktno je uključena i BH televizija. Izvještaji sa naših utakmica gdje nema prenosa uživo rade se na način da se prikaže da Borac uzima bodove kao na sreću i sl. Dokaz za ovo je i reportaža iz Banovića.
Sve ovo je isplanirano puno prije nego je ovo prvenstvo počelo. A da stvar bude jasnija u našem klubu je donedavno funkciju imao i jedan čovjek koji ima sposobnost da 'nagovori' sudije da nam sude pošteno. :-?

Nije fudbal jedina stvar gdje zeleni pokušavaju da nas 'fauliraju'. Mislim da je definitivno došlo vrijeme da ozbiljno počnemo razmišljati o razlazu.

A sutra, nadam se, ponovo svi pjevamo Bože Pravde.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 22:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AqRCZ06L7o0[/youtube]

malo da se prisjetimo atmosfere koja je bila zasita dobra pogotovo na 4:26. ja se nadam da ce i sutra biti tako, da ce ljudi ostaviti svoje obaveze i doci da otpjevamo zajedno nasu himnu!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 22:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:

Pa ne intonira se valjda himna u osmini finala?

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 22:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Не знам за Жељу, али ове сезоне гурају Сарајево и то опасно, што се могло видјети у ова два преноса. А колико су безобразни смо видјели на нашој утакмици са Сарајевом. Деси ли се онако нешто на Градском, ма треба их линчовати све до једног.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 22:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Schlager je napisao:
Citiraj:

Pa ne intonira se valjda himna u osmini finala?

Pa ni prošli put nije intornirana NAŠA himna pa smo je mi pjevali. Bilo bi lijepo da je pjevamo i sutra.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 22:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Sta je Pred.Sarajeva radio sa sudiom prije pocetka meca Banovici-Borac u kaficu??? bas me zanima :)

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2010, 22:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Shadow je napisao:
Simpatizer je napisao:

Slika

Е и за ово још треба да их, да 'простите, нагузимо и стрпамо три комада...

НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]